Del automatisk nye WordPress-innlegg til sosiale kontoer

Sosiale medier er en flott måte å drive trafikk til nettstedet ditt, men å administrere hvert sosiale nettverk for nettstedet ditt kan være en tidkrevende jobb. Å gå inn på hver konto og manuelt dele de siste innleggene kan ta mer tid enn å faktisk skrive og forberede det nye innholdet. De fleste av dagens nettsteder er bygget på WordPress.


De fleste av oss vet at WordPress kommer med mange plugins som hjelper oss med å automatisere sosial deling, men å bruke disse programtilleggene betyr å legge til flere skript og funksjoner til WordPress som potensielt kan øke lastingstiden for nettstedet.

Takket være mange online verktøy kan vi faktisk automatisere sosiale kontoer og redde oss selv fra å oppdatere dem manuelt. Hvorfor skal du automatisere kontoene dine på sosiale medier ved å bruke disse teknikkene? Fordelene ved å bruke disse teknikkene er rikelig. Noen av disse fordelene er:

 • Mindre plugins på nettstedet ditt, mindre serverressurser brukt. Dette betyr at nettstedet ditt har bedre sideinnlastingstid.
 • Varsler om mindre oppdatering betyr lite tid investert i vedlikehold av plugins.
 • Minimal tid brukes på å administrere kontoer på sosiale medier.
 • Flere sosiale signaler kan hjelpe deg med å rangere bedre organisk i SERP-er.
 • Disse verktøyene gir analyser, slik at du vet hvilke innlegg som blir virale.

Imponert? Vel, vil du være når du implementerer en av disse teknikkene på nettstedet ditt. Så her er de tre måtene å automatisere sosial deling av dine WordPress-drevne nettsteder. Jeg personlig bruker den første metoden.

Metode 1: Bruke IFTTT, Buffer og Feedly

Min anbefalte metode for å automatisere sosial deling er ved å bruke tre gratis webtjenester: IFTTT, Buffer, og Feedly.

IFTTT er en fantastisk tjeneste som lar oss koble til forskjellige kontoer og webapplikasjoner for å automatisere dem. Jeg bruker IFTTT for å automatisere mange oppgaver og generere rapporter og varsler. Jeg anbefaler det på det sterkeste, og jeg tror det er den beste GRATIS ting å bruke.

Buffer er en fantastisk webapplikasjon som lar deg planlegge innlegg å dele på bestemte tider. Grunnversjonen er gratis å bruke med alle de populære sosiale nettverkene som Facebook, LinkedIn og Twitter.

Feedly er en feed aggregator-programvare som samler RSS-feeds av ressurser. Det beste med Feedly er at designet er veldig enkelt og fungerer i veldig høye hastigheter.

For å automatisere sosiale medier, må du først registrere deg hos Feedly, Buffer og IFTTT. Deretter kan du legge til strømmen til WordPress-siden din til Feedly ved å bruke søkefeltet som er til stede øverst til høyre. På WordPress-drevne nettsteder kan du finne en standard RSS-strøm på www.yourdomain.com/feed.

AddFeedFeedly

Lag en ny samling og klikk Følg.

Oppfølging AddNewCollection

Gå deretter over til Buffer og logg inn for å koble de sosiale plattformene og sidene du vil konfigurere. For å legge til flere kontoer, kan det hende du må kjøpe “The Awesome Plan”.

bufferapp

Nå kan du koble Feedly og Buffer gjennom IFTTT ved hjelp av denne opplæringen: Hvis feedly, legg deretter til bufferen. Bekreft kontoene dine og velg kategorien Feedly du vil automatisere. Det er det! Dere er alle gode å gå.

Velg Kategori-IFTTT

If Feedly Then Add to Buffer av ahsanparwez - IFTTT

Når et nytt innlegg blir funnet i nettstedskategorien din i Feedly, vil innlegget ditt bli lagt til Buffer. Den siste tingen du må definere er hvor mange ganger om dagen du vil dele innlegg automatisk via Buffer.

Metode 2: Bruke TwitterFeed

Twitterfeed er en grei 3-trinns webtjeneste som lar deg legge til bloggfeeder og automatisk publisere innleggene på Twitter, Facebook, LinkedIn og App.net.

Først legger du til strømmen og tittelen på bloggfeeden din. Gå deretter til Avanseringsinnstillinger der du kan definere oppdateringsfrekvensen, legge inn innhold, postsortering, innleggsprefiks og innleggsuffiks.

Twitterfeed-Add

Når du er ferdig, må du velge ønsket sosiale medienettverk for å dele innlegg.

Twitterfeed-step2

Metode 3: HootSuite

HootSuite har eksistert i lang tid. Det er et veldig kraftig administrasjonsverktøy for sosiale medier der det er veldig enkelt å planlegge innlegg for deling på flere sosiale kontoer. Den støtter Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, WordPress og mixi.

Først kan du registrere deg for en gratis konto på Hootsuite.com og legge til dine foretrukne sosiale mediekontoer.

HootSuite-AddAccounts

Deretter navigerer du til Publisher og legger til RSS-strømmen til bloggen din.

HootSuite-AddRss

Til slutt må du legge til AutoSchedule i innleggene dine.

HootSuite - Automatiser

HootSuite er enkel å konfigurere, og du kan planlegge opptil 10 innlegg om gangen på en enkelt konto. Jeg vil foreslå at du bruker forskjellige HootSuite-kontoer for forskjellige WordPress-nettsteder.

tanker

Jeg håper du vil finne disse teknikkene nyttige. Hvis du vet om flere triks og teknikker for å automatisere innlegg i sosiale medier uten plugins, kan du dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map