5 raske justeringer for å øke bloggkonverteringer

Det er mange gode ting med å tjene penger på nettet, men en av dem er det faktum at du kan sette målbare mål og måle dem i stor grad av nøyaktighet. Hvis du for eksempel vil redusere avvisningsfrekvensen din med 5%, bare implementer tiltak du tror vil hjelpe. Bruk en tjeneste som Google Analytics for å overvåke effekten, skyll deretter og gjenta.


Når du har et etablert publikum eller kundegrunnlag (til og med en relativt liten), er mulighetene for å finpusse bloggen din for å øke konverteringer og inntekter nesten ubegrensede. Du kan ofte oppnå mer med samme innsats ved å finjustere det du allerede har i motsetning til å oppsøke ferske besøkende.

Dette er noe jeg har begynt å ta på alvor de siste månedene, siden jeg har finjustert min egen blogg for å øke konverteringer, og til slutt min bunnlinje. I dette innlegget vil jeg dele med deg noen ekstremt raske og enkle justeringer du kan lage for å øke din egen bloggsuksess.

Viktigheten av sporing

Før vi begynner, må jeg oppgi hvor viktig det er at du har et nøyaktig middel til å spore alle beregningene som er relevante for justeringene du lager.

For eksempel, hvis du skal implementere en finjustering som du håper vil øke abonnementsraten for nyhetsbrevet, vil du vite hvor mange nye abonnenter du tiltrekker deg med jevne mellomrom. Imidlertid er du det også vil vite antall besøkende på bloggen din i samme periode, slik at du kan produsere konverteringsfrekvensen din som en prosentandel av de besøkende. En økning i e-postabonnenter betyr ikke nødvendigvis at finjusteringen din har fungert – det kan bare være at du trakk flere besøkende.

For å hjelpe deg på denne fronten, vil jeg avslutte hver justering med anbefalinger for beregningene du bør spore.

Ta det ett skritt av gangen

Og bare en ting til før vi kommer på det gode – sørg for at du bare implementerer og sporer en finjustering om gangen. Hvis du implementerer flere justeringer samtidig, kan de positive (eller negative) effektene “krysse forurensning”, og du har ingen anelse om hvilken justering som oppnådde hvilket resultat.

Hastigheten du kan oppnå endelige resultater er avhengig av hvor mye trafikk du får til bloggen din. Du kan velge å kjøre ett eksperiment i uken, eller kanskje ett i måneden hvis du ikke får mye trafikk. Spill det ved øret og se hvordan det går med din første finjustering.

OK, det er nok av forberedelsene – la oss komme inn på disse justeringene!

1. Øk antall blogginnlegg på forsiden din

Høres ganske kjedelig ut, ikke sant? Hvilken mulig forskjell vil dette gjøre på konverteringer eller inntekter? Når det gjelder innsatsen for å implementere denne finjusteringen mot den potensielle fordelen, er det faktisk ganske stor forskjell.

Først av alt, la oss ikke glemme at det er enkelt å øke eller redusere antall blogginnlegg på hjemmesiden hvis bloggen din er forsiden. Dette kan gjøres på omtrent 5 sekunder ved å navigere til Innstillinger> Generelt i WordPress-oversikten:

Øk antall blogginnlegg på forsiden din

Hvis du bruker en sidebygger for hjemmesiden din, vil du endre bloggtellingen avhenge av byggherren du bruker. Hvis du for eksempel bruker Total-temaet (som inkluderer den visuelle sidebyggeren av WPBakery), vil du redigere antall innlegg under fanen “Spørring” for rutenettet ditt:

Øk antall blogginnlegg på forsiden din med byggherren

Det er sannsynligvis den raskeste finpusse du noensinne vil lage. La oss snakke om de potensielle fordelene.

Det er argumenter begge veier når det gjelder hvor mange blogginnlegg du bør ha på forsiden din. Noen mennesker vil si at du burde ha et større antall (si 10) fordi det gir leserne en mulighet til å bla gjennom flere av innleggene dine uten å måtte klikke på en annen side. Andre vil hevde at mindre blogginnlegg betyr mindre lastetid (og vi vet alle hvor viktig det er å få fart på WordPress), noe som betyr lykkeligere besøkende. Det er en enorm mengde overbevisende data for å sikkerhetskopiere dette andre argumentet.

Som med de fleste spørsmål av denne art, er nøkkelen å erkjenne begge sider av argumentet og deretter få tester. Hvis du bare har 5 blogginnlegg på hjemmesiden din, kan du prøve 10, og omvendt. Prøv kanskje enda mer eller mindre avhengig av hvor eventyrlig du føler deg.

Metrics (bare forside): avvisningsfrekvens, tid på nettstedet, sider per besøk og gjennomsnittlig besøkstid

2. Bruk manuelle utdrag

Dette forslaget følger direkte fra det forrige og kan kanskje lindre all frykt for mammut lastetid. Spesielt hvis du skal inkludere mange blogginnlegg på hjemmesiden din.

Når det gjelder å vise innlegg i arkivform (f.eks. På hjemmesiden din eller en kategoriside), er det vanligvis tre måter å gjøre det på:

  1. Vis hele innlegget
  2. Vis et automatisk bestemt utdrag (f.eks. 100 tegn)
  3. Vis et manuelt opprettet utdrag

Jeg er personlig tilhenger av alternativ tre. Dette gjør at besøkende kan lese en rask oversikt over hvert av innleggene på hjemmesiden din uten å måtte fordype seg i hele innholdet med mindre de vil. Jeg tror det er det perfekte kompromisset.

De fleste gode temaer lar deg legge til manuelle utdrag på en av to måter.

WordPress Les mer tag

Først kan du legge til “Les mer” -taggen (Alt + Shift + T) på det punktet i innlegget ditt at du vil at utdraget skal avsluttes.

WordPress Excerpt Metabox

Eller lim inn det tilpassede utdraget i metakassen “Utdrag” på skjermbildet Rediger innlegg.

Metrics (bare hjemme- / arkivsider): avvisningsfrekvens, tid på nettstedet, sider per besøk og gjennomsnittlig besøkstid

3. Gjør din primære CTA mer fremtredende

I tilfelle du lurer på, står en CTA for “Call To Action” – et element som oppfordrer besøkende til å utføre ønsket handling. Dette kan være å abonnere på nyhetsbrevet ditt, kjøpe informasjonsproduktet eller noe helt annet.

Selv om du kanskje har flere CTA-er på bloggen din (selv om det forhåpentligvis ikke er så mange som er overveldende), bør du ha en som er viktigere enn resten. For mange er dette abonnementet på e-post. Den “primære” CTA bør være så fremtredende som mulig. Hvis det ikke er det, finpusse det slik at det er. Forslag inkluderer:

  • Gjør det til det mest fargerike elementet på siden
  • Flytter det over brettet (som kan resultere i enorme klikk øker)
  • Plasser den øverst på sidefeltet
  • Plasser det over hovedinnholdet
  • Flytte den til en popup

Så velg et av de ovennevnte (husk – ikke mer enn ett!) Og test resultatene. Du kan få en hyggelig overraskelse.

Metrics (på alle sider der CTA vises): ønsket CTA-utfall (f.eks. en ny abonnent), totale besøkende på bloggen din, og den første delt på den andre (for å gi deg den prosentvise konverteringsfrekvensen)

4. Legg til en fremtredende kobling til din viktigste “pengeside”

Det er sannsynligvis en bestemt side på bloggen din som gir mer inntekt (direkte eller indirekte) enn noen annen. Det kan være noe som en “Ressurser” -side. Eller kanskje et produkt. Uansett hva det er, bør du gjøre det lett tilgjengelig for de besøkende. Siden det kanskje ikke er fornuftig å legge til hovedmenyen, kan du legge til en fremtredende lenke i sidefeltet, bunnteksten eller eventuelt toppteksten (avhengig av utseendet på nettstedet). Slik vises lenken din på de mest mulige sidene.

Med fremtredende mener jeg egentlig grafisk. Det skal ikke bare være en annen tekstkobling – den skal skille seg ut på samme måte som CTA-ene dine gjør (fordi det egentlig er en CTA som alle andre).

Et godt eksempel på dette er utropsfeltet WPExplorer bruker øverst på siden:

WPExplorer Main Callout Bar

Det skiller seg tydelig ut sammenlignet med andre lenker på siden eller menyen.

beregninger: besøk på pengesiden, totalt antall besøkende på bloggen din, og den første delt på den andre (for å gi deg prosentvis klikkfrekvens)

5. Øk prominensen av sosial deling

Jeg håper at du på et minimum har en sosial delingsplugin på bloggen din. Men det er faktisk mye mer du kan gjøre for å få sosiale henvisninger til bloggen din.

Det enkle faktum er at mange mennesker ikke kommer til å være så opptatt av å dele innholdet ditt, med mindre du gjør det virkelig enkelt (og fristende) for dem. Du må gjøre det verdt det.

Det er forskjellige måter du kan gjøre dette på, men her er to enkle.

AddThis Social Share Plugin

Prøv flytende delingsknapper. En god plugin er WordPress-deleknappene fra AddThis. Det er enkelt å installere og støtte mer enn 200 sosiale mediekanaler. Besøkende på nettstedet ditt vil ha mange delingsalternativer med AddThis.

Blogginnlegg Social Share

Eller ta med delingsknapper øverst og / eller nederst på hvert innlegg. Avhengig av WordPress-temaet ditt, kan dette alternativet være innebygd. For eksempel med det totale WordPress-temaet du ville navigere til Utseende> Tilpass> Blogg> Enkelt innlegg og bruk “Single Layout Elements” for å aktivere Social Share-modulen. Deretter er det bare å dra og slippe det dit du vil ha det. Enten det er før det viste bildet, eller etter hovedinnholdet. Alternativt er denne funksjonen også inkludert i JetPack-plugin – du trenger ganske enkelt å aktivere det fra Jetpack> Innstillinger> Deling.

Du kan finne ut mer om disse taktikkene i et nylig innlegg jeg gjorde for å føre trafikk til bloggen din fra Twitter. Begynn å implementere disse justeringene (og alt annet som fantasien din kan trylle frem) og analyser resultatene.

beregninger: antall henvisninger til sosiale medier til bloggen din, totale besøkende på bloggen din, og den første delt med den andre (dvs. øker andelen sosiale besøkende til bloggen din som et resultat av finjusteringen din?)

Riper overflaten

I dette innlegget har jeg omtalt en håndfull enkle tweaks du kan lage for å øke bloggkonverteringene. Men faktum er at det er mange flere der ute. For eksempel har jeg ikke engang det nevnt delte testverktøy, som uten tvil er den mest effektive formen for finjustering du kan gjøre. Optimalisering av bloggen din bør være en evigvarende prosess, og justeringene ovenfor burde bare være starten.

Med det i tankene, vil jeg gjerne vite om du har noen av dine egne forslag til implementering av tweaks på nettstedet ditt som kan øke konverteringer og inntekter. I så fall kan du dele med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me