Bør du lage en app for din WordPress-virksomhet

Dette spørsmålet kommer opp ganske mye, og det avhenger helt av svarene dine på noen få ekstra spørsmål.


Det er ikke lurt å lage en mobilapp bare fordi du tror det er den nye forretningsutviklingen. Ikke bare kan mobilapper bli dyre, men ganske ofte gjør du bare prosessen vanskeligere for kundene dine.

For eksempel kan en restaurant allerede ha en kupongside og bestillingslenke på mobilnettstedet deres. Så hva ville være poenget med å tvinge kunder til å laste ned en app som gjør det samme?

Skal du lage en app for å komplettere WordPress-virksomheten din? La oss ta en titt.

Du bør allerede ha et responsivt nettsted for WordPress

Hvis du for øyeblikket ikke jobber med et mobil responsivt WordPress-nettsted, er det nå på tide å få et. Dette betyr i utgangspunktet at nettstedet ditt klikker på plass og lager mer brukervennlige knapper, bilder og skriftstørrelser når de vises på et nettbrett eller smarttelefon.

Hvis du ikke er sikker på om nettstedet ditt reagerer, kan du gå til Google mobilvennlig test, lim inn URLen din og trykk på Kjør test knapp. Google forteller deg om nettstedet ditt er mobilvennlig.

Hvis det ikke er det, anbefaler jeg å finne et nytt WordPress-tema (vi anbefaler selvfølgelig Total WordPress-temaet fordi det er nettopp det – totalpakken inkludert responsiv, RTL-klar og SEO-vennlig). Ellers vil søkeresultatene dine lide.

Neste trinn er å se det responsive WordPress-nettstedet ditt på en telefon og nettbrett. Ta en titt på grensesnittet og se om det har alle funksjonene du ønsker fra en mobilapp.

Noen ganger trenger du ikke betale ekstra penger for en mobilapp, spesielt siden det krever at kundene tar det ekstra trinnet med å laste ned en app.

Er det en funksjon du trenger som kan gjøres bedre med en mobilapp?

Det er mange mobile appfunksjoner som du ganske enkelt ikke kan duplisere med en mobil responsiv webside. For eksempel er en av de vanligste funksjonene du ser et belønningsprogram. Noen selskaper kobler belønning til kredittkort, mens andre lager unike kundekoder som kan skannes når som helst på registeret.

En annen funksjon jeg har sett på mobilapper er et reservasjonssystem. Det meste av tiden på responsive nettsteder bookingsprosessen blir til noe langt mer komplisert enn det burde være. Chipotle opprettet for eksempel en app som lar folk gjøre ordre gjennom appen, så kan de hoppe over linjen når de kommer. Jeg kan ikke forestille meg et responsivt nettsted som inneholder de samme funksjonene.

Den store mobilappen-funksjonen du ikke kan duplisere med et responsivt WordPress-nettsted, er pushvarslingen. Ikke bare det, men pushvarslingen er generelt en av de største pengeprodusentene når det kommer til mobilapper.

Vil en mobilapp komme kundene dine til gode?

OK, så du har bestemt deg for at en ønsket funksjon bare kan gjøres med en mobilapp.

Nå er spørsmålet: Vil den funksjonen faktisk hjelpe kundene dine?

Med pushvarsler, skal du sende ut verdifulle kuponger eller en haug med annonser som kundene ikke bryr seg om?

Er belønningsprogrammet praktisk og verdifullt nok til at kundene kan vurdere å laste ned mobilappen og bruke den på en jevn basis?

Har du midler til å markedsføre appen?

Hvis du ikke får brukere til å laste ned mobilappen din, er det ingen grunn til å ha en i utgangspunktet. Jeg har sett flere små detaljhandelsbedrifter lage imponerende apper. Jeg hadde en golfbaneklient som laget en app og la ut et skilt med fordelene ved å laste ned i pro shop.

Fyren hadde til og med en QR-kode for rask skanning og nedlasting. Det eneste problemet var at noen pro shop-arbeidere aldri nevnte skiltet.

En arbeider forklarte imidlertid fordelene med appen for hver golfspiller. Det som var interessant, var at vi kunne krysse referansen til den tiden folk lastet ned appen til når akkurat denne ansatte jobbet. 90% av nedlastningene kom fra da den personen bemann proffbutikken.

Kort sagt, du må være klar med en plan for å markedsføre appen din.

Noen ganger er et WordPress-nettsted bygget for en blogg eller online tjeneste som har brukere fra hele verden. I så fall vil du ha en mer digitalt fokusert markedsføringstiltak.

Dette kan omfatte:

 • Epost markedsføring
 • Google-annonser
 • Facebook-innlegg
 • blogging

Lokale virksomheter med mobilapper ønsker imidlertid ikke brukere fra hele verden. Du prøver bare å overbevise nåværende og nye kunder om å laste ned appen.

Dette betyr at flertallet av appmarkedsføringen er avhengig av deg og dine ansatte. E-postmarkedsføring, sosiale medier og lokalorienterte annonser kommer til nytte, men de følgende markedsføringsområdene vil gjøre eller ødelegge antall mennesker som laster ned appen din:

 • Trente ansatte som viser folk hvordan de laster ned appen
 • En slags registreringsbonus som en BOGO
 • Et tegn på registeret med en QR-kode og en omtale av nettstedet ditt (siden mange ikke vet hvordan du bruker QR-koder)
 • En gjennomtenkt digital markedsføringsplan

Hvordan gjøre WordPress nettstedet ditt til en app

Med en plugin selvfølgelig! To populære måter å konvertere nåværende WordPress-nettsteder til mobilapper er MobiLoud og AppPresser.

Det eneste problemet jeg har med disse WordPress til app-konvertere er at resultatene ikke er veldig forskjellige fra resultatene til en responsiv nettstedversjon. Det virker som om omformerne genererer knapper og tabulatorer som er mobilvennlige, men hvis du allerede har dette på et responsivt nettsted, gjør du det i grunn mer komplisert for brukere, siden de da må laste ned appen fra en appbutikk.

Det er imidlertid bare funksjonaliteten til disse konverteringspluginene.

MobiLoud, for eksempel, gir deg ting som pushvarsler og ekstra appfunksjoner, som starter på $ 69 per måned. Det store spørsmålet er om prisingen er verdt eller ikke, så det er viktig for deg å vurdere hvilke funksjoner du får og ta i betraktning om du kommer til å tjene penger på appen.

For eksempel kan MobiLoud premiumversjon faktisk ende opp med å bli et bedre alternativ enn en av de mer avanserte dedikerte appbyggere nedenfor.

Hvorfor?

 • Startpakken er $ 120 per måned. Det høres bratt ut for en liten bedrift eller oppstart.
 • Men de fleste avanserte appbyggere nedenfor vil ikke spare deg for mye penger.
 • Og MobiLoud garanterer at du opprettholder den nåværende merkevaren av WordPress-nettstedet ditt.
 • Deretter, med $ 120 per måned betaling får du pushvarsler.

Det vil ta noen tester, men det følgende er ikke uvanlig:

 • Pølsestallen din selger rundt 100 hunder i løpet av lunsjrushen.
 • Hver hot dog gir deg en fortjeneste på $ 3.
 • Det betyr at du bare trenger å få 40 flere kunder per måned for å rettferdiggjøre $ 120 per måned.
 • Siden pushvarsler kan sendes ut basert på beliggenhet i løpet av en viss tid, virker 40 kunder per måned helt gjennomførbare (spesielt siden du kan opprette begrensede tidstilbud i løpet av høysesongen).

Derfor må du forstå hva appen skal gjøre for deg, og om de push-varslene gir verdi for deg og dine kunder eller ikke.

De 120 dollar per måned kan være urimelige for en blogg som bare selger en håndfull e-bøker per måned, så det avhenger helt av virksomheten din og arbeidet du markedsfører..

Flere avanserte appbyggere med fantastiske verktøy

Disse alternativene konverterer ikke WordPress-nettstedet ditt. I stedet starter du med maler og får langt flere funksjoner som iBuildApp eller BuildFire. Og selvfølgelig er det tusenvis av dyktige utviklere på nettsteder som Toptal og Upwork klare til å hjelpe til for en times pris.

Bør du lage en app for å komplettere din WordPress-virksomhet?

Gå gjennom listen over spørsmål for å avgjøre om en app har rett eller ikke:

 • Tilfredsstiller det responsive nettstedet ditt allerede mobile behov?
 • Er det en funksjon som kan gjøres bedre med en mobilapp?
 • Ville appen tjent penger?
 • Ville det komme kundene dine til gode?

Etter det bør du ta din beslutning. Gi oss beskjed hvis du planlegger å lage en app for WordPress-virksomheten din. Hvis du vil ha flere tips, kan du sjekke guiden vår om hvordan du kan gjøre WordPress-nettstedet ditt til en app.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me