Beste WooCommerce-alternativer

Når det gjelder salg av noe på nettet, er det ingen tvil om at WooCommerce er den løpende favoritten. Med nærmere 60 millioner nedlastinger velger nesten 30% av bedriftene det å bygge en nettbutikk. Det er ikke vanskelig å finne ut hvorfor – WooCommerce er enkelt å installere, bruke og tilpasse. Dessuten lar hundrevis av utvidelser brukere legge til funksjoner som de vil. Når det er sagt, er det ikke sikkert at WooCommerce passer best for alle nettsteder. Det mangler kanskje bare den funksjonen som er veldig viktig for nettstedet ditt. Så det som hindrer deg i å sjekke ut konkurransen og finne de beste WooCommerce-alternativene?


I motsetning til WooCommerce, er noen av disse alternative løsningene hostet e-handelsprogramvare som Shopify og BigCommerce. Men det er andre som er hostede e-handelsløsninger, som ligner på WooCommerce. Disse inkluderer blant annet Magento og OpenCart.

Hosted eCommerce-programvare er en klar-til-gå-pakke der du ikke trenger å bekymre deg for hosting eller sikkerhet. Støttenivået er også større. På den annen side er selvevert e-handelsprogramvare litt mer D-I-Y. De trenger deg for å starte med god WordPress-hosting, laste ned og installere programvare som WordPress og WooCommerce, og tilpasse den slik at den passer til kravene i din nettbutikk. Den store fordelen her er at du har total kontroll over tilpasning og butikkdataene dine.

La oss begynne å se på noen av de beste WooCommerce-alternativene.

1. Enkle digitale nedlastinger

Vi starter med Easy Digital Downloads, en plugin designet spesielt for å selge digitale varer på nettet. Det vil nesten umiddelbart endre WordPress-nettstedet ditt til en online digital butikk, siden alle viktige funksjoner som kreves for dette formålet er innebygd i plugin-modulen. Du vil enkelt kunne selge temaene dine, e-bøker, musikkalbum, plugins eller PDF-filer og samle inn betaling for dem uten problemer ved å bruke bare den grunnleggende plugin-modulen.

Beste WooCommerce-alternativer - Ekstra digitale nedlastinger

For eventuelle tilleggsfunksjoner er gratis og betalte utvidelser (inkludert tredjepartsutvidelser) lett tilgjengelig. Du kan bruke dem til å legge til betalingsportaler, fakturering, meldinger, legge til anmeldelser, popups og mye mer.

Det som gjør det mer attraktivt er at den grunnleggende plugin-en er gratis, mens utvidelser kan kjøpes individuelt (akkurat som WooCommerce). Du kan også kjøpe utvidelser i bunter som starter på $ 99 per år.

Extra Digital Downloads bygger digitale produktsider intuitivt. Det kommer med en enkel kasseside som gjør PayPal og Amazon Payments tilgjengelige umiddelbart. Med 40+ betalingsutvidelser er pluginen kompatibel med de fleste WordPress-temaer og plugins. Det inkluderer også et innebygd tilknyttet system, analyser, rabatt- og refusjonssystemer og mer.

Hvis du lurer på om WooCommerce tillater salg av digitale produkter, må du gjøre det. Men du må gjennomgå litt konfigurering og velge alternativer. Med ekstra digitale nedlastinger, tar kjerne-plugin-en seg av hele funksjonene knyttet til salg av digitale produkter. Disse inkluderer markedsføring, administrasjon av kundekontoer, nedlastinger av filer, rabattkoder, tilknyttet integrasjon og handlekurv. Mange av disse funksjonene er betalte utvidelser når det gjelder WooCommerce. Dessuten, hvis du ikke selger fysiske varer, vil funksjonene i WooCommerce relatert til å selge fysiske varer unødvendig folke bakenden din.

Betyr dette at du ikke kan selge fysiske varer med ekstra digitale nedlastinger? Ikke i det hele tatt, tilleggsprogrammer vil hjelpe deg med dette.

La oss si det slik – hvis du hovedsakelig selger fysiske varer, er WooCommerce mer passende. Men hvis filmer, musikk, programvare, digitale dokumenter, fotografier eller lisenser er ditt brød og smør på nettet, bør Extra Digital Downloads være ditt topp valg.

2. Shopify

Shopify er en hostet løsning som henvender seg til over en halv million eiere av nettbutikker, både store og små. Hvem som helst kan prøve denne skalerbare programvaren i 14 dager gratis, uten å sende inn kredittkortinformasjon. I løpet av få minutter vil du kunne sette opp nettbutikken din og være klar til å godta bestillinger og betalinger fra hele verden.

Shopify

På slutten av prøveperioden kan du velge mellom planer som starter fra $ 9 per måned (Lite) til $ 299 per måned (Advanced). Og hvis du er en operatør på Enterprise-nivå, vil teamet hos Shopify tilpasse planene for deg. For de fleste nybegynnere bør Basic-pakken til en verdi av $ 29 per måned være tilstrekkelig. Du vil enkelt kunne legge til nye salgskanaler, administrere produkter og varelager. Dessuten vil du også kunne oppfylle ordrer på et enkelt trinn, og spore salgs- og veksttrender.

Shopify leveres med et dashbord som inkluderer en komplett e-handelsbygger, med hosting, domenenavn, design, temaer og markedsføring. Det er ingen separate transaksjonsgebyrer når du bruker Shopify Payments.

Hvis du vil ha en butikk som gjenspeiler merkevaren din, kan du gå videre og bygge en med dra og slipp-letthet. 100+ mobilklare temaer er tilgjengelige for å få butikken din til å se bra ut, mens hundrevis av apper er tilgjengelige for å forbedre butikkfunksjonene. Hvis du står fast av en eller annen grunn, vil du være glad for støtten fra forhåndsgodkjente eksperter som kan hjelpe deg med å tilpasse design og funksjoner. Nedetid er på det minste med støtte døgnet rundt.

Hvis du er en nybegynner som ikke ønsker å være opptatt av hosting eller sikkerhet eller behandle betalinger, men allikevel vil ha en fullt funksjonell god butikk, er Shopify et trygt alternativ.

WP Shopify WordPress Plugin

Shopify er også kompatibel med WordPress. Du kan bruke Shopify Buy-knappen, eller gjøre livet enklere ved å installere WPShopify. Denne praktiske plugin synkroniseres med Shopify-butikken, importerer produktene dine og inkluderer muligheten til å sette inn din Buy-knapp.

3. Gumroad

Gumroad hjelper deg med å selge nesten hva du vil online – digitale eller fysiske varer, abonnement og til og med forhåndsbestilte varer. Det er et flott sted å selge hvis det kommer en kreativ strek i deg, og du vil bruke den til kommersiell bruk. Så artister, fotografer, designere og forfattere – følg nærmere med på denne eCommerce-plattformen. WordPress-brukere kan ta hjelp av en plugg inn å legge inn Gumroad på nettstedene sine.

Gumroad

Hvis digitale varer er din forte, vil du være glad for at du kan tilby flere versjoner av produktet ditt, generere lisensnøkler og tilby rabattkoder. Ved å ganske enkelt legge til et ‘+’ skilt til produktene, kan du også be kundene betale det de ønsker. For å sikre at produktet ikke blir delt, er det innebygd forebygging av misbruk, PDF-stempling eller slå av nedlastinger.

Med tilgang til innholdsbiblioteker og lisensnøkler for programvare, vil du finne det enkelt å selge alle slags tilbakevendende abonnementer og medlemsplaner. Kunder vil også være fornøyde med betalingsalternativene og den enkle kassen. De vil kunne opprette en konto og holde alt innhold på ett sted eller henvise det til Dropbox eller Kindle eller andre standarddestinasjoner.

Gumroad har funksjoner som tilbyr full støtte for å selge fysiske produkter også. Fra produktvarianter og begrensning i salg på land, til å sette forsendelsespriser, rabatter og løpende salgstilbud, har Gumroad alt.

Det stopper ikke der – Gumroad synliggjør produktene dine for publikum uansett hvor de er. Tilpassede forhåndsvisninger for sosiale kanaler som Facebook og Twitter, og tilpassede nettadresser for produktet ditt for å fremme merkevarebygging er noen av måtene de går ut på. Når du kombinerer med kraftig analyse, får du vite hva som fungerer for deg og hva som ikke gjør det. Automatiske arbeidsflyter hjelper deg å være engasjert med kundene dine med takkemeldinger, oppdateringer og mer.

Gumroad er gratis å starte med, men som deg Oppgradering for profesjonelle funksjoner, koster det $ 10 per måned. For salg som kommer gjennom Discover-programmet, er det en ekstra avgift på 10%.

Gumroad WordPress-plugin

Gumroad er også superenkelt å bruke med WordPress. Hvis du ikke vil bruke kode, bare installer gratis plugin-modulen deres. Plugin-enheten inneholder en enkel kortkode for å legge til Gumroad-overlegg og innebygde widgeter for produktene dine.

4. MemberPress

Hvis du ønsker å selge abonnement eller medlemskap, trenger du virkelig ikke se lenger enn til medlemPress. Nesten alle funksjoner som kreves for dette er tilgjengelig med denne plugin – digitale nedlastinger, prissider, abonnementsstyring, dryppinnhold og generering av kupongkoder. Dessuten gjør plugin-en det enkelt å integrere den tilpassede koden med den. Så du kan tilpasse det uansett hva du vil.

MemberPress

Avhengig av medlemmenes abonnement, lar MemberPress deg kontrollere tilgang til innlegg, videoer, feeds og annet slags innhold. Det integreres fullstendig med WordPress for å administrere innhold, fora og lokalsamfunn. Det integreres også med andre tredjepartsløsninger for betalingsbehandling, tilknyttet markedsføring og mer uten ekstra kostnad.

For å selge medlemskap eller abonnement ved hjelp av WooCommerce, må du kjøpe flere separate utvidelser, og alt dette kan fungere dyrere enn MemberPress. Og mens MemberPress skiller seg ut for den fantastiske kundesupporten, tilbyr WooCommerce et større antall betalingsportaler.

Tjenestene kommer i tre planer – Basisplanen til $ 129 per år, plussplanen til $ 249 per år og Pro-planen til $ 349 per år. Det er en 14 dagers pengene tilbake-garanti også. MemberPress er en sikker løsning for alle som ønsker å selge medlemskap, abonnement, kurs eller digitale produkter.

5. Magento

Magento er en komplett frittstående plattform som inkluderer alle ønskelige e-handelsfunksjoner og tilbyr en høy grad av tilpasning. Sjansen er stor for at du aldri vil søke etter en utvidelse med Magento. I motsetning til WooCommerce, er det ikke lett å konfigurere eller tilpasse, og mange av oss kan trenge profesjonell til dette.

Magento

Magento er egnet for store bedrifter som ser på rask vekst. Det kan enkelt dekke avanserte e-handelsbehov for operasjoner som spenner over de internasjonale markedene. Det viktigste er at du lar deg bruke en mobil-første tilnærming for å tappe det voksende markedet for mobile shoppingmuligheter.

Magento 2 WordPress Integration

Og du kan enkelt integrere Magento-butikken din med WordPress ved hjelp av en plugin. Magento2WordPress Et annet alternativ er Mag Products Integration, som tilbyr en enkel produktliste.

Dessverre kommer Magento ikke billig, og prisene fremgår ikke umiddelbart. Du vil sannsynligvis trenge å benytte deg av tjenestene til implementeringspartnere, og kostnadene varierer avhengig av hvem du velger. Det er tryggere å gå med en Magento-sertifisert partner, siden plattformen er kompleks med regelmessige oppdateringer og endringer. Det er også et gratis open source-alternativ, men det er ganske begrenset i funksjoner.

Hvilket er det beste WooCommerce-alternativet for deg?

WooCommerce er en fantastisk løsning for de fleste butikker. Men som jeg sa tidligere, det er mulig at et av disse WooCommerce-alternativene kan passe bedre. Dette er spesielt tilfelle når kjerne-plugin er bedre tilpasset butikkens viktigste produkter. Avgjørelsen blir da enklere – Enkel digital nedlastning av digitale produkter, Gumroad for reklamer, MemberPress for salg av medlemskap, Magento for store / raskt voksende bedrifter og Shopify for de som trenger alt tatt vare på.

Hva er dine tanker? Vil du anbefale et annet alternativ for e-handel? Vi vil gjerne vite hva du synes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me