30 tidsbesparende tips for WordPress strømbrukere

Det er offisielt – vi er de mest utålmodige menneskene i historien.


I følge Statististic Brain har vårt gjennomsnittlige oppmerksomhetsspenn redusert fra tolv sekunder til bare åtte siden år 2000. For å sette det i sammenheng (og gi litt lett underholdning) er gjennomsnittlig oppmerksomhetsspenn for en gullfisk hele 9 sekunder. Det er riktig folkens – vi kan ikke konsentrere oss så lenge som en fisk.

Jeg skal ikke late som om jeg på en eller annen måte er immun mot utålmodigheten som en generasjon internettbrukere har omfavnet – jeg er like besatt av å få ting gjort (og få dem gjort) raskt) som neste fyr eller gal. Jeg er et klikk først, tror senere en slags fyr.

Med det i bakhodet har jeg brukt de siste par årene på å prøve å finne ut hvordan jeg kan gjøre WordPress-opplevelsen min så strømlinjeformet og effektiv som mulig. Jeg tror jeg har prøvd omtrent alt (selv om jeg vil at du skulle bevise at jeg var galt i kommentarfeltet nedenfor), og nå vil jeg presentere tipsene mine om tidsbesparelser. Nyt!

30 tidsbesparende tips for WordPress strømbrukere

 1. Bremset av alt det rotet på dashbordet? Klikk på “Skjermalternativer” -fanen øverst på siden og velg hvilke metaboks du vil se (eller ikke).
 2. Samme problem på skjermen Ny innlegg / side? Løsningen er den samme.
 3. Hvis du fortsatt modererer kommentarer manuelt, kan du stoppe det – livet er for kort. Installer og aktiver Akismet for den beste beskyttelsen mot søppelpost, fjern deretter merket for “Send meg en e-post når noen legger ut en kommentar”, “En administrator må alltid godkjenne kommentaren” og “Kommentarforfatter må ha en tidligere godkjent kommentar” på Innstillinger> Diskusjonsskjermbilde.
 4. Har du kvitt deg de irriterende e-postene? Bare sjekk nye kommentarer når du logger deg på WordPress via kategorien Kommentarer i sidefeltet. Eller enda bedre, gjøre kommentarstyring enklere for deg selv ved å legge metaboksen “Nye kommentarer” til instrumentbordet. Nå kan du svare på kommentarer så snart du logger inn.
 5. Bruker du den populære Click to Tweet-appen til å legge inn forhåndsbefolkede tweets i innleggene og sidene? Spar deg selv en hel mengde tid med Easy Tweet Embed-plugin:
 6. I stedet for å klikke på rullegardinmenyen i tekstredigeringsprogrammet for å velge overskrifter hver gang, bruk følgende enkle hurtigtast: Ctrl + Num (1-6) (PC) eller Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. Å snakke om tastatursnarveier, opprette en kobling er så enkelt som å trykke på Ctrl + Shift + A (PC) eller Opt + Shift + A (Mac).
 8. Vil du fortsette å markedsføre de gamle innleggene dine på Twitter, men ikke vil bruke tid på å tweete dem ut hver dag? Installer og aktiver Evergreen Post Tweeter-plugin, og den vil gjøre jobben for deg.
 9. Trenger du å erstatte en lenke eller et bestemt ord eller en setning i flere innlegg? Det kan ta lang tid å gjøre det manuelt, eller du kan bruke Søk og erstatt plugin og få det gjort på bare noen få sekunder.
 10. Koble internt? I stedet for å skrive inn hele URL-en i skjermbildet “Sett inn / rediger kobling”, bare skriv inn adressen etter den etterfølgende skråstrek på domenenavnet:

Kortere URL-er

 1. Er du inne på nye ideer om innhold? Installer Relevanssi søk plugin og sjekk loggen for brukersøk for å finne ut hva de besøkende vil lese.
 2. Bekymret for at nettstedet ditt er oversvømmet med ødelagte koblinger, men ikke vet hvordan du finner dem? Installer og aktiver Broken Link Checker og automatisere prosessen.
 3. Tuller du regelmessig med temaets PHP-filer? Finn raskt ut hvilke PHP-filer som serverer hvilke sider på nettstedet ditt med Hva Filen plugg inn.
 4. Liker du å holde et rent hus? Automatiser permanent fjerning av innlegg og sider fra papirkurven, ved å sette inn definere (‘EMPTY_TRASH_DAYS’, 10); i wp-config.php-filen (der 10 er antall dager mellom hver tom)
 5. Hvis du ønsker å øke lastehastigheten på nettstedet ditt, kan du sjekke ut det W3 Total Cache.
 6. Lager du ofte nye WordPress-nettsteder med samme standardinnstillinger og plugins? I stedet for å sette opp det samme nettstedet hver gang, kan du bruke ManageWPs kloningsfunksjon for nettsteder og gjøre det bare en gang.
 7. Apropos ManageWP, Hvis du har flere WordPress-nettsteder, bør du ta deg en konto for å kunne bruke dens oppdateringsfunksjon med ett klikk (dvs. oppdatere alle temaer og plugins på hvert nettsted du eier med ett klikk).
 8. Hvis ManageWP ikke er noe for deg (eller hvis du bare har ett nettsted), kan du foretrekke Plugin Central – det gjør det mulig å installere og oppdatere plugins langt raskere.
 9. Eller kanskje du vil fjerne administrasjonssiden for WordPress helt. I så fall, sjekk ut WPEngine (vi elsker det).
 10. Liker du å følge med på analysene dine, men vet at det tar verdifull tid? Installere jetpack og aktiver WordPress.com-statistikkmodulen, og du kan spore grunnleggende analysedata fra WordPress-oversikten:

WordPress.com statistikk

 1. Apropos Jetpack, bruk Publicize-modulen for å automatisere promoteringen av de nye innleggene dine via Facebook og Twitter.
 2. Er du en Twitter-buff? Spar deg tid og la WordPress automatisk opprette lenker til Twitter-brukernavn i innleggene og sidene dine med denne koden.
 3. Bruker du mye tid på å laste ned bilder fra slike som Google og Compfight bare for å laste dem opp på nettstedet ditt? Forenkle prosessen drastisk ved å importere bilder til WordPress direkte fra den opprinnelige URL-en med Grab & Save-pluginen.
 4. På et lignende tema kan du gjøre det enklere å sette inn nye bilder i innlegg og sider med plugin-modulen Faster Image Insert.
 5. Du trenge sikkerhetskopierer, men du trenger ikke vondt i den ass-free plugin som gjør prosessen potensielt komplisert og upålitelig. Gaff ut bare $ 5 per måned for feilfri sikkerhetskopiering og gjenopprettes med Vaultpress:

Vaultpress

 1. Det er vondt å skrive inn ALT- og tittelkoder på hvert bilde du laster opp. Automatiser prosessen med SEO-vennlige bilder.
 2. Trenger du å lage omdirigeringslenker fra med WordPress (f.eks. For å kappe tilknyttede lenker)? Installere Pretty Link Lite og gjør det rett fra oversikten.
 3. Lag et XML-sitemap med et klikk på en knapp med Google XML-nettkart plugin (du kan også bruke Yoast SEO Sitemap-funksjon).
 4. Vil du ha raskere innlasting av bilder? Bruke WP Smush plugg inn.
 5. ønsker til og med raskere lasting av bilder, men elsker den ukomprimerte kvaliteten på PNG-filer? Bruke TinyPNG verktøy for å lage små bilder med smart bildekomprimering som er usynlig for det blotte øye.

TinyPNG

Din tur!

OK, jeg innrømmer det – det er absolutt ingen måte jeg har tatt med hver eneste mulige tidsbesparende WordPress-tips over. Men det er her du kommer inn. Jeg er villig til å satse på at du gjør minst en ting som sparer deg for tid i WordPress som jeg ikke har nevnt ovenfor.

Nå er det tid for å dele – ikke vær sjenert! La oss vite hva du gjør for å jobbe raskere i WordPress i kommentarfeltet nedenfor. Jeg ser frem til å lære noen nye tips!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map