Som innholdskurator er en av de største og mest pinlige) feilene jeg gjorde i 2014 gjenta de kjente feilene når det kom WordPress og blogging generelt. Hvert nytt år krever nye resolusjoner. Noen (prøver å) gå ned i vekt – “Jeg kommer til å veie 130 kilo innen utgangen av dette året”, noen legger eventyrlige planer – “Jeg kommer definitivt til fallskjermhopping i mars”, mens noen bestemmer seg for å knytte knuten til slutt – “Det er på tide at vi eviggjør det”! Ikke at vi er inne på en måned i år, la oss alle legge til en oppløsning på listen – “WordPress feil aldri å gjenta i 2015 (eller årene som kommer)”.


Jeg har bidratt til WPExplorer i over ett år nå, og jeg vil gjerne starte i år med en helt ny postserie som tar for seg de vanligste WordPress-feilene. Vi starter med å se på 5 avgjørende faktorer som omhandler lansering av et WordPress-nettsted og går videre til anbefalinger som vil bære frukt på sikt. Disse kjente punktene kan enkelt klassifiseres under kategorien “vært der, gjort det”, men pass på at du ikke gjentar dem som jeg gjorde. Husk at til og med det trente øyet blir trøtt til tider.

WordPress Mistakes & Solutions

Du vil finne mange artikler på nettet som tar for seg lignende problemer som jeg har tenkt å diskutere i de kommende innleggene. Men jeg fant ett aspekt som manglet hos de fleste av dem – en i dybden forklaring. Hvorfor? Hvorfor ikke? Hva er konsekvensene? Noen løsninger? Alternativer? eksempler?

Dette er spørsmålene jeg stilte meg da jeg leste disse artiklene. Jeg har tenkt å diskutere hver av de vanlige problemene, på lengden, slik at du kan ha en sterk forståelse av faget.

Alle punktene som er diskutert i dette innlegget kommer fra erfaring, eksperimentering og selvfølgelig erfaringer fra tidligere feil. Jeg har prøvd å presentere så mange eksempler som mulig, slik at du kan få praktisk erfaring og relatere det du leste til faktiske scenarier. Jeg oppfordrer deg til å lagre denne artikkelen i en offline leser som Instapaper eller Pocket og lese den på fritiden. Så det er bare å lene seg tilbake, slappe av og glede seg over artikkelen.

1. Ikke tar en sikkerhetskopi

Har du noen gang funnet at du tenker – Hei, dette er et nytt nettsted, jeg har knapt noe innhold. La meg bekymre deg for sikkerhetskopien senere. Kjære venn, la meg fortelle deg at det er en av avgjørende feil du kan gjøre i din WordPress-karriere. Det kan koste deg litt penger, a mye penger eller i de verste tilfellene, alt. Det har vært ryggkjølende historier om online gründere (bloggere, innholdskuratorer osv.) Som har tapt tusener dollar, bare fordi de utsatte sikkerhetskopien.

planlegging og sikring av sikkerhetskopier er et av de grunnleggende ansvarsforholdene til en webansvarlig, fra alle fagområder. Når det gjelder WordPress, er feilrommet begrenset for en lærling. Men når du først kommer til den tekniske siden av ting, for eksempel å endre et tema eller konfigurere en avansert plugin, kan du:

 • Ødelegg nettstedets utseende
 • Smutthull i havnen
 • Spawn the White Screen of Death

Hendelser som ikke kan gjenvinnes er ganske vanlige, og du kan ikke ha det bra hele tiden. Dermed er en sikkerhetskopi en nødvendig forholdsregel. Hvis du er en av de som tror at WordPress automatisk sikkerhetskopierer dataene dine – tar du feil. Les mer om de vanlige WordPress-backupmytene i artikkelen min – 10 WordPress Backup Tales That Could Kill Your Site.

Løsning:

Det er mange gratis og premium WordPress-backup-plugins tilgjengelig hver med forskjellige funksjoner. Hvis du planlegger å ha en rekke WordPress-nettsteder, er VaultPress ditt beste valg. Det er designet og vedlikeholdt av Automattic (selskapet bak vår favoritt CMS) og er klarert av millioner av brukere. Noen av våre favoritt-plugins for WordPress-sikkerhetskopier inkluderer:

 1. Vaultpress (Premium)
 2. BackupBuddy fra iThemes (premium)
 3. BackWPUp (gratis)

2. Testing av nye produkter på et live nettsted

Testing på et live nettsted

Mange mennesker gjentar dette tilsynelatende ufarlig, men allikevel ødeleggende feil. Anta at du har et live WordPress-nettsted, og at du vil installere en backup-plugin – si BackWPUp, etter å ha lest mitt siste punkt (ja!). Men du bestemmer deg for å installere plugin-en direkte på live-siden – bare for å spare den ekstra innsatsen.

Hva hvis noe går galt, og du må sette nettstedet ditt offline i et par timer for å fikse den nye, enestående skaden? La oss se noen av tingene du kommer til å miste:

 1. Organisk trafikk fra søkemotorer
 2. Direkte henvisningstrafikk
 3. Tilknyttet inntekt
 4. Annonseklikk
 5. Konverteringer og salg
 6. E-post tilmeldinger
 7. Miste søkemotorrangering – når Google omdirigerer en søker til nettstedet ditt og finner ut at det er frakoblet, mister du automatisk SEO-poeng

Med andre ord, du kommer til å miste trafikken og penger!

Løsning:

Hvis du jobber med å teste ut nye temaer og plugins på WordPress-nettstedet ditt, vil jeg foreslå at du bruker en eksperimentell kopi av ditt live nettsted. Det beste eksemplet vil være scene område i WPEngine. Den replikerer ganske enkelt a senest kopi av WordPress-nettstedet ditt som en annen installasjon, slik at du kan eksperimentere. Hvis du bryter noe, kan du ganske enkelt gjenopprette fra den siste fungerende sikkerhetskopien.

Hvis verten din ikke har tilgang til et iscenesettelsesområde (det er derfor vi alltid anbefaler å bruke et flott WordPress-vertsmiljø), foreslår jeg at du setter opp ditt eget iscenesettingsområde (opplæringen kommer opp). Eksperimenter med nye produkter og tjenester i det eksperimentelle oppsettet. Når det nye tillegget er riktig konfigurert på nettstedet ditt, bare slå det sammen med ditt live nettsted.

3. Ikke sikre deg WordPress-sikkerhetskopien

Sikre sikkerhetskopier av nettstedet ditt

Eller som jeg liker å kalle det: Sikkerhetskopier sikkerhetskopien.

Jepp, det stemmer. Å ta en full sikkerhetskopi og holde den på datamaskinens harddisk er like bra som å ta en sikkerhetskopi på en skrapet DVD. Den mest pålitelige måten er å laste opp sikkerhetskopien din til skyen – og vi har mange (gratis) alternativer å velge mellom – Dropbox, Box, SkyDrive, etc. Vi anbefaler gratis BackWPUp plugin, eller Vaultpress – som begge automatisk laster opp sikkerhetskopien din til skyen.

4. Bruker ikke Permalinks

Bruker ikke permalink

Permalinks er ikke annet enn hvordan nettadressen til nettstedet ditt er strukturert. Som standard bruker WordPress følgende permalink:

www.wpexplorer.com/?p=

La oss huske at denne strukturen vil bestandig fungerer, uavhengig av å legge til nye permalinkstrukturer. Det anbefales å bruke en brukervennlig URL-struktur – en som inneholder nøkkelord. Dette vil de besøkende huske nettadressen bedre, og forbedre rangeringene av søkemotorene. Vurder min MaxCDN-gjennomgangsartikkel. Begge følgende URLer fungerer, men den andre er mer minneverdig og fungerer bra for søkemotorer.

 1. https://www.wpexplorer.com/?p=30951
 2. https://www.wpexplorer.com/maxcdn-review-best-cdn-wordpress/

Løsning:

Vi i WPExplorer bruker og anbefaler å bruke Innleggsnavn permalink struktur.

 • For å endre permalinks gjennom WordPress admin-området, må din .htaccess-fil være skrivbar.
 • Å gjøre dette, WordPress anbefaler offisielt at du endrer filtillatelsen til .htaccess-filen til 644.
 • Hvis du ikke har tillatelse til å oppdatere .htaccess gjennom adminområdet, vil WordPress gi deg koden for den valgte permalinkstrukturen slik at du oppdaterer .htaccess-filen manuelt. Du kan deretter oppdatere .htaccess-filen manuelt via din filhåndtering for hostingkontoen eller ved hjelp av en FTP-klient (File Transfer Protocol).

5. Bruke billig webhotell

Billig Webvert Pitfall

De fleste anbefaler å bruke en delt vert når du starter med WordPress-nettstedet ditt. Vi har brukt BlueHost tidligere og anbefaler det på det sterkeste. Selv om det koster rundt $ 5 i måneden, prøver noen å søke nye hostingfirmaer de har sett i forskjellige vertsfora. Grunnen til å være – de er billige. (Noen tilbyr til og med hosting-pakker for $ 1 i måneden!).

Problemet med billige webhotellfirmaer

Du får det du betaler for. Billig hosting selskaper oversvømmer vanligvis serverne sine med en for mange klientkontoer. Én trafikkpike (eller et DDoS-angrep) og hele klyngen (inkludert alle nettsteder i den klyngen) er nede! Slike hostingfirmaer har også en veldig lav toleransegrense for overforbruk av ressurser.

Last ned relaterte innlegg for WordPress

Et klassisk eksempel er Relaterte innlegg-plugin for WordPress. Relaterte innlegg spør WordPress-databasen for å finne ut innleggene som er relatert til et bestemt innlegg (la oss si XYZ) ved å bruke søkeparametere som koder og kategorier. De resulterende innleggene vises deretter under gjeldende innlegg (XYZ). Denne teknikken fungerer som et utmerket middel for å forbedre brukerengasjementet og redusere avvisningsfrekvensen på WordPress-nettstedet ditt.

I backend krever YARPPs søkeprosess betydelige spørsmål til WordPress-databasen, som øker med antall innlegg, koder og kategorier på ditt WordPress-nettsted. Flere spørsmål = høyere serverbelastning = tregere nettsted.

Problemet er at dette overforbruket skjer automatisk, og du kan ikke begrense mengden serverressurs plugin kan bruke. (Vil være fantastisk om du kunne). Men du er ansvarlig for ressursene du bruker. Når du har overskredet en viss grense, logger serverressursmonitoren et ressursforbruk / misbruk mot kontoen din. Gjenta dette et par ganger, og kontoen din blir automatisk suspendert.

Derfor bør du alltid gå for anbefalte webhotellfirmaer, og når tiden kommer, gå til en kraftigere løsning som en VPS eller enda bedre, administrert WordPress hosting.

6. Installere for mange plugins

nettverk hub

I vår siste artikkel snakket vi om hvordan YARRP-pluginen kan forårsake overforbruk av serverressurser, noe som kan føre til suspensjon av den delte hostingkontoen din. Et lignende problem oppstår når du installerer og aktiverer mange unødvendige plugins – de du sjelden bruker.

Det er viktig å innse forskjellen mellom en installert plugin og en aktivert plugin. Alle plugins har to tilstander – aktivert og deaktivert.

 • Som standard, når du installerer en plugin (uavhengig av installasjonsmetode – FTP-opplasting eller via plugin manager), forblir plugin-modulen deaktivert. Du må aktivere plugin-en manuelt for at den skal fungere.
 • Den andre staten er aktiv tilstand, der plugin-modulen er aktiv og fungerer på ditt WordPress-nettsted

Bivirkningene begynner å oppstå når du har flere aktive plugins. Det er to hovedproblemer som kan oppstå:

 1. Inter-plugin og plugin-tema konflikter – En bestemt plugin (eller tema) fungerer kanskje ikke på grunn av en eller annen begrensning pålagt av et annet plugin (eller tema). La meg introdusere deg for et programmeringskonsept som heter gjensidig utelukkelse. Én plugin (eller tema) kan holde på en bestemt ressurs (på ubestemt tid) og ikke la andre bruke den ressursen. Hvis en annen plugin ønsker å få tilgang til ressursen, kan den ikke – fordi den tidligere er blokkert. Dermed ville den nye pluginen ikke fungere.
 2. Buggy plugins – Det er en mengde plugins som er tilgjengelige i WordPress-depotet. Hvem som helst kan bidra til det – en nybegynner-programmerer, eller en ekspert med ti års programmeringserfaring. Forskjellen ligger i kvalitet på koden der sistnevnte utvilsomt ville utmerket seg. Derfor bør vi unngå plugins med lav nedlastning. Selv om vi gjør det, må du huske å teste i et eksperimentelt oppsett

Løsning:

 • Hold deg til anerkjente og populære temaer og plugins
 • Bruke nødvendig antall plugins (prøv å holde det så lavt som mulig)
 • Deaktiver ubrukte plugins
 • Unngå å laste ned plugins som ikke er tilgjengelige i WordPress-depotet
 • Se etter plugin-kompatibilitet med din nåværende WordPress-versjon
 • Utfør en full sikkerhetskopi før du installerer en plugin med hovedfunksjonalitet
 • Prøv å lage et eksperimentelt oppsett av ditt WordPress-nettsted, og installer plugins i det

Noen av dere kan spørre – Er det greit å installere så mange plugins som vi ønsker, og aktivere de som er strengt nødvendig? Svaret på dette utmerket spørsmålet ville være – til din overraskelse – Nei! Her er grunnen til:

Visse plugins, for eksempel – WordPress SEO plugin av Yoast, krever en viss bokføring. De forskjellige SEO-parametrene, tilpassede innstillinger, etc. All denne informasjonen lagres i WordPress-databasen din.

De fleste plugins oppretter nye feltoppføringer i WordPress-databasen, i det øyeblikket du aktiverer dem. Når du installerer for mange av disse programtilleggene, oppblåser det unødvendig databasestørrelse. Senere, selv om du deaktiverer plugin – vil de nyopprettede feltene i WordPress-databasen fortsatt fortsette å eksistere. Så sørg for å tenke litt på hvilke plugins du aktiverer.

7. Hyppige temaendringer

sy-background-Oksana-Kovach

Temaer er antrekket til WordPress-nettstedet. Noen funksjonsrike temaer som Total WordPress-temaet kan brukes i tusen forskjellige prosjekter – hver med en unik layout. Et rent, godt organisert tema vil gjøre underverker for konverteringsfrekvensen.

Det er en vanlig praksis blant nybegynnere bloggere (eller eiere av nettstedet) å fortsette å hoppe fra et tema til et annet. Når det gjelder WordPress er fristelsen bare for mye! Du har tusenvis av vakkert laget gratis temaer – til fingerspissene!

Naturligvis vil nye WordPress-brukere ikke være fornøyde med temaet de har installert, og vil ha en tendens til å bytte tema – på jakt etter det perfekte. Jeg husker antall temaer jeg byttet mens jeg konstruerte min første blogg – 27!

Her er ett råd jeg skulle ønske jeg tok:

Det er ikke noe som heter perfekt tema!

La oss nå utforske “hvorfor” -delen.

Den tekniske delen

tilpasse wp-tema

Akkurat som plugins inkluderer visse funksjonsrike temaer flere egenskaper som tilpassede innstillinger, oppstemmer, rangeringer osv. Hvis du lagrer disse innstillingene, vil det kreves opprettelse av nye tabeller eller felt i WordPress-databasen. I likhet med plugins-saken, når du installerer for mange temaer, videreføres den samme effekten. Til slutt ender du opp med å ha en uoversiktlig database, med en økt svarstid på spørsmålet.

Det psykologiske aspektet

shutterstock_186351248

Når noen besøker nettstedet ditt, registreres et bilde automatisk i hans sinn. Hvis kvaliteten på innholdet og design er bra, du tjener ett poeng i den besøkende. Når samme person besøker nettstedet ditt igjen (på et annet tidspunkt og ser den samme designen), vil minnet hans bli forfrisket. Du vil da ha scoret to omdømme peker i tankene hans. Slik etablerer du omdømmet til nettstedet ditt.

Nå vurder alternativet. Anta at du fortsatte å endre temaet. Hvis besøkende ser et helt annet design i sitt andre besøk, blir ikke hukommelsen oppdatert. Ditt forrige inntrykk er tapt og et nytt inntrykk blir opprettet. Alle dine tidligere akkumulerte inntrykk poeng er tapt.

Merkefaktoren

shutterstock_140282785

Endelig er det merkevaren. Hver side eller virksomhet må strebe etter å etablere sitt merke. Når du har etablert et merkenavn for selskapet ditt, er det ingen grenser for suksessen din. Ta for eksempel elegante temaer. Monarchsocial-pluginen deres fikk en enorm respons fra nettsamfunnet – helt fra lanseringsdagen. Vi må prøve å holde et enkelt tema knyttet til nettstedet / merket vårt.

8. Installere WordPress i en undermappe kalt ‘wordpress’

wordpress mappe

Mange WordPress autoinstallatører som Softaculous installerer WordPress slik du foretrekker. Noen mennesker tror “Siden jeg installerer WordPress, burde jeg installere det i en skikkelig (navngitt) mappe” Nei! Det er ikke riktig!

Hvis du har tenkt å kjøre nettstedet ditt med bare en CMS (WordPress), bør du alltid installere det i basekatalogen – dvs. uten å bruke noen undermappe. Tenk på det, www.wpexplorer.com ser ut vei mer profesjonell enn www.wpexplorer.com/wordpress

Den eneste gangen du oppretter en annen mappe for en ny WordPress-installasjon, er når du bruker en annen CMS for virksomhetsporteføljen din og WordPress for bloggen. Selv i det tilfellet høres en mappe som heter ‘blogg’ mye bedre ut enn ‘wordpress’.

9. Bruke ‘admin’ som brukernavn

admin passord

Under WordPress-installasjonen er standard brukernavn admin. Du må sikre at du bruker et annet brukernavn. Å overlate standardbrukernavnet til ‘admin’ er et alvorlig smutthull i WordPress, som tar hensyn til det nylige bruteforce-angrepet på over halvparten av WordPress-nettstedene.

Når du har ‘admin’ som brukernavn, gir det hackere et gratis pass. Halvparten av jobben deres (dvs. å gjette riktig brukernavn) er utført. Alt de trenger å gjøre er å bruke en serie bruteforce-angrep for å gjette passordet ditt. Når det er gjort, infiltrerer de nettstedet ditt, stjeler kundens e-postadresse, betalingslogger og ødelegger i utgangspunktet det du har bygget så lenge. Hvis du allerede har administrator som brukernavn – ikke bekymre deg, jeg har laget en tutorial spesielt for dette formålet – Hvordan slette WordPress ‘admin’ brukernavn.

10. Bruke svake passord

Lastpass

Dette kan virke som et tullete poeng. Men praktisk talt bruker folk fortsatt mye av sårbare passord. Hvis de hadde brukt sterke passord, ville ikke Twitter ha publisert en liste av 370 forbudte passord. Et sterkt passord bør alltid ha disse tre tegnene i seg:

 1. Stor bokstav
 2. Små bokstaver
 3. tall
 4. Spesielle karakterer

Jeg får det – det er upraktisk å huske disse vanvittige passordene som 6efH & 9sD2! LP. Som en løsning kan vi bruke et gratis online passordbehandlingsverktøy som Lastpass, som har utvidelser for nesten alle nettlesere, mobile operativsystemer og en frittstående Mac-app. Prinsippet er enkelt – du lagrer alle de komplekse passordene dine i dette verktøyet og må bare huske en passord for å få tilgang til det.

11. Ignorering av WordPress-oppdateringer

wordpress-oppdateringer

Det er av avgjørende betydning at du oppdaterer WordPress-nettstedene dine så snart de blir tilgjengelige. Her er grunnen til:

 • Hver dag nye feil, sårbarheter og tips til forbedring av ytelse blir oppdaget og rapportert av et globalt samfunn av utviklere. Disse forslagene blir gjennomgått og innlemmet i en fremtidig utgave av WordPress.
 • Hvis sårbarheten er server nok, kan en umiddelbar oppdateringen er utgitt.
 • Med hver eneste større WordPress-utgivelse, blir også nye nye funksjoner som den fantastiske WordPress-bilderedigereren (som forresten lar deg beskjære og endre størrelse på bilder mens du er) introdusert.

Hva skjer hvis jeg ikke oppdaterer WordPress?

 • Å ignorere WordPress-oppdateringer betyr ikke likeretter kjent eller identifisert smutthull. Dette gjør ikke annet enn gjør jobben til hackeren enkel. Hva skjer etterpå? Finn ut i neste overskrift!
 • Du går glipp av mange nye funksjoner og ytelsesforbedringsoppdateringer.

Konsekvenser av et hacket nettsted:

La oss se på noen få konsekvenser av et hacket WordPress-nettsted:

 • E-postlisten din (en av de mest avgjørende eiendelene til noen nettsted) blir stjålet og bombardert med spam. For å gjøre saken verre, kan denne e-postlisten også selges til andre kjøpere av det “svarte markedet”.
 • Nettstedet ditt kan også bli infisert med skadelig programvare. Dette igjen vil smitte hvem som helst som besøker nettstedet ditt. Det verste er når du ikke vet at nettstedet ditt har blitt hacket – dette forårsaker maksimal skade da det gir deg en illusjon av sikkerhet.
 • Effekten av et hacket nettsted er mest katastrofalt når du driver et medlemskapsside. Folk som betale for å se innholdet på nettstedet ditt, få PCene / enhetene deres infisert og personvernet deres krenket.
 • Når Google identifiserer nettstedet ditt som et skadet skadelig domene, faller rangeringen av søkemotoren gjennom taket. Gjenoppretting fra et svartelistet domene er en utrolig smertefull og kostbar prosess.
 • Noen ganger kan folk til og med ha behov for det Stoppe sin virksomhet og gå for et helt nytt merke!
 • Kort sagt, når det er hacket, nettstedets omdømme og alle fremtidsutsiktene er ugjenkallelig ødelagt.

Middel

Det åpenbare middelet er å oppdatere WordPress-nettstedet ditt på en proaktiv basis. Takk til det nye Automatiske bakgrunnsoppdateringer -funksjonen (som ble introdusert med WordPress 3.7), trenger ikke folk å bekymre seg for å oppdatere nettstedet sitt. WordPress tar seg av det i bakgrunnen.

Hvis du bruker en administrert WordPress-hosting-tjeneste som WPEngine, er du det allerede opplever den av fineste WordPress-tjenester i bransjen. Ikke bare oppdaterer WPEngine din WordPress-kjerne automatisk, det er oppdateringene finjustert til serverens spesifikasjoner og sikkerhetstiltak, slik at du får hver siste ytelse og sikkerhetsøkning.

Hvis nettstedet ditt blir hacket av en uheldig hendelsesevent, vil jeg anbefale å ansette profesjonelle WordPress-sikkerhetsutviklere som f.eks. Sucuri å rydde opp. Å og nevnte jeg at WPEngine også gir deg en gratis opprydding av hack?

12. Piratkopierte temaer og plugins

piratskip2

La oss innse det – for hvert nytt tema eller plugin som er utgitt i Themeforest (eller en hvilken som helst annen større WordPress-markedsplass for den saks skyld), er en piratkopiert eller “nullert” versjon av produktet tilgjengelig på mange nettsteder for gratis.

Hvorfor tror du noen vil kjøpe et tema på $ 75 og gi deg det gratis?

Noen av dere er kanskje klar over at disse piratkopierte temaene / programtilleggene ikke er vert i Themeforest. De er vert i fildelingstjenester eller “cyberlockers”. Jeg har laget en liten introduksjon til slike “cyberlockers” hvis du er interessert.

411 på Cyberlockers:

 • Cyberlockers er tjenester som er vert for filene dine gratis.
 • Deres viktigste inntektskilde inkluderer annonser og premiumkontoer.
 • Annonsene vises på filens nedlastingsside.
 • Premium-kontoer gir nedlasteren fordeler som raskere / ikke-nedlastet nedlastningshastighet og null “ventetid” før nedlastingen.
 • Noen nettlesere betaler også “opplastere” et lite beløp på $ 2-5 USD for hver 1000 nedlastinger en fil mottar.
 • Den dårlige delen: Enkelte nettlesere viser ondsinnede annonser som inneholder en rekke malware. Deres “nedlasting” -knapper er med hensikt villedende å lure deg til å klikke på den ondsinnede reklamen.
 • De inkluderer også mange popup-vinduer og popup-undergrupper som ødelegger systemet ditt hvis riktig antivirus ikke er installert.

Dette er bare noen av farene ved å laste ned fra en cyberlocker. Dette betyr selvfølgelig ikke det alle bruker nettlesere til ulovlige formål. MediaFire er et utmerket eksempel på en god fildelingstjeneste og brukes av millioner for legitime formål.

Komme tilbake til Nulled WordPress-temaer …

Hvis du skulle beregne inntekter generert fra disse uærlige virkningene, ville du funnet ut at virksomheten ikke er lønnsom. Risikoen som er involvert er langt større enn avkastningen. Så man må spørre – hva er fangsten?

Vær trygg, der er en. Og det er ekkel også! De endelig grunn bak laste opp nullerte temaer og plugins er å injiser ondsinnet kode på nettstedet ditt. Dette skaper det hackere og utnytter kaller “bakdører”På serveren din. Når en hacker får oppføring på nettstedet ditt, du vet de uendelige mulighetene.

Moral Police, Standby …

Dette er selve grunnen til at du aldri skal installere nullerte / piratkopierte temaer og plugins. Utviklere legger inn flere hundre timer av arbeid, utvikling, vedlikehold og oppdatering av produktet sitt. Jeg har ikke til hensikt å forkynne, men neste gang du laster ned et produkt gratis, bare legg deg inn deres sko og se hvordan du hadde det.

13. Gratis temaer fra skyggefulle kilder

7034829-vakre-svart-hvitt-fotografering

Akkurat som “nullerte temaer”, er det noen få “gratis” WordPress temaer som vises å være ufarlig. Jeg refererer ikke til de tusenvis av temaene i det offisielle WordPress-temarommet. Alle temaene som sendes inn i depotet gjennomgår strenge utvalgskriterier, som, med sikkerhet, involverer gransking for skadelig kode.

Jeg viser til de du finner på nettsteder som aldri ble hørt før, og tilbyr deg “gratis vakre WordPress-temaer”. Det har vært hendelser der disse “gratis temaene” var lastet med skadelig programvare. Last ned gratis temaer fra en tommelfingerregel fra:

14. Ikke deaktiver katalogsøking

Dette er ikke så mye et smutthull, som en føre måle. Kataloglesing refererer ganske enkelt til prosesslesing i innholdet i mappene som er til stede i webrotkatalogen. Du bør deaktivere katalogsøking av flere sikkerhetsgrunner. Vennligst sjekk ut denne opplæringen, hvor jeg har diskutert disse problemene og skissert hvordan du deaktiverer kataloglesing i WordPress og noen få andre tips!

15. Installerer ikke et sikkerhetsplugin

ithemes sikkerhet

Endelig har vi høydepunktet med dette innlegget – en sikkerhetsplugin. Jeg har allerede snakket mye om sikkerhet, konsekvensene av å få nettstedet ditt hacket, etc. I dag vil jeg trekke frem noen viktige termer.

 • Det er rikelig av kjent og ukjente sårbarheter når det gjelder WordPress
 • Mange av dem avhenger av din vertsmiljø og slik du installerte WordPress.
 • Å adressere hvert av disse sårbarhetene er mildt sagt en kjedelig oppgave.
 • Dessuten har ikke mange WordPress-brukere den tekniske bakgrunnen som kreves for å behandle og implementere sikkerhetstiltakene.

Dette er grunnen til at vi anbefaler a sikkerhetsplugin. La oss ta iThemes Security for eksempel. Plugin adresserer alle de nevnte problemene og holder nettstedet ditt sikkert.

Du kan betale en premie for ekstra sikkerhetstiltak, som vanligvis er nødvendige for medlemskapssider. Når du begynner å generere inntekter fra din online virksomhet, er det en god praksis å:

 • Skift til et administrert WordPress-vertsmiljø
 • Abonner på et premium sikkerhetsplugin som iThemes Security Pro

16. Ikke optimaliser bilder

uoptimert bilde

Bildeoptimalisering er en av de grunnleggende faktorene som spiller en rolle i nettstedets hastighet, ytelse og brukeropplevelse. Det første som noen ser på et blogginnlegg er topptekstbilde. Effekten er dypere når overskriftsbildet brukes som bakgrunn til teksten – for eksempel sjekk innleggene på Medium.

Utfallet er mest viktig når du har den perfekte balansen mellom kvalitet og mengde.

Kvalitet refererer til kontekstuelle bruk av bilder. Topptekstbildene for blogginnlegget ditt skal være aktuell, strøm og skal kunne få kontakt med leseren. Å velge riktig lagerbilde krever mye hjernestorming. Ta en titt på Carlys presentasjon på hvordan du velger et godt lagerbilde for noen kule praktiske tips.

Mengde refererer til de tekniske aspektene ved bildet – for eksempel dimensjon, størrelse, responsiv egenskap, format osv. Det er mange faktorer å vurdere, og jeg har diskutert dem i lengden i artikkelen WordPress Image Optimization Techniques.

17. Bruke standard eller ingen favoritt

favicon

En favoritt er det lille bildet som vises i venstre hjørne av tittellinjen til en nettleser. Det er en viktig merkevarefaktor når det kommer til nettstedet ditt. Du lurer kanskje på hvorfor jeg stresser med viktigheten av merkevarebygging. Her er grunnen.

Merkevare 101

Merkevarebyggingen av et nettsted utvikler seg over tid. Vi må fokusere på produktet først, heller enn å bruke tid og penger på fancy logoer og bannere å dele på sosiale medier. Men dette betyr ikke at merkevarebygging kan forsømmes.

Selv om du har et flott produkt, er det ingen som vil ta en ny titt, hvis merkevarebyggingen din er vanlig. Med andre ord –

Merkevarebygging er hvordan du hekter oppmerksomhet

Når du har en anstendig mengde innhold klar, arbeid på merkevarebyggingen din. Tilbringe tid og penger på det. Hvis budsjettet tillater det, ikke gå for en grafisk designer på 5 $ – de fleste av dem er amatører som ønsker å tjene en rask sum (ingen krenkelser). Når du har en logo for produktet / nettstedet ditt, kan du bruke den som sosiale medieprofiler. Det anbefales å bruke den samme logoen som favoritten til nettstedet ditt. Dette forbedrer nettstedets merkenavn! Hvis du jobber med et lite prosjekt og trenger en rask løsning, kan du finne mange gratis favoritter fra nettsteder som IconFinder.

18. Ikke fjerner standardinnlegg

standardinnlegg

En av hjørnesteinideene bak WordPress er å gjøre publisering på nettet til intuitiv prosess. Etter disse fotsporene genererer WordPress et par eksempler på ting umiddelbart etter at installasjonen er fullført. Disse prøvene er ment å hjelpe deg i gang med WordPress – for å gi deg en følelse av hvordan alt ser ut. De inkluderer:

 1. Et innlegg med tittelen “Hei Verden
 2. En side som heter “Eksempelside
 3. En kommentar til “Hei Verden” post
 4. En standardkategori kalt “Uncategorized” for “Hei Verden” post

Du skal slette disse prøvene før du indekserer / sender nettstedet ditt til søkemotorer. dessverre, tusener av nettsteder glemmer å slette eksempelinnlegget og siden. Dermed er det tusenvis av kopier av de samme dataene i alle disse nettstedene.

Det er ille. Kan du gjette hvorfor? Vel, det skyldes hovedsakelig to grunner:

 1. Fordi du (utilsiktet) vert for duplikatinnhold, blir SEO-resultatene dine påvirket negativt. I noen tilfeller blir de til og med betraktet som spam,
 2. Det ser ut egentlig uprofesjonell, og du ser ut til å være uforsiktig for de besøkende.

Løsning

Hvis du ikke har slettet prøveinnleggene, bør du gjøre det umiddelbart. Besøk Google Webmaster Central, finn prøvesidene fra listen over indekserte sider, og send inn en forespørsel om avindeksering. Dette vil akselerere prosessen med å fjerne siden fra nettstedets indeks.

19. Publisering av ufullstendige innlegg

ufullstendige innlegg

Ja, noen mennesker gjør det. Hvis du er en av dem, anbefaler jeg på det sterkeste. Her er grunnen til:

 1. Når du har publisert et innlegg, kaster WordPress automatisk et antall søkemotorer som etter hvert begynn å indeksere siden din. Når de har indeksert en side, neste iterasjon for å indeksere samme siden skjer vanligvis etter en lang Det avhenger også av hvor populær nettstedet ditt er. I løpet av dette intervallet kan du oppdatere innlegget ditt med nytt innhold, men resultatene vil ikke bli reflektert, før mye seinere. Dette skader i utgangspunktet SEO-kampanjene dine i betydelig grad.
 2. Når folk besøker nettstedet ditt via sosiale mediekanaler, og finner ut at innleggene dine er halvt fullstendige, gjør de det er kommer til å forlate nettstedet ditt – og til og med aktivt begynne å unngå det.

Middel

Noen ganger er det ikke mulig å publisere alt innholdet ditt på en gang. Det kan rett og slett være mye innhold og / eller ikke nok tid, eller bare for mye innhold til å publisere i ett innlegg. Løsningen er enkel –

Del og erobre – del den opp i mindre innlegg

Denne teknikken fungerer veldig bra. Hos WPExplorer bruker vi en blanding av to ting:

 1. Vi delte opp (virkelig lange) innlegg i to deler, for eksempel
  • Markedsføringstips for WordPress-temaer – Del 1
  • Markedsføringstips for WordPress-temaer – Del 2
 2. Lage en ny post-serien. Ta for eksempel denne innleggsserien. Hver uke deler jeg nytt innhold om WordPress nybegynnerfeil. Dette holder publikum engasjert, og jeg trenger ikke å bekymre meg for å skrive alt ned på en gang.

Casestudie – MacRumors

En skikkelig kul og litt annerledes implementering av innleggsserie ideen er gjort av MacRumors. De dekker den nyeste teknologien fra Apple – før Apple offisielt lanserer dem. For eksempel, sjekk deres dekning på iPhone XR. Det er en hovedside dedikert til den som dekker all informasjonen på et øyeblikk. Den lenker da bare til alle det tidligere beslektede innholdet under en “Tidslinje”.

TIPS: Du kan alltid eksperimentere med forskjellige publiseringsteknikker og tidsplaner og bruke den som fungerer best med nettstedets nisje.

20. Bruker ikke responsiv design

RWD

Google har begynte å rangere nettsteder bedre avhengig av hvor bra de fungerer på mobile enheter. Veldig snart skal de til straffe nettsteder som ikke reagerer på mobilen. Nesten hvert gratis WordPress-tema (glem premium) utgitt i dag er mobil responsiv.

Det er 2015. Og det er ingen unnskyldning for dette.

Ved et kosmisk mirakel, hvis nettstedet ditt ikke er responsivt på mobilen, kan du gå videre og få det oppdatert. Her er noen tips for å hjelpe deg med det –

 • Hvis du er et byrå med mange merkevareproblemer involvert, kan du ansette en profesjonell designer for å skifte ditt nåværende WordPress-tema til et rammeverk som Genesis eller Total-rammeverket. Dette vil være ekstremt gunstig i fremtiden.
 • Hvis temaet ikke har en responsiv versjon og du ikke ønsker å endre temaet, kan du bruke Jetpacks mobilmodul, som ganske enkelt oppretter en mobil / nettbrettoptimalisert versjon av nettstedet ditt.

Men i et slikt tilfelle vil ikke utformingen av nettstedet ditt være konsistent (forskjellig design og fargevalg på forskjellige enheter). Dette kan påvirke merkevaren din på grunn av inkonsekvens. Derfor anbefales det på det sterkeste at du får et standard WordPress-tema som er HTML5-basert (dvs. i hovedsak fremtidig beskyttet) og har en riktig responsiv versjon.

21. Bruker ikke temaer for barn

WordPress Barnetemaer

Til å begynne med har ikke WordPress-nybegynnere teknisk kunnskap for å begynne å endre utseendet på WordPress-temaet. Derfor foretrekker de å bytte fra det ene temaet til det neste. Vi har snakket om dette i del 2 av denne serien, punkt 7. Når du først har fått et “preg” av hvordan ting fungerer rundt WordPress, kan det være lurt å begynne å eksperimentere med ting.

Det er flott, men prøv å huske den lille praten vår om å teste nye ting på et live WordPress-nettsted (del 1, punkt 2). La oss si at du følger alle disse reglene og begynner å endre et tema i en sekundær (eller klonet) WordPress-installasjon. Likevel, det er det noe galt med det. Du bruker ikke et barnetema.

Barnetemaer 101

EN WordPress barnetema er en forlengelse av overordnet tema. Den arver alle attributtene fra overordnet tema og legger egne endringer til det. (Endringene som blir kodet av deg, selvfølgelig).

Vurder et tilfelle der du ikke bruker et barnetema. Du redigerer direkte foreldertema. Si at du vil redigere temaets skriftfamilie og oppsett. Du vil sannsynligvis begynne å redigere temaene stylesheet.css og functions.php filer. Det er her problemet ligger.

Standard WordPress-temaer oppdateres kontinuerlig for å slette feil, forbedre ytelsen, fjerne foreldede elementer, legge til nye funksjoner, eller bare holde følge med den nyeste versjonen av WordPress. Akkurat som det er viktig å oppdatere WordPress-kjernen din, må du også oppdatere WordPress-temaet.

Når du oppdaterer overordnet tema, er alle endringene som er gjort på det temaet tapt. Etter oppdateringen vil alle endringene du gjorde i temaet gå tapt. Derfor anbefales det å bestandig bruk et barn-tema mens du gjør endringer i temaet ditt.

Når du bruker et barn-tema, blir alle kodene fra overordnet tema automatisk arvet. Du kan legge til nye egenskaper eller endre eksisterende (for eksempel skriftfamilien). Egenskapene du ikke endre gå tilbake til sin opprinnelige definisjon (som er definert i overordnet tema), siden de allerede er arvet.

Fordelen

 • Alle endringene du gjør i temaet er organisert i en fil.
 • Når overordnet tema blir oppdatert, blir de nye funksjonene automatisk arvet etter barnet ditt.
 • Du får oppdateringene uten å miste dine egne modifikasjoner.

WordPress barn temaer er egentlig enkelt å bygge. Sjekk den offisielle WordPress-kodeksen for å komme i gang.

22. Ikke utnytter WordPress-hurtigbuffer

WordPress Caching

Cache av ditt WordPress-nettsted forbedrer ytelsen betydelig og bruker mindre serverressurser på lang sikt. Dette er flott for å forbedre SEO-poengene dine, da Google elsker raske nettsteder. Videre elsker de besøkende å bli servert et supersnabb nettsted (som forbedrer brukeropplevelsen) mens de leverer minimum belastning på serveren din. Dette er ideell for delte vertsmiljøer, der serverens ressurser deles. Vi har fått en hel postserie om WordPress-hurtigbufring, som forklarer hva det er, hvordan det fungerer og hvordan du implementerer det.

23. Ikke modererer kommentarer

Modererer kommentarer

Kommentarer begynner å strømme inn fra først dag bare under følgende omstendigheter:

 • Innholdet ditt blir omtalt i Reddit eller Digg
 • Blir viral på sosiale medier
 • Du kunngjør bloggen din til familie og venner
 • Du har allerede en enorm e-postbase hvor du kunngjør din nye webside

I alle andre tilfeller tar det en jevn flyt av kommentarer tid. Det avhenger også av hvor engasjerende innholdet ditt er, eller hvordan du avslutter innleggene dine. I alle fall, når kommentarer begynner å strømme inn, bør du begynne å moderere kommentarene dine. Her er noen tips for å hjelpe deg med det –

 • Installer for eksempel en anti-spam-plugin, Akismet.
 • Du kan også bruke en kommentaradministrasjonsplugin som Disqus eller Livefyre. Dette sparer deg for byrden ved å installere plugins for sosial innlogging
 • Ikke godkjenn alle kommentarene som kommer på din vei. Les kommentaren. Hvis det er en koblings agn, endrer du navnet på kommentatoren. Hvis noen som heter “best hair spa boston” skriver “takk jeg fant dette veldig innsiktsfullt”, betyr det vanligvis at boten (brukt til massekommentering) har en god algoritme!
 • Når søppelposten eller kommenterte kommentarer begynner å oppblåst, tøm den. Dette vil redusere størrelsen på WordPress-databasen din, siden alle kommentarer, (spam eller annet) er lagret i den.

24. Ukorrekt balanse mellom kategorier og tagger

07-KATEGORIER-tags

Mens koder har en tendens til å bli indeksert raskere, vil på lang sikt alltid et godt strukturert nettsted vinne. Noen SEO-eksperter forteller deg å bruke så mange koder som mulig. “Tittel på innlegget? Bruk den som et merke! ”

Gjør deg selv en tjeneste og ikke Hør på dem. Bare stole på autoritetsblogger som Moz, SEJ eller Matt Cutts – folk som vet hva de snakker om. Her er en generell tommelfingerregel når det gjelder tagger og kategorier. Siden de fleste av oss er WordPress-entusiaster her, la oss ta det som et eksempel.

Anta at siden vår har følgende kategorier –

 • Tips
 • Guider
 • Temalister
 • Produktomtaler
 • Mening

Du kan grave dypere ved å bruke underkategorier. For eksempel Tips kategorien kan foredles til Sikkerhetstips, Prestasjonstips og Tips om inntektsgenerering. Hvordan du velger å avgrense nettstedet ditt er bare opp til deg.

Tagger derimot må håndteres forsiktig. Hold antall etiketter til et minimum. Administrer dem grundig. Hvis nettstedet ditt for eksempel fokuserer på sikkerhet, bør du bruke sikkerhetstips som en tag i stedet for en kategori. Vurder følgende innlegg:

 • Gjennomgang av et WordPress-sikkerhetsplugin
 • Round-up av gratis sikkerhetsplugins for WordPress
 • Opplæring om .htaccess-tips for å forbedre sikkerheten
 • (Opinion) Hvorfor WordPress Security bør være prioritert

Alle disse innleggene har en ting til felles – sikkerhet. Hver av dem tilhører en annen kategori. I stedet for å tildele flere kategorier til hvert av disse innleggene, tilordner du derfor en kategori og “sikkerhetstips” som en tag!

Det er ingen “perfekt” løsning du skal bruke – tag eller kategori? Det viktige å huske er å ikke bruke overfor noen av dem. Google blir bare smartere. Spill spillmessen (som utvilsomt vil ta betydelig tid og krefter). På slutten av dagen vil nettstedet ditt se ubetydelig fall i trafikken mens andre smuldrer ved utgivelsen av en ny søkealgoritme.

De to siste tipsene er favoritten min. Jeg har forpliktet dem som jeg er sikker på at 99% av WordPress-brukere har, i sitt første forsøk.

25. Indeksere nettstedet ditt etter installasjon

Indekserer nettstedet ditt etter installasjon

I løpet av de avsluttende fasene av WordPress-installasjonen, gir den deg en liten avkrysningsrute som viser “Tillat søkemotorer å indeksere nettstedet mitt”. Du har ikke noe innhold å indeksere akkurat da, gjør du det? Selv om du planla alt ute, er sjansen stor for at du vil endre noen av funksjonene som koder og kategorier.

Mitt råd er å fjerne merket for den ruten under installasjonen. Når du har 2-3 innlegg som er klare til å publiseres, må du gå tilbake til innstillingen. Dette kan gjøres fra WP Dashboard> Innstillinger> Lesing > La søkemotorer indeksere nettstedet mitt. Når du er ferdig, ikke publiser innlegget ennå!

Gå til Google / Bing Webmaster Central og registrer nettstedet ditt manuelt. Når forespørselen er sendt, kan du gå tilbake og publisere innlegget. WordPress vil nå pinge alle søkemotorer om det nye innlegget ditt.

Dette tipset er mer et forslag, lært av praktisk erfaring. Søkemotorer er veldig flinke til å prioritere innholdet på nettstedet ditt. Når de ser at et innhold eller et innlegg / side mangler, vil de til slutt fjerne det! Dette er bare for å gi deg et forsprang i din nye forretningsinnsats.

26. Bonustips – Begynn å lage din e-postliste

Begynn å bygge e-postlisten din

Jeg visste ikke om viktigheten av en e-postliste før jeg leste bloggen til Jon Chow. Ikke gjør den samme feilen som jeg gjorde! Nyhetsbrev på e-post er et av de mest avgjørende aspektene ved enhver online virksomhet! De er en eviggrønn trafikkilde på forespørsel som bare øker. Du kan stirre gratis med e-postmarkedsføringsprogramvare som MailChimp.

Over til deg

Dette avslutter vår etter-serie. Jeg fikk gjenoppleve det magiske øyeblikket da jeg fikk min første e-postabonnent, eller den første kommentaren i bloggen min. Nå som jeg ser tilbake på feilene, angrer jeg ikke på å ha gjort dem. Fordi jeg lært fra dem. Og i dag deler jeg dem med deg. Så hvis du allerede har begått flere eller alle disse feilene, føler du deg ikke (selv på et sekund) dårlig.

Hvorfor faller vi, mester Wayne?

I tider som disse gir Alfreds spørsmål meg inspirasjon. Batmans svar forynger sjelen min –

Å reise seg og slåss igjen

Jeg vil ikke be deg om å kommentere, fordi du allerede har (som alltid). Takk for det! Jeg håper at du har lært noe nytt fra denne innleggsserien. Hvis du har en historie å fortelle eller et tips du kan dele, vil vi høre det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me