4 enkle trinn for effektiv oppretting av innhold i WordPress

Når alt er sagt og gjort, innhold er det som driver suksessen til en blogg. Ikke misforstå – design og markedsføring er integrert, men uten innhold tjener de ingen formål. Det er grunnen til at de fleste WordPress-brukere (utviklere og lignende unntatt) bruker mer tid på å lage innhold i WordPress enn noe annet.


Som sådan lønner det seg å ha en effektiv prosess for å lage innhold i WordPress. Som noen som blogger for å leve – som skriver oppover 4000 ord for WordPress-nettsteder hver dag – har jeg over tid utviklet det jeg anser for å være en metodisk og strømlinjeformet arbeidsflyt for innholdsoppretting. I dette innlegget vil jeg dele det med deg.

Den består av fire trinn du bør følge i rekkefølge. Når du har fått prinsippene ned og installert de nødvendige programtilleggene, bør du oppleve at prosessen med å lage innhold er langt raskere og mer effektiv.

Trinn 1: Rydd opp i arbeidsområdet

Ikke bekymre deg – jeg snakker ikke om din fysisk arbeidsområde. I forbindelse med dette innlegget kan det forbli så rotete (eller rent!) Som det er for øyeblikket.

Jeg viser faktisk til det “virtuelle” arbeidsområdet ditt – dvs. WordPress-siden “Legg til nytt innlegg”. For mange av oss er det et rot av underutnyttede funksjoner og ubrukte widgeter. Det første du bør gjøre er å løse problemet.

Du vet sannsynligvis allerede om “Kitchen Sink” -funksjonen i TinyMCE tekstredigeringsprogram:

Kjøkkenvasken

… men hvis ikke, sørg for at du aktiverer det nå. Hvorfor utviklingen av WordPress-teamet ønsker å skjule disse verdifulle formateringsfunksjonene som standard er utenfor meg, men der du går. Du bruker sannsynligvis ikke denne tekstredigereren for det meste (mer om det senere), men det skader ikke å ha alternativene tilgjengelige for redigering i siste øyeblikk, osv..

La oss nå gå over de ubrukte widgetene – hvilken verdi har de for deg? Alt de gjør er å rote opp siden din, og etter min erfaring er en uoversiktlig side en hindring for effektiv skriving. For å bli kvitt rotet, klikk bare på “Skjermalternativer” -fanen øverst til høyre på siden og velg det du ikke trenger:

Alternativer for skjerm

Ikke bekymre deg – du kan alltid komme tilbake og aktivere widgets du bestemmer deg for gjøre trenge. Som sådan lønner det seg å være aggressiv – du kan bli overrasket over hva du kan gjøre uten.

Jeg har bare følgende standardwidgets aktivert på bloggen min:

 • kategorier
 • Tags
 • Utdrag

Deretter noen nødvendige plugin-widgeter:

Hvis du føler deg virkelig nidkjær, kan du fjerne widgets permanent (inkludert de du ikke kan fjerne via fanen Skjermalternativer ved å bruke denne opplæringen)

Du vil også ta et minutt å blande disse widgetene rundt slik at de er innen rekkevidde. Nå, føles ikke det bedre?

Trinn 2: Velg skriveverktøyet

Hvis du fortsatt kjemper mot standard TinyMCE-tekstredigeringsprogrammet, bør du vite at det finnes det langt bedre tilgjengelige alternativer. Den første (og en spesiell favoritt av meg) er en standardfunksjon innenfor WordPress-kjernen. Jeg snakker om Distribution Free Editor (DFE):

The Distraction Free Editor

Minimalistisk himmel

Jeg kan ikke forstå hvor mye av en forbedring dette er i forhold til standard teksteditor. Du har mye mer skjermeiendommer å spille med og dra nytte av – som navnet antyder – et helt distraksjonsfritt miljø. Prøv det; Du kan godt bli overrasket over hvor mye du foretrekker det.

En vanlig klage angående DFE er at den mangler mange formateringsalternativer som er tilgjengelige i standard tekstredigeringsprogram. Imidlertid ser jeg det som en mulighet til å forbedre effektiviteten din kraftig ved å lære deg de mange hurtigtastene som gjør det mulig for deg skriv langt raskere i WordPress.

Nå på min foretrukne metode. Hvis du føler deg spesielt eventyrlysten, foreslår jeg at du sjekker ut Markdown. Det er et ekstremt intuitivt markeringsspråk – som HTML (men langt enklere). Ved å bruke Markdown unngår du de irriterende feilene som finnes i TinyMCE og DFE og har full kontroll over innholdsoppretting. Det er bemerkelsesverdig enkelt å lære – du kan elske det.

Avhengig av din plattform er min anbefaling MarkdownPad (PC) eller Byword (Mac). Jeg bruker Byword akkurat nå for å skrive dette innlegget:

Forord for Mac

Når du er ferdig med å skrive et innlegg i Markdown, bare kopier innholdet ditt (som HTML) og lim det inn i WordPress HTML-editoren. Det er alt som trengs!

Trinn 3: Optimaliser innleggene dine for søkemotorer

Jeg har ikke tenkt å komme inn på kompleksiteten i Search Engine Optimization (SEO) i dette innlegget – jeg dekket faktisk det emnet nylig vanlige SEO-feil her. derimot, det lønner seg å forsikre deg om at du er riktig utstyrt for å maksimere innlegens SEO på stedet.

Jeg anbefaler at du installerer følgende to plugins:

 1. WordPress SEO av Yoast
 2. Innlegg Tittel Counter

Hvis du har lest de nevnte SEO-innleggene dine, vil du vite alt om den første plugin – for meg er WordPress SEO av Yoast et must for noen WordPress-bruker. Når det gjelder teller for innleggstittel, er det en enkel plugin som lar deg raskt se hvor mange tegn innleggets tittel består av:

Innlegg Tittel Counter

Siden Google har en tendens til å avkorte en posttittel som er større enn 65 tegn, er det veldig nyttig som et referanseverktøy.

Trinn 4: Lag en sjekkliste

Når du har fått ned arbeidsflyten for innstillingen, anbefaler jeg deg å opprette en sjekkliste du vil arbeide med. Fordi tro meg – hvis du gjør alt det Ikke sant ting, trenger du en liste for å holde rede på dem.

Her er en kopi av sjekklisten min:

 1. Velg en overskrift
 2. Sjekk nøkkelordkonkurranse og rediger overskrift om nødvendig
 3. Forskning og planartikkel
 4. Legg til kategori og koder
 5. Fyll ut SEO-informasjon (fokusnøkkelord, SEO-tittel, metabeskrivelse)
 6. Skriv det første utkastet
 7. Rediger og understreke nøkkelsetninger
 8. Legg til bilde (r) og attribusjon (er)
 9. korrektur
 10. Lim inn i WordPress
 11. Gjennomfør sideanalyse (med WordPress SEO-plugin) og rediger artikkelen etter behov
 12. Legg til utdrag
 13. Forhåndsvisning og endelig gjennomlesning
 14. publisere

Det er mye å huske, ikke sant? Bra jeg har en sjekkliste for å jobbe gjennom hele saken effektivt. Implementere noe som dette, og du vil bli overrasket over hvor mye enklere det er å publisere innhold på WordPress.

Nå Gå Skriv!

Du vet nå alt Jeg gjør om innholdsoppretting i WordPress, så hva venter du på? Det er på tide å implementere tiltakene mine og få sprekker!

Jeg vil gjerne vite hva du synes om metodene mine. Eventuelle kommentarer, forslag og konstruktiv kritikk ønskes velkommen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map