Du leser sannsynligvis denne artikkelen med en smule mer interesse som vanlig, bare for å se om jeg faktisk har noe nyttig å si om hvordan du kan engasjere besøkende.


Jeg vil prøve mitt beste for ikke å skuffe deg. La oss begynne.

Du lurer sikkert på hvorfor jeg har valgt en så uvanlig artikkeloverskrift. I all rettferdighet er artikkeloverskriften (det er H1-taggen) en av de mest innflytelsesrike funksjonene i SEO. Du har rett! Men jeg har en grunn.

Du forstår, den første leksjonen jeg vil dele er denne:

Målet for leserne, ikke de besøkende.

Tross alt gir du en mann en fisk, han spiser i en dag; lær ham å fiske, og han spiser livet ut.

Man kan bruke en lignende logikk for å diskutere lesere kontra besøkende. Leserne dine er mer verdifulle i forhold til de besøkende. Leserne dine er folk som faktisk er interessert i hva du har å si. Det er mer sannsynlig at de abonnerer på nyhetsbrevet ditt, deltar i avstemninger og undersøkelser og besøker bloggen din regelmessig sammenlignet med bare besøkende.

Å ha et lite antall besøkende med flertall som lesere, bør betraktes som en suksess i boken din. Denne artikkelen er ment å vise deg hvordan engasjere besøkende og gjøre dem om til lesere.

Tittelen

skrive en blogg-innleggEmnetittelen er vedlagt under H1-taggen og er en av de grunnleggende faktorene i SEO. Tittelen din skal ha de eksakte nøkkelordene du har som mål å målrette mot innlegget ditt. I artikkelen min sikter jeg mot kombinasjonen – ‘vend besøkende til lesere’ eller noe på samme måte.

Som en tommelfingerregel, bør tittelen være den siste tingen å gjøre når du skriver en artikkel. Det er fordi bare når du er ferdig med artikkelen din, kan du gi den en riktig tittel. Det er en tankegang som argumenterer for at emnetittelen din skal være den første tingen du bør avgjøre. Det er helt opp til deg så lenge det blir gjort jobben!

Åpne artikkelen din

Introduksjonen til artikkelen din skal være kort, fengende og fange leserens oppmerksomhet. Det er en av de vanskeligste jobbene der ute, siden alle har forskjellige skjønt mønstre. Ikke bekymre deg – praksis gjør perfekt.

Det å fange leserens oppmerksomhet er 50% av jobben som gjøres

For eksempel er denne artikkelen jeg skriver mer av en mening. Derfor foretrekker jeg å begynne med en uvanlig linje – noe folk ikke kan forvente.

Her er noen tips:

  • Introduksjonen din må være i sammenheng med stemningen i artikkelen din. Hvis du skriver om en alvorlig hendelse som kontroversen mellom Evanto og WordPress om open source-lisenser, bør du begynne med en formell tone.
  • Nysgjerrige åpninger er en annen flott måte å gripe leserens oppmerksomhet på. Noen foretrekker å avslutte med en nysgjerrig tone, mens andre foretrekker begge deler.
  • Keep er kort og søtt.

Strukturere innholdet

Du har sikkert lest mye om hvordan du kan forbedre innholdet ditt, men her er noen tidløse som jeg synes er spesielt nyttige:

Grammatikk er som oksygen

  • Hands of Woman som bruker bærbar datamaskinGrammatikk er kritisk viktig. En feil tid er som å ha te med salt. Nei Selv om teen er fantastisk, går smaken tapt.
  • Korrekturlesing er like viktig. Uansett hvor sikker du gjør på 0 feil, er det best hvis du går gjennom innholdet ditt (med et friskt sinn) før du publiserer det.
  • Kategoriser innholdet ditt i avsnitt, og gi dem relevante overskrifter om mulig.
  • Inkluder kilder. Hvis du fremsetter et dristig krav, må du sørge for å støtte argumentet med lenker fra autoritetsnettsteder.
  • Og til slutt, skriv for mennesker. Ikke søkemotorer. Sistnevnte har kommet langt fra å gi enkle resultater til å veie tusenvis av faktorer før du oppfør nettstedet ditt på en resultatside for søkemotorer (SERP). Husk at godt innhold er basen til ethvert godt nettsted.

Sofamodus

Sofamodus refererer til distraksjonsfri lesemodus. Dette betyr ingen annonser, ingen bannere – ingenting. Bare den klare teksten for en god leseopplevelse – ligner på Lomme. Bortsett fra å være ekstremt nyttig, viser dette også at du er interessert i å formidle meldingen i stedet for å vise annonser til leseren din. Vi har en kort artikkel som viser hvordan du aktiverer sofamodus på nettstedet ditt. Slobodan Manic satte faktisk sammen et innlegg for en stund tilbake om hvordan du kan legge til distraksjonsfri lesing til ditt WordPress-nettsted ved hjelp av kode.

Avslutt artikkelen din

Konklusjonen skal være like god som introduksjonen din. Jeg slutter normalt med å ønske lykke til leserne mine.

Det er klokere å avslutte på en nysgjerrig merknad

Det er alltid bedre å be dem om deres mening. Det åpner rommet for kommentarer og ideutveksling.

Forfatterboksen

Det neste som leserne dine ser, er en boksen ‘Om forfatteren’. Denne boksen brukes til å opprette en underbevisst forbindelse med leseren din. Det kan høres kablet ut, men det er sant. Enkelt sagt legger du opp en avatar, en kort biograf, din Twitter-profil, Google+ side osv. I forfatterboksen. Den vises etter hvert innlegg.

Her er noen tips:

  • Gi bioen din en blanding av uformell og formell tone for å få den rette balansen. Jeg valgte personlig uformelle introduksjoner.
  • Prøv å unngå livløse gjenstander for din avatar. Å få en god avatar er vanskelig, men det er verdt det, siden det skaper et godt inntrykk i lesernes sinn.

Det er alltid en god idé å koble sammen de tidligere artiklene dine

Personlig sett, hvis jeg leser en god artikkel, gjør jeg det til et poeng å følge forfatteren på Twitter som et tegn på min takknemlighet. Og nei, jeg antyder ikke at du gjør det samme! ��

gravatar-blå-alfaVitser fra hverandre, nå om dagen ser man at de fleste premium (og noen gratis) temaer har en bestemmelse for forfatterboksen. Hvis du er forvirret om hvor du kan legge til en avatar, er det enkelt. Bare ta turen til Gravatar og tilordne et bilde til e-postadressen du har brukt til å registrere deg på WordPress-nettstedet ditt. Bildet ditt blir automatisk servert.

Relaterte innlegg

Jeg kan ikke sette et tall på de mange gangene jeg har kjørt fra ett emne til et annet takket være de relaterte innleggene som er funnet nederst i en artikkel. Det er en fin måte å øke klikkfrekvensen på nettstedet ditt. YARPP er et flott gratis plugin som lar deg gjøre akkurat det!

kommentarer

Det er en veldig dårlig idé å få de besøkende til å fylle ut en captcha for å sende inn en kommentar. Hvorfor? Fordi det ødelegger min ekte trang til å kommentere. Du bør unngå som pesten. Det er mange fantastiske plugins som Disqus, IntenseDebate og Livefyre som har spambeskyttelse, OpenID-integrasjon, sanntidssvar og varsler. Hvis du bruker standard WordPress-kommentarfeltet, bør du aktivere det jetpack drevne kommentarer slik at besøkende kan legge igjen en kommentar via sin Facebook-, Twitter- eller WordPress-konto.

Det er alltid en god idé å sende en kommentar til e-post til kommentatoren. Takk meg senere er en plugin som lar deg gjøre akkurat det. Og CommentLuv er en plugin som tildeler rangeringer til kommentatorene dine. Dette er med på å bygge en sterk leserbase.

Sosiale medier

Noen trafikk sultne mennesker har en tendens til å installere plugins som dukker opp hvert andre minutt og ber deg om å “like” Facebook-siden deres eller følge dem på Twitter. Det sender en dårlig melding – som om du tigger om trafikk. Stol på meg, det er ikke det du vil.

som-meg-knappenIkke be om en slik

Det er imidlertid en god ide å popup et e-postabonnement / Facebook-lignende-boks en gang etter at besøkende har brukt litt tid på nettstedet. Det er faktisk en flott markedsføringsstrategi for å generere flere potensielle kunder. Ta en titt på Toms liste over favoritt-programtilleggene for sosiale medier.

Publiser gratis e-bøker

Denne metoden krever mye arbeid, men det er absolutt verdt det. Hvis du har en samling flotte WordPress-plugins eller en detaljert opplæring, er det en god ide å sortere dem i en eBok, legge et godt omslag og publisere det. Liste det på nettstedet ditt, og når folk klikker på nedlastingslenken, ber dem om e-postadressen deres og sier at nedlastingslenken vil bli sendt til dem.

Vi elsker alle gratis ting

Enkel digital nedlastningDette er en klassisk måte å generere flere potensielle kunder. Easy Digital Downloads av Pippin er en flott gratis plugin for dette formålet. Ærlig talt, jeg ville kjøpt denne pluginen hvis Pippin ikke var så raus. Du kan også låse nedlastingslenken til e-boken din ved å installere denne premium-plugin som heter Betal med en lignende. Denne pluginen låser utgangspunktet innleggets innhold (i dette tilfellet nedlastingslenken) bak en Facebook Like eller en +1 eller en Tweet-knapp. Det er også en gratis plugin som lar deg gjøre det!

Infografikk

For å si det enkelt, infografikk viser mye data (mer antall og mindre ord) ved hjelp av grafikk. De er morsomme å lese og bli virale i sosiale nettverk veldig enkelt. Det er en fin måte å få flere følgere på de sosiale kanalene dine hvis du spør meg!

Virale bilder gjort riktig

Selv om det er en flott måte å få flere lesere, krever de mye krefter. Hvis du har en talentfull designer, kan du gå etter det.

nyhetsbrev

nesletter-registreringerDette er et must for hver blogg. E-postmarkedsføring er en av de største formene for internettmarkedsføring noensinne. Jeg er ganske sikker på at du allerede har en i bloggen din.

Ekte penger er i e-post

Det de fleste blogger ikke har er tilpasningsalternativet i nyhetsbrevene – enten jeg vil ha den ukentlige eller den månedlige e-posten. Det er alltid hyggelig å ha alternativer.

Vert avstemninger og undersøkelser

Avstemning er en grunnleggende rettighet. Så hvorfor ikke ha noe sånt på nettstedet ditt? Hosting-avstemninger og undersøkelser hjelper deg ikke bare å få innsiktfulle detaljer om leserne dine, men viser også at du verdsetter deres mening. Det er en flott måte å bygge et online fellesskap på.

Plasser annonser klokt

Ærlig talt har jeg mindre erfaring på dette feltet, men har blitt fortalt at annonseplassering er ekstremt viktig på ethvert nettsted. Det tegner en fin linje mellom eleganse og irritasjon. Ideelt sett bør annonsene dine blandes med nettstedets fargekode. De burde være relevante – du vil ikke ha skadelig programvare fra annonsenettverkene dine og risikere å bli utestengt fra Google.

Verden kjører på annonser

Det ville være lurt å ikke investere i utrolige høye CPC-selskaper. Hvis det er for godt til å være sant, er det sannsynligvis ikke det. Det er best å gå med AdSense eller partner med BuySellAds.

Avskjedsord

Jeg har listet opp noen av måtene du kan gjøre besøkende til lesere for å øke bloggens leserskare. Når du har begynt å bygge et omdømme, sprer det seg som en ildsted – din e-postbase, følgere av sosiale medier – de begynner å øke.

Hva er fundaen din?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me