Temaet ditt kan gjøre eller ødelegge din WordPress-baserte virksomhet. Foruten personlig innsats og forretningslyst, er WordPress-temaet til enhver tid drivkraften så vel som ansiktet til din online virksomhet. Men hvor vanskelig kan det være å velge det perfekte WordPress-temaet? Vel, det er ikke akkurat vanskelig – det er bare vanskelig. Du burde være forsiktig, for hva du ser det med noen WordPress-temaer ikke hva du får. Det som er verre er de vakre demonstrasjonene som ikke gjør ting enklere.


Men ser du ikke har penger og tid å kaste bort, har vi utarbeidet 15 raske tips for å kjøpe det perfekte WordPress-temaet. Mot slutten av dette innlegget skal du kunne ta en informert beslutning når det gjelder å kjøpe WordPress-temaer. Høres ut som gøy, ikke sant? perfecto.

Dine WordPress-temabehov

WordPress-temaer-designere

Før du gaffler ut $ 50 dollar eller så på et premium WordPress-tema, må du åpenbart ha definert formålet med nettstedet ditt. Hva forventer du å oppnå med WordPress-nettstedet ditt? Hvis du allerede er med i spillet, hvorfor gir du nettstedet ditt en designmakeover? Hva er dine behov? Hva prøver du å oppnå?

Formålet ditt skal være det første som informerer ditt valg om det beste WordPress-temaet for nettstedet ditt. En gang i tiden var WordPress bare en bloggplattform, men i dag kan hun gjøre alle slags kule ting som et kraftig og robust innholdsstyringssystem.

Enten du ønsker å vlogge, podcast, selge innhold, produkter, tjenester eller noe du vil, har WordPress ryggen til deg. Det er mange typer WordPress-temaer designet med dine spesifikke behov i tankene. Bare gå til elegante temaer eller Themeforest eller til og med Google og søk etter et tema som er i tråd med formålet med virksomheten din. Ønsker du å starte et vurderingssted? Søket ditt kunne begynne som “Rangering og gjennomgang av WordPress-temaer …”

Selvfølgelig vil et slikt begrep bringe tilbake mange resultater du kan velge fra. Velg de beste fem tilfeldig basert på utvalget ditt rent på estetikk. Sammenlign funksjonene og velg de tre beste. Gå videre og tynn valget ditt til et enkelt WordPress-tema som har utseendet og funksjonene som tilfredsstiller dine behov. Du kan velge å tro “Liste over funksjoner” levert av leverandøren eller prøve ut demoen for å selge alle funksjonene i aksjon.

Enten nettstedet ditt handler om steakhouse, bilforhandler, reiseselskap eller bare gammel, elektronisk handel, så får du ett tema, og det vil blåse tankene dine bort – garantert. Hvis du ikke er så heldig, kan du alltid ansette en WordPress-utvikler for å bygge deg et tilpasset tema fra grunnen av. Du venter i flere dager og betaler en formue, så gjør regnestykket på forhånd. Men før vi kommer inn på spørsmål om penger, la oss ta sikkerhetskopi litt dit vi nevnte estetikk.

estetikk

Woman Holding Photo Album

Det er temaer som ser bra ut, men som scorer dårlig i funksjonsavdelingen. Andre temaer sprenger i sømmene med funksjoner, men mangler alvorlig wow-faktoren i utseende-avdelingen. Du bør ta sikte på å oppnå den perfekte balansen mellom estetikk og funksjonalitet.

Hvis et tema ikke gleder neste person visuelt, er det så lite du kan gjøre for å endre det. Hvis du bestemmer deg for å prøve det, vil du bruke timer på å rote designen og skrive om linjer etter linjer med CSS. På den annen side kan et vakkert design som gir deg rikelig med tilpasningskraft være et stort aktivum selv om det er begrenset funksjonelt. Tross alt kan du alltid utvide ethvert tema ved hjelp av plugins.

Å endre hele utformingen av temaet ditt er ingen enkel oppgave, så velg med omhu. Eller rettere sagt for et WordPress-tema “… som dekker 80% av dine visuelle, layout og innholdsbehov.” Ditt valg bør komme med et brukervennlig alternativspanel som lar deg merke temaet uten å miste designen eller den estetiske verdien. Du kan bare stole på temaet ditt for å tiltrekke og engasjere kunder.

Vi vil komme inn på tematilpasning om noen få, men la oss få problemet med penger fra kistene en gang for alle.

Pris og lisensiering

Tjen penger med WordPress

Bør du se etter å spare noen få dollar eller sprenge på WordPress-temaer? Avhenger helt av din smak og selvfølgelig størrelsen på budsjettet. Den generelle tommelfingerregelen er imidlertid at du ikke bør gå helt ut og kjøpe et kostbart WordPress-tema uansett hvor bra det er.

Spørsmål du kan stille deg inkluderer: Passer det ditt formål? Vil pris- og lisensvilkårene favorisere forretningsmålene dine? Hvis du for eksempel er en utvikler, kan du bruke temaet på flere nettsteder? Får du gratis støtte og oppdateringer, eller må du betale for disse funksjonene senere? Hvilke andre godbiter får du med temaet? Medfølgende premium-plugins? Andre WordPress-temaer? Et helt års abonnement på noen tjenester?

Avhengig av dine behov, bør du sjekke prisene og lisensvilkårene for å få et tema som fungerer for din forretningsmodell og lommebok. Det er temabutikker som ElegantThemes, Themefuse, StudioPress, ThemeIsle og mange andre som gir deg tilgang til temabunter for så lite som $ 39 dollar per år.

Hvis du bor under en stein, inneholder en temapakke vanligvis en rekke WordPress-temaer og kanskje noen andre ressurser. For eksempel inneholder pakken Elegante temaer omtrent 87 temaer i skrivende stund. Temabunter er populære blant WordPress-utviklere med en rekke klienter å betjene.

Mange temalisenser for engangsbruk på Themeforest koster rundt $ 58 og de fleste har gratis levetidsstøtte og oppdateringer. Generelt koster et flott WordPress-tema mellom $ 40 og $ 70 dollar, med $ 55 dollar som gjennomsnittsprisen. Skitne billige WordPress-temaer kan bare bety trøbbel, så hold deg unna disse. Ikke spill billig, invester i WordPress-temaet ditt, men du trenger ikke å bryte banken heller.

Noen WordPress-temaer bruker premium plugins som du ville ha kjøpt separat. Det er stor verdi for pengene å få et tema med medfølgende premium plugins, siden noen av disse temaene kan spare deg for opptil 500 dollar! Vær samtidig på jakt etter temaer som hevder at de leveres med premium-plugins, men ikke, noe som tvinger deg til å kjøpe pluginene uavhengig.

Enkel tematilpasning

Visual & Composer Drag & Drop-oppsett

Det er denne gangen jeg prøvde å endre den generelle utformingen av et tema bygget rundt WooCommerce. Jeg ville gjøre endringer på en side ved hjelp av CSS, men når jeg lastet inn noen av de andre sidene, ville de bli rotet dårlig. Tilsynelatende hadde temautvikleren brukt samme sidemaler og CSS-klasser på forskjellige sider, så hver endring jeg gjorde påvirket flere andre sider og brøt derfor temaet. Det var virkelig smerte i [du vet hvor] siden jeg kastet bort mye tid og krefter på å grave i koden, noe som ikke var akkurat så enkelt, da noen elementer dynamisk ble laget av WooCommerce.

Før du sitter fast med et WordPress-tema, må du forsikre deg om at det lett kan tilpasses din tilpasning. Den første tingen å sjekke etter er et panel for temalternativer eller støtte for WordPress Theme Customizer, som vil være uvurderlig, spesielt hvis du ikke finner veien rundt kode eller CSS. Du skal kunne merke alle premium WordPress-temaer med farger, logoer osv. Enkelt.

Du bør også kunne tilpasse overskriften uten problemer. Kan du enkelt legge til navigasjonslenker eller noe annet som en bannerannonse i overskriften? Hvis du ikke kan det, velg et tema som gir deg full kontroll over overskriften blant andre seksjoner.

Hva med det generelle temaoppsettet? Hvor lett kan du tilpasse oppsettet til det nåværende temaet? Med så mange flerbruks-temaer som vårt helt eget profesjonelt utviklede Total responsive tema, får du flere oppsett og design som passer til en rekke behov. Bare for å legge til en skamløs plugg, kommer Total med Visual Composer Drag & Drop Page Builder som lar deg bygge et nettsted ut av drømmene dine.

Hvis det er vanskelig å tilpasse, vil du ikke ha det. Ansett på noen måte en designer som kan tilpasse temaet ditt hvis du har midler og ikke kan gi slipp på temaet av dine egne personlige grunner. Ønsker du å spare penger? Gå med et tema som er ekstremt enkelt å tilpasse.

Nevnte noen bannerannonser eller var det bare meg?

Inntektsgenerering og annonser

Reklamekonsept på tag sky

For en rekke bloggere er reklame en stor kilde til passive inntekter. Det er WordPress-brukere som tjener penger på annonser nesten utelukkende. Forretnings-, bedrifts- og porteføljesider har derimot ikke annonser, så det er ikke sikkert at du bryr deg om reklame hvis virksomheten din dreier seg om et programvare eller produkt / tjeneste..

Hvis du vil tjene penger på nettstedet ditt ved å si, for eksempel, Google AdSense, er det best å følge et WordPress-tema optimalisert for inntektsgenerering. AdSense-klare WordPress-temaer kommer vanligvis med mye eiendom for å være vert for annonser i forskjellige størrelser. I tillegg er de designet for å vise annonser på enhver enhet, som er en vinn-vinn. Hvis du trenger en toppliste-annonse for overskriftsdelen din, må du sikre ditt valgte tema som nok plass til dette.

Få passive inntekter med annonser, men ikke glem å gå med et tema som komplimenterer dine forretningsmessige mål. Hvis du trenger annonseinntekter, kan du gå med et tema som er optimalisert for inntektsgenerering. Hvis du kan klare deg uten annonseinntektene, er et forretnings- eller bedriftstema det beste alternativet.

Vurderinger og rangeringer

review-pro-plugin

Themeforest og andre temabutikker på internett har stor rating og gjennomgangssystemer som lar deg se hvordan et bestemt tema er fairing før du kjøper. Det sier seg selv at et tema er flott hvis det har en høy rangering, og mer om kjærligheten kommer fra en rekke kjøpere.

Mange kunder vil ikke bry seg om å gjennomgå et tema med mindre det virkelig suger, i så fall vil de være raske med å skrive avsnitt av klager. Men det skader ikke Google “[sett inn temanavn] -omtaler” for å finne ut kjøperopplevelse med temaet du ønsker.

Hvis søket ditt ikke gir de ønskede resultatene, kan du prøve å lete etter profesjonelle anmeldelser. På denne bloggen gjennomgår vi kontinuerlig alle slags temaer og plugins, slik at du kan starte søket ditt her. Bare bruk søkefeltet øverst til høyre. Profesjonelle anmeldelser kan avsløre problemer du ikke finner på temasiden på Themeforest for eksempel.

Bare i tilfelle du lurer på, har vårt totale flerfunksjons WordPress-tema en imponerende kjøperrangering på 4,82 / 5,00 basert på mer 400 rangeringer. Det gir over 5,5 000 nettsteder og fra kundevurderinger, kan du fortelle nøyaktig hvorfor det vokser i popularitet hver nye daggry.

Hvis du ikke finner kunde- eller profesjonelle anmeldelser om ditt favoritt WordPress-tema, kan du prøve å søke på “diskusjon av [sett inn temanavn]” på Google. Mange temaer kommer med støttefora der brukere diskuterer temaet og tilhørende problemer i lengden. Du kan fortelle så mye om et tema og dets forfatter ved å lese kommentarene og trådene som er igjen på disse diskusjonstavlene. Du vil også kunne ta opp problemer du kan støte på med temaet ditt ved å følge samtalen.

SEO vennlighet

Hipster Writing SEO-konsepter på sin lapp

Når jeg går gjennom WordPress-temaer (og plugins) sjekker jeg alltid om de er SEO-vennlige. SEO er viktig så langt som markedsføring av nettstedet ditt. Selv om du kan optimalisere WordPress-nettstedet ditt med hvilket som helst av SEO-triksene i boken, er det mye bedre å starte med et SEO-klart tema for å spare deg for tid, penger og krefter.

Men hvordan forteller du om ditt valgte WordPress-tema er SEO-vennlig? Utviklere vil eksplisitt erklære at temaet deres er SEO-vennlig, men det er bare den enkle måten. SEO-vennlige WordPress-temaer bruker ren og semantisk kode som overholder strenge nettstandarder. Andre elementer å se etter inkluderer:

  • overskrifter
  • Kategorier og tagger
  • Pakket SEO-plugins
  • Titler og beskrivelser for innlegg og sider
  • Etc

Hvis du ikke aner hva SEO er eller hvorfor det er viktig, kan SEO-eksperten din hjelpe deg med å finne ut om et tema er SEO-vennlig før du investerer pengene dine. Sikt på et tema med en rekke SEO-vennlige funksjoner. Ønsker du å lære mer om SEO og optimalisere WordPress-nettstedet ditt for søkemotorer, sjekk ut WordPress SEO: Rangering høyere i søkemotorer.

Integrering av sosiale medier

Sosiale medier

Forutsatt at temaet støtter plugins, kan du bruke hvilke som helst av disse beste sosiale medie-pluginsene for å legge til sosiale medieknapper og mer til WordPress-nettstedet ditt. Dessuten kan du dra nytte av JetPacks delingsmodul for å legge til forskjellige og vakre sosiale kontoer på nettstedet ditt.

Noen temaer har imidlertid innebygde knapper på sosiale medier. Hva betyr dette for deg? For det første slipper du å bruke penger på premium plugins for sosiale medier (gratis er ofte greit for små nettsteder). For det andre, selv om du velger gratis plugins for sosiale medier, vil du ikke kaste bort tid på å lete etter den perfekte. For det tredje er sosiale medieknappene allerede tilpasset for å komplimentere nettstedets utseende, følelse og stil, noe som er et stort pluss når du gir sømløs brukeropplevelse. For det fjerde trenger du bare å legge til sosiale mediekoblinger via et brukervennlig administrasjonspanel, noe som gjør arbeidet ditt ekstremt enkelt.

Alt i alt er sosiale medier en flott kilde til nettrafikk, engasjement og merkevarebevissthet. Som sådan skal ditt valgte valg enkelt integreres med sosiale medier. Gå for et tema som gir deg mange alternativer for sosiale medier, selv om du kanskje ikke trenger alt temaet �� .

Stivt eller responsivt WordPress-tema

Responsive Web Design er her

Det er spørsmålet, er det ikke? Her er et spørsmål eller to til deg. Vil du gå for et stivt eller responsivt WordPress-tema, og i denne tiden og tid, hva føler du om WordPress-utviklere som fremdeles lager temaer med fast bredde?

Det er absolutt ingenting galt med et WordPress-tema med fast bredde hvis du bare vil målrette desktop-brukere. Bare vet, ifølge Google, vil du gå glipp av omtrent 61% av nettrafikken uten et mobilvennlig nettsted. Selvfølgelig kan du fange opp denne trafikken med et eget mobilnettsted, men forfallene oppveier fordelene.

Kundene dine går på mobil – et stort og økende antall mennesker får nå tilgang til internett på mobilenhetene sine, og det er lite med temaet med fast bredde å gjøre for å forhindre at potensielle kunder trykker på bakknappen. Hvem vil bla horisontalt og zoome inn / ut bare for å finne at de ikke kan legge inn detaljer i jQuery-skjemaer designet for å fungere med stasjonære datamaskiner? Ingen. Absolutt ingen.

Innleder responsiv webdesign, og dagen din er lagret. Med et responsivt WordPress-tema kan du lage et nettsted som ser fantastisk ut og fungerer utrolig på alle enheter – store eller små. Du trenger ikke å bygge et eget mobilnett fra grunnen av, dirigere lenker fra hovednettstedet ditt og kaste bort tid på å optimalisere to separate nettsteder.

Det er 2014, ikke 1998, og responsiv webdesign er fremtidens vei. Det perfekte WordPress-temaet for virksomheten din skal være lydhør. Fullt responsiv = hvert element er responsivt det være seg layout, bilder, innhold osv.

WordPress Theme Framework eller Premium WordPress Theme?

Bør du kjøpe et temarammeverk eller et premium WordPress-tema? Dette avhenger helt av dine preferanser og hva du ønsker å oppnå. Hvis du ønsker å bygge temaet ditt fra bunnen av, men ikke har tid til å skrive grunnkoden, er et temarammeverk et passende alternativ.

Ved hjelp av temaer for barn kan du bygge WordPress-nettstedet ditt blokk for blokk eller nøyaktig hvordan du ser det i tankene dine. Du vil imidlertid trenge litt WordPress-utviklingsopplevelse for å bruke temarammer. På toppen av det kommer individuelle temarammer med en læringskurve, som krever innsats og tid.

WordPress-temaer av topp hakk, derimot, er elsket av både webutviklere og nettstedseiere. Kan du gjette hvorfor? Selv om du egentlig får et enkelt tema, er det et komplett produkt som du enkelt kan tilpasse for å passe til dine forskjellige behov.

Du kan til og med bruke noen premium WordPress-temaer som rammer for å imøtekomme komplekse og varierte designbehov. Bare vær forsiktig, ikke alle premium-temaer kan være gode overordnede temaer. Premium WordPress-temaer er gode hvis du ikke har kodingsevner eller bare trenger en effektiv og rask løsning på designproblemene dine.

Cross-browser kompatibilitet

Bestem WordPress-temas nettleserkompatibilitet

Å be potensielle kunder om å laste ned en annen nettleser for å glede seg over å være på nettstedet ditt, er som å be besøkende til hjemmet ditt om å ta med seg egne seter – det gir ikke mening, det er irriterende og vil sende dem bort. Tenk to ganger før du skriver “Dette nettstedet vises best i Mozilla Firefox”.

Besøkende på nettstedet ditt bruker alle slags nettlesere og enheter for å få tilgang til nettstedet ditt. Hvis nettstedet ditt er uforenlig med minst de største nettleserne, vil det resultere i forskjellige brukeropplevelser for de besøkende. Dette er dårlig. Veldig veldig dårlig.

Moderne designteknikker lar nettutviklere bygge nettsteder som er kompatible med blant annet Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari. Ditt valgte WordPress-tema skal være kompatibelt med minst de nevnte fire nettlesere. Gjør de fem, Opera er også bra.

Du kan velge å tro temaets markedsføringsmateriell eller ta veien mindre reist og prøve live-demoen på forskjellige nettlesere. Sett deg opp i et tema som garanterer god og lignende ytelse i hver nettleser du tester.

Test, test og test alt fra layout, innhold, bilder og andre elementer før du tar kjøpsbeslutningen. Bare for å si det der ute, er Total kompatibel med IE8 til IE11, Firefox, Safari, Opera og Chrome. Fortsett, test Total-demoen på forskjellige nettlesere hvis du kan spare noen sekunder.

Platformkompatibilitet

Hvis du har lest noen av de tidligere innleggene våre, må du ha hørt en ting eller to om BuddyPress, bbPress, WPML, WordPress Multi-site og WooCommerce blant andre. Vi har vist deg hvordan WordPress ble til og hvordan det har utviklet seg gjennom årene. Vi savner knapt en oppdatering, og hvis den er betydelig nok, skriver vi et helt innlegg om den.

For det første fungerer WordPress-temaer laget for WordPress 2.5 ikke bra med WordPress 4.0. Dette er nettopp grunnen til at utviklere fortsetter å kaste ut oppdateringen etter oppdatering – for å tette sikkerhetshull og forbedre temaene deres.

Til å begynne med, bør temaet du til slutt slå deg ned på være kompatibelt med den nyeste versjonen av WordPress. Hvis du skal bygge et flerspråklig nettsted, trenger du WPML-kompatibilitet. Vil du bruke WooCommerce? Valget ditt bør også være kompatibelt med det. Ønsker du å starte et fellesskap eller et nettverk? Temaet ditt bør støtte slike som BuddyPress og WordPress Multi-Site for å nevne noen.

Alt i alt trenger du et WordPress-tema som er kompatibelt med så mange plattformer som mulig. Bedre ha det og ikke trenger det enn å trenge det, men … du vet hvordan det går.

Helt nytt eller populært gammelt tema?

how-to-velge-a-wordpress-tema

Helt nye temaer tilbyr friskhet og nye designideer, men kan ha mange feil. På den annen side har populære temaer som har vært i markedet, færre feil, men kan være overbrukte. Hvordan bestemmer du da hvilket tema du vil velge? Det koker ned til personlig preferanse. Tross alt kan et helt nytt tema være veldig populært samme tid neste uke.

Uansett, gå til et populært tema hvis du er sikker på at det ikke blir brukt for mye i din nisje, eller prøv et helt nytt tema og hjelp forfatterne til å forbedre det via tilbakemeldinger. En fordel som populære temaer har i forhold til helt nye kolleger, er at du kan se om førstnevnte er flott bare ved å se på antall salg og kjøperrangering. Før et helt nytt tema får salget eller vurderingen, kan du ikke “gjette” hvor flott det er før du prøver det.

Støtte for widgets og WordPress-funksjoner

Som en velmenende WordPress-bruker, vil du tro at alle temaer støtter widgeter og andre kjernefunksjoner i WordPress, for eksempel funksjoner, flere innleggstyper, ekstra menyer, flere sidefelt, forfatterbokser, nettstedskart og 404 feilsider blant andre. Den bitre pillen å svelge er noen WordPress-temaer som ikke støtter noen av disse funksjonene, noe som gir et problem senere hvis du trenger dem.

Les kampanjene og vurderingene av temaet, men utforsk demoen dypt for å bestemme funksjonene du får. Må jeg gjenta at du bør gå for et tema som støtter så mange funksjoner som mulig? Og uten widgets, skal du utvide WordPress-nettstedet ditt ved å bruke magi? Med mindre du er Oz eller Dylan Rhodes, vær årvåken.

Temastøtte og dokumentasjon

WordPress Theme Support

Topputviklere vil tilby rask støtte når du sitter fast. En utvikler som tar aldre for å svare på kundespørsmål, bryr seg ikke så mye om produktet. Hvorfor skal du være plaget heller? Sjekk supportforumene som leveres av utvikleren, og du vil umiddelbart fortelle om de er verdt å kjøpe fra.

Ingen utviklere bør ta betalt for support så lenge det gjelder et tema du tidligere har kjøpt fra dem. Hvis du blir forelsket i et bestemt tema, men utvikleren ikke er opptatt av å gi Rått støtte, legg den ned og løp den andre veien Klikk til neste utvikler. Ellers vil du ende opp med et ødelagt hjerte.

På dokumentasjon skal ethvert profesjonelt WordPress-tema komme med full dokumentasjon inkludert detaljerte videoer og lignende. Du kan ikke slippe et teknisk produkt til markedet uten dokumentasjon – brukerhåndboken. Det skriker at du ikke bryr deg om kundene dine eller til og med produktet.

Oppdateringer og fremtidig korrektur

Det perfekte WordPress-temaet for din online virksomhet skal kunne stå tidens prøve. Det må være fremtidssikkert. Utvikleren bør tilby hyppige oppdateringer i tråd med WordPress “… for å sikre at du alltid har den siste og beste versjonen av temaet.” Utvikleren din skal ikke belaste deg for oppdateringer siden de i grunn bare forbedrer produktet sitt. Samtidig, sjekk oppdateringsbetingelsene for å være på den sikre siden.

Her er vi…

Du er nå opptatt av å ta det riktige valget når du velger det perfekte WordPress-temaet for din online virksomhet. Er du WordPress-temautvikler eller kjøper du temaer regelmessig? Hva er noen av faktorene vil du anbefale andre WordPress-brukere å se opp for? Hvordan bruker du WordPress-brukeren å velge temaene? Del vennligst i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me