Verktøy for å teste WordPress ytelse og nettstedets hastighet

Har du noen gang sittet og ventet på en nettside med langsom lasting? I stedet for å vente dyrebare sekunder på at nettstedet skal lastes inn, valgte du sjansen Tilbake knapp. Med andre ord, internett driver et feber tempo, og hvis nettstedet ikke kan holde tritt, risikerer du å miste kunder, besøkende og abonnenter – det er derfor det er viktig å teste WordPress-ytelse regelmessig og gjøre forbedringer på nettstedet ditt.


Raske nettsteder har bedre brukerengasjement, konverteringsfrekvenser og kanskje til og med søkemotorrangeringer – det er på tide at du kommer deg om bord. I dette innlegget utforsker jeg fem verktøy for å teste WordPress-nettstedets ytelse og hastighet, slik at du kan gjøre de nødvendige endringene i dag.

Hvorfor går WordPress-nettstedet ditt tregt?

Det er flere grunner til at nettstedet ditt kan ha dårligere resultater enn vanlig. Lastehastighetene kommer til å variere fra sted til side, men det er noen få faktorer som reiser opp de fleste nettsteder.

For WordPress-nettsteder, vanligste årsaker av nedlastinger av sider er:

  • oppblåste / dårlig kodede plugins
  • dårlig kodede temaer
  • store bildefiler
  • dårlig hosting (ikke egnet til nettstedet ditt)

Nedenfor viser vi deg hvordan du løser disse vanlige problemene. Før du går inn på å optimalisere nettstedet ditt, må du imidlertid se hvor raskt det kjører i utgangspunktet.

Topp verktøy for å teste WordPress ytelse

Følgende verktøy for å teste WordPress-ytelse vil gi deg et fullstendig bilde av hvor bra nettstedet ditt kjører. Du kan bruke et enkelt verktøy, eller bruke dem alle sammen for å krysse referansedata på nettstedet.

1. Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights er et hjernebarn av Google. Denne flotte nettappen måler og tester WordPress-ytelsen på nettstedet ditt på flere enheter, inkludert stasjonære og mobile nettlesere. Dette er nyttig hvis de besøkende får tilgang til nettstedet ditt fra en rekke skjermstørrelser og enheter.

2. Pingdom-verktøy

Pingdom verktøy

Pingdom er et gratis verktøy som gir deg ytelsesinformasjon for hele siden, inkludert lastetid, sidestørrelse, samt en detaljert analyse av hver side på nettstedet ditt. Det beste av alt er at denne appen lagrer resultathistorikken din, slik at du kan spore om dine anstrengelser for å forbedre lastetidene fungerer.

3. GTmetrix

GTmetrix ytelsestest

Rapporten som GTmetrix genererer vil vise deg en fullstendig historie over nettstedets lastehastigheter, samt en detaljert rapport som foreslår måter å forbedre ytelsen til nettstedet ditt. Utover de første sideanalyseverktøyene, har dette nettverktøyet også en videoavspillingsfunksjon som lar deg se hvor flaskehalsene i lastehastigheten oppstår.

4. WebPagetest

WebPageTest

WebPageTest gir deg nettstedets lastehastighet og en karakterfordeling av nettstedets ytelse. Det er unikt ved at det lar deg velge et land du vil se rapporten fra, slik at du kan se hvordan nettstedet ditt presterer over hele verden. Dette er nyttig hvis du har en stor utenlandsk brukerbase.

5. YSlow Browser Plugin

YSlow Nettleser-plugin

YSlow er et nettleserplugin som lar deg spore resultatene til nettstedet du besøker. Det gir deg ikke den faktiske lastetiden, men den bryter ned over 20 forskjellige ytelseslys. Dette kan hjelpe deg med å sammenligne andre konkurrerende nettsteder innenfor din nisje for å se hvordan nettstedet ditt står opp.

Alternativer for å forbedre WordPress-nettstedets ytelse

Når du har en klar idé om hvordan nettstedet ditt fungerer, kan du begynne å forbedre det. Nedenfor finner du noen av de vanligste skyldige sakte sidene og hva du kan gjøre for å fikse dem.

Spesialisert vert

WPEngine

Den billigste hostingløsningen er aldri det beste valget for høy ytelse på nettstedet. Billigere hosting har vanligvis ikke den dedikerte båndbredden som dekker alle detaljer på WordPress-nettstedet ditt (dette er en av måtene de holder kostnadene i sjakk for å tilby deg de vanvittige lave prisene).

Delt hosting kan fortsatt dekke alle nettstedets behov; du må bare gjøre forskningen først. Hvis du leter etter en dedikert WordPress-hosting-tjeneste, er noe av følgende gode valg:

Vurder å avinstallere visse plugins

Query Monitor Gratis WordPress-plugin

Det kan være veldig fristende å legge en funksjon til på nettstedet ditt ved bruk av en plugin; det er tross alt over 30 000 plugins tilgjengelig fra WordPress Plugin Directory alene.

Hvis du vurderer å installere en plugin, må du sørge for at den er av høy kvalitet, da dårlig kodede plugins kan bremse nettstedet ditt. Når du velger en plugin, må du forsikre deg om at den har høy rangering, et stort antall nedlastinger og at den har blitt oppdatert nylig.

En måte å se hvilke plugins som påvirker nettstedets ytelse, er å bruke et verktøy som heter Spørsmål Monitor. Du kan gå gjennom hver plugin på nettstedet ditt, deaktivere og aktivere dem på nytt mens du gjør tester for lasting av nettsteder – eller du kan bruke denne plugin-modulen. Denne pluginen lager en fullstendig rapport over alle databaseforespørslene på nettstedet ditt, som deretter kan filtreres etter komponent for å se hvilke plugins som bruker ressursene dine. Plugin-en gir også informasjon om avhengige kroker, PHP-feil, spørringsvarsler, skript og stiler, HTTP-forespørsler, viderekoblinger, Ajax-forespørsler og mer.

Slipp ditt dårlig kodede tema

Vær oppmerksom på at temaer med dårlig koding og lav kvalitet kan påvirke nettstedets ytelse drastisk. Selv om du har betalt en premiumpris for et tema, garanterer det ikke at det kommer til å ha kode av høy kvalitet.

Et godt mål er å teste ditt nåværende tema, eller et tema du tenker på å kjøpe, mot det opprinnelige WordPress-temaet som er til stede etter en ny installasjon (og bare så du vet, alle våre gratis WordPress-temaer og premium-temaer laget her på WPExplorer bruker ren og gyldig kode for å optimalisere nettstedets ytelse, inkludert vårt mest solgte rammeverk for totalt WordPress.

Komprimer og optimaliser bilder

TinyPNG

Bilder av høy kvalitet er avgjørende for å hjelpe innholdet og nettstedet ditt med å skille seg ut, men ikke la dem påvirke nettstedets ytelse. Du kan komprimere og optimalisere bilder uten å miste kvalitet, noe som vil føre til at nettstedet ditt kjører raskt. Følgende plugin-er vil komprimere alt som finnes i mediebibliotek-delen av nettstedet ditt.

Hvis du ikke vil installere en plugin, er et annet alternativ å bruke et online komprimeringsverktøy, for eksempel TinyPNG eller Kraken, før du laster opp bildet til nettstedet ditt.

Bruk et cache-plugin

W3 Total Cache

Siden WordPress-nettsteder må sende vanlige databaseforespørsler, reduserer en cache-plugin disse forespørslene ved å generere en statisk HTML-side som skal vises i stedet. Cache-plugins kan hjelpe nettstedet ditt til å håndtere større mengder trafikk, og også komprimere og optimalisere andre områder på nettstedet. To av de mest brukte cache-pluginene er WP Super Cache og W3 Total Cache. Det er vanskelig å velge den ene over den andre, så ta en titt selv og velg den som tar lyst på deg.

Fortsatt vedlikehold av nettstedet

Hvis du vil at nettstedet skal forbli raskt, må du vedlikeholde det regelmessig. Fortsatt vedlikehold på nettstedet ditt inkluderer å håndtere kommentarsøppel, fikse ødelagte lenker og sider og optimalisere databasen din med en plugin som WP-DBManager. Dette vil bidra til å holde ytelsen til nettstedet ditt høyt, slik at du ikke ser en reduksjon i det nyoppgraderte nettstedet du har jobbet så hardt for.

Konklusjon av WordPress ytelse

Å ha et høyt ytende nettsted med raske lastehastigheter vil bare bli viktigere etter hvert som tiden går. Heldigvis, med en pakke gratis online verktøy og WordPress-plugins, kan du teste WordPress-ytelse på nettstedet ditt for å finne problemer og løse dem uten for mye arbeid.

Hvordan holder du nettstedet ditt magert og kjører fort? Noen plugin nevner vi savnet? Jeg vil gjerne høre om dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me