Vi har alle vært der når vi valgte en webvert. Vi har alle stilt oss det samme spørsmålet – kan jeg samarbeide med denne verten? På et tidspunkt i WordPress-livene våre – spesielt når vi velger webhotell, har vi alle stilt oss det samme spørsmålet – kan jeg gjøre med denne verten?


Nettet vert, er bokstavelig talt hjemmet til ditt WordPress-nettsted. Når trafikken på nettstedet ditt vokser, må vi oppgradere vertene. Men det er ikke bare trafikk som skal vurderes, valget vårt styres av en rekke faktorer. Vertens gjennomsnittlige oppetid, kvalitet på tjenesten inkludert ytelse, hastighet og støttet programvare, tekniske ferdigheter for støtten, og mest viktigst, kostnadene.

Kostnadsfaktoren

WordPress Hosting: Kostnadsfaktoren

Nesten alle nybegynnere stiller samme spørsmål når de velger webhotell:

Hvor mye vil ting koste?

Jeg har gjort det, og jeg er ganske sikker på at du har gjort det også! Når du har dypet inn i den fantastiske verdenen av WordPress, vil du gradvis innse at kostnadene for en web-vert, selv om en styrende faktor for menneskelig logikk, ikke er den viktigste.

Hvorfor? Årsaken er enkel – når du lærer mer om WordPress, vil du finne at det er mange faktorer som automatiske kjerneoppdateringer, DDoS-beskyttelse, administrert hosting, integrert CDN, og en rekke andre som kommer inn i spillet, når du først kommer inn i storligaen.

La meg velge den billigste og komme i gang.

Akkurat her er en av de gale (men nødvendige) svinger i livet som de fleste av oss grubler på senere. Men hei – vi lærer av våre feil, ikke sant? Hvis du på en eller annen måte mirakuløst har havnet på denne artikkelen mens du forsket på den nye webverten din – er du heldig! For å si det ganske enkelt, unngå billige webhoteller (du vil se hvorfor innen kort tid).

Problemer med billige webverter

De fleste av faktorene diskutert i de følgende avsnittene er relatert til hverandre. Det er mer av kjedereaksjon – ett underskudd som fører til et annet problem. Hvis du tenker på det fra et forretningsperspektiv – grunnleggende fortjeneste- og tapslikninger, vil du oppdage at årsakene er ganske åpenbare. La oss komme i gang.

1. Alvorlige ressursbegrensninger

WordPress Hosting: Billig ressursbegrensninger

Billige webverter vil vanligvis bruke dårlige eller brukte servere og / eller trange så mange brukere som mulig på disse serverne. Som et resultat reduseres mengden av ressurser som deles mellom hver bruker kraftig.

Vurder for eksempel en server med 8 GB RAM. Hvis vi fyller 100 mennesker på den serveren, vil hver person få omtrent 80 MB RAM. (8 x 1000/100). Det er ganske anstendig. Øk dette tallet, så begynner du å få problemer.

Hva er problemet?

  • Lav PHP-hukommelsesgrense: For det første er det den møysommelige lave PHP-minnegrensen. Vi har etablert det WordPress kjører på PHP, Ikke sant? Med den lave PHP-minnegrensen er hendene på WordPress bundet. Når du installerer et nytt tema eller kjører en ressurskrevende plugin (for eksempel a planlagt sky sikkerhetskopi), Vil WordPress mislykkes, og du vil møte hvit skjerm for død.
  • Overbelastet database: Etter all sannsynlighet vil du være begrenset til en enkelt databaseforekomst (det betyr bare en WordPress-installasjon), og databaseserveren kommer til å bli overbelastet. Som et resultat vil generering av spørreresultater (dvs. latenstid) ta en stund, noe som til slutt vil forringe ytelsen på nettstedet.

2. Harddiskforbundet

WordPress Hosting: Billig hosting Hard Drive Conundrum

Server harddisker er vanligvis dyrere enn deres desktop-kolleger. Dette er på grunn av deres forbedrede pålitelighet, raskere ytelse og større gjennomsnittlig levetid. Enhver harddisk er en nedbrytbar ressurs og har dermed en mener livet. Dette betyr at etter den angitte levetiden øker sannsynligheten for feil på harddisken betydelig sammen med ytelsen som forringes under akseptable nivåer. Kort sagt, når den angitte levetiden til harddisken er over – den bør kastes.

Men det er ikke tilfelle med billige webhotell. De vil fortsette å bruke de nedslitte harddiskene (eller til og med stasjonære harddisker), som til slutt vil mislykkes… og alle dataene dine vil!

3. Liten eller ingen sikkerhetskopi

WordPress-sikkerhetskopier

De fleste av gangene er nye brukere uvitende om viktigheten av sikkerhetskopieringer, noe som gjør det til ansvar av et godt vertsfirma å ta vanlige sikkerhetskopier. Hver god vert som BlueHost eller WPEngine tar regelmessige sikkerhetskopier av nettstedet ditt og beholder dem opptil 30 dager!

Sjansene for at en billig webhotell tar regelmessige sikkerhetskopier er ganske slanke. Selv om de gjør det, vil det være uakseptable størrelsesbegrensninger og korte oppbevaringsperioder. Som en bonus kan de til og med belaste deg for å gjenopprette en sikkerhetskopi!

4. Uerfaren støtte

WordPress Hosting: Billig hosting uerfaren støtte

For det første vil responsen på en billett gå tregt. Det er kanskje ikke engang en ordentlig støtteprogramvare. Hvis du klarer å krysse disse to hindrene, er her den neste – støtte kan ikke være i stand til å hjelpe deg med enda ganske enkle hostingproblemer. Jeg tror ikke kompliserte problemer til og med kommer i spørsmål – du er helt alene.

5. Ufaglærte teknikere = Lengre driftstider

WordPress Hosting: Billig vert for lengre driftstider

Backend-teknikere er mennesker som vedlikeholder serverne – alt fra å koble ledningene til å installere OS-oppgraderinger og sikkerhet. Dyktige serveradministratorer er veldig dyre – et konsept billige verter liker å unngå som pesten.

Driftstider er imidlertid en nødvendig del av delt hostingvirksomhet. Det beste av partiet har avansert programvare for å omgå effekten. Men med billige webhotell, vil du støte på mangelfulle og sub-par-serverressurser – som harddiskproblemet vi diskuterte tidligere. Par det med uerfarne teknikere, så er du inne på hyppige og langvarige driftstider.

6. Hyppige merknader om overforbruk

WordPress Hosting: Merknader om overdreven bruk av hosting

Noen ganger kommer det trafikkstig på nettstedet ditt. Hvis for eksempel koblingen din er retweetet av en kjent, eller den blir populær på Reddit. Noen normal delt vert logger det som ressursforbruk.

Men la oss ikke vurdere det. Billige webhotell begrenser ressursene dine på en slik måte at til og med liten økt trafikk vil hente deg et varsel om overforbruk. Gjenta dette et par ganger, så kan de til og med blokkere kontoen din og holde tilbake din data til du betaler en høy bot!

7. Dårlig sikkerhet

WordPress Hosting: Billig hosting Dårlig sikkerhet

Sikkerhet er et aspekt som dessverre undergraves av nybegynnere. Men det skal ikke unnskylde vertsselskapet. De skal være de erfarne, ikke sant? Billige webverter har virkelig dårlige sikkerhetsmessige tiltak. Grunnleggende brannmurer, manglende beskyttelse mot skadelig programvare og nesten null beskyttelse mot DDoS-angrep lar nettstedet ditt sårbart for en rekke angrep.

Nettstedet ditt blir en lekeplass for babyhakkere.

Heldigvis bruker du WordPress som har mange innebygde sikkerhetsmekanismer. Hvis du sykler mye på nettstedet ditt, for eksempel en nettbutikk, kan du vurdere å oppgradere til en premium sikkerhetsplugin som iThemes Security Pro og Vaultpress for et ekstra lag med sikkerhet.

Malware-problemet

Et fremtredende eksempel er injeksjon av ondsinnet kode. Hackere kan raskt finne smutthull i databasen og stille inn skadelig kode – en prosess kjent som MySQL-injeksjon. Som et resultat, uten at du vet om det, blir nettstedet ditt et skadet domene som er infisert av malware. Google flagger domenet ditt som et distribusjonspunkt for skadelig programvare, og SEO-rangeringene dine går ned.

Enkelt feilfeil

Hvis serveren bruker en enkelt databaseserver uten sikkerhetskopiering, kan et enkelt malware-angrep føre til å infisere alle databaseforekomster på serveren. Dette betyr at alle nettstedene som er vert på den databaseserveren blir påvirket (hver eneste en)! Som et resultat, hvis en annens domene blir angrepet, kan du også lide konsekvensene.

8. Skjulte kostnader

WordPress Hosting: Billig hosting skjulte kostnader

Når et selskap tar betalt for produkter eller tjenester som skal være gratis, kategoriserer vi dem som skjulte kostnader. Billige webhotell er fylt med slike vendinger. De kan belaste deg for:

  1. Gjenopprette sikkerhetskopier
  2. Domenetransport (et veldig stort beløp)
  3. Å heve en eskalert støttebillett
  4. Hendelser med overforbruk

Det var denne gangen jeg ga meg grådighet og kjøpte en billig VPS for en dollar. Jeg tenkte, hvorfor ikke prøve det ut? Som forventet fungerte ingenting. På slutten av dagen måtte jeg heve en støttebillett bare for å få vite at de allerede hadde fakturert meg 5 $ for å åpne en supportbillett, enn si å svare på det!

Konklusjon

WordPress Hosting: Best Hosting

Billige webhotell stave ikke annet enn katastrofe. Vi må være ekstra forsiktige når vi velger en webvert som oppfyller våre behov. Det er best å velge erfarne og anerkjente webhoteller som WPEngine, Media Temple, SiteGround, Cloudways eller BlueHost som holder nettstedet ditt trygt. Du kan lære mer om beste webverter i VentureHarbours vertsguide. Når du har vokst frem den delte verten din, kan du gå videre til kraftigere alternativer som administrert WordPress-hosting.

Så har du en delt hostinghistorie? Vi vil gjerne vite hva opplevelsen din har vært. Hvis du har noen tips for verter å unngå eller de kan velge, kan du dele alternativet med våre andre lesere nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me