De beste WordPress-podcastene å lytte

Uansett hvilken rolle du spiller i WordPress-samfunnet, må du holde deg oppdatert om de siste nyhetene, verktøyene og mer. Designere, utviklere og brukere må finne måter å lære og følge WordPress-nyheter på.


Å lytte til podcaster er en fin måte å følge med på hva som skjer i WordPress-verdenen. Lær om nye produkter eller WordPress-utgivelser. Eller bare å høre fra andre i samfunnet. Spesielt for oss som har begrenset tid til å lese, kan lyd tas opp mens du trener eller kjører.

På bare noen få år har podcastlandskapet endret seg, med nye deltakere og noen show kansellert. Denne artikkelen vil dele en liste over noen av de beste WordPress-podcastene du bør høre på i 2019.

For å finne podcaster å anbefale, så vi på noen få ting. Først innholdet, siden det først og fremst måtte være WordPress-fokusert. For det andre kvaliteten på innholdet som presenteres. Og til sist tilgjengelighet – fordi vanlige og enkle tilgjengelige episoder er bare morsommere..

Det er ingen tvil om at utvalget av en liste som denne er noe subjektivt. Vi trengte også å holde listen overkommelig, så det er fullt mulig at du kan ha noen andre nyttige podcaster du mener burde vært inkludert. Som om du gjør det – del dem i kommentarene nedenfor! Vi vil gjerne sjekke dem ut.

Nok snakk – her er listen vår, i ingen spesiell rekkefølge.

1. Matt-rapport

Matt-rapport

Matt-rapport

Etter å ha gjort sin lille frilansbutikk til et byrå, startet Matt Medeiros Matt Report for å få kontakt med samfunnet og hjelpe andre digitale bedriftseiere å starte og drive WordPress-virksomhetene sine. I Matt Report intervjuer Matt nettkonsulenter og bedriftseiere om hvordan de driver virksomhetene sine.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler-podcasten er en sprek “edutainment” -visning, der Jason Tucker samler forskjellige medlemmer av WordPress-samfunnet for å snakke om hvordan WordPress endrer virksomheter og liv. WPblab er et offshoot-show, co-hostet av Bridget Willard, som tar et Q- og A-format med spørsmål fra seerne.

3. Hei, WP!

Hallo, WP!

Hei WP

Hello WP-podcasten som merker seg selv som “En podcast som minner deg om hvordan det er å være en ny WordPress-bruker.” Det er egentlig bare det. Å dekke alle grunnleggende om temaer, plugins og WordPress generelt, det er en flott lytting, spesielt når du blir kjent med det populære CMS.

4. Kim Doyal Show

Kim Doyal Show

Kim Doyal Show

Kim Doyal (også kjent som WordPress Chick) driver en selvtitulert podcast er fokusert på å hjelpe andre gründere med å bygge sin virksomhet med WordPress. Definitivt et ikke-teknisk show, hun snakker om generelle WordPress og online forretningsemner med sine erfarne gjester.

5. WPTavern WordPress Weekly

WPTavern WordPress Ukentlig

WordPress Ukentlig

WordPress Weekly kommer til deg fra folkene kl WP Tavern, ledet av Jeff Chandler (grunnleggeren av WP Tavern) og Marcus Couch – megamarkedsfører og WordPress-veiviser. De tar på seg alle ting WordPress, med de siste samfunnsnyhetene og intervjuene, med noen smarte WordPress-personer.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

For WordPress-fagfolkene har vi WPcast, som er hostet av mannen bak EfficientWP administrerte hosting, Doug Yuen og David Hehenberger, som driver Fatcat Apps (skaperne av Easy Pricing Tables-plugin). Emner dekket er ment å være nyttige for designere, konsulenter, utviklere og sluttbrukere, og trekke på erfaringer fra både vertene og gjestepersonell.

7. WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

Troy Dean er skaperen av WP Elevation-opplæringsprogrammet for WordPress-konsulenter, så det er ikke overraskende at WP Elevation-podcasten hans gir forretningsrådgivning for WordPress-konsulenter som ønsker å ‘nivå opp’ virksomheten sin. Du får intervjuer med WordPress-gründere og andre nettbaserte forretningsfolk som dekker temaer som digital markedsføring og forretningsvekst.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Adam Silver er en fotograf som ble WordPress-profesjonell som opprettet KitchenSinkWP for å dele alt han har lært om WordPress de siste årene. Han snakker om alle ting WordPress, inkludert hosting og de siste WordPress nyhetene og hendelsene, pluss at han intervjuer noen interessante medlemmer av WordPress-samfunnet.

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Hvis du skal ha en podcast om å bygge og drive en WordPress-virksomhet, er Jean Galea (grunnlegger av WP-ordfører, og skaper WP RSS Aggregator og EDD Bookings plugins) og James Laws (medstifter av WP Ninjas) er gode verter. Mastermind er en relativt ny aktør på podcastplassen, og dekker dybdeemner som WordPress forretningsmodeller.

10. WP Roundtable

WP Roundtable

WP Roundtable

Som navnet antyder, presenterer WP Roundtable et panel med WordPress-eksperter og gjester som dekker en rekke WordPress-emner som utvikling, hosting, temaer, performance og business. Det blir arrangert av Jason Crawford (grunnlegger av Mobility Enabled), plugin-utvikler Kyle Maurer, og operasjonsleder for ServerPress, Mark Benzakein.

11. Utkast til poststatus

Utkast til poststatus

Utkast til podcast

Postcast Utkast-podcasten vert arrangert av Brian Krogsgard – skaper og redaktør av Post Status – og Joe Hoyle, medgründer og CTO hos Human Made. Podcasten dekker nyheter og informasjon for WordPress-fagfolk, nærmere bestemt intervjuer, samtaler og redaksjoner for WordPress og web-fellesskapet.

12. Gjør Woo

Gjør Woo

Gjør Woo

Å lage sin egen nisje i rommet er Do the Woo fra Bob Dunn – skaper av BobWP og en dedikert WordPress-lærer. Denne podcasten fokuserer på WooCommerce, den ledende plugin for e-handel for WordPress, og søker å gi nyttig informasjon for WooCommerce-butikkeiere.

13. Tenkelig

Fantastisk Podcast

Fantastisk Podcast

For de uinnvidde er Imagely et selskap som fokuserer på å lage temaer og plugins spesielt for fotografering. Du har kanskje hørt om deres Neste generasjon plugin som er super populært. Så det skal være fornuftig at podcasten deres fokuserer på tips og råd for å opprette og administrere fotograferingsstedet ditt med WordPress.

14. Nettstedingeniøren din

Nettstedingeniøren din

Nettstedingeniøren din

Trolig en av de lengstlevende WordPress-podcastene, Din Website Engineer (tidligere din WordPress Engineer) tilbyr praktisk praktisk instruksjon for drift og vedlikehold av ditt eget WordPress-nettsted. Hver episode fokuserer på hvordan du bruker en spesifikk WordPress-funksjon eller en WordPress-relatert plugin eller produkt.

15. WP-Tonic

WP-Tonic

WP-Tonic

Vert du for dine egne online kurs med WordPress? Eller ønsker å lære hvordan? WP-Tonic er en nyttig ukentlig podcast som fokuserer på LMS (learning management systems) for WordPress. Kom innom for intervjuer med spesielle gjester pluss tips om kursbygging, markedsføring og mer.

16. WP-plugins A til Å

WP-plugins A til Å

WP-plugins A til Å

Hvis du bruker WordPress, er du sannsynligvis kjent med plugins. Men du kan lære mye mer ved å registrere deg til WP Plugins A til Z-podcasten. Denne podcasten dekker alle plugin-relaterte ting, og intervjuer topputviklere, dekker aktuelle sårbarheter for plugin du bør være klar over, nye utgivelser og mer.

17. Kvinner i WP

Kvinner i WP

Kvinner i WP Podcast

To ganger i måneden kan du stille inn Women in WP-podcast. Podcasten arrangeres av Amy Masson, Tracy Apps og Angela Bowman – alle eksperter på forskjellige sider av WordPress. Hver episode inneholder utvalgte gjester og dekker temaer som design, utvikling, blogging og markedsføring i WordPress-nisjen.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Du har sikkert hørt om LifterLMS før, ettersom det er et av de beste WordPress LMS- og kursstyringssystemene for WordPress. Men visste du at de også har en podcast? Lær hvordan du kan bygge og vokse din kursbaserte virksomhet ved hjelp av LifterLMS-teamet når de dekker temaer for hvordan du kan øke oddsen for suksess, bygge et medlemskapsside, markedsføre kursene dine og så mye mer.

19. WPMRR Podcast

WPMRR Podcast

WPMRR

WPMRR (WordPress Monthly Recurring Revenue) podcast er opprettet av folkene på WP Buffs, og er rettet direkte mot å hjelpe deg med å vokse og øke inntektene fra WordPress-virksomheten din. De presenterer episoder om tidsstyring, freelance consulting, salgs- og markedsføringstips, viktigheten av en god portefølje og mer.

20. Praktisk WordPress-utvikling av Tom McFarlin

Tom McFarlin Podcast

Praktisk WordPress-utvikling

Et annet flott funn er Tom McFarlins nye podcast. I den praktiske podcast-podcast-podcasten svarer Tom på spørsmålene dine og gir råd relatert til å drive din WordPress-virksomhet, tips for utvikling, oppdateringer om hans eget liv og omgang med WordPress pluss mer (som turen til Memphis – morsomme ting!).

21. Kontortid

Kontortider FM

OfficeHours.fm

Carrie Dils er et kjent navn i WordPress-samfunnet, og OfficeHours-podcasten hennes er absolutt et must å lytte. Hun intervjuer en rekke folk fra WordPress-samfunnet som har funnet suksess ved bruk av WordPress. Andre temaer som dekkes inkluderer hennes kjærlighet til Genesis Framework. Selv om det ser ut som det har vært en stund, er de arkiverte episodene hennes en god lytting!


Å følge med på hva som skjer i WordPress-verdenen er viktig for både brukere, nettstedseiere og utviklere. Å følge de siste nyhetene om bransjen og dens aktører er en god måte å forstå hva som skjer, og hvordan det kan påvirke deg og din virksomhet.

Vi har delt listen over de beste podcastene for å holde deg oppdatert, slik at du kan velge noen få til å begynne å følge i dag. Det er podcast for å dekke ulike interesseområder, fra utvikling til å drive en virksomhet.

Hva ser du eller i en podcast, og vil du legge til noen av disse til spillelisten din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me