Kort oppsummert? Ja. Men det gir ikke noe veldig spennende innlegg, gjør det nå? Likevel er det sannheten, og hvis du ser alvorlig på WordPress, kan du dra stor nytte av å delta på lokale arrangementer. Jeg kommer til å bruke litt tid i dag på å gå gjennom fordelene ved å delta og hva du kan forvente å få ut av opplevelsen som helhet.


Generelle fordeler

Matt Mullenweg ved WordCamp San Francisco

For det første blir du kanskje overrasket over hvor mange movers-and-shakers du får møte på konferanser som disse. Som WordCamp skryter, “Det er ikke uvanlig å møte … foredragsholdere som blir omtalt på dyre konferanser i nettindustrien som South by Southwest.”

Og selv om mange konferanser ikke tiltrekker seg store navn, er det noen ganger enda bedre hva du får. Du får møte alle slags webdesignere og utviklere som jobber med alle slags prosjekter, hvorav mange bor rett i byen din.

Og selv ved arrangementer uten stjernekraft, er det verdt å bare oppleve det lokale WordPress-samfunnet i sin mest “ekte” og lidenskapelige form. Disse begivenhetene blir primært drevet og deltatt av lokale mennesker som virkelig bryr seg om WordPress, og det er ingen måte å tallfeste fordelen ved å fordype deg i et miljø fullt av mennesker som alle har vært sammen for et formål du er interessert i.

Ikke vær redd hvis du ikke er opplevd nok. De fleste av disse hendelsene går ut av deres måte å ønske folk velkommen på alle ferdighetsnivåer. Hvis du er ny på WordPress, kan det å være en samling med mennesker som lever av det, være faktisk bare motivasjonen du trenger for å ta arbeidet ditt til neste nivå..

Og ikke forveksle disse med en av de typiske stodgy, corporatized forretningsbegivenhetene. De fleste konferanser inneholder til og med afterparties og nettverksarrangementer som lar deg bli kjent med dine andre deltagere i en enda mer uformell setting. Trenger du flere grunner? Du har det!

Nettverk

Ikke bare vil du få informasjon fra andre mennesker, du får gi den ut selv. Hvis du er en dev eller en nettstedsbygger, hvilken bedre måte å annonsere tjenestene dine på enn en til en-interaksjon med mennesker du kjenner er interessert? Det er en sikker måte å tromme opp virksomheten på.

Hvis du planlegger nettverk, må du sørge for å få enene på rad, først. Det betyr at du har sortert ut porteføljen din med de beste verkene dine på forhånd og lagt ut et sted med en lett å huske URL som du kan fortelle folk om. Det betyr å få trykt visittkort hvis du ikke allerede har gjort det. Og det betyr også å jobbe med introduksjonen og heisbanen på forhånd, slik at du ikke snubler over ordene dine når det er på tide å selge tjenestene dine.

Finne arbeid

Dette knytter seg til nettverk, men fortjener sin egen seksjon på samme måte. De fleste av arbeidsmulighetene du finner på stevner, vil være gjennom en-til-en-samtaler med mennesker som trenger hjelp med prosjektene sine. Det er gjennom dette virkelige, ansikt-til-ansikt-samspillet du har sjansen til å virkelig appellere til potensielle kunder og bruke din personlighet til å vinne dem.

Men selv om denne typen interaksjon ikke er din greie, legger mange konferanser opp jobbtavler, noe som gir deg en bedre oversikt over WordPress-utviklingen og webdesignmulighetene i ditt område enn du kan få, selv ved å bla gjennom den elektroniske varianten til det samme. Det er spesialisert, fokusert og skreddersydd for de som er med.

forelesninger

WordCamp Forelesninger

Konferanser, som de fleste messer, tilbyr bemerkede eksperter på både utvikling og bruk av WordPress. Disse ekspertene holder foredrag for å diskutere hvordan de har bygget karrierer og hvordan de gjør det de gjør. Evnen til å se hvordan de holder ut gjennom visse utfordringer, eller hvordan de går gjennom arbeidsprosessen, er uvurderlig.

Du kan til og med ende opp med å lære om aspekter ved webdesign du aldri har tenkt å studere før. Noen som er ekspert på hele prosessen, kan ende med å avsløre at nøkkelen til et problem du har hatt, er på et sted du aldri ville trodd å se ut. Hvis du for eksempel alltid har vært mer fokusert på den tekniske siden av nettutvikling, kan det hjelpe å delta på presentasjoner om hvordan mer tradisjonelle metoder for grafisk design kan brukes på WordPress. Og det er bare ett eksempel. Det er så mange andre!

Talking Shop

Men ikke tro at det bare er presentasjonene du kommer til – du kan lære mye om handelen din bare ved å snakke med andre deltakere. Mange av dem kan ende opp med å være like kunnskapsrike som menneskene bak podiene, og hvis du er heldig, kan du finne en ny mentor eller samarbeidspartner.

Det er ingen bedre måte å lære noen ferdigheter enn en-til-en-samhandling. Å jobbe isolert kan være langt vanskeligere enn når du har noen på hånden som kan hjelpe deg. Hendelser som disse vil ofte hjelpe deg med å få venner som kan være kildene til støtte senere nede på veien.

Informasjon om nye funksjoner

Du kan også få live demonstrasjoner av de siste oppdateringene av WordPress og plugins på lokale arrangementer. Du vil også bli utsatt for aspekter ved WordPress og funksjoner du kanskje aldri har trodd å bruke, eller tredjeparts rammer som du aldri ville sett forklart.

Hvordan finner jeg disse hendelsene?

WordCamp, det største navnet når det kommer til WordPress-konvensjoner, holder titalls arrangementer over hele verden, og negerer behovet for å rettferdiggjøre å bruke hundrevis på å reise til den andre siden av landet for å delta på en. De full WordCamp-plan finner du på deres hjemmeside.

En av de mest interessante funksjonene på WordCamp-arrangementer er Genius Bar – ja, akkurat som den på Apple Store – som opererer i løpet av konferansen og gir en one-stop shop for alle dine WP-relaterte spørsmål.

WordCamp-arrangementer er generelt ganske rimelige – vanligvis innen området $ 40- $ 60 for hele helgen – og til den prisen kan jeg nesten garantere at du får en enorm avkastning på investeringen din.

Hvis du ønsker å starte mindre, kan du delta på et lokalt møte i stedet for en konferanse. De skjer uansett oftere og oftere, så det kan være lurt å starte med en av den grunn alene. Dessuten er de vanligvis gratis – WordPress Foundation betaler arrangøravgiftene for mange av dem, noe som betyr at de ikke trenger å gi kostnadene videre til deg. Så hvis du vil ha en forhåndsvisning av din lokale WordPress-scene uten å måtte skille ut noen deig for det, kan du sjekke en av dem ut.

WP Møt Montreal

Det er over 1500 WordPress Meetup Groups over hele verden også. Sjansen er stor for at det er en i nærmeste befolkningssenter hjemmet ditt. Som en side, en av de mest interessante funksjonene i Meetup er at de kan tema. For eksempel vil mange Meetup-grupper ha arrangementer som er spesifikt for å forhåndsvise spesielt spennende nye funksjoner, eller for å utvikle bestemte typer apper. Så hvis det er et spesifikt tema du er interessert i, må du sørge for å overvåke møteplanene for å se om det kommer opp snart.


Virkelig, hvis du har noen interesse for WordPress utover hobbyfasen, er det ingen grunn til ikke å delta på minst et møte. Og du bør også delta på WordCamp-arrangementer. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

Noen WordPress-møte eller konferanserelatert informasjon du vil dele? Gikk jeg glipp av noe? Eller kanskje har du et morsomt WordCamp-minne eller råd du; vil du dele? Gi meg beskjed i kommentarene!

WordCamp-bilder: Morten Rand-Hendriksen, Eva Blue, Josh Hallett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me