De beste vedlikeholdstjenestene på WordPress på nettet

WordPress Vedlikeholdstjenester

Liten eller stor, hver bedrift i dag har en online tilstedeværelse. Hvis du vil bli lagt merke til eller tilgjengelig, er en adresse på informasjonsveien absolutt nødvendig. WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet blant eiere av nettsteder. Det er enkelt å sette opp og vedlikeholde, men det kan være en smule utfordrende for noen og belastende for mange.


For at et nettsted skal tiltrekke besøkende, er det viktig at det er raskt, effektivt og ytelsesorientert. For å opprettholde et SEO-vennlig nettsted, kreves det en god del vedlikehold kontinuerlig. Innholdet på nettstedet kan være bra, men du har ikke tenkt å holde trafikken oppe med mindre det fungerer som en finstemt maskin.

Dette kan være en stor distraksjon for en virksomhet. Du ønsker ikke å bruke tid på å knipe til nettstedet ditt, som du mye heller vil bruke til kjernevirksomhet. For så travle mennesker og for de som ikke bryr seg for mye for teknologi, er WordPress vedlikeholdstjenester en flott løsning. Du kan overlate den nitty-gritty til dem og fokusere på virksomheten din.

Vedlikeholdsalternativer for WordPress

Det er ganske mange tjenesteleverandører som kan ta seg av hele vedlikeholdet av WordPress for under $ 100 per måned. For denne prisen tar de seg av WordPress-oppdateringer (kjerne, plugins og tema), sikkerhetskopier og restaurering. Noen kan til og med kaste inn noe ekstrautstyr som utviklertid.

For å sjekke om en plan er et godt alternativ for deg, kan det være en god idé å matte. Se hvor mye tid du vil bruke på vedlikehold og pengeverdien på denne tiden. Selv om dette ikke helt legger opp, kan det likevel være en fordel. For eksempel vil du kanskje ikke gjøre noe som ikke er kjent for deg, noe som er greit. Noen ganger er det mye bedre å la en ekspert takle det.

Nettsteder trenger også beskyttelse mot hackere som søker og lurer skadelig programvare. Hackere har blitt mer sofistikerte og skadeligere for skadelig programvare. Når sikkerhet er en bekymring, kan det være bedre å overlate den til fagfolk.

Vedlikeholdstjenester for nettsteder fjerner bekymringene knyttet til eiersiden til nettstedet. De fleste tjenester tilbyr solid støtte. Ofte kan de oppdage problemer før du gjør det, og kan identifisere og forklare dem bedre for andre tredjeparter som vertsleverandører. De har også en tendens til å være proaktive og kan se katastrofer komme.

Når du skal leie hjelp

I et nøtteskall, hvorfor du bør overlate vedlikehold til en leverandør av vedlikeholdstjenester,

 • Sparer tid, og sannsynligvis penger.
 • Lar deg konsentrere deg om kjernevirksomhet.
 • Sparer på kravet til egen kompetanse.
 • Solid støtte fra tjenesteleverandøren.
 • Tjenesteleverandører kan samhandle med tredjeparter som hosting-tjenester.
 • Forebyggende tiltak er mulig, og potensiell driftsstans unngås.
 • Tjenesteytere kan merke driftsstans, også før du gjør det.
 • Sikkerhetsproblemer blir ivaretatt.
 • Trygghet og overlater fnise problemer til eksperter.

Hvis du har tatt avgjørelsen om at du vil forlate WordPress vedlikeholdstjenester i hender som er mer dyktige enn dine egne, ville neste spørsmål være – hvem kan jeg stole på denne oppgaven med? Det er mange leverandører av WordPress-vedlikeholdstjenester, og vi har siktet gjennom noen få her for å gjøre det enklere for deg.

Merk: Husk at denne listen bare er for å presentere vedlikeholdsalternativer for WordPress. WPExplorer representerer ikke eller garanterer for selskapene som er oppført. Gjør alltid din egen undersøkelse for å velge riktig tjeneste for nettstedet ditt.

Fixmysite

Fixmysite

Ser du etter rask, engangs hjelp med et problem? Fixmysite.com kan absolutt hjelpe. De tilbyr et bredt spekter av tjenester, og deres vennlige og hjelpsomme team ber om hva du måtte trenge. Prisene varierer basert på teknisk nivå på hjelpen du trenger. For tiden (fra juni 2019) tilbyr Fixmysite følgende tjenester:

 • Temafeil og tilpasninger $ 39
 • WordPress-installasjon 49 dollar
 • Migrasjon 59 dollar
 • Hastighetsoptimalisering 89 dollar
 • Fjernelse av skadelig programvare $ 99
 • Nettstedsrevisjon 159 dollar

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å åpne en billett med en detaljert beskrivelse av hjelpen du leter etter. Enten det er å legge til sosiale ikoner i overskriften, eller fikse et problem med blogginnleggingen. Teamet på Fixmysite vil gjennomgå forespørselen din, gi deg beskjed om hvilken støtteplan som kan være riktig for jobben og deretter komme på jobb. Før du vet ordet av det, blir oppgaven utført og nettstedet ditt vil være bra som nytt!

WP Tech Support

WP Tech Support WordPress Vedlikehold

Relativt nytt sammenlignet med noen av de andre alternativene på listen vår, WP Tech Support tilbyr proaktiv generelt vedlikehold som hjelper deg med å holde nettstedet ditt kjørt.

Planene starter på bare $ 45 per måned (fra juni 2019), og dekker viktige aspekter ved å vedlikeholde et nettsted. Dette starter med en første helsesjekk for å feilsøke eventuelle problemer nettstedet ditt kan ha. I tillegg vil WP Tech Support-teamet administrere alle sikkerhetskopier av nettstedet ditt, WordPress-kjerneoppdateringer og bidra til å forbedre sikkerheten din.

Leter du etter mer? Oppgrader til en Pro- eller forretningsplan for ubegrensede nettstedsoppdateringer, administrerte WordPress-temaoppdateringer og 30 minutter (60 for Business) av forbedringer for å tilpasse nettstedet ditt. Med WP Tech Support kan du fokusere på de daglige forretningsoppgavene dine, og la nettstedsadministrasjonen være i deres dyktige hender.

Men det er ikke alt. WP Tech Support tilbyr også nødetater. Få en hurtig-fix asap for bare $ 65. Så om du vil ha hjelp på telefon, eller bare når du trenger det, så tilbyr de en plan skreddersydd for deg.

WP Site Care

SiteCare

WP Site Care ble startet i 2012 og har ett enkelt mål – å gjøre online livene til bloggere og bedriftseiere enklere. De har en helhetlig tilnærming til vedlikehold. Fra kodenivå ser de nærmere på defekte koder og plugins, oppblåste bilder, hosting-tjenester og eventuelle annonsenettverk. De skanner etter glitches og setter den riktig slik at hastigheten og ytelsen blir bedre.

De sørger for at nettstedet er SEO-vennlig, slik at Google kan lese, finne og rangere nettstedet ditt enkelt. Sikkerhetskopiering utføres i sanntid. Bare inkrementell sikkerhetskopi gjøres, noe som betyr at serverplass brukes effektivt. Sikkerhetskopier er opprettet til Amazon sky.

For sanntids sikkerhetskopiering av skyer, oppdatering av WordPress og oppdatering døgnet rundt og sikkerhetsopprydding, betaler du $ 79 per måned, hvis du betaler for hele året på en gang.

Deres profesjonelle pakke tilbyr tilleggstjenester – optimalisering av nettstedsomsorg, månedlig sikkerhetsrevisjon, boost av nettstedsomsorg, oppetidsovervåking og e-handelsstøtte og vil koste deg $ 299 per måned (årlig).

Alle billetter får svar innen en time. Og for å omgå de tungvinte trådene, har Site Care startet en walkie talkie-funksjon der du kan stille inn en forespørsel fra WordPress-sikkerhetskopien.

WP-kurve

WP-kurve

De imponerende tallene på nettstedet til WP-kurve er en indikasjon på hvor populære WordPress vedlikeholdstjenester har blitt.

Med deres forskjellige pakker kan du kjøpe et antall studiepoeng per måned for jobber. Her refererer jobber til de forskjellige WordPress-tjenestene som du kan be utviklerne på WP Curve om å hjelpe deg med. Du kan velge mellom hva som helst i støttekatalogen deres (uansett tid, hver oppgave = 1 studiepoeng). Dette kan bety alt fra hastighetsoptimalisering, sikkerhetsforbedringer eller oppdatering av temaer eller plugins. Jobbene deres kan bidra til å øke trafikken til søkemotorene, redusere avvisningsfrekvensen, øke hastigheten på nettstedet, øke konverteringene eller til og med øke merkevaren.

Jobber kan bli bedt om via e-post, og du vil vanligvis få oppmerksomhet i løpet av dagen. 24/7/365 e-post og chattjeneste for presserende problemer gjør tjenesten attraktiv.

Prisene starter på $ 49.99 / mo for 1 kreditt, opp til $ 149.99 for 10.

Maintainn

MAintainn

Når du har klarert nettstedet ditt til Maintainn, kampene dine med bryting med WordPress vil ende. De tar seg av alt WordPress, fra utvikling, til sikkerhet, til nettstedoppdateringer og mer.

Hvis du er usikker på noen endring du vil gjøre på nettstedet ditt, kan Maintainn sette opp et testtrinn for deg å teste endringene uten å påvirke funksjonaliteten til nettstedet ditt. Hver pakke med seg inkluderer et abonnement på Sucuri for overvåkning på serversiden og nattlige sikkerhetskopier på stedet til Amazon S3.

For 49 dollar i måneden per nettsted tar de seg av WordPress-kjerne- og temaoppdateringer, 24 × 7 sikkerhetsovervåking og sikre sikkerhetskopiering av nettstedet. For enda flere funksjoner og kontroll kan det være lurt å vurdere Enterprise. Denne planen gir $ 249 per måned og legger til alternativer for en dedikert kontoadministrator, iscenesettelse av oppdateringer og til og med en klientgjennomgangssyklus.

WP Butler

WP Butler

Kjent til Dave Clements of Do it With WordPress? Vel, han er mannen bak WP Butler, en vedlikeholdstjeneste som pleier å være WordPress-nettstedet ditt nøye. Mens det er faste pakker, kan du også velge fra en kurv med tjenester for å legge til handlekurven din som en lønn mens du går.

opprettelse av temaer for barn, hurtigbufring og generell forbedring av nettstedets hastighet, HTTPS-konfigurasjon, sikkerhetsrevisjon, nettstedoverføring og generell nettstedrevisjon. Hvis du ikke er sikker, kan du alltid falle tilbake på en av de anbefalte vedlikeholdsplanene deres. Den laveste av disse er $ 39 per måned, noe som gjør det til en av de rimeligste tjenestene i markedet. Eller gå stort og registrer deg for en månedlig beholder eller tilpasset utvikling.

Valet

Valet

Sammenlignet med konkurransen Valet er en kostbar WordPress-tjeneste, men det du får er konsultasjoner med et team av eksperter. Valet vedlikeholder, utvikler og migrerer selv high-end WordPress nettsteder. De løser problemer og hjelper med utvikling av nettsteder.

Design og utvikling, migrasjon og konverteringer, kontinuerlig støtte er alt på bordet. De sikrer at nettstedet ditt alltid er i gang, og tar både forebyggende og avhjelpende tiltak.

Prisene deres er ikke umiddelbart tilgjengelige på deres hjemmeside, og du må fylle ut et skjema som baserer seg på hvilke de vil vurdere dine behov og pris på det. Med 50 + års kollektiv erfaring kan hele WordPress-behovene dine overlates til deres omsorg.

WP-vedlikeholder

WP Maintainner

WP-vedlikeholder tilbyr tjenester til en flat $ 99 per måned per nettsted, med tilgang til ekstra utviklertimer til reduserte priser. Det du får er skalerbar støtte og trygghet når du vet at nettstedet ditt er ivaretatt.

Vedlikehold, sikkerhet, sikkerhetskopiering og support er inkludert i denne planen. Opprydding av skadelig programvare og feil blir håndtert av sikkerhetsfolk på Sucuri. Tjenesten tar sikte på å holde nettstedet ditt sikkert, oppdatert, sikkerhetskopiert og fungere problemfritt.

WordXpress

WordXpress

WordXpress tilbyr en enkel hands-off månedlig vedlikeholdstjeneste for WordPress nettsteder. Du trenger ikke lenger å høre fra de besøkende når nettstedet ditt er nede. WordXpress vil ha det tilbake på nettet før noen legger merke til det.

Stor støtte fra et ungt team, ubegrensede innholdsendringer, sikre oppdateringer, skanning av skadelig programvare, overvåking av oppetid, premium plugin-tilgang og til og med markedsføringsverktøy er alle tilgjengelige under “Spisebil” -planen til $ 199 per måned. Alle de samme funksjonene, minus den inkluderte hosting, er tilgjengelige til $ 149 per måned på “Boxcar” -planen. Hvis det er for mye, har “Flatcar” -planen på $ 77 per måned begrensninger i mengden endringer og endringer pluss noen få andre premiumfunksjoner fjernet. Men alle planene deres gir nyttig administrasjon og sikkerhet for nettstedet ditt.

WP Minder

WP Minder

WP Minder tilbyr hele spekteret av WordPress vedlikeholdstjeneste under 3 ordninger, den laveste starter fra $ 60 og løper opp til den høyeste til $ 160. Det er spesielt designet for små bedrifter og tilbyr god støtte og beskyttelse til en overkommelig pris.

Opprydding av hackere, migrering av nettsteder, plugin-hjelp, sikkerhetsrevisjon og resultatkontroll tilbys også utenfor ordningene, etter behov..

Ingen kontrakter er nødvendig, og du kan endre eller avbryte planer når som helst. Rabatter er tilgjengelige for flere nettsteder, og du kan diskutere eventuelle spesielle behov med dem for tilpassede pakker.

WP Copilot

WP CoPilot

WP Copilot er basert på Australia og deres støttetimer kan fungere bedre for dem i Australia eller Asia. De tilbyr de fleste av de ordinære vedlikeholdstjenestene til WordPress til priser som begynner på omtrent $ 49. Du kan også benytte deg av 30 minutter med WordPress-hjelp månedlig. I tillegg får du tilgang til WordPress-opplæringsvideoene deres til en verdi av 288 dollar.

Endelige tanker om WordPress vedlikehold

Det er mange flere leverandører av WordPress-vedlikehold der ute. Og du kan ta et valg etter å ha vurdert dine egne behov. Automattic-teamet hos WordPress gjør en god jobb med å holde WordPress Content Management System i god form med regelmessige oppdateringer og forbedringer. Men for å få alle fordelene fra dette, må eiere av nettstedene være tilpasset endringene i WordPress.

Leverandører av WordPress-vedlikeholdstjenester fyller gapet pent. De legger også til et lag med sikkerhet på nettstedet ditt for å sikre at du har et feilfritt nettsted. Periodisk sikkerhetsrevisjon, rengjøring, oppdatering av sikkerhetshull og konstant overvåking holder nettstedet trygt døgnet rundt for hackere og malware-infeksjoner. Potensiell nedetid unngås og faktisk driftsstans reduseres.

Så fortsett, sikre nettstedet ditt og være trygg på å vite at nettstedet ditt er trygt og har utmerket oppetid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map