WordPress har ikke åpnet en, ikke to, men mange dører for millioner av mennesker over hele kloden. Det være seg gründere, utviklere, byråer, nyhetssteder, frilansere osv., WordPress har gitt hele verden et utsalgssted for å uttrykke tanker, nå ut og gjøre forretninger. Jeg risikerer å høres ut som en ødelagt post, men dette er i stor grad fordi WordPress er vakkert, elegant og lett å lære og bruke. Det er også utrolig enkelt å bli involvert i WordPress-prosjektet.


I dag vil vi gi deg informasjon om innside og tips du trenger for å bli et verdsatt medlem av WordPress-samfunnet. Mot slutten av innlegget vil du ha visst hvordan du vil bidra til det lykkebringende prosjektet som er det elskede WordPress. Med andre ord, vi viser deg hvordan du engasjerer deg, kvalitetene og verktøyene du trenger for å bli en stor WordPress-bidragsyter. Vi vil også se på noen av fordelene ved å bidra til WordPress. Klar? La oss få denne ballen til å rulle.

Fordeler med å bidra til WordPress

Hvorfor vil du ikke som WordPress-bruker være med å bidra til WordPress? Jeg mener, har ikke plattformen i og av seg selv inspirert deg mye? Legg mat på bordet ditt kanskje? Hva med å bidra bare for å opprettholde ånden av kameratskap og gi tilbake?

Med mindre du er en førsteklasses curmudgeon, kan du identifisere deg med ønsket om å gi tilbake til et samfunn som har hjulpet eller inspirert deg. Tross alt er det kollektive bidraget som gjør WordPress-samfunnet så vellykket. Vi kan ikke være takere hele tiden. – Carrie Dils

Hvis det ikke får deg til å bidra til WordPress, er her en høytid med fordeler som gir deg drivkraften du trenger å dykke på akkurat dette øyeblikket.

Bidrag øker din status i fellesskapet

Du vil bli en respektabel WordPress-proff, ikke sant? Du trenger hva du sier og gjør for å regne for noe, ikke sant? Ser du etter å sementere autoritet i din valgte WordPress-nisje?

Vel, gjett hva, teknisk dyktighet er flott, men med mindre du er klar til å hjelpe andre – spesielt når de ikke betaler deg en krone – vil du og autoritet reise på parallelle baner. Tross alt handler det om følelser, hvordan du får den neste personen til å føle deg. Å være menneske er hvordan du fremkaller følelser av følelser, ikke baskere i ære for din tekniske makt.

Å bidra til WordPress, uansett hvor lite, kan ha en stor innvirkning på din status i samfunnet. Who’s Who of WordPress, de respektable og populære menneskene vi alle kjenner, har en ting til felles; de bidrar aktivt til både plattformen og samfunnet rundt den.

Rask spørsmål: Hvis du var ute og lette etter en WordPress-utvikler, si meg, ville du ansatt fyren som bidrar på forumene blant andre steder, eller fyren som sitter godt bak en online portefølje? Du vil sannsynligvis gå for fyren som skildrer sine dev chops i forumene, noe som fører oss til neste punkt.

Bidra med fører til flere forretningsforbindelser

menings-business-relasjoner

Hvis dette ikke er så opplagt, er WordPress et tett sammensatt samfunn, som betyr en og bare én ting. Hvis du spiller kortene dine riktig, kan du trekke mye henvisningsvirksomhet. Som vi allerede har etablert, øker bidraget statusen din, og en hevet status korrelerer med flere forretningsforbindelser. Det er et enkelt faktum.

Som en WordPress-profesjonell, eller bruker for å si det bredt, vil de fleste potensielle potensielle kunder og samarbeidspartnere komme fra samfunnet. Å bidra og holde deg nær dette tett sammensveisede samfunnet er nøyaktig hvordan du holder liv i disse forretningsmessige (og til og med personlige) forbindelsene.

Ønsker flere jobber som kommer din vei? Bli en bidragsyter, på en eller annen måte. WordPress leter alltid etter flotte mennesker som kan hjelpe med kode, design, oversettelser, dokumentasjon og mer. Det er så mange måter å bidra på, som vi vil se i den andre delen av dette innlegget.

Beriket læringsmiljø

Å bidra gir ikke bare tilbake eller hjelper deg med å etablere en stemme i samfunnet, men det er også et beriket læringsmiljø. Jeg lærte mer i de første tre månedene mine og bidro til at jeg gjorde i de tre foregående årene med webutvikling. – Andrew Nacin, Led WordPress Developer

Ja det stemmer, du lærer ved å spille spillet, ikke stå på sidelinjen. Jeg har lært så mye om WordPress i en veldig kort periode, og til tider bekymrer jeg meg for informasjonsoverbelastning. Men jeg måtte fordype meg i WordPress først, og ble sjokkert over det lille jeg visste om plattformen. Jeg lærer fortsatt, gir små bidrag her og der, og har det moro!

Gøy til side, hva gjør læringen fra WordPress-samfunnet for deg? Du blir en smartere konsulent, utvikler, designer, blogger osv., Og alle vil ha en smart spiller på laget sitt. Din kunnskap og verdi øker tidoblet og deretter noen når du bidrar til WordPress.

Jo mer jeg dyppet i, desto mer interessant ble det, og desto vanskeligere klarte jeg å finne ut. Når jeg ser tilbake og ser hva jeg har lært bare ved å bidra, er jeg overrasket. Det har vært mer enn jeg noen gang har lært på college. – Andrea Rennick

Og så er det …

Aldri i livet lærte jeg så mye som på de fem årene siden jeg begynte i WordPress-samfunnet og begynte å bidra til kjernen. – Konstantin Obenland, WordPress Core Bidragsyter

Trenger jeg å si mer?

Å bidra til WordPress gjør deg lykkeligere

Hendene opp hvis du så den filmen De Jakten på lykke med Will Smith i hovedrollen. Hvis du ikke var så heldig, var høydepunktet i filmen Christopher Gardners motstandskraft og besluttsomhet på et tidspunkt da livet hans praktisk talt falt fra hverandre. Jeg kunne fortsette og fortsette, men la oss komme tilbake til WordPress, og hvordan det å bidra vil gjøre deg lykkeligere.

Her er en statistikk som blir kastet rundt mye, men de fleste ser ikke skjønnheten utover prosenttegn (%). I skrivende stund makter WordPress omtrent 25% av alle nettsteder på internett. Dette betyr at du vil bidra og gi tilbake til et samfunn og plattform som snart vil dominere mer enn en fjerdedel av internett.

Det føles godt å vite om bidraget ditt, uansett hvor lite det er, hjelper rundt 25% av internett. Det er et enormt antall mennesker! Og du vet hva de sier, hemmeligheten bak lykke er å skape lykke for andre. Å hjelpe andre ved å bidra er hvordan du kan gjøre akkurat det.

Det er ikke så ofte at noe du gjør på en ettermiddag kan berøre så mange mennesker, men WordPress er et av de stedene du kan. Og for folk som bryr seg om det, er det ingenting bedre. – Matt Mullenweg

Bli en del av historien (eller fremtiden)

For 12 år siden var WordPress knapt utenfor idéstadiet. Det var som en squab, som flagrer rundt før du til slutt flyr. Vel, alt som er begrenset til historien. I dag er WordPress ikke lenger en squab; den er fullvokst med spark og skyv fra en mektig ørn.

Med dagens hastighet vil WordPress være ganske dyret om ti år. Plattformen kartlegger hvilken type historie du vil være en del av. Den slags historie jeg vet jeg vil være en del av. Hvis du ikke har så mye for historien, er fremtiden til WordPress lovende.

Ved å bidra, kan du designe fremtidens WordPress akkurat slik du ser for deg. Du kan bidra i prosjektet og bidra til å bygge et bedre WordPress for oss alle. Du kan være en del av historien, og også en del av fremtiden. Du kan være hva som helst med WordPress; det representerer frihet siden det gir deg alternativer og kraften du trenger for å oppnå dine online drømmer. Uten tvil vil respektable WordPress-bidragsytere legge igjen rekorder i historiebøkene. Hva slags arv vil du legge igjen?

Fordelene er mange

Å bidra til WordPress gir ok, selv om du i bytte får glede av enda mer fordeler. Du hever statusen din i WordPress-samfunnet, genererer virksomhet, lærer og bygger en større plattform for verden. Å bidra er mye moro. Men hvordan kommer du på all denne moroa? Hvordan bidrar du til WordPress? Her er juicen.

Hvordan bidra til WordPress

cyber-computer-kafé

Det er flere veier tilgjengelig for deg og alle som ønsker å bidra til WordPress. Det er det fine med alt; enhver og alle kan bidra og berike plattformen når og hvor som helst. La oss begynne med den mest åpenbare ruten:

WordPress Core Developer

WordPress er først og fremst bygd på PHP og MySQL blant andre webteknologier. Hvis du er godt kjent med noen av disse områdene, kan du bidra med kompetansen din når det gjelder WordPress kjerneutvikler. WordPress, plattformen, er alltid tørst etter nye funksjoner og forbedringer. Du kan gi ditt bidrag som utvikler, bli en pendler og hjelpe WordPress å vokse på flotte og unike måter. Som en WordPress-kjerne-bidragsyter vil oppgavene dine inkludere utvikling av nye funksjoner, testing, hagearbeid og slippe oppdateringer.

Du må ikke bekymre deg om du ikke vet det første om nettutvikling eller hva PHP står for. Hvis du er lidenskapelig opptatt, kan du begynne å bidra til WordPress på en annen måte og lære mens du er der. Hvem vet, du kan være en hovedutvikler om et par måneder. Andre områder der du kan involvere deg som utvikler inkluderer blant annet WordPress tema og pluginutvikling, mobil tech og dokumentasjon.

Nettdesigner / UXer

Tidligere har vi sett på hvordan WordPress admin UI har utviklet seg gjennom årene. Den har forandret seg fra en blid plattform til en vakker og kraftig CMS. Det vakre og elegante brukergrensesnittet er arbeidet til webdesignere og UXere akkurat som deg.

WordPress er et åpen kildekode-prosjekt som er det kombinerte arbeidet til tusenvis av bidragsytere, så det er ingen som betaler for å sette designet sammen. Designet er skissert og brakt til live av bidragsytere og UXere. Deres bidrag har gjort WordPress til det det er i dag, med tanke på design. Selvfølgelig er vi ennå til å se og oppleve skjønnheten og genialiteten til ditt bidrag, så ikke hold oss ​​i vente.

Kanskje er det ditt bidrag som vil føre til en gjennomgang av hele admin-området til en mer behagelig design. Kanskje er det ditt bidrag som vil føre til en mer strømlinjeformet brukeropplevelse.

Som webdesigner eller ekspert på brukeropplevelse kan du bidra også mot WordPress mobilprosjekt, fordi vi alle vet at mobil er fremtiden, og at temagjennomgangsteamet sikrer at bare de best designede temaene kommer til sluttbrukeren. Generelt er din viktigste plikt som medvirkende designer er å gjøre WordPress vakkert. Høres bra rett ut?

WordPress Writer

Hvis du har en evne til ord, er det rom for deg også. Som et voksende prosjekt er WordPress i konstant behov for oppdatert dokumentasjon. Det er her du legger inn; hvor du skinner som forfatter.

Bli med i dokumentasjonsteamet og ha ansvar for alle tingens dokumentasjon. Vi snakker om håndbøker, Codex, inline docs, adminhjelp og Developer.wordpress.org blant andre. Det er aldri mangel på oppgaver, så ikke nøl med å sjekke ut offisiell blogg for dokumentasjonsteamet for WordPress. Teamet møtes online hver uke på torsdag fra 18:00 – 19:00 UTC.

Oversetter

Er du en polyglot? Kan du rulle med den espanolen så lett som du kan russisk, fransk eller svahili? Vil du gjerne bruke WordPress på ditt eget språk? Selvfølgelig ville du gjøre det. Hvem ville ikke det?

Dette er din sjanse. Bidra til WordPress ved å hjelpe deg med å oversette plattformen til alle språk du har lyst på. Det er ikke slutten på det WordPress polyglots fellesskap ønsker deg velkommen til å gi deg en hånd i å lage verktøy som gjør oversettelsen av WordPress enklere. Tenk på WPML osv.

Å oversette WordPress til ditt (eller hvilket som helst) språk er en morsom opplevelse, og du kan være i gang på kort tid. Så hva faen venter du på soldat? Begynn å oversette! Å forresten, den ukentlige chatten skjer på Slack i #polyglots hver onsdag kl 10:00 UTC. Ikke gå glipp av det, la ditt stemme språk være Heard kjent. Dobbelt gjennomslag akkurat der som en sjef. Det er språket mitt, føler du meg? Ha ha. Går videre.

Støtt kavaleri

En av de enkleste, men likevel effektive måtene å bidra til WordPress, ved å gi hjelp i støttefora blant andre områder, kan bare være hvordan du markerer deg i WordPress-samfunnet. Operasjonsmantraet her er “alle vet svaret på noe”, så ikke vær sjenert, dykke inn og hjelpe en stipendiat WordPress-elsker.

Støtteforumene er din forte, din slagmark, og du vil ringe skuddene og vinne krigen. Har spilt mange krigsspill sent, som det er tydelig, men den beste måten å starte er å svare på et spørsmål i støttefora. Akkurat i dette øyeblikket. Lær mer om hvordan du kan bidra til WordPress ved å støtte brukere på kontorstøttebloggen.

Arrangøren

arrangør

Elsker du å kaste fester? Å bringe venner sammen? Hvis hendelser lett kan passere for ditt andre navn, trenger WordPress deg. Du vil bli med i et elitelag med andre bidragsytere fra hele verden som “… overvåker offisielle begivenheter, mentorprogrammer, mangfoldighetsinitiativer, bidragsgiveroppsøking og andre måter å vokse på…” WordPress-samfunnet.

Å organisere arrangementer høres ut som morsomt, og når du gjør noe du elsker for en plattform du elsker, akkurat der er det en drøm som går i oppfyllelse, noe som betyr at moroa lett vil firedobles. Du vil organisere WordCamps og meetups for ditt lokale WordPress-samfunn, og chippe inn på globale WordPress-arrangementer. Så søtt. Det er en Oppsøkende blogg og ukentlig kontortid (les nettmøter) på tirsdager og torsdag.

sensei

Hvis du elsker å gi informasjon, kan du gjøre det start din bidragsyterreise ved undervisningsarmen til WordPress akkurat i dette øyeblikket. Hva innebærer det å være lærer eller trener i WordPress-samfunnet? Du vil være ansvarlig for å lage nedlastbart læremateriell som instruktører bruker i live workshops.

Du vil skrive / lage leksjoner fra bunnen av, redigere eksisterende leksjoner, utforme leksjonenes utseende og / eller teste leksjonens levedyktighet. Dette kan vise seg å være en flott læringsopplevelse for deg mi amigo. WordPress Training-ukentlige nettprat holdes hver tirsdag kl. 17:00 UTC, så ikke gå glipp av den neste.

Videoanmelder

Vi har WordPress.org, WordPress.com og etter min mening et lite kjent WordPress.tv. Selvfølgelig er det BuddyPress.org og bbPress.org blant andre, men vi kommer ikke dit i dag. Vi handler om WordPress.tv, hvor du finner massevis av WordPress-sentrisk videoinnhold.

Hvis du ansporer godt i videoproduksjonsavdelingen, kan du bidra til WordPress slik. Velkommen til WordPress TV Review team, og gjør deg klar til å gjennomgå, redigere, godkjenne og publisere alle videoer på WordPress.tv. Du vil også ta en hånd i WordCamp-videoer etter produksjonen, så ja, det er ingen begrensning for hvor mye moro du kan ha dugnad for innsats og ferdigheter. Sjekk den offisielle bloggen om TV Review Team.

Alle andre

Du kan føle at de involverte kanalene ovenfor involverer deg, men ikke la det være. Hvem som helst, gjentar jeg, hvem som helst kan bidra til WordPress-prosjektet uavhengig av rase, kjønn og / eller ferdighetsnivå. Det eneste som kreves er det brennende ønsket du har.

Ikke la en ting holde deg tilbake, verden er din, og WordPress trenger deg. Ja du, du, du og du. Alt du trenger å gjøre er å sjekke ut Lag WordPress og ta steget. Ikke bekymre deg for noe, du lærer i prosessen, med mindre du selvfølgelig ikke har noen av følgende attributter.

Kvaliteter til en stor WordPress-bidragsyter

forretningskvinne med laptop på kontoret

For å være en stor bidragsyter, trenger du ganske enkelt å begynne å bidra. Ingen venter, bare komme til det. For all del, du må være respektabel og vennlig. Noen ganger kan bidraget ditt forbli uberørt flere utgivelser senere, og hvis du går ballistisk over slike småting, vil du ikke være en stor bidragsyter.

Andre ganger kan noen være uenige i forslagene dine, og det er vondt jeg vet, men du kan ikke plukke opp og slippe hele verden på sa noen bare for å bevise et poeng. Ser du hvor jeg skal med dette? Du må ta hensyn til detaljer uansett bidragnivå. Som vi allerede har sagt, styrker WordPress 25% av internett, så alt du gjør har kapasitet til å påvirke, enten positivt eller negativt, på et stort antall mennesker. Vil du gå ned i historien som den arrogante pendleren som brøt WordPress?

Ydmykhet er en fin egenskap å ha på alle livsområder. Husk at du vil samarbeide med tusenvis av andre mennesker, hver med unike ambisjoner og ulikt livssyn. Å være arrogant vil bare gjøre mer skade enn godt. Det vil være en snublestein i seg selv.

Ærlighet er også en god kvalitet å ha som bidragsyter. For eksempel er det greit å være ærlig når du ikke er trygg på forpliktelsen / bidraget ditt. WordPress-samfunnet sprenger i sømmene med folk (lese eksperter) som er klare til å hjelpe deg.

Du bidrar og lærer, noe som betyr at du må være nysgjerrig og ha en ting for å lære. Jeg har kanskje feil, men jeg tror ikke at en eneste person har nok kunnskap til å forstå WordPress i sin helhet. Som et kollektivt arbeid for tusenvis av bidragsytere, trenger du all nysgjerrigheten du kan mønstre for å lære så mye du kan om plattformen. Bare ta det ett skritt av gangen, så har du det bra.

På slutten av dagen koker alt dette til en kvalitet: tålmodighet. Enhver stor bidragsyter må lære at kunst av tålmodighet, den kvaliteten uten som du vil ha en vanskelig tid med å håndtere den menneskelige rase generelt, ikke bare andre bidragsytere. Vær tålmodig akkurat nok, så vil du glede deg over eventyret. Tross alt er tålmodighet en dyd – det vil hjelpe deg på mange andre områder i livet ditt.

Bidragsyterverktøy

arbeidsstasjon-desk

Du kan oppnå så lite uten de riktige verktøyene, det er ingen hjerner. Derfor har jeg satt sammen et par verktøy for deg som WordPress-bidragsyter. Følgende verktøy vil være uvurderlige når du drar videre til PRO-bidragsyternivå:

WordPress Slack

De facto kommunikasjonsappen for WordPress, Slack lar deg holde kontakten med medlemmene av teamet du til slutt bestemmer deg for å bli med. Hvis du for eksempel velger WordPress core utviklingsteam, kan du bli med andre bidragsytere for sanntidskommunikasjon i #core-kanalen på Slack.

Slack er en meldingsapp på toppnivå for team som jobber med et felles prosjekt. For å konfigurere det, bare naviger til Lag WordPress Chat, og følg instruksjonene for å få en invitasjon fra WordPress. Resten er enkle peasy ting, vi forventer ikke at du vil komme i trøbbel. Det vil ikke ta deg mer enn 5 minutter lover jeg. Jeg har ikke tenkt å ødelegge overraskelsen, så bare bli invitert allerede og bli med dine virkelig og andre bidragsytere chatterom kanaler.

Lag WordPress

Dette kan vi referere til som bidragsyterne. Lag WordPress er der du drar for å starte ditt WordPress-bidragende eventyr. Enten du er en dyktig utvikler, designer, skribent, oversetter, supportrepresentant, arrangør eller bare en nybegynner som nettopp oppdaget WordPress, må du ta deg til å lage WordPress. Slipp alt du gjør, og ta turen til WordPress akkurat nå. Vi mener det. Ikke vent.

Devhub

Uten sukkerbelegg noe, Devhub er ganske enkelt “… prosjektnavnet til Developer.wordpress.org.” På devhub finner du ressurser og dokumentasjon rettet mot WordPress-utviklere, designere og UXere. Når den er fullført, vil den bære håndbøker og kodehenvisninger.

Du kan gi ditt bidrag ved å bli medlem av # Meta-devhub kanal på Slack, løse en billett på Developer.wordpress.org trac, leser om Devhub, og / eller sende inn en trekkforespørsel til WP-Parser på Github.

Forresten, i skrivende stund trenger Devhub deg hvis du er en PHP-utvikler, front-end-utvikler, designer, UXer eller en frivillig som ønsker å gi tilbakemelding.

Online tutorials

Du kan lære så mye om prosjektet fra det offisielle WordPress.org nettstedet. Du kan lære enda mer ved å sjekke ut andre WordPress-relaterte ressurser og blogger der ute. Publisert av WordPress-elskere (les bidragsytere), vil du lære noe nytt på hver WordPress-blogg du besøker.

Ikke vær beskjeden også; riv gjennom alle WordPress-opplærings-, bok- eller blogginnlegg du får, og absorbere det vell av kunnskap. Du vet aldri når det kommer til nytte. Jeg vet ikke hvorfor den siste uttalelsen minner meg om De siste av oss, spillet.

WordCamp Planning

Hvis du er interessert i å organisere WordCamps, må du sjekke ut denne praktfulle guiden som er bygget med deg i tankene. Du må forstå hvordan du velger de perfekte stedene (du vet, arenaer med god WiFi, slik at deltakerne kan bruke halvparten av tiden på å tvitre om arrangementet i stedet for å høre på foredragsholderne), få ​​mat og drikke, innsamling og så videre og så videre . Du kan til og med registrere deg som arrangør på WordCamp Planning nettsted, så ja!

Og nå et ord fra våre partnere på WordCamp Planning Ole Brumm…

Organisering er det du gjør før du gjør noe, slik at når du gjør det, er det ikke alt sammen. – Ole Brumm

Går videre…

WordPress Trac

Som WordPress-bidragsyter ønsker du definitivt å følge med på utviklingen av plattformen. WordPress Trac er der du går for å spore endringer i favoritt CMS, WordPress. Hva er tilgjengelig på Trac? Det er en Tidslinjeseksjon med de siste billettene, en RSS-feed, en adresseliste, og en form til send inn feil. Du er bortskjemt med valget virkelig.

Bidragsyterhåndbok

Hvis du vil bidra til WordPress-kjerneutvikling, trenger du bare å lese og lese dette bidragsyterhåndbok. Det dekker bokstavelig talt alt du trenger å vite for å bidra, fra begynnelse til slutt. Ikke mye vi kan legge til det.

På slutten av dagen…

Ved å bidra til WordPress-prosjektet kan du gi tilbake til en plattform og et fellesskap som har gitt deg så mye. Det er god karma å bidra med, pluss at det hjelper deg å ta WordPress til neste nivå for deg og meg.

Har vi utelatt noe? Et favorittverktøy til ditt kanskje? Har du spørsmål eller bidrag å gjøre? Vær en god sport i kommentarfeltet. Ser deg rundt ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me