Bør du legge til betalte medlemskap på ditt WordPress-nettsted?

Hvis du har blogget en stund, har du sannsynligvis prøvd å bruke visningsannonser for å tjene penger på bloggen din. Men å bruke skjermannonser er ikke så lukrativt eller enkelt som det en gang var. Ifølge undersøkelser, klikkfrekvens for visningsannonser har vært på vei ned den siste tiden. Hvis du vil ha en pålitelig måte å tjene penger på nettstedet ditt, er bruk av betalt innhold via betalte medlemskap en levedyktig løsning.


I denne artikkelen skal vi snakke om hvorfor du bør vurdere betalt innhold, fordeler og ulemper med å lage et “bare medlem” -område for betalt innhold, og dele tips om hvordan du kan gjøre overgangsprosessen enklere.

Hva er betalt innhold og hvorfor vurdere det

Betalt innhold er alt innhold som er plassert bak en betalingsmur, i et “medlemsområde” på nettstedet ditt. Det kan være ekstra artikler, nedlastbare arbeidsbøker, maler, sjekklister, lyd, video eller annet innhold som gir ekstra verdi for leserne dine. Du kan også bruke den i forbindelse med å lage en e-postliste og markedsføre den via pressesider, popup-popup-vinduer og andre konverteringsinnstilte markedsføringsstrategier du kanskje allerede gjør.

Når du gjør det riktig, kan betalte medlemskap hjelpe deg med å skille seg ut fra resten av bransjen din, tjene penger på nettstedet ditt eller legge til en annen inntektskilde. Det kan også hjelpe deg å skape mer engasjement på nettstedet ditt, samtidig som du kan bygge bedre forhold til kundene dine. La oss diskutere fordelene mer detaljert nedenfor.

Du kan tilby eksklusivt innhold til leserne

Ved å legge til en betalt innholdsseksjon for medlemmer kan du tilby dine eksisterende lesere eksklusivt innhold som komplimenterer det som allerede er der. Det gir ditt eksisterende innhold en bedre opplevd verdi, og du kan bruke alt fra forskjellige medier som lyd og video til enkle sjekklister eller maler.

Legger til en annen inntektskilde

Hvis du allerede selger produkter eller tjenester, legger et betalt innholdsområde til en ny inntektsstrøm på en gjentakende basis. Du kan ta betalt for tilgang på en månedlig, årlig eller til og med kvartalsplan eller opprette forskjellige betalte medlemskap som gir tilgang til forskjellige typer innhold.

Driver engasjement og fremmer forhold.

Å ha et område med bare medlemmer driver leserne tilbake til nettstedet ditt slik at de kan få tilgang til innholdet når det er utgitt. Hvis du kobler ditt medlemsområde med en plugin som bbPress vs BuddyPress, kan du engasjere medlemmene dine i diskusjoner og la dem ikke bare kommunisere med deg, men også med andre medlemmer..

Hva er ulempene med betalte medlemskap??

Det er ingen tvil om at å legge til betalte medlemskap med eksklusive medlemmer bare innhold kan være fordelaktig for nettstedet ditt. Imidlertid er det noen få ulemper som du må vurdere før du hopper inn.

Å utvikle ekstra innhold kan være tidkrevende

Hvis du planlegger å tilby et betalt innholdsområde som en bonus til fritt tilgjengelig innhold, må du huske at du må bruke litt av tiden din til å produsere og utvikle ekstra innhold. Som bloggere og bedriftseiere har vi allerede kort tid, så hvis du ikke kan vie litt tid til timeplanen din for å jobbe med mer innhold, kan det hende at denne løsningen ikke er noe for deg.

Betalt innhold kan spille en rolle i din SEO-rangering

Når du gjør det raskt, kan å legge alt innholdet bak en betalingsmur negativt påvirke SEO-en din. Hvis alt det betalte innholdet ditt er satt til å være noindex, har Google ingen interesse av å sende folk til nettstedet ditt. En enkel måte å avhjelpe dette på er å tilby utdrag av innholdet ditt før du beskytter resten av innholdet og sikrer at begge kan indekseres av søkemotorer.

Medlemmer Område krever ekstra vedlikehold

Til slutt, husk at et medlemsområde vil kreve ekstra vedlikehold. Det er en annen plugin som skal oppdateres og sikre at den spiller fint med andre plugins som allerede er på nettstedet ditt. Du må også sørge for at det betalte innholdet ikke kan nås eller misbrukes av uregistrerte brukere, noe som kan kreve noen ekstra sikkerhetstrinn.

4 tips for overgang til betalt innhold

Oppdater WordPress

Hvis du har bestemt at overgang til betalt innhold er det riktige valget for nettstedet ditt, er her noen tips for å gjøre prosessen til en jevn opplevelse for både deg og leserne dine.

1. Gi leserne rikelig med varsel

Før du gjør en brå bytte, må du forsikre deg om at du forklarer leserne dine hvorfor du bestemte deg for å ta betalt for tilgang til ekstra innhold i god tid. Gi dem en sniktitt av hva de kan forvente og gradvis gå over til betalt innhold. Hvis du gir dem beskjed på forhånd, kan de forstå resonnementene dine og stille spørsmål som kan hjelpe dem å avgjøre om de vil investere i det betalte innholdet ditt.

2. Hold noe av innholdet ditt gratis

Vurder å holde noe av innholdet ditt gratis slik at nye besøkende kan bli kjent med merkevaren din før de registrerer seg for å få tilgang til det betalte innholdet. Du kan også bruke gratisinnholdet til å føre trafikk til nettstedet ditt og markedsføre det betalte.

3. Vær klar til å hjelpe brukerne dine

Når du introduserer betalte medlemskap, må du sørge for at medlemmene dine kjenner betalingsbetingelsene, avbestillingsreglene og hvordan de kan komme i kontakt med deg. Vurder å lage en FAQ-side der de kan få umiddelbare svar eller legge til en Live Chat-plugin på påmeldingssiden.

4. Velg riktig plugin

Til slutt, sørg for at du velger riktig plugin for å beskytte ditt betalte innhold. Det er ingen mangel på WordPress-medlemskaps-plugins som kan håndtere dette for deg, men sørg for at de har den funksjonaliteten du trenger. Her er noen funksjoner du kan se etter:

  • Muligheten til å vise inntektsstatistikk – dette vil hjelpe deg å måle hvor vellykket medlemskapssiden din er, og hvilket innhold eller planer som gir best resultater, slik at du kan planlegge å legge til mer av det i fremtiden
  • Ulike betalingsmetoder – Noe av det verste du kan gjøre er å tilby en enkelt betalingsmetode. Folk er veldig beskyttende med sin økonomiske informasjon, så pass på at du tilbyr flere betalingsmetoder slik at de kan velge den de føler seg mest komfortable med
  • Fleksibel priser – Hvis du nettopp kommer i gang, velger du en plugin som kan støtte medlemsområdet ditt når det fortsetter å vokse, i stedet for å investere i den dyreste planen umiddelbart. Dette vil spare deg for penger på lang sikt og justere deg deretter.
  • SEO-vennlig – velg en plugin som ikke maskerer eller kaster innholdet ditt for søkemotorene, mens du fortsatt lar ikke-abonnenter se en forhåndsvisning av innholdet.
  • Tilpasningsalternativer – sørg for å velge en plugin som vil integreres sømløst med nettstedet ditt og opprettholde merkevare anerkjennelse slik at leserne dine kan gjenkjenne delen betalt innhold som et område på nettstedet ditt.
  • Evnen til å håndtere kvitteringer og refusjoner – Det er ikke lett å håndtere betalinger, så velg en plugin som lar deg ikke bare samle inn betalinger, men også sende kvitteringer til brukerne dine. Forsikre deg om at du kan utstede refusjon om nødvendig, eller kansellere noen av abonnementene dine i tillegg til å kontrollere tilgangen for alle medlemmene dine.

Er du fortsatt usikker på hvilken plugin du vil bruke? Her er de beste anbefalingene våre for å legge til betalte medlemskap på ditt WordPress-nettsted.

Begrens Content Pro for WordPress

Begrens Content Pro er et av de beste tilgjengelige plugins-medlemmene. Sett opp enkle gratis eller betalte medlemskap og abonnement, sporer brukere og fornyelser med innebygd rapportering, eller legg til flere funksjoner med tillegg for skjemabygging, BuddyPress, AffiliateWP-tilknyttet styringssystem, Easy Digital Downloads e-handel, Campaign Monitor, bbPress og mer Les vår Restrict Content Pro-anmeldelse for å lære mer.

MemberPress WordPress Membership Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Den andre anbefalingen vår er MemberPress – et komplett plugin for medlemskap og abonnementshåndtering. MemberPress er raskt og enkelt å installere. Bare installer, legg til planer eller medlemsnivåer, velg betalingsportene og legg til registrerings- / påloggingslenker på nettstedet ditt. Plugin inneholder også e-postintegrasjon, kupong- eller rabattinnstillinger, innebygd analyse og mer. Fortsatt ikke solgt? Se hvor enkelt det er å bruke i MemberPress-gjennomgangen vår.

Last ned medlemskap og begrensning av innhold - Abonnement på betalte medlemmer

Og sist opp – Betalte medlemsabonnementer Pro er et annet alternativ. Denne plugin-en tilbyr en rask måte å godta betalinger, lage abonnementsplaner, legge til en paywall til premiuminnhold og mer. Pluss WooCommerce-kompatibilitet, enkle å bruke kortkoder og innebygde rapporter gjør denne plugin til et godt valg. Det er en gratis versjon tilgjengelig som du kan bruke til å teste farvannet, eller du kan (som de andre alternativene vi har nevnt) se på gjennomgangen av betalte medlemsabonnementer for å se flere plugin-funksjoner.

Men dette er bare toppen av isfjellet om medlemskapsprogrammet. Det er mange gode WordPress-plugins for medlemskap, ta deg tid til å lese funksjonene, plugin-kompatibilitetene (siden du vil at den skal fungere med eventuelle plugins du for øyeblikket har installert på ditt WordPress-nettsted), og viktigst av de nyeste kundeanmeldelsene for hver for å finne plugin som passer for deg.


Å legge til betalt innhold på nettstedet ditt er en fin måte å engasjere leserne og tjene penger på innholdet ditt. Det krever imidlertid litt ekstra vedlikehold og tidsinvestering for å gjøre det verdt. Bruk tipsene i denne artikkelen for å hjelpe deg med å bestemme om du bør gå over til å bruke betalt innhold.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me