Bruk pushvarsler for å bygge gjentatt trafikk

For å engasjere publikum, må du kunne fange oppmerksomheten på meningsfulle måter. Dette er ikke alltid en lett oppgave, spesielt når det er så mange distraksjoner på deres mobile enheter.


Heldigvis tilbyr pushvarsler en effektiv løsning. Push-varsler er en måte for utgivere og andre virksomheter å levere direkte, sanntidsmeldinger til publikum, for å bidra til å fremme engasjement og drive trafikk.

I dette innlegget skal vi diskutere hva pushvarsler er, og forklare fordelene ved å bruke dem. Vi vil også veilede deg gjennom fire tips for hvordan du bruker push-varsler for å bygge gjentatt trafikk, og diskutere å sette dem opp på WordPress-nettstedet ditt. La oss komme i gang!

Fordelene ved å bruke pushvarsler

Push-varsler er klikkbare popup-meldinger som kan brukes i nettlesere eller mobile enheter og apper. De er en form for direkte, sanntid, direkte kommunikasjon.

Ved å bruke pushvarsler, kan utgivere:

 • Nå leserne sine der de tilbringer mesteparten av tiden sin, på sine mobile enheter
 • Legg til en ny kanal de kontrollerer direkte, som ligner på et nyhetsbrev, men med høyere åpne og klikkfrekvens
 • Kjør engasjement og returbesøk, hjelper deg med å gjøre tilfeldige besøkende til lojale lesere og skape vaner

Spesielt nyhets- og innholdsutgivere kan dra fordel av push-varsler. De tilbyr tross alt en effektiv måte å levere tidssensitivt innhold, historier og oppdateringer til leserne. Push-varsler kan også fylle den samme rollen som et nyhetsbrev når det gjelder å bygge en base av lojale lesere.

En annen fordel med pushvarsler er enkelheten i opt-in-prosessen. For eksempel trenger førstegangs besøkende på nettstedet eller mobilappen din bare velge Tillate når du blir bedt om det, og kan deretter legges til abonnentlisten din.

Push Notification Opt-in

Trykkvarsler for mobilapper har spesielt høye opt-in-priser. Ifølge undersøkelser, nesten 60 prosent av internettrafikk kommer fra mobile enheter, med opt-in rate for mobilapp pushvarsler 43,9 prosent for iOS-brukere og 91,1 prosent for Android-brukere (siden prosessen er automatisk på sistnevnte plattform).

Nå som vi har dekket nytten av pushvarsler, la oss se på fire tips for å bruke dem til å bygge gjentatt trafikk til bloggen din eller nyhetsnettstedet.

1. Lag klare, konsise meldinger og bruk emojis

Push-varsler er korte. Du har vanligvis bare rundt 40 tegn for å fange brukernes oppmerksomhet og få meldingen over. Derfor anbefales det at du bruker enkelt, direkte språk.

Sørg for å velge emner som er relevante for leserne dine. Det er også nyttig å ramme inn meldingen på en måte som gir en følelse av press og inspirerer til handling. For nyhetsforlag kan en måte å fange oppmerksomhet være å inkludere et begrep som “BREAKING NEWS” i en pushvarsling for en betimelig og viktig historie.

I tillegg vil du prøve å bruke fengende linjer og Calls to Action (CTA-er). Forskning har også funnet at bruk av emojis i push-varsler kan øke engasjementet betydelig.

Push-varsling Emojis

Emojis kan bidra til å formidle en viss følelse eller tone i meldingen. I tillegg kan de forbedre varslets generelle utseende.

Det er også viktig å opprette en fristende opt-in-melding. I motsetning til nettvarslinger som bare bruker “tillat” eller “blokkerer” opt-in-meldinger, lar mobile push-varsler deg personalisere meldingen du sender..

Når du lager opt-in-meldingen din, kan du vurdere å fortelle leseren verdien av å melde seg inn og forklare hva de vil få (å bryte nyheter, de siste oppdateringene, spesielle kampanjer osv.) Du kan også tilpasse “Tillat” og “Don ‘T Tillat’ -knappene blir litt mer personlige, ved å bruke ord som “Ja!” eller “kanskje senere”.

2. Segmenter målgruppen din

Folk ønsker ikke å bli bombardert konstant med meldinger, spesielt ikke de som er relevante for dem. Ved å bruke en generell, kringkastet tilnærming til push-varsler kan det føre til at abonnentene dine blir irriterte og melder deg av.

I følge forskning kan segmentering av publikum for pushvarsler øke CTRs med 218 prosent. Ved å identifisere abonnentene dine basert på deres interesser, kan du levere meldinger som er tilpasset hver enkelt. Dette skal igjen øke sjansen for at de åpner meldingene.

Det er flere måter du kan kategorisere abonnentene på. Nyhetsutgivere kan for eksempel segmentere brukere basert på hvilke kategorier innhold leseren er interessert i å motta. Andre segmenteringsalternativer inkluderer tidssone, plassering og enhetstype.

Mobilapper gjør det også mulig for innholdsutgivere å la abonnentene sine velge hvilken type varsling de vil motta og når. Dette lar brukeren føle seg mer i kontroll, og mindre bombardert med unødvendige meldinger.

Et eksempel på denne teknikken i handling kan sees i The New York Times push-varselinnstillinger for sin mobilapp.

Push-varslingssegmentinnstillinger

Innholds- og nyhetsforlag kan bruke disse innstillingene til å lage verdifulle meldinger for publikum. Du kan lære hvilke historier publikum er interessert i å motta pushvarsler for, og tilpasse dem deretter.

3. Vær oppmerksom på timing og frekvens av meldinger

En studie fant det nesten 40 prosent av brukerne sier at de velger bort push-varsler fordi de forstyrrer dem til feil tidspunkt. I tillegg sa mer enn halvparten at de valgte bort fordi de synes pushvarslene var irriterende.

Forskning har vist at de høyeste klikkfrekvensene for pushvarsler forekommer på tirsdager og i løpet av ikke-arbeidstid. Imidlertid er dette selvfølgelig en generalisering. Det kan ta litt eksperimenter å bestemme de mest effektive tidene og frekvensen for pushvarslene dine.

Dette er en annen grunn til at segmentering er nøkkelen; det kan hjelpe deg med å bestemme når du skal sende meldinger til hver kategori abonnenter. For eksempel kan e-handelsnettsteder bruke pushvarsler for å adressere avskjed fra handlekurv.

e-handel pushvarsling

I tillegg kan segmentering av målgruppen deg skreddersy meldinger basert på tidssonene og stedene deres. Hvis halvparten av publikummet ditt er i en annen tidssone enn du er, vil du ikke sende meldinger som de vil få midt på natten.

Nyheter, blogger og andre innholdsutgivere kan ofte ha fordel av å sende meldinger først om morgenen. New York Times sender for eksempel en push-varsel om “Morning Briefing” hver dag.

4. Spor riktig beregning

Som med enhver markedsføringsstrategi, er det viktig å spore resultatene til pushvarslene dine hvis du vil se hva som fungerer og ikke fungerer. Det kan ta litt tid å finne ut hva slags meldinger og timing publikum reagerer på.

Det er visse beregninger å være oppmerksom på som kan hjelpe deg med å evaluere ytelse om pushvarsling, inkludert:

 • CTR
 • Opt-in og opt-out priser
 • Åpne priser
 • Oppbevaring priser

De beste metodene for å fange og analysere dataene varierer, avhengig av plattformer og systemer du bruker for å sende varsler. Det viktige er imidlertid at sporingsstrategien din forblir konsekvent, slik at du kontinuerlig kan optimalisere og forbedre pushvarslene dine.

Slik sender du pushvarsler ved hjelp av WordPress

Det er viktig å forstå at det er noen forskjeller mellom nett- og mobil pushvarsler. Nettvarsler tilbyr ikke personaliseringsalternativer for opt-in-meldinger som mobilvarsler gjør, for eksempel. De lar deg heller ikke nå iOS-brukere. Dessuten har forskning funnet ut at pushvarsler for mobilapper har høyere åpne og klikkfrekvens.

Det er flere måter du kan sende pushvarsler av hver av typene ved å bruke WordPress. For å sende nettvarsler, for eksempel, kan du bruke et verktøy som OneSignal.

OneSignal Free Web Push-varsling-plugin

For å installere denne WordPress-pluginen, gå til WordPress-dashbordet og naviger til Plugins> Legg til nytt. Søk etter OneSignal-pluginen, og installer og aktiver deretter. Derfra kan du referere til den praktiske guiden vår for å legge til push-varsler til WordPress for ytterligere instruksjoner.

Hvis du vil sende mobile push-varsler, kan du derimot opprette en mobilappversjon av nettstedet ditt ved hjelp av en tjeneste som MobiLoud.

MobiLoud WordPress Mobile Apps

deres gratis plugin hjelper til ganske enkelt prosessen med å gjøre WordPress-nettstedet ditt om til en app som du deretter kan bruke til å sende varsler. Med MobiLoud oppretter og sender du automatisk pushvarsler direkte fra WordPress-dashbordet. Det gir også et alternativ for leserne å bestemme hvilke emner de vil motta pushvarsler for. Dette er ideelt for blogger, nyhetssider og andre innholdsutgivere som ønsker å øke engasjementet.


I dette overfylte digitale miljøet har du bare så mange muligheter til å engasjere besøkende og overtale dem til å komme tilbake. Push-varsler tilbyr en effektiv måte å gjøre nettopp det.

Heldigvis er det enkelt å lage web- og mobil push-varsler via WordPress. Husk disse fire tipsene når du gjør det:

 1. Lag klare, fengende og konsise meldinger med emojis for å øke engasjementet.
 2. Bruk en mobilapp for å segmentere målgruppen og lage målrettede meldinger.
 3. Vær oppmerksom på tidspunktet og hyppigheten av varsellevering.
 4. Spor beregningene som er viktigst for virksomheten din, for å optimalisere og forbedre pushvarslingsstrategien.

Har du spørsmål om bruk av pushvarsler? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me