WooCommerce markedsføringsteknikker for å øke salget

Spenningen ved å lansere en nettbutikk er uslåelig. Når du åpner de metaforiske dørene til butikken din for verden, venter du på det første salget. Og når det skjer, kan du ikke la være å være over månen. Snart kryper inn iveren. Du vil se flere besøkende. Du vil se flere kunder, mer salg og se hvordan fortjenesten øker.


Hvem gjør det ikke??!

Når det gjelder bygging og drift av en nettbutikk, er utfordringen ikke å jobbe med teknologi eller håndtere vedlikehold; den største utfordringen er å få inn potensielle kunder og konvertere dem til salg.

Å øke konverteringen er noe som kan gjøre eller ødelegge virksomheten din. Men det er ikke noe utenom det vanlige. År med forskning har blitt brukt på forståelse kjøperpsykologi, dekoding av konvertering utløser og optimalisering av salgssyklusen.

Basert på denne omfattende forskningen, har vi samlet de 6 WooCommerce markedsføringsteknikkene og taktikkene du kan bruke for å øke salget i nettbutikken din..

1. Tilby en personlig shoppingopplevelse

WooCommerce-markedsføringsteknikker: personlig shoppingopplevelse

Når du tar deg tid til å personalisere WooCommerce, kan du gi kundene en følelse av lettelse. Lettelse fra hva? Lettelse fra konstant informasjonsoverbelastning. Det føles bedre når du hører en spesiell stemme adressert til deg, i kaoset av internettstøy. Du kan bruke denne psykologiske triggeren for å påvirke flere til å handle i nettbutikken din.

Tilpasning kan være subtil. Hjemmesiden til WooCommerce-nettstedet ditt, for eksempel, kan veves til en interessant historie rettet til leseren. Hvis du kan forstå personene til kjøperen din, kan den historien få kontakt med potensielle kunder, det kan få dem til å føle at du snakker utelukkende med dem, og til slutt føre dem til å kjøpe produktet ditt.

Jo mer du forstår kjøperens psykologi, jo mer kan historiene dine få kontakt med publikum.

Det er en direkte måte å gjøre personalisering også. Enkle endringer inkluderer å adressere kundene dine ved navn i stedet for et generelt “Hei, der”. Eller sende tilpassede e-postmeldinger ved visse anledninger, for eksempel merkedager eller bursdager. Et godt triks er å plukke ut produkter fra kundens ønskeliste for å oppmuntre dem til å fullføre kjøpet. Spesifikasjoner som disse hjelper deg direkte med kundene.

En annen effektiv teknikk for personalisering er å tilpasse prisen for kunden. Basert på forholdet du har til kunden, si at han er en langsiktig kjøper eller en grossistpartner, kan du angi passende priser. Tilpassing av prisen gjør at kundene føler seg spesielle og kan gi det perfekte løftet til salgsstrategien.

2. Legg til hasteutløsere

WooCommerce Marketing Techniques: Urgency Triggers

Neuromarketing sier at å gjøre denne lille endringen på nettstedet ditt, dvs. installere en nedtellingstimer, kan føre til en betydelig økning i salget. Vi kunne ikke vært mer enige.

Den er basert på overtalelsespsykologi og prinsippet om frykt for å gå glipp av. Du kan distribuere forskjellige nedtellingstimere. Som en tidtaker om lagerbeholdning, kan du snakke om en rabattperiode (lynnedgangen!) Som slutter snart, eller sette en tidtaker for å la kundene benytte seg av gratis levering.

Det underliggende konseptet er tydelige – presserende situasjoner tvinger oss til å handle raskt. Og knapphet ber oss også om å ta grep. Det fungerer hele tiden. For eksempel vil du kanskje ikke være oppmerksom på en lansering av mobiltelefonen hvis du vet at du kan kjøpe mobilen når som helst. Men hvis aksjen er tilgjengelig i en begrenset periode, eller hvis du bare kan kjøpe den på bestemte dager – vil du bli fascinert. Som magi, er en uinteressert kjøper nå oppmerksomhet. Det er det du vil ha i butikken din også, ikke sant?!

EN planlegge plugin for WooCommerce kan hjelpe deg med å sette opp en tidtaker på et produkt eller en kategori for en gitt dato og tid for å gjøre ethvert produkt tilgjengelig for kjøp i en begrenset varighet. Når tiden går ut, er produktet skjult. Ganske praktisk, ikke sant? Vi tullet ikke med den magiske delen! ��

3. Tilby produktbunter og pakker

WooCommerce Marketing Techniques: Produktbunter og pakker

Å forstå forbrukerpsykologi er en viktigWooCommerce-markedsføringsteknikk, så vel som et av de viktigste aspektene for å oppnå forretningsvekst generelt.

Trå i kundens sko, og tenk på hvordan vil du ha alt? Bli med på viktige fora og sosiale medier grupper relatert til virksomheten din der kundene uttrykker seg. Finn ut interessene deres, den siste brusen, nye behov, autentiske tilbakemeldinger og alt som hjelper deg å tilpasse deg.

Tilpassere liker følelsen av å få mer verdi i et enkelt kjøp.

Vineet Kumar fra Yale og Timothy Derdenger fra Carnegie Mellon gjennomførte en 4-årig studie som konkluderte,

“Blandet pakking tilbyr en unik og tidligere uutforsket metode for å hente mer verdi fra forbrukere i løpet av produktets livssyklus.”

Begynn med å analysere mulige produktbunter basert på tidligere kjøp. Klubb de produktene som det er større sannsynlighet for å bli solgt sammen. Tilby rabatter for bunter.

Å lage pakker reduserer kjøperens forskning og innsats. Du ender opp med å hjelpe kunden med å korte ned kjøpsreisen. Du satser nok på at kunden ikke trenger å gjøre det. Dette er hva kundene elsker.

Pakker kan også tilpasses, slik at du kan glede alle kjøpere over hele kundespekteret.

4. Fang potensielle kundeemner

WooCommerce Marketing Techniques: Capture Leads

Hver besøkende i WooCommerce-butikken er ledende og bør behandles på den måten. Noen kundeemner er mer åpenbare enn andre. For eksempel de som legger produkter i handlekurven og bare forlater butikken din uten å selge. Men det er de som vil kjøpe, men ikke gjør det. De tause som du vil få tak i.

Mens forlatte handlevogn-plugins kan brukes til å prøve å lukke et kjøp, kan plugins for ønskelister eller henvendelser brukes til å målrette dem som surfer på nettstedet ditt. Disse kundeemnene kan ha sluppet unna ubemerket hvis du ikke ga dem muligheten til å lagre produktet for kjøp eller stille spørsmål om det før du bestemte deg for å kjøpe det.

Et råd er at en solid markedsføringsstrategi for e-post bør kobles med lead capture plugins. Tenk på å lage personlige e-postmeldinger som målretter kunder etter deres tilstand på kjøpsreisen.

5. Bruke sosiale signaler

WooCommerce-markedsføringsteknikker: sosiale signaler

La oss se på relevant statistikk. 57% av forbrukerne sier at sosiale medier påvirker deres shopping, ledet av Facebook på 44%. Dette gjør sosiale medier til en av de mest avgjørende WooCommerce-markedsføringsteknikkene

50 millioner bedrifter bruker Facebook. Det er stor sannsynlighet for at du også har en bedriftsside. Men er det engasjerende nok?

Sørg for at du har det tillatte anbefalinger på siden din slik at kundene dine kan gjennomgå virksomheten din. Andre umiddelbare tiltak kan være å svare på gjeldende innboksmeldinger på Facebook- og Twitter-sider.

Du kan jobbe med å øke engasjementet på sosiale medier gjennom nettstedet ditt. Forsikre deg om at det er sosiale medieknapper på alle produktsidene, slik at kundene kan dele produktene de liker. Hver gang et kjøp gjøres, må du sørge for at e-post blir sendt til kunder som ber dem om å gjennomgå virksomheten og produktet på sosiale medier.

Hvis det er negative anmeldelser, kan du prøve å ikke slette dem før de er ærekrenkende. Svar på hver anmeldelse. Dette vil øke troverdigheten din.

Folk bruker ofte Twitter for å nevne sine problemer eller opplevelser. Hold Twitter-håndtaket ditt aktivt, og svar på hvert spørsmål, forslag eller tilbakemelding.

Du kan gå ett skritt foran ved å utnevne en sosial mediesjef for å passe på håndtakene. Facebook gir deg en uutnyttet mulighet til å lage og konvertere nye potensielle kunder.

6. Spørsmål og svar på produktet

WooCommerce-markedsføringsteknikker: Spørsmål og svar på produkt

Du har lagt merke til dette på Amazon-produktsidene. De mest populære kundespørsmålene blir lagt ut ved siden av produktet, og svar fra kundene selv. Dette er en interessant måte å bygge innhold på et produkt og svare på spørsmål en kunde måtte ha før han kjøper.

Færre kunder vil føle et behov for å bruke live chat eller andre supportfunksjoner når du på forhånd har lagt ut svarene på populære produktrelaterte spørsmål. Dette vil gi litt pusterom til supportteamet ditt.

Det anbefales å ramme opp virkelige spørsmål. Ikke bare noe teknisk sjargong. Språket skal være enkelt og løsningene må ikke være forvirrende.

Prøv å inkludere en Kontakt support knappen i nærheten av settet med spørsmål og svar, bare i tilfelle kundene har mer å spørre. Hver ledelse er like viktig. Forsikre deg om at du ikke legger igjen noen margin for at den skal gli bort.

Før vi avslutter WooCommerce-markedsføringsteknikker, er her et annet råd

Ovennevnte WooCommerce-markedsføringsteknikker vil gi deg raskere resultater. Neste trinn er å analysere nettstedet ditt mer og komme opp med unike teknikker i henhold til virksomheten din.

Til å begynne med kan du begynne å stille deg spørsmål om din publikum. Begynn å se på demografien og komme med passende markedsføringsstrategier. Detaljert analyse vil hjelpe deg med å finne ut kjøpsatferden til kunder på WooCommerce-nettstedet.

Forsøk å finne årsakene til at potensielle kunder ikke blir konverteringer. Er det innholdet, eller mangelen på en spesifikk funksjonalitet? Forårsaker brukergrensesnittet problemer for kundene å bla gjennom nettstedet? Er det tekniske feil som førte til ufullførte transaksjoner? Eller er det det svake støtteapparatet som hindrer besøkende i å nå beslutningsstadiet?

Finn ut gjennomsnittet tid som konverterte potensielle kunder brukt på butikken din. Prøv å analysere nettstedsbesøk av kunder, og hold denne gjennomsnittlige tiden som referanse. Begynn å diagnostisere årsaker bak både vellykkede og mislykkede konverteringer for å finne relevante mønstre.

Handle som kunder og besøke forskjellige konkurrent nettsteder. Sammenlign det med handleopplevelsen på nettstedet ditt. Observer forskjellen nøye og finn den manglende lenken.

Vurderinger som disse bør utføres regelmessig og observasjoner må utarbeides for rask tilgang. Mønstre begynner å dukke opp, bare hvis du analyserer nok med riktig tilnærming.

Som Roy T. Bennett sier, “Skyv grensene dine utover det vanlige; være det “ekstra” i “ekstraordinært.”

Hvis du har spørsmål om tipsene ovenfor, eller noen av dine egne å legge til, legg bare igjen en kommentar. Vi vil gjerne høre tankene dine om WooCommerce-markedsføringsteknikker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me