Å gripe oppmerksomheten til publikum er en tøff samtale, spesielt hvis bloggen din inneholder massevis av innhold. Enten du har et produkt å markedsføre, et e-post-nyhetsbrev du vil at folk skal bli med, eller bare ønsker å utvide fanen din, få – og beholde – lesernes engasjement er avgjørende. På slutten av dagen vil du bare at folk skal høre på hva du har å si. Så, hva gjør du når du vil oppnå og opprettholde interessen fra besøkende? Sjekk ut noen av disse tipsene for å produsere iøynefallende, oppmerksomhetssikre WordPress-blogginnlegg.


1. Unngå tekstbunking for å holde leserne fokusert

make-money-skriving

En blogg er ikke den samme som en roman – dessverre pleier mange nybegynnere å glemme dette enkle, men viktige faktum. Når folk leser blogginnlegg, vil de kunne brise gjennom det uten mye krefter. Når du surfer på Internett, er de fleste utålmodige etter å finne informasjonen de ønsker, så innholdet ditt må presenteres på en måte som skumlesere kan få en ganske klar idé om hva det handler om raskt.

Når tid og krefter er faktorer for leserne, vil de ikke føle seg oppgaven med å gå gjennom store biter av tekst. Det er viktig at avsnitt er godt fordelt – (1) ikke mer enn 100 ord per ledd og (2) å skille hvert avsnitt med en linjeskift er gode tommelfingerregler å følge. Dette vil gjøre innlegget ditt enklere å lese, noe som (forhåpentligvis!) Vil holde besøkende på nettstedet ditt lenger.

2. Benytt deg av kulepunkter og underoverskrifter for å raskt få poenget ditt

Å unngå tekst-chunking er en god idé, men du bør også benytte deg av kulepunkter og underoverskrifter ofte. De besøkende vil kanskje ikke nødvendigvis lese hvert ord i innlegget ditt, så de ser på underoverskrifter og kulepunkter for å få en generell ide om budskapet.

Jo kortere innleggene dine, desto større er sjansen for at du får leserne dine til å svare på en oppfordring til handling. Kulepoeng kan komme godt med her; kan du effektivt erstatte mye innhold med bruken av dem. Underoverskrifter skal ikke være så lange at de beseirer formålet, og skal heller ikke være for korte til at leserne dine fremdeles ikke har peiling på hva de følgende avsnittene handler om. De skal bare være lange nok og beskrivende nok til å gi en kort oversikt over hva følgende tekst vil inneholde.

3. Bruk en WordPress-plugin for å gjøre innlegget ditt mer interessant

Legg til interesse med WordPress-varsler

Det er mange WordPress-plugins du kan bruke – enten gratis eller betalt – som kan hjelpe deg med å lure lesernes oppmerksomhet. Her er et par som du kanskje vil vurdere:

  • OptinMonster: Vi kan ikke si nok gode ting om denne fantastiske plugin-en. Legg til en popup eller klebrig varslingsboks for å få leserne til å abonnere på adresselistene dine.
  • FooBar: Foobar er et av de mest populære alternativene, og det er en fantastisk oppfordring til handling og varslingslinje premium WordPress-plugin du kan legge til på nettstedet ditt. Velg tilpassede farger, legg til stolper per side / innlegg, og bruk over 30 alternativer for å designe din perfekte varsling.
  • NotiBar: Denne gratis plugin-en er akkurat det du trenger for å legge ut en viktig varsling øverst i innlegget ditt. Bare lim inn en bestemt kode i plugins-grensesnittet, så vil oppmerksomhetsoppsigende varsel vises øverst. Det fine med dette er at leserne dine er i stand til å skjule linjen hvis de synes det er for distraherende etter at de har lest den.
  • Varslingslinje: Et annet gratis alternativ, Notification Bar er veldig lik NotiBar ovenfor, men gir litt mer fleksibilitet. Du kan velge mellom fem forskjellige fargealternativer for å matche nettstedet ditt bedre. Og baren skjuler seg automatisk etter syv sekunder, noe som gjør den iøynefallende, men ikke påtrengende.

4. Tittelen er billetten

Før noe annet på hjemmesiden, vil leserne sannsynligvis legge merke til tittelen på innlegget ditt først. Benytt deg av dette faktum ved å sørge for at tittelen er interessant. Du vil at den skal vekke leserens interesse, slik at han blir lokket til å holde seg rundt for å se hva innlegget ditt handler om. Gi bort nok informasjon slik at de vil vite mer, men ikke gi alt bort.

5. Legg til bilder i hvert innlegg

fotograferingsutstyr

Så viktig som en tittel og godt innhold er for hvert innlegg, så er tillegg til et lokkende bilde. For mye tekst kan bli ensformig etter hvert – nesten uansett hvor engasjerende forfatterskapet ditt er – så du må legge til et bilde av god kvalitet for å vekke nysgjerrighet og fortelle leserne hva innlegget ditt handler om uten at de trenger å lese hvert ord..

Tenk å lese en webside som har et bilde sammenlignet med en uten. Du vil mest sannsynlig være mer tilbøyelig til å ønske å blanke over den første over den andre. Alle de besøkende som er lagt til på bloggen din som et bilde kan produsere, er vel verdt de ekstra minuttene det tar å finne det perfekte bildet.

6. Endre opp skriftstørrelsen så ofte

Du vil sannsynligvis høre motstridende råd om størrelse, type og enhetlighet på skriften du vil bruke i blogginnlegg. Selv om du kanskje vil leke med skriften, vil du sannsynligvis finne at å endre størrelse og type noen ganger kan gi litt visuell interesse.

Imidlertid må du være forsiktig med dette. For mye variasjon kan faktisk gjøre at innlegget ditt ser rotete og forvirrende, noe som vil distrahere leserne dine. Hvis du vil starte konservativt, bruker du en annen størrelse og type font for tittel-, underoverskrift-, innholds- og sidefeltoverskrifter. Du kan også prøve å øke størrelsen på font for å forbedre synligheten, noe som fører til høyere klikkfrekvens. Selvfølgelig kan du gjøre dette på egen hånd, men mange premium WordPress-temaer som Total inkluderer omfattende typografimuligheter, slik at du kan endre font, størrelse, linjeavstand og mer med bare noen få klikk ved å bruke temalternativ-panelet.

7. Bruk rutenett for optimale sidelayouter

Ultimate Layouts Grid & Gallery

Det er mye enklere å bruke sidelinjen og vise innholdet ditt på en visuelt tiltalende måte. Et rutenettoppsett er en enkel måte å hjelpe deg med å vise innleggene på hjemmesiden til nettstedet ditt, samt legge ut bilder og andre interessante ting. Å bruke en WordPress-plugin er en enkel måte å legge til et rutenett på nettstedet ditt for å effektivt administrere utseendet og følelsen til hvert blogginnlegg. Her er et par plugins du kan sjekke ut:

  • Essential Grid: Dette er en kraftig premium-plugin som gjør det enkelt å legge til rutenett for enhver posttype. Laget av ThemePunch (masterminds bak den fantastiske Slider Revolution)
  • USquare – Universal Responsive Grid: Denne premium-pluginen er veldig enkel å sette opp og bruke til å administrere innleggene dine. Du kan lage en rekke rutenett, og deretter legge til hva du vil til dem. Etter å ha lagt til et bestemt element, kan du redigere det slik det passer seg, inkludert farge, tittel, beskrivelse og så videre.
  • Rutenettoppsett: Denne freemium WordPress grid layout plugin tilbyr alle slags fantastiske funksjoner som hjelper deg med å lage en responsiv layout for innleggene dine. Builder-alternativer inkluderer skriftstørrelse og -type, antall elementer som skal vises, hvordan elementene blir sortert, hvilke funksjoner som skal vises, kassestørrelser og så videre. Selv om det er en betalt oppgradert versjon av denne plugin, tilbyr gratisversjonen mye funksjonalitet.

Jo mer du blogger, jo mer vil du oppdage nye triks for handelen når det gjelder å få innleggene dine til å skille seg ut; uunngåelig å bidra til å holde besøkende på siden din lenger. Disse tipsene er absolutt verdt et forsøk, men jeg savnet nok noen. Hva taktikk gjør du bruke til å lage oppmerksomhetsgripende WordPress-innlegg? Jeg vil gjerne høre ideene dine, så legg dem inn i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me