25+ tips for WordPress Blogging Professionals

WordPress-blogging betyr mange ting. Det er en fanfare av sjonglering av mange hatter. Selv om det er morsomt for det meste, er det fortsatt hardt arbeid. Og akkurat som alle andre jobber, kan det lett bli kjedelig. Hvis du løper på røyk så langt motivasjonen går, er her 25+ tips for å jazz opp WordPress-bloggkarrieren din. Hvis du er nybegynner, kom du akkurat til rett sted.


I dette innlegget avdekker du en skattekule av de beste bloggtipsene, noe som betyr at WordPress-bloggkarrieren din er i ferd med å endre seg til det bedre. Målet vårt er å gjøre WordPress-blogging enklere og morsommere for deg. Ja, vi vil at du skal tjene penger på å gjøre det du elsker i stedet for å slave bort. Mange andre har det veldig bra, for eksempel Devesh Sharma:

Jeg er grunnleggeren av WordPress-bloggen – WPKube. Jeg elsker det jeg gjør, fordi det hjelper meg å knytte nye forhold til andre bloggere og lar meg eksperimentere med plugins, temaer og andre WordPress-relaterte verktøy. Jeg har jobbet på nettet siden 2009. – Som sett på WPEngine

Hvorfor vente et øyeblikk mer? Hell deg et krus og rull opp ermene når det er i ferd med å gå ned.

1. Skriv og skriv litt mer

Du skriver hele tiden. Du er en blogger, og livet er lerretet ditt, med eller uten internett. Du blogger for en levende. Du lever for å blogge. Selv om du blogger på siden, er skriving alle deler av livet ditt. Hvis du vil bli en flott blogger, må du skrive.

Du må blogge 24/7, fordi forfatterblokk ikke er mammaen din. Jo lenger jeg blir uten å skrive, jo vanskeligere blir det å skrive. Jo mer jeg skriver, jo lettere blir det. Dette er det beste tipset du kan ha.

2. Pauser er bra

24/7 er en overkill. Du vil brenne ut. Tross alt må du leve litt for å bli en bedre skribent. Ta pauser fra datamaskinen. Bruk tiden med venner og familie. Kjæledyret ditt trenger deg også, og det sideprosjektet du har satt av i en evighet, vil ikke starte seg selv.

Kan være din gyldne billett, dette sideprosjektet, eller en av de mest bemerkelsesverdige opplevelsene du noensinne vil ha. Lær det nye språket, prøv ut en ny restaurant i byen, gå til dyrehagen – ta en pause og bare lev. Takk meg senere.

3. Lær nye ting

Endring betyr å lære nye ting. Hvordan ellers vil du holde deg foran kurven? Heldig for deg, du lærer nye ting hele tiden som WordPress-blogger. Kom igjen, vi vet alle at jobben innebærer å grave dypt og internett er aldri til kort for nye ting. WordPress-blogging krever at du kjenner tingene dine. Du må fortsette å lære hele tiden. Fra blogger, bøker, kurs og selve livet.

4. Lag en e-postliste

Enten du tilbyr WordPress-bloggingstjenester eller skriver din egen blogg, e-postmarkedsføring øker ledegenerasjonen. Fang gutta som trykker på send-knappen på skjemaene dine. Hold disse karene i en e-postliste, og bygg en ny til fyren som går forbi. Pengene er på listen, og dette er ingen myte.

Tjenester til din disposisjon inkluderer Madmimi, MailChimp, AWeber og GetAResponse. Det er Yesware også, og vi er åpne for forslagene dine.

5. En kurv, alle egg?

Du skriver, du får betalt. Det er så enkelt. Du kan outsource også, men skriving vil skje hvis du trenger mynten. PayPal fungerer for de fleste. Det er også Payoneer som tilbyr deg opptil tre amerikanske bankkontoer med deres globale betalingstjeneste. Du kan motta sjekker på mail hvis du vil. Bare legg ikke alle eggene dine i en kurv.

Hvis PayPal oppfører seg (som det gjorde i mitt tilfelle for en stund siden) og dine hardt opptjente dollar ikke kan komme i lommen, vil du svette i buksene. Spar eller invester kanskje, bare ikke legg alle eggene dine i en kurv. I lys av dette, diversifiser også kundebasen. Faste kunder som betaler gode priser er bedre enn en-tidtakere. Du velger.

6. Outsource

Prøvde dette en gang, og det var bra for det meste. Inntjeningen er firedoblet, du skriver mer eller mindre, og styrer et team på en gang. Dette kan være en flott spillejobb hvis du har tilsynskoteletter. En dårlig virksomhet hvis tålmodighet svikter deg. Kan være en livredder hvis tiden unngår deg. Du kan bruke verktøy som f.eks Trello, Slack og asana å holde seg på topp med laget ditt.

7. SEO

Ohhh ikke igjen. Denne SEO-tingen. Google elsker godt skrevet innhold som spiller etter reglene. Retningslinjer for Google SEO krever så lite av deg, du bør få gode rangeringer med en plugin som Yoast. Jeg rangerer fortsatt godt for et innlegg jeg gjorde tilbake i 2013. Har brukt Yoast på annenhver blogg deretter. Du kan også bruke andre SEO-triks, bare ikke prøv å spille systemet. Google vil henge deg ut for å tørke.

8. Verktøy, verktøy, verktøy

Det er gøy å administrere andre mennesker. Kaster du deg rundt? Ikke så mye. Du trenger produktivitets- og arbeidsflytverktøy. Du må administrere prosjekter, klienter, fakturaer og sånt. Tenk notat, tenk Evernote. Med verktøy, jo mer, jo bedre, så her er WordPress ressurser og verktøy for din fornøyelse.

9. WordPress blogging nisjesider

Du mister fokuset og motivasjonen hvis du tar opp et emne og slipper det to minutter senere. Fokuser på et enkelt emne, og vinn helvete ut av det. Hold deg til en nisje for å maksimere effekten. Det er kraft i konsentrert viljestyrke. Hopp fra emne til neste hvis du vil lukke bloggen din om seks måneder eller mindre. Ikke oppløs meldingen din som håndterer mange emner på en gang.

10. Bestem målgruppen

WordPress-blogging er morsomt. Det er morsommere når folk kommer tilbake til deg, deler innleggene dine og kommenterer innleggene dine. Det blir bedre når potensielle kunder kontakter deg og diskuterer budsjetter. Men du oppnår ikke dette uten et målgruppe. Du kan rett og slett ikke markedsføre for hele verden og overleve markedsføringsutgiftene dine. Fokuser på leserne dine, bli kjent med publikum, bygg et sterkt merke og skinne.

11. Få en flott WordPress-vert

Vi kan ikke understreke dette nok. En stor vert betyr at bedriften din har et trygt hjem. Det betyr ved siden av null driftstider, sikkerhet i militær karakter og supersoniske sidehastigheter. Når du starter, kan du gå med en delt vert som Siteground eller Bluehost, men du må oppgradere til administrert WordPress-hosting når bloggen din vokser. Billige verter er rett og slett vondt i nakken, og jeg kjenner dette fra første hånd.

12. Andre ferdigheter

Adobe Photoshop-ferdigheter er et stort pluss å ha som WordPress-blogger. CSS og litt HTML-kunnskap betyr at du kan utføre grunnleggende webdesignoppgaver uten å ansette en designer. Du må også spore trafikken og SEO-ytelsen. Noen grunnleggende forretningsadministrasjonsevner vil også være nyttige. WordPress-blogging er en skattejobb, og jo flere ferdigheter du har, jo bedre.

13. Opprett en Om-side

Du trenger at folk skal samarbeide med deg, men hvem er du? Etter hjemmesiden er Om-siden den nest mest besøkte siden. I noen tilfeller får Om-siden flere visninger enn hjemmesiden. Vil du gå i forretning med en fremmed? Jeg vedder på at du ikke ville gjort det. Lag en overbevisende About-side, men gjør alt om den potensielle kunden.

14. Skriv eviggrønt innhold

Evergreen innhold vil gi deg trafikk etter at du har trykket på publiser-knappen. Du kan blande det med varme nyheter og avtaler, men husk hva som er varmt i dag, ikke blir varmt om en uke. Det er internett, og varme historier har kort levetid. Hovedtyngden av innholdet ditt skal stå tidens prøve, da dette vil tjene publikummet ditt i mange år fremover.

15. Flott design

Ja, vi får det til at WordPress-blogging er din greie og ikke webdesign. Imidlertid undervurder ikke kraften til et flott design som sikrer at leserne lett kommer til innholdet ditt. Det er tross alt den fantastiske brukeropplevelsen handler om. Du trenger et flott og responsivt design som leverer innhold til leserne dine uten problemer. Ansett en erfaren utvikler eller få et flott tema som Total. Du kan få WordPress-temaer i toppklasse i vår stadig utvidende samling.

16. Bli personlig

Du er ikke tastaturet ditt. Du er en person med ambisjoner, drømmer, frykt og smerter. Du er ikke en logg, du er ikke temaet ditt, du lever ikke – du er livet selv. Gå gjennom til leserne dine ved å utnytte din personlighet. Ikke gjem deg bak dataskjermen. Vi vil vite hvordan det er å leve livet ditt.

Av en eller annen vill grunn vil folk alltid vite hvordan andre mennesker tenker, hvordan andre mennesker takler livene sine. Sannsynligvis hvorfor blogger er så populære. Dra nytte av dette. Bli feisty og kontroversiell, spesielt når det ikke er normen. Du kan til og med bruke eksplosiver hvis du vil det, men trå forsiktig her matros.

17. Overskrifter

WordPress-blogging er mange ting, dette har vi allerede sagt. Uansett hva du gjør, må du få leseren gjennom døra. Døren til innleggene dine er overskriften. Unngå clickbaitoverskrifter, men gjør din fengende og lovende. Så lever på dette løftet, ellers vil bloggen din krympe seg og dø. Bare Google “hvordan skrive mordoverskrifter” og lære.

18. Vær lærerik

Eric av Retire29 vil selge deg en bro hvis den primære motivasjonen til å skrive er å tjene penger. Hvis du ikke bryr deg nok om leserne dine, hvorfor vil leserne bry seg om innholdet ditt? Hvis WordPress-blogging betyr en rask lønnsjekk, er du i feil jobb. Ingen riper i det, du har feil hobby. Vær lærerik, del ideer, gjør noen til et bedre liv – vær verdifull. Det er tross alt raskere måter å tjene penger på hvis det er alt som interesserer deg. WordPress-blogging er en jobb å glede seg over, og ikke utholdes.

19. Konsistens

Vi må vite at du fremdeles lever og sparker. Google elsker også en konsistent blogg. Blogg regelmessig (eller i det minste på en tidsplan) for å holde innholdet friskt. Jeg er overbevist om at sjefen på arbeidsplassen din blir misfornøyd hvis du forsvinner i lange perioder med jevne mellomrom. Leserne eier deg, og du skylder dem å dukke opp på bloggen din når du sier at du vil. Lag en redaksjonskalender og følg den. Ellers vil de forlate skipet, og du vil vrake.

20. Les, les og les litt mer

Akkurat som å skrive, må du lese mye materiale for å bli en bedre forfatter. WordPress-blogging er bare jobbtittelen, skriving er selve arbeidet. Les mye, eller som Stephen King (du kjenner ham, ikke sant?) Sa:

Hvis du ikke har tid til å lese, har du ikke tid til å skrive. Så enkelt som det.

Lesing er også bra for personlig vekst, så ja, det er en vinn-situasjon for deg, blogger. Les alt om din nisje, og deretter noen. Les skjønnlitteratur og ikke-industrielt materiale også. Bare fortsett å lese og slutte å krangle om det.

21. Opprett en idébank

De beste ideene kommer ikke til deg mens du sitter foran datamaskinen. De dukker opp i hodet ditt på de mest uventede stedene. Dusjen fungerer for de fleste, selv om jeg bevarer den tiden for en en-mot-en med Gud. Med mindre damen min er der inne, og jeg blir tvunget til å snakke om hvorfor jeg ikke kan se ut til å legge lokket på sjampoen igjen. Å livs gleder ��

Bær en notisblokk (eller smarttelefon) og noter ideer når de dukker opp. Ikke barn deg selv; du kan ikke stole på minnet ditt. Når du har noen minutter, må du tvinge deg selv til å komme med rundt 10 originale ideer. På kort tid vil ideer komme til deg uansett hvor og når som helst. Prøv det, du har ingenting å miste kameraten.

22. Foreta samtale

Hvorfor bry deg om å blogge hvis du bare vil holde en diktatorisk tale? Ikke bruk ord du ikke vil røre med en 10 fotstang. Snakk med leserne gjennom skrivingen din, aldri med dem. Og hvis og når de snakker tilbake, hold samtalen i live. Ikke isoler deg og ikke gjem deg bak innloggingssiden din. nå ut og bygge samtaler.

23. Verden går ikke rundt deg

Så ikke forvent at alle skal henge på hvert ord du skriver. Jeg vet at du bærer hjertet ditt på ermet hver gang du skriver et blogginnlegg. Det er en del av WordPress-blogging. Hvis det får deg til å føle deg bedre, har vi alle skrevet det ene innlegget (noen ganger mer) som ingen ga en rotte ass om, så ditt er ikke et isolert tilfelle.

Så har vi kommentarer fra helvete som ifølge Eric, “… bruker ad hominem og forhastede kommentarer for å ta opp hva slags kjæledyrspørsmål de har.”

Ikke svette slike ting, fortsett. Det beste er å få motivasjon fra utfordringen, og gjøre ditt neste innlegg bedre. På slutten av dagen vil hane kråke, kyrne kommer hjem og du vil få melken din.

24. Multimediainnhold

Å skrive er flott, og kan fort bli vanedannende. En karriere innen WordPress-blogging strekker seg utover å drepe tastaturet. Gi den forbaskede tingen en pause allerede og berik innholdet ditt med bilder, videoer, PDF-er og infografikk.

Du trenger ikke en gang å lage dine egne. Du kan alltid få kreative bilder, delbare videoer på YouTube og fantastiske infografier over hele nettet. Du kan lage PDF-filer fra innholdet på bloggen din og gi bort det samme som omfattende guider.

Multimediainnhold tilfører liv til bloggen din, noe som fremmer brukerengasjement. Du trenger ikke at jeg skal fortelle deg hvor mye motivasjon du kan få fra en aktiv nedlastingsside. Alle disse klikkene vil gjøre deg gal, og du vet at du vil ha dem.

25. Legg inn oppringingsknapper på fremtredende sider

Da jeg begynte, var jeg overbevist om at alt jeg trengte var et nettsted og et par blogginnlegg for å gjøre det stort i WordPress-blogging. Jeg mener, bare fortsett å skrive innleggene, og når leserne kommer, vil noen ansette deg. Hadde alt på plass – om side, serviceside og ansettelsesside, men gutt, hadde jeg feil eller hva?

Ingenting skjedde før jeg leste et blogginnlegg om forbedring av konverteringsfrekvensene. Selv med alle sidene hadde jeg ikke gjort det klart at jeg var tilgjengelig for utleie, så ingen gadd å spørre selv om jeg fikk trafikk til innleggene mine.

Så jeg byttet ut glidebryteren for hjemmesiden min (jeg kryper når jeg husker dette) med en enkelt CTA-knapp som gjorde det klart at jeg var tilgjengelig for utleie. Gjett hva? Henvendelsene fortsatte å komme til jeg hadde mer bloggarbeid enn jeg klarte. Flere ganger tenkte jeg til og med å ta ned leiesiden min. Og alt jeg gjorde var å legge til en enkelt CTA-knapp. Be darn-klientene om å ansette deg allerede, dumme.

26. Sosiale medier

Be deg hvis leserne dine må slite med å dele innholdet ditt på sosiale medier. Jeg husker denne gangen jeg var på en av de store bloggene vi alle elsker å lese. Det er en forretningsblogg med alle slags bra innhold, et aktivt samfunn og verkene. Lang historie kort, det var ingen sosiale delingsknapper!

Jeg fant et fantastisk innlegg som jeg ønsket å dele med mine Facebook-følgere og måtte kopiere og lime inn lenken. Ikke hyggelig. Jeg husker denne ubehagelige opplevelsen, men husker ikke engang bloggens navn. Jeg gikk aldri tilbake. Legg til sosiale mediedeling på bloggen din allerede.

Avsluttende ord

Tips for Pro WordPress-bloggere

Det er alt for nå – 25+ tips for WordPress-bloggere! Det er mange flere WordPress-bloggtips der ute, men dessverre kan vi ikke dekke dem alle i et enkelt innlegg. Kanskje jeg kommer tilbake med en ny installasjon, så hvis vi utelater favorittipsene dine, kan du slippe dem i kommentarfeltet nedenfor.

Nøkkelt takeaway fra dette innlegget: Bare fortsett å skrive kompis. Bare fortsett å skrive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me