De beste WordPress-verktøyene og ressursene for frilansere

Om 40% av den amerikanske arbeidsstyrken kommer til å bestå av frilansere innen 2020, noe som betyr at plattformer som WordPress blir mer og mer tilgodesett disse selvforsynte menneskene som ønsker å ta gründerruten for å tjene penger for seg selv.


Freelancing er en kjedelig virksomhet, og tvinger deg til å være din egen sjef og faktisk sette deg ned og jobbe uten distraksjoner. Det eneste problemet er at hver dag er det en ny distraksjon som danser foran øynene våre som tar oss bort fra produktivitet og nedover en rute som staver dårlige nyheter for din frilansingsvirksomhet..

Bra, det er også mange WordPress-verktøy for frilansere og WordPress-fagfolk for å bekjempe disse distraksjonene, gjøre deg mer produktiv og til og med spore tiden din slik du kan gjøre i en vanlig kontorjobb. Selv om mange av oss frilansere kanskje håner på noen av teknikkene og tropene du kan finne i bedriftsverdenen, er det en grunn til at noen av verktøyene blir implementert.

La oss se på hvordan du kan bruke noen av disse WordPress-verktøyene for frilansere til å ta en av de mest bemerkelsesverdige blogg- og nettstedplattformene i vår tid og få det til å fungere for deg.

Panorama prosjektledelse

Panorama prosjektledelse

Panorama er en enkel og gratis plugin som samler prosjekt- og oppgavehåndteringsverktøyene dine direkte på WordPress-dashbordet. Jeg har brukt ganske mange alternativer for å styre prosjekter, men det er alltid noe lettere med å ikke måtte åpne et helt nytt program når jeg uansett bruker mesteparten av tiden min i WordPress.

Du kan logge tiden din, redigere og legge til prosjekter, delegere oppgaver til teammedlemmene og til og med gi klienter sitt eget instrumentbord for å følge prosjektet.

LastPass Password Management

Lastpass

Enten du er frilansblogger eller webdesigner, må du administrere flere WordPress-kontoer og huske alle brukernavn og passord for å holde informasjonen din trygg og ganske enkelt få gjort arbeid hver dag. Det er her LastPass kommer inn. Den fungerer på omtrent hvilken som helst enhet, slik at du raskt og sikkert kan lagre alle passordene dine på alle WordPress-nettsteder..

Den store nøkkelen her er sikkerhet. Chrome-nettleseren min lagrer passordene mine automatisk, men dette er ikke akkurat den beste måten å holde ut hackere som kan ødelegge nettstedet ditt fullstendig eller gjøre det farlig for besøkende.

Redaksjonell kalender

Redaksjonskalender WordPress Plugin

Redaksjonskalender er perfekt for alle som driver en blogg på WordPress, siden du kan se en kalender med ideer du har til blogginnlegg og automatisk integreres i postsystemet som er inkludert i dashbordet. Gå rundt på datoene dine, husk når du trenger å legge ut, og opprettholde en konstant flyt av artikler hvis du driver et nettsted der flere forfattere skriver.

G Suite

G Suite av Google

G Suite er ikke et direkte WordPress-verktøy, men det er et must for folk som jobber i WordPress. Arkene, dokumentene, e-posttjenestene og mer lar deg bli kvitt klumpete tekstbehandlere og ta sikkerhetskopi av informasjonen din raskt. Du kan til og med jobbe offline og synkronisere innholdet ditt når du finner et hotspot.

Bruk ekstra verktøy som UpdraftPlus for raskt å ta sikkerhetskopi av innholdet ditt i Google Drive. Eller skyv dokumentene dine til WordPress-systemet uten å måtte kopiere og lime inn.

Asana Task Manager

asana

Asana er et av de mest populære teamsamarbeidsverktøyene på markedet. Det kuleste er at Asana har en app som lar deg synkronisere med WordPress-nettstedet ditt og se arbeidsflyten din på WordPress-dashbordet. Det tar bare noen få klikk for å begynne å jobbe med teamet ditt eller for å se når neste oppdrag skal ut.

WP Flat Estimate & Payment Forms

WP estimering og betalingsformer

Å prise en tjeneste er langt mindre svart-hvitt enn å prise et produkt – det er langt mer fleksibilitet, og ingen to jobber er det samme. For å omgå dette problemet ble WP Flat Estimate & Payment Forms utviklet, og ga en av de beste løsningene for prissettingstjenester. Plugin-enheten lar deg lage fullt interaktive, stilige prisformer, som leder en potensiell kunde gjennom alle de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for dem, og prissetter jobben når de fortsetter..

WP Estimering og betalingsformer Skjermbilde

Skjemaet kan tilpasses fullt ut: du kan velge skrifter, farger og antall felt. Du kan vise alternativene som er tilgjengelige som et bilde eller tekst, og du kan også bruke avmerkingsbokser når flere alternativer er tilgjengelige. Hver valgte vare kan legge til / fjerne en fast kostnad til totalprisen, eller en prosentandel. Hvis varen krever det, kan du tillate besøkende å velge mengder, med rabatter konfigurert for større mengder (etter eget skjønn). Det er også en stilig fremdriftslinje i sentrum, som kan brukes til å vise den gjeldende totale kostnaden eller trinnnummeret.

Hvis du vil ta betalinger direkte, kan du integrere et PayPal betalingsalternativ på slutten av skjemaet. Hvis du bruker WooCommerce, kan sluttproduktet / tjenesten automatisk legges til en besøkende kurv, der de kan foreta betaling ved å bruke hvilken som helst av betalingsselgerne nettstedet ditt støtter. Plugin-en kan også integreres med Gravity Forms.

WP prosjektleder

WP prosjektleder

Å jobbe med et team gjennom WordPress blir rotete med e-post, så vurder å bruke en plugin som denne til å administrere en kalender, lage milepæler og til og med legge ut filer som teamet ditt kan se. Personvern er en stor bekymring når du driver nettsteder, så dette tar vare på din beskyttelse også.

WP-faktura

WP-faktura - nettfaktura og fakturering

Jeg liker å bruke et tredjepartsfaktureringssystem, men hvis du vil spare litt tid og sende ut fakturaene dine fra WordPress, er dette måten å gjøre det på. Lag noen raske fakturaer, integrer et betalingssystem og send fakturaer og regninger ut til kundene dine.

MonsterInsights

MonsterInsights Analytics for WordPress

Dette er et må-ha-verktøy, slik at du kan se nøyaktig hvilke typer mennesker som kommer til ditt WordPress-nettsted. Hvis du ikke forstår klienten og leserens demografi, hindrer du sjansene dine for å lage godt innhold alvorlig. Se klikkfrekvenser, hvor folk kommer fra, og hvilke blogginnlegg som yter best. Spesielt liker jeg å se hvor folk kommer fra for å se på porteføljen min.

Canva Image Editor

Lerret

Canva er et tredjepartsverktøy som hjelper deg med å raskt designe bilder som du kan legge på bloggen din, sosiale mediesider og mer. Hvis du ikke er en grafisk designer, er dette det beste alternativet for å lage fantastiske bilder for å øke engasjementet på nettstedet ditt.

MailChimp

MailChimp for WordPress

Bygg opp e-postlisten din ved å lage et enkelt registreringsskjema og gi noe bort. Det har ikke noe å si hva du selger eller skriver om på WordPress-nettstedet ditt, å sende kunder, lesere og klienter e-post er den beste måten å holde kontakten på. Bruk MailChimp for WordPress-plugin for best integrering.

Buffer Social Media Management

Buffer

Hvis du alltid ender opp med å trekke ut håret når du legger ut på sosiale medier, er du ikke alene. Hvis du driver en frilansvirksomhet, har du sannsynligvis hørt at det er fint å nå ut til kunder gjennom sosiale nettverk, men det kan være vanskelig å se om sosiale medier faktisk hjelper bedriften din. For ikke å nevne, det tar bemerkelsesverdig lang tid.

En rask løsning er Buffer. Bruk Buffer for raskt å finne innhold som er interessant og engasjerende. Del deretter innholdet til alle sosiale medier i løpet av sekunder. Du kan til og med planlegge innlegg slik at du ikke trenger å tenke på strategien for sosiale medier hver eneste dag.

Smart før etter seer

Smart før etter seer

Hvis du vil lykkes i designverdenen, trenger du en fantastisk portefølje. Problemet er at de fleste porteføljer blir presentert på samme måte, med veldig lite som skiller dem. Selv om arbeidet ditt er bra, er det knapt tilnærming til et kreativt individ å presentere det på hverdagslig måte. Hvis du vil ha en unik måte å vise frem arbeidet ditt, kan du vurdere å sjekke ut Smart Before After Viewer.

Smart Before After Viewer lar deg presentere arbeidet ditt som før og etter Bilder. Dette lar potensielle kunder se hele omfanget av arbeidet du gjorde, og den morsomme, interaktive tilnærmingen skaper et stort førsteinntrykk.

Skjermbilde av glidebryteren

Plugin-enheten lar deg vise to bilder med en interaktiv glidebryter. Glidebryteren kan flyttes vertikalt eller horisontalt, ved å dra eller bare holde musepekeren over bildet. Hvis du vil gi informasjon om hvert bilde, kan du også legge til en etikett på hver side av glidebryteren – fargen på disse etikettene kan tilpasses, og fargen på den interaktive glidebryteren, som lar deg bygge noe å samsvar med stilen til resten av nettstedet ditt.

Du kan legge til en glidebryter i et hvilket som helst innlegg, side eller widget-område – det er like enkelt som å pakke inn to bilder mellom to kortkoder. For en mer komplett portefølje, kan du også legge til flere glidebrytere på en side. For besøkende på mobile enheter er glidebryterne fullt responsive og kan aktiveres ved hjelp av berøringsskjermer.

Trello og Harvest Fakturering

Trello-avling

Dette er en interessant integrasjon som involverer to verktøy som faktisk ikke kobler direkte til WordPress. Når det er sagt, ville jeg ha det dårlig med å forlate dem fra listen fordi alle som jobber i WordPress som frilanser bør vurdere å bruke både Trello og Harvest.

Trello er et enkelt prosjektstyringsverktøy med et elegant grensesnitt for enkelhet og muligheten til å raskt kommunisere med folk i teamet ditt. Harvest er et kraftig tidssporings- og faktureringsverktøy der du raskt kan gjøre deg mer produktiv ved å se hvilke områder i frilansvirksomheten som tar for mye tid.

Hver for seg er disse to verktøyene bare fantastiske, men du får også en fin liten Google Chrome-utvidelse som bringer dem sammen. Du kan opprette et oppgavekort i Trello og deretter klikke på en tidsporingsknapp når du kommer i gang. Den registrerer automatisk tiden i Harvest, og du trenger aldri å forlate Trello når du ser på prosjektene dine.


Gi meg beskjed i kommentarfeltet hvis du har spørsmål om disse WordPress-verktøyene for frilansere. Livet til en frilanser er ofte hektisk og stressende, men du har også sjansen til å virkelig føle deg selvstendig og lykkes i prosessen. Ved hjelp av disse verktøyene kan du sparke deg med WordPress og leve et tilfredsstillende arbeidsliv utenfor den bedriftssektoren. Ha det gøy, og gi meg beskjed hvis du kan tenke på andre verktøy du ikke kan leve uten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me