Telefonen min er en av de viktigste eiendelene mine i livet mitt. Jeg bruker en Android-smarttelefon og som de fleste Android-brukere – det ville bare være rettferdig å si at jeg på et tidspunkt var partisk mot iPhone. Hva forandret tankene mine? Vel, det var ikke den strålende netthinnedisplayet, merkenavnet eller Siri. Men det var den enkle beinens enkelhet til iOS og dens minimalistiske design som gjorde meg til en troende. Jeg fikk oppleve min brors iPhone 4S hands-on sammen med iPad 2 hans noen måneder senere, noe som førte meg til ganske intense debatter med mine teknisk kunnskapsrike jevnaldrende.


Mobil dominans

Faktum er at telefonene våre inneholder vår verden – fra Facebook til Twitter til viktige e-poster – alt er mulig å bruke telefonen! Så hvorfor skal WordPress-brukere føle seg utelatt? Det er lett å innse at en tidsbestemt artikkel på et nettsted for nyheter eller produktoppdateringer kan gjøre underverker for bedriften din. For folk som kjører veiledningssider og intense debatter, er moderering av kommentarer av største betydning. I dagens artikkel skal jeg dele et par iPhone / iOS-apper for WordPress og blogging, for alle våre Apple-fan-lesere.

WordPress for iOS

WordPress iOS-app

En fininnstilt hjemmevokst app danner skaperne av det revolusjonerende CMS – WordPress for iOS tar deg et skritt nærmere for å fullføre kontrollen over nettstedet ditt uten datamaskin. Med den nylige oppdateringen v3.7 får appen en strålende fersk brukergrensesnitt, en sidefelt fylt med nyttige snarveier og muligheten til å se HTML-koden som er lastet opp. Få en masse funksjoner her.

Last ned WordPress for iOS

BlogPress

BlogPress er mer en universell bloggadministrasjonsplattform som lar deg administrere WordPress, TypePad, Tumblr og forskjellige andre bloggplattformer. Det har et innebygd kommentarstyringssystem (for WordPress og Blogger), som støtter de grunnleggende blogging-operasjonene og laster opp bilder og videoer. Det integreres også med Facebook og Twitter for å gi deg et komplett blogging-cum-sosiale medieengasjement.

Last ned BlogPress ($ 4.99)

Leser apper

Lesning

Å holde seg oppdatert om nyhetsstrømmen din kan være en vanskelig virksomhet. Du har ikke alltid tid til å sette deg ned og lese. Når det er mulig – prøver vi å klemme i litt stille lesetid. Det være seg på vei til jobb, mens du nyter middagsmiddagen, eller kanskje mens du venter på at dateen din skal komme (sannsynligvis ikke et godt tegn hvis du er ferdig med et kapittel). Følgende er et par apper som kan hjelpe deg med det:

Byline iOS-app

Byline

ByLine er en populær RSS-leser for din iPhone eller iPad. Den kobles til din Feedly kontoer og synkroniser de siste feedene du abonnerer på nettsteder for lesing uten nett.

Last ned ByLine

Instapaper iOS-app

Instapaper

Instapaper er en anerkjent leseklient for iPhone / iPad som lagrer websider for avlesning uten nett. Det har blitt omtalt på mine prestisjetunge nettsteder som Time, Wired og NYTimes.

Last ned Instapaper ($ 3,99)

Pocket iOS-app

Lomme

Pocket er en annen app som lagrer nettsteder for lesing uten nett. Det er kostnadsfritt og kommer med en fin Google Chrome-utvidelse og en haug med andre kule apper.

Last ned lomme

Twitter iOS-app

Twitter

Du lurer sikkert på hvorfor jeg har tatt med Twitter her under lesing. Det er fordi når du først har opprettet din egen Twitter-liste med personene / bloggene du følger, kan det meste av lesningen gjøres herfra! Det er utrolig nyttig og en enorm tidsbesparende.

Last ned Twitter

Jotting det ned

Skrivepenn

Kreativitet er en av de finere formene for entropi. Det treffer oss når vi minst venter det. Det er ingen spesiell tid når du blir kreativ (med mindre, kanskje når du er full: P). Det bare skjer. Kanskje midt på natten, eller mens du ser ned på skiver skyene fra vinduet ditt under en flytur – det bare treffer deg, fortærer deg midlertidig og unngår deg. Derfor trenger du følgende apper:

Evernote iOS-app

Evernote

Evernote krysser hver appbutikk med over 10 millioner nedlastinger, som en av de beste notat-tar-plattform-appene der ute. Den har en mengde funksjoner i appen og gjør redigering av samarbeid til et kakestykke.

Last ned Evernote

Paper av 53 iOS-app

Paper av 53

Paper by 53 er en morsom måte å lage et ideebrett for å integrere notater eller lister med bilder og skisser på telefonen. Bare lag notatene dine og organiser temaet på en måte som gir mening for deg.

Last ned Paper av 53

Writeroom iOS-app

Write

Som navnet antyder, er WritRoom en flott app som hjelper deg å være fokusert på skrivingen din ved å gi deg et distraheringsfritt skrivemiljø – omtrent som WordPress-editoren på full skjerm.

Last ned WritRoom ($ 9.99)

Photobucket iOS-app

Photobucket

Nylig skrev jeg en artikkel om de beste bildressursene for WordPress. Jeg har diskutert viktigheten av å ha relevante bilder i artikkelen din. Det kan bli litt kjedelig å finne de riktige bildene fra iPhone-en din. Det er her Photobucket for iOS kommer veldig nyttig.

Last ned Photobucket

Audio Memos iOS-app

Lydminner gratis

Å ta stemmenotater er en fin måte å følge med på ideer på. Ærlig talt er det knapt noen som bruker en faktisk stemmeopptaker lenger (bortsett fra kanskje advokater, leger og CSI-offiserer). Audio Memos er en gratis app som registrerer stemmememorene dine og støtter volumnormalisering og stemmeoptimalisering. Du kan lagre opptakene dine i enten AAC eller WAV – AAC tar mye mindre plass sammenlignet med WAV siden sistnevnte er ukomprimert lyd.

Last ned lydminner gratis

Gjenopprett iOS-app

RECUP

Se for deg en stemmeopptaks-app som lagrer taleopptakene dine i M4A-format og deretter laster dem opp til Dropbox. Du får DropVox. Den har ikke så mange funksjoner som lydmemoer, men automatisk opplasting til Dropbox gjør det til min favoritt!

Last ned DropVox ($ 1,99)

Dropbox iOS-app

Dropbox

Personlig sett tror jeg ikke at en app-artikkel er komplett uten Dropbox. Uansett liste – har jeg alltid vært i stand til å inkludere Dropbox på den ene eller andre måten. Å være det mest populære gratis skylagringsselskapet, er Dropbox en må-ha-app i telefonen din. Det holder dataene dine organisert, og lar deg få tilgang til dem hvor du vil – med en enkel, men svært effektiv sikkerhetslås.

Last ned Dropbox

Holde oversikt

sjekkliste

Oppgavelister er et must. De fleste av de nyere smarttelefonene har en integrert manager for oppgavelister, men den ene av de to følgende appene er et must å ha på din iPhone.

Any.DO iOS-app

Any.DO

Denne appen tok verden med storm ved å introdusere prediktiv AI som forstår oppgavens krav. Legg til en oppgave om “skriv blogginnlegg”, og det foreslår et par blogging-apper for telefonen din. Bortsett fra dette har Any.DO en fantastisk liste over funksjoner – min favoritt er dagsplanlegger. Hver dag klokken 08.00 planlegger den dagen min i henhold til de ventende oppgavene.

Last ned Any.DO

Wunderlist iOS-app

Wunderlist

Wunderlist er en flott administrasjonsprogramvare for oppgavelister som kan skryte av et funksjonsfylt webgrensesnitt, sammen med en iPhone og Android-app. Jeg er en fan av dens elegante navigasjonsfunksjoner og dens evne til å tilordne underoppgaver og notater til hver av oppgavene dine og dele dem med vennene dine.

Last ned Wunderlist

Ledelse av sosiale medier

Sosiale medier

Sosiale medier er en av de viktigste faktorene som spiller en viktig rolle i suksessen til ethvert nettsted. Det er ett aspekt du ikke har råd til å overse. Det være seg en lang forklaring eller et “takk for at du stikker innom”, det å engasjere brukerne dine gjør en stor forskjell. Her er et par apper som jeg tror du vil finne nyttige:

Facebook Pages Manager iOS-app

Facebook Pages Manager

Med Facebook Pages Manager kan du kontrollere og moderere Facebook-siden din mens du er på farten. Fra moderering av kommentarer, til å lage nye hendelser og gi detaljert analyse, denne appen er et must-have hvis nettstedet ditt er avhengig av Facebook juice.

Last ned Facebook Pages Manager

Hootsuite iOS-app

HootSuite

HootSuite er en profesjonell plattform for administrasjon av sosiale medier som støtter over 130 forskjellige sosiale medienettverk og brukes av over 7 000 000 brukere og noen av de beste merkene som Vigin, WWF og Segate.

Last ned HootSuite

WordPress World Stickers App

Bonus: WordPress World (klistremerker)

Denne bonusappen er et klistremerke satt med Wapuu og Drake monstre å bruke i meldingene dine. Ingen andre formål enn å støtte WordPress-samfunnet.

Last ned WordPress World

Konklusjon

Det er en app kalt (uoffisiell) Google Analytics for iOS som jeg ønsket å inkludere i denne listen, men det kunne jeg ikke, siden det har kommet ganske mange negative anmeldelser av den appen nylig. Tilsynelatende fungerer ikke appen lenger (sannsynligvis på grunn av en endring i Google Analytics-nettstedet), men utvikleren har ikke svart på supportbilletter – på hvilket tidspunkt bestemte jeg meg for å trekke streken.

Jeg vil anbefale å ikke endre den nåværende oppgavehåndterings-appen din, for hvis du stoler på den så tungt som jeg, kan det hende du får litt suppe. Hvis du leter etter hverdagsblogging, gjør standard WordPress for iOS-appen underverker. I tillegg til dette, kan du prøve RecUp, da det høres ut som en lovende app. Hvis du bruker / anbefaler andre blogg-apper – vi vil gjerne høre dem – bare gi oss beskjed i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me