35+ Beste gratis arkivfotosider for WordPress

Å bruke vakre og oppmerksomhetsgrep bilder kan utgjøre en virkelig forskjell for hvordan publikum reagerer på nettstedet ditt. Innhold som viser iøynefallende fotografier får flere lesinger og delinger, vil øke antall returnerende besøkende du mottar, og til slutt hjelpe nettstedet ditt med å nå sine mål.


Men å finne aksjebilder som gir nettstedet din “wow” -faktoren, kan være vanskelig. I denne artikkelen har vi satt sammen en liste over de beste nettstedene for gratis fotografering og premium arkivfotografering. Forhåpentligvis, uansett hva WordPress-nettstedet ditt trenger, vil det være noe her for deg.

Det er mange gratis arkivfotosider som du raskt og enkelt kan laste ned et høykvalitetsbilde fra. Hvis du er en blogger eller liten bedrift som trenger et og annet bilde for WordPress-innhold på nettstedet, kan en av disse gratis fotograferingsnettstedene være akkurat det du leter etter.

1. Unsplash

Unsplash

Unsplash er vår favoritt gratis fotograferingsressurs (vi bruker dem ganske ofte til blogginnlegg). Dette nettstedet har en samling av over 200 000 bilder med høy oppløsning, og hundrevis av blir lagt til daglig. Fotografier er levert av et samfunn med over 41 000 fotografer, og de er alle gratis å bruke til personlige og kommersielle formål.

Unsplash gir deg muligheten til å registrere deg, lage dine egne samlinger og følge favorittfotografer. Når du søker etter et bilde, kan du bruke dine egne vilkår eller se en ferdiglagd samling. Unsplash har et interessant og variert utvalg av bilder, og gir fotografier med et profesjonelt preg og finish. Dette er et verktøy absolutt verdt å sjekke ut.

2. Pixabay

Pixabay

Pixabay stolte seg over å være et fellesskap av reklamer, dele og bruke copyright gratis bilder, illustrasjoner, vektorer, grafikk og videoer. Igjen gjelder CC0-lisensen for alt innhold som er utgitt. Så alle medier er gratis å bruke til personlig og kommersiell bruk, og henvisning er ikke nødvendig.

Pixabay viser foreløpig drøyt 1 090 000 bilder og videoer. Det store utvalget av bilder som tilbys, gjør det til et godt valg enten du leter etter en illustrasjon, vektor, foto eller noe annet.

Pixabay oppfordrer brukere til å registrere seg og opprette sin egen konto (gratis). Her kan du laste opp og bokmerke favorittbilder, følge andre brukere, sende meldinger og mye mer.

3. PicJumbo

Picjumbo er et gratis arkivfoto som eies og vedlikeholdes av Viktor Hanacek. Opprinnelig brukte Viktor nettstedet til å dele sine egne gratis bilder, men siden det ble opprettet har Picjumbo vokst og godtar og deler nå bilder fra mange skapere.

Det er for tiden mer enn 1500 gratis arkivbilder, men hvis du vil ha enda mer, kan du oppgradere til en premiumkonto for å få tilgang til mer enn 30 bilder hver måned. Alle bilder er gratis å bruke som du vil, med mindre du vil omfordele i hvilket tilfelle du trenger abonnere.

4. RawPixel

RawPixel arkivfotoer

Kanskje dette navnet høres ut som familie, ettersom de er en av de viktigste bidragsyterne til Unsplash. Men for mer variasjon, gå over til RawPixel hovedside. Her finner du gratis arkivbilder, vektorer og til og med PSD-er. Deres gratis samling inkluderer nesten 200 000 arkivbilder å velge mellom. Men hvis det ikke er nok for deg, tilbyr de også premiummedlemskap (som inkluderer lisenser for kommersiell bruk for bildene sine) for ytterligere 30 000+ aksjer.

5. Pexels

Pexels

Pexels er en gratis stock-ressurs som deler sine bilder under Creative Commons Zero (CC0) lisensen. Det betyr at du kan bruke bildene deres til personlig og kommersiell bruk. Så hvis du driver en online virksomhet, kan du bruke Pexels ‘bilder på WordPress-nettstedet ditt uten å måtte tilskrive nettstedet eller fotografen.

Pexels tilbyr for tiden over 30 000 gratis arkivbilder. I tillegg er det 3000 flere lagt til på månedlig basis. Kopier, modifiser og distribuer gjerne disse vakre bildene. Bilder er tilgjengelige i forskjellige nedlastningsstørrelser, i tillegg til en tilpasset størrelse avhengig av dine behov.

6. PikWizard

pikwizard frie bilder med høy oppløsning wpexplorer.png

PikWizard er et flott gratis arkivfoto nettsted med over 100 000 helt gratis bilder. Over 20 000 av disse arkivbildene er eksklusive for dem.

PikWizard er stolt av gratis arkivbilder av mennesker – noe som har en tendens til å være sjelden på gratis arkivfotografisider. Søk etter nøkkelord som “kontor” eller “møte”, og du får se kvaliteten på lagerbilder PikWizard har å tilby!

7. Beste arkivfoto gratis

best stock foto gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

En annen anstendig samling av bilder som er lisensiert under CC0 – noe som betyr at du står fritt til å bruke disse i alle prosjektene dine!

8. Burst (av Shopify)

burst by shopify gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Shopify gjør mye for å få kundene til å lykkes. Det inkluderer å lage et kuratert bibliotek med gratis arkivbilder som heter Burst. Bildene er gratis å laste ned for Shopify-kunder og mer.

9. EveryPixel

everypixel høyoppløselige arkivfotografier wpexplorer

EveryPixel er en søkemotor for arkivfoto som kan skanne over gratis og betalte arkivfotograferingsnettsteder – drevet av AI. Du kan alltid filtrere søkeresultater fra gratis arkivfotograferingsider!

10. FoodiesFeed

foodiesfeed høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

FoodiesFeed er akkurat hva du kan forvente. En utmerket, kuratert samling gratis matrelaterte arkivbilder.

11. FreeImages

freeimages høyoppløsningsfri arkivfotografier wpexplorer

FreeImages har en god samling av bilder og funksjoner nyttige fotosamlinger som kan spare mye tid hvis du jobber med et relatert prosjekt.

12. Gratis bilder

freephotos.cc arkivfotografier med høy resolusjon wpexplorer

FreePhotos tilbyr en flott samling gratis arkivbilder gruppert i totalt 100 kategorier. Det er til og med en online fotoredigerer.

13. FreeStocks

freestock.org høyresolusjonsfrie arkivfotografier wpexplorer

FreeStocks har en fin samling høyoppløselige gratis arkivbilder fordelt på 7 kategorier, dvs. – dyr, by og arkitektur, mote, mat og drikke, natur, gjenstander og teknologi og mennesker.

14. Gratisografi

gratisografi gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Gratisography har en flott samling gratis bilder med høy oppløsning fra ni forskjellige kategorier.

15. IM-gratis

Jeg er gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Jeg er fri tilbyr håndvalgt samling av gratis høyoppløselige bilder fra forskjellige kategorier, inkludert rekreasjon, svart-hvitt, omgivelser, storbyskaper og mer!

16. Jay Mantri

jay mantri gratis arkivfotografier med høy oppløsning wpexplorer

Jay Mantri deler en vakker samling av gratis høyoppløselige bilder fra Tumblr under CC0-lisensen.

17. Kaboom Pics

kaboom bilder gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Kaboom Pics har en fantastisk samling originale bilder med høy oppløsning som kan søkes via en fargepalett.

18. Life of Pix

livet til pix gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Life of Pix har et stort galleri med gratis høyoppløselige bilder som er bidratt av fotografer over hele verden. Hjernen bak dette nettstedet, LEEROY kreativ, kjører også et søsterside Life of Vids med gratis nedlastinger av video, som passer bra for glidebrytere, bakgrunner og mer.

19. Little Visuals

lite bilder gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Little Visuals tilbyr en kuratert samling gratis høyoppløselige bilder som er levert til innboksen og lastes ned i arkiver. De har ikke en søkefunksjon. På et eget notat legger nettstedet ikke lenger nye bilder etter den uheldige bortgangen til nettstedseieren. Bildene forblir online og deles som en hyllest til hans innsats.

20. Magdeleine

magdeleine gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Magdeleine tilbyr en vakker håndplukket samling av gratis høyoppløselige bilder som er kuratert over 8 kategorier, tilskrevet CC0-domenet. De legger også til ett gratis arkivfoto hver dag!

21. MMT lager

mmt høyoppløsningsfri arkivfotografier wpexplorer

MMT (The Moment Captured) gir gratis arkivfotografier for kommersiell bruk. Bilder er CC0 lisensiert, så kan fritt lastes ned, brukes og omfordeles til både personlige og kommersielle formål. Dette gjør MMT til et godt valg hvis du leter etter bilder som skal vises på nettsteder, temaer, maler, utskriftsmateriale, sosiale innlegg, apper eller designverktøy, for å nevne noen.

MMTs innhold spenner over mange kategorier, inkludert makrofotografering, byscener, natur, arbeidsområder og mer. Nye bilder blir lagt til hver uke, og en rekke interessante kategorier vises i gallerier. En aktiv blogg deles også på stedet.

22. Elg

elg frie høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Elg har en fantastisk samling av unike gratis høyoppløselige bilder. Det tilbyr massevis av gratis arkivbilder med isolerte tegn og bakgrunner som er utmerket for blogginnlegg med bilder og engasjerende innlegg i sosiale medier. Imidlertid er de lisensiert under CC BY-ND 3.0, noe som betyr at du må oppgi en lenke til nettstedet.

23. MorgueFile

morguefile gratis arkivfotografier med høy oppløsning wpexplorer

Selv om jeg ikke er en stor fan av navnet, Morguefile har en samling av over 350 000 gratis høyoppløselige bilder.

24. MyStockPhotos

mystockphotos gratis arkivfotografier med høy oppløsning wpexplorer

MyStockPhotos er en fantastisk samling av gratis høyoppløselig arkivbilder fra Themeisle.

25. NegativeSpace

negativ plass gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

NegativeSpace gir deg tilgang til en flott samling gratis høyoppløselige bilder under CC0-lisensen – slik at du kan bruke bildene hvor som helst!

26. Picografi

picography gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Picography har en vakker samling av gratis høyoppløselig arkivbilder fordelt på 12 kategorier. De faller inn under CC0-lisensen, noe som betyr at du er fri til å bruke dem i ethvert prosjekt.

27. Public Domain Archive

designrush gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Public Domain Archive har en fin samling av 200+ gratis høyoppløselig arkivbilder fordelt på 14 kategorier. Alle bilder er lisensiert under CC0 slik at du kan bruke dem i ethvert prosjekt.

28. ScatterJar

scatterjar gratis arkivfotoer med høy oppløsning wpexplorer

ScatterJar er et dedikert nettsted for gratis høyoppløselig arkivbilder for alt å gjøre med mat. De har spesielle kategorier for mat inkludert grønnsaker, drikke, urter og krydder og mer.

29. ShotStash

shotstash gratis arkivfotografier med høy oppløsning wpexplorer

ShotStash har en vakker samling av gratis høyoppløselige bilder som er elegant unike i naturen. Bildene er gruppert i 10 kategorier og lisensiert under CC0.

30. SkitterPhoto

skitterphoto gratis arkivfotografier med høy oppløsning wpexplorer

SkitterPhoto har en vakker samling gratis høyoppløselige bilder som er lisensiert under CC0-lisensen for det offentlige.

31. Snapwire Snaps

snapwire snapper gratis arkivfotografier med høy oppløsning wpexplorer

Snapwire-snaps er en kuratert samling gratis høyoppløselig arkivbilder fra fotografer over hele verden.

32. SplitShire

splitshare gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

SplitShire er et enmannsprosjekt med 900+ gratis høyoppløselige bilder, gratis for personlig og kommersiell bruk.

33. StockSnap

stocknap.io gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

StockSnap har en strålende samling av gratis høyoppløselige bilder. Den har også interessante funksjoner som trending bilder og muligheten til å sortere bilder etter antall visninger eller nedlastinger.

34. Styled Stock

styledstock gratis arkivfotografier med høy oppløsning wpexplorer

StyledStock posisjonerer seg som et feminint arkivfotograferingsnettsted. Du får tilgang til kuraterte gratis høyoppløselige bilder som er bra for blogginnlegg, annonser og mer.

35. SuperFamousImages

superfamousimages gratis arkivfotografier med høy oppløsning wpexplorer

Dette er et sideprosjekt fra Superfamous Studios og har flotte gratis høyoppløselig arkivbilder med fokus på landskaps- og naturfotografering.

36. ThePatternLibrary

patternlibrary gratis høyoppløselig arkivfotografier wpexplorer

Mens det teknisk sett ikke er et aksjefoto nettsted, ThePatternLibrary tilbyr vakre mønstre gratis å laste ned i ditt neste prosjekt.

Bonus: De beste arkivfotofoto-nettstedene

I tillegg til mange nettsteder som viser gratis arkivbilder, er det også et bredt utvalg av førsteklasses bildesider. Disse nettstedene gir i det hele tatt bilder av høyere kvalitet, i tillegg til et mye større utvalg. De tilbyr også mange ekstra funksjoner, inkludert redigeringsverktøy, digitale designelementer, illustrasjoner, videoklipp og mye mer.

Hvis du er en stor bedrift, eller jobben din krever at du jobber med bilder til daglig, bør tilgang til profesjonelle fotografier i toppklasse være prioritert. Derfor bør du kanskje vurdere å abonnere på et premiumbildet nettsted. La oss se på noen av de beste nettstedene som er tilgjengelige.

Bigstock

Bigstock arkivfotoer

Bigstock er et nettsted for medlemskap med bilder, med over 57 millioner bilder, vektorer og videoer å velge mellom. Alt du vil ha de sannsynligvis. Alle bildene deres er royaltyfrie, slik at du kan bruke bildene til bedriften din etter behov (bare så lenge du ikke selger dem på nytt eller bruker dem som logo).

Bigstock tilbyr to prisstrukturer: månedlige planer med et fast antall nedlastinger per måned, eller en alternativ kredittplan der du kan fylle opp og bruke kreditter etter behov. Bare velg en plan som fungerer for deg!

Envato Elements

Envato Elements

Envato Elements er en premiumabonnementstjeneste som leverer digitale eiendeler. Målrettet mot designere, byråer, markedsførere og andre fagpersoner, gir Envato Elements over 300 000 royaltyfrie arkivfotografier, 33 000 grafiske eiendeler, kurs, e-bøker og mer.

Når du har registrert deg hos Envato, kan du laste ned et ubegrenset antall bilder fra biblioteket hver måned, alle med en kommersiell lisens. Søk etter bilder via kategorier, eller via mer spesifikke filtre som retning, bakgrunn og farge. Dette gjør det lettere å finne riktig bilde for prosjektet ditt.

Envato Elements er god valuta for pengene, og er det ideelle valget for profesjonelle som trenger fotografier eller andre designelementer på hyppig og høyt volum..

Adobe lager

Adobe-aksjer

Adobe-aksjer tilbyr tre månedlige premiumplaner. Med hvert av disse abonnementene kan du laste ned en rekke fantastiske og originale bilder. Du kan deretter bruke disse bildene i utskrifter, presentasjoner, nettsteder og sosiale medier, for å nevne noen alternativer. Bla gjennom bilder fra dynamiske artister og temagallerier, eller sjekk utvalget av videoer, 3D-eiendeler og mye mer.

Alle bilder kan vises, lisensieres, få tilgang til og administreres i ditt Adobe Experience Cloud. Forhåndsvis vannmerkede fotografier i designene dine i Photoshop CC, Illustrator CC, en Adobe-app eller et annet Adobe-verktøy for å se hva som fungerer best før du kjøper. Hvis du bestemmer deg for å registrere deg hos Adobe, vil de inspirerende bildene deres sikre at du finner den perfekte passformen for ditt neste kreative prosjekt.

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock er en virkelig imponerende premium image leverandør. Viser over 160 millioner royaltyfrie bilder, vektorer, illustrasjoner, ikoner, videoklipp og musikkspor, vil det utvilsomt være noe her for deg. Pluss med det nye Adobe-plugin, det er enkelt å få tilgang til dine bilder fra favoritt Creative-applikasjonene dine.

Shutterstock tilbyr en rekke abonnementsplaner for å imøtekomme både privatpersoner og forretningsbehov. Shutterstock er også utstyrt med sin egen Editor, som gir brukervennlige maler for fotografiene du velger å laste ned, lar deg tilpasse bilder, lage lysbildefremvisning og mye mer. Hvis du leter etter høykvalitets, interessante og iøynefallende fotografier, er Shutterstock løsningen for deg.

Død til lager

Død til lager

Basert på konseptet “når lager dør, trives kunsten”. Død til lager er en førsteklasses grasrotfotoside som tilbyr kuraterte gallerier laget av kunstnere rundt om i verden. Ditt medlemskap på nettstedet hjelper deg med å finansiere fremtidige fotosett som inkluderer natur, mote, konseptkunst, dans, kontorinnstillinger og mye mer.

Det beste er at når nye bilder blir utgitt hver måned, kommer de med sin egen historie om hvordan de ble opprettet. Med Death to Stock får du ikke bare bilder, du får en fullstendig titt på den kreative prosessen som går inn i deres unnfangelse og skapelse. Jeg vil anbefale deg å registrere deg for nyhetsbrevet deres for å få tilgang til ukentlige gratis arkivbilder.

Lerret

Lerret

Lerret er et nettsted for grafisk design som inkluderer en fotoredigerer, og tilgang til over 1 500 000 gratis og premium arkivfotografier. Nettstedet deler bilder inn i flere kategorier, og hjelper deg raskt og enkelt å finne bildene du trenger.

Dette er et gratis verktøy, men du må registrere deg for å laste ned og bruke gratis bildene. Betalte bilder varierer i pris, og lisensen som følger med hvert fotografi er prisavhengig. Så sjekk alltid lisensen før du bruker et bilde i et prosjekt. En månedlig abonnementsplan, Canva for Work, er også tilgjengelig, som inkluderer over 300 000 gratis bilder.

Stock That Rocks

Stock That Rocks Premium Stock Photos

Mens det er relativt nytt, Lager som berger er et annet flott alternativ for premium arkivbilder. De tilbyr en rekke bilder organisert i kategorier, samlinger og / eller økter. Det beste av alt er at de bruker en jevn fotograferingsstil. Gjør dem til et flott alternativ når du omdirigerer en bedrift eller en blogg.

Biblioteket deres inneholder en rekke rom, gjenstander, mennesker og mer. Med medlemskap som starter på bare 17 per måned (for 6 nedlastinger) er de kanskje ikke det billigste alternativet, men bildene er verdt det. Sammen med generelle medlemskap tilbyr de for tiden standard, utvidede, eksklusive og byrålisensieringsalternativer for bilder. Så hvis du vil være den eneste som bruker et bestemt bilde, kan du være det.

Avsluttende tanker om de beste bildesidene

Hvis du abonnerer på et førsteklasses arkivfotoside, vil du spare deg for utallige timer på å søke på nettet etter det riktige bildet. Et førsteklasses nettsted vil sikre at du kan søke og få tilgang til utallige vakre og profesjonelle bilder, alt fra ett sted.

Men selv om du har et budsjett, er det noen flotte bilder å finne på gratis bildesider. Og nå har du en liste over de beste gratis bildesidene! Hvis du ikke er fornøyd med fotografiene som vises på ett nettsted, kan du bare sjekke ut et annet. Glad bildesøk!

Kan du anbefale noen andre gode bilder på nettsteder? Del favorittene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me