Jetpack er en av de mest populære plugins i WordPress med over 1 million aktive installasjoner. Det er en hel familie av produkter (og tjenester) som spenner fra sosiale pålogginger til gratis CDN-er. Den er designet for å optimalisere WordPress-nettstedet ditt på alle mulige måter – til absolutt null kostnader.


I denne artikkelen skal vi se på de mange tidssparingene (og pengene) sparefunksjonene Jetpack har å tilby. Vi har også delt de mulige betalte og gratis alternativene for hver funksjon. Dette vil gi deg en ide om hvor mange fordeler du kan ha med Jetpack.

1. Du bruker ikke gratis Content Delivery Network (CDN) fra Jetpack

Jetpacks Photon-modul tar alle bildene fra nettstedet ditt og lagrer det i WordPress.coms globale innholds distribusjonsnettverk. Dette nettverket er distribuert flere steder over hele kloden og optimalisert for høy tilgjengelighet, redundans. Når en CDN er installert, når en besøkende lander på nettstedet ditt, blir bildene servert fra en server som er nærmest besøkerens fysiske beliggenhet. Dette har flere fordeler:

 • Bilder er optimalisert for å redusere størrelsen, samtidig som du bevarer kvaliteten.
 • Bilder blir servert raskt – takket være WordPress ‘distribuerte nettverk – som bidrar til et raskt nettsted.
 • Nettsteder som laster raskt har en tendens til å konvertere bedre. Bedre konverteringer tilsvarer større inntekter.
 • Når du laster bildene dine fra til Jetpacks Photon-modul, spares serverens båndbredde og databehandlingsressurser. Du sparer penger og reduserer karbonavtrykket ditt.
 • Photon sparer besøkendes båndbredde ved å servere dem komprimerte bilder uten tap ved å bruke Googles berømte WebP-bildeformat. Imidlertid støtter en håndfull nettlesere dette formatet.

Bruk Photon som en online redigeringstjeneste

Noen ganger må vi utføre enkle oppgaver som å endre størrelse på et bilde, komplekse som å legge til filtre, justere kontrasten for å fjerne sorte streker fra et bilde. De Photon Developer API lar utviklere dra nytte av WordPress skyinfrastruktur og utføre alle slags triks på bildene sine.

For eksempel reduserer følgende anrop til API kvaliteten på det originale JPG-bildet til 75% striper alle metadataene. Dette resulterte i et fall på 81% i størrelsen, mens du opprettholdt nesten tapsfri bildekomprimering.

Optimalisert bilde av Photon API (448 KB)

http://i0.wp.com/ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg?&quality=75&strip=all

Originalbilde (2,61 MB)

http://ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg

Et enkelt API-anrop til Photon API reduserte bildestørrelsen med 83%

Alt dette gjøres direkte mens du ringer til API-en. Serverressursene dine forblir uberørte!

2. Du planlegger ikke innlegg til sosiale nettverk med den automatiske publiseringsmodulen

Ulike sosiale nettverk reagerer forskjellig på samme innleggskopi – derfor må overskrifter optimaliseres for hver. Kopien du skriver for Facebook-siden din, skal ikke være den samme for Twitter- eller Pinterest-siden.

De Automatisk publisering -funksjonen gjør det mulig for brukere å automatisk legge ut innhold på Facebook-, Twitter-, LinkedIn- og Google+ siden etter å ha koblet til de respektive kontoene. Brukere kan konfigurere bilder for Facebook og Twitter og planlegge innlegg på sosiale nettverk når innlegget er publisert på nettstedet.

Du kan enten kjøpe dyre sosiale innleggsplanleggingsverktøy, eller du kan ganske enkelt bruke Jetpacks Publicize-modul. Du bestemmer!

3. Du bruker ikke Relaterte innlegg

Relaterte innlegg er en av de største bidragsyterne til å redusere avvisningsfrekvensen for et nettsted. Så snart en besøkende bla til bunnen av artikkelen, blir de vist relaterte innlegg som faller inn under samme kategori, tag eller tilpasset innleggstype.

Å vise beslektede innlegg på slutten av hver artikkel kan øke besøkendes “tid på nettstedet” og forbedre brukerengasjementet, noe som til slutt vil føre til konvertering. Tenk på det – jo mer tid besøkende bruker på nettstedet ditt, jo bedre er merkevaren din plassert i tankene deres. Som et resultat, på det tidspunktet de trenger et produkt eller en tjeneste du tilbyr – har du konkurransefortrinn nærliggende nærvær.

Jetpacks relaterte innlegg modulen viser de relaterte innleggene etter hver artikkel. Her er den interessante delen – i motsetning til mange andre relaterte innleggsprogrammer, gjør Jetpack all analyse, behandling og servering av relaterte innlegg ved å bruke skyinfrastrukturen deres, slik at det er ingen ekstra belastning på serveren din. Dette gjør det til en enorm ressurs å redusere serverbelastningen og forbedre nettstedets ytelse – samtidig som relaterte innlegg vises!

4. Du bruker ikke Jetpacks sikkerhetsfunksjoner

Jetpacks Protect-modul tilbyr massevis av sikkerhetsfunksjoner som er viktige for ethvert nettsted. Premium sikkerhetsplugins som Securi og iThemes Security koster over $ 100 i året. Imidlertid, hvis du begynner og trenger en flink sikkerhetsplugin som får jobben gjort, er Jetpack svaret ditt. Her er grunnen til:

 • For det første gir det gratis beskyttelse mot bruteforce-angrep.
 • I neste omgang kan du bruke sikker autentisering via WordPress.com for bare å la folk logge inn som har en gyldig WordPress.com-konto.
 • Du kan også aktivere tofaktorautentisering for å stramme opp sikkerheten.
 • Endelig lar IP Whitelisting-funksjonen deg bare tillate et sett med IP-er å få tilgang til admin-instrumentbordet. Dette gjør det til et utmerket forebyggende tiltak mot ondsinnede påloggingsforsøk.

Under ytterligere fordeler oppdaterer Jetpack Protect-modulen automatisk de installerte temaene og pluginene på WordPress-nettstedet ditt. Du ender opp med å spare mye tid, mens du koser deg i roen.

5. Du bruker ikke funksjonen Site Monitoring

Driftstider er dårlige. Ikke bare resulterer det i nedgang i konverteringene dine, og det påvirker også søkemotorrangeringene negativt. Vurder for eksempel saken når Google sender en besøkende til nettstedet ditt. Eneste problemet – besøkende finner ut at siden ikke lastes inn. Den besøkende går tilbake til søkesiden og klikker på neste søkeresultat. Det er et gult flagg – SEO-resultatene dine blir redusert litt.

jetpack er Nedetid overvåking -funksjonen varsler deg når nettstedet ditt går ned – over e-post og over SMS. Det e-post deg også når nettstedet ditt er sikkerhetskopiert og den totale driftsstansen. Denne tjenesten sjekker nettstedet ditt hvert femte minutt fra forskjellige hjørner av kloden, og sikrer at uansett hvor besøkende kommer fra – de ser et fungerende nettsted.

6. Du kan utnytte innlegg via e-post – men det er du ikke

Å være til stede på rett sted til rett tid er en nøkkelfaktor for vår suksess. De samme prinsippene gjelder for suksessen til bloggen din. Å være den første som dekker en utviklende historie i bloggens domene, kan resultere i en ny strøm av besøkende fra sosiale medier.

Det er da Innlegg via e-post funksjonen kommer godt med. Bare skriv innlegget i en e-post og send det over til den angitte e-postadressen. Innlegget vil bli publisert på nettstedet ditt. Du kan legge ved bilder og gallerier i e-posten din, og de blir også lagt ut. Du kan også spesifisere koder og kategorier eller spesifisere en forsinkelse. Hva mer, hvis du har det Automatisk publisering modulen aktivert, vil innlegget også bli lagt ut i de sosiale nettverkene dine! Snakk om kjedereaksjoner.

7. Aktiverte du abonnementsmodulen?

Det er en hel bransje bygget rundt markedsføringsprogramvare for e-post. Mens de fleste av dem er betalt, er noen gratis, men har begrensninger. I det minste krever selv det beste av e-postmarkedsføringstjenester at du registrerer deg for en konto, som kan være litt av en oppgave.

Jetpacks abonnementsmodul følger ingen brainer-teknikk der du bare trenger å legge til en widget som ber de besøkende om å registrere seg for nye innlegg eller “Abonner på oppdateringer” fra bloggen din.

Når modulen er aktivert, når du publiserer et nytt innlegg, får alle abonnentene en e-post med det siste innlegget ditt. Imidlertid kan du ikke ha avansert sporing innebygd i disse e-postmeldingene.

8. Du utnytter ikke “Social Proof”

En av måtene å få besøkende til å holde seg rundt bloggen din, er å etablere “sosialt bevis”. Vi er psykologisk innstilt på å følge det alle gjør. Imaging du er på vei til jobb, akkurat som annenhver dag. Du er i ferd med å gå inn i T-banen når alle plutselig begynner å løpe ut av stasjonen. Vil du fortsatt gå inn?

Noe lignende skjer når vi ser symbolene som “Plugin lastet ned over 100 000 ganger” eller “For tiden kjører på 75 000 aktive WordPress-nettsteder” eller til og med “5 års erfaring destillert til produkt”. En slags ikke navngitt forsikring går opp for oss.

De Ekstra sidefelt widgets fra Jetpack hjelper deg å vise lignende “milepællignende” informasjon på nettstedet ditt. Du kan inneholde statistikk og bidragsytere fra bloggen din som kan være godt kjent i bransjen. Du kan også vise tilleggsinformasjon, for eksempel Twitter-feeden din, kontaktinfo, kjente innlegg osv.

En kombinasjon av disse widgetene vil ikke bare bidra til å etablere sosialt bevis, men også bidra til brukerengasjement. Hvordan går det, spør du?

Husker hvordan vi snakket om visning relaterte innlegg kan slutten av hvert innlegg påvirke brukeren til å holde seg lenger? En lignende logikk følger når du viser “kjente innlegg” eller “eksklusive tilbud” i sidefeltene og / bunntekstene.

9. Du kan spare tid med modulen Site Verification

Når det gjelder SEO er det av største betydning å registrere nettstedet ditt i Google Search Console eller Bing Webmaster Center. Prosessen med å bekrefte domeneeierskap er imidlertid tidkrevende og krever at HTML-filer lastes opp til rotkatalogen.

Du kan unngå alt dette og bruke jetpack’ Verifisering av nettsteder modul. Bare kopier og lim inn bekreftelseskodene fra Google / Bing-konsollen og lim dem inn i modulens innstillinger. Nettstedet ditt blir umiddelbart validert.

Site Verification-modulen støtter også Pinterest, som når den er aktivert vil legge Pinterest-profilbildet ditt til en hvilken som helst pin som stammer fra nettstedet ditt.

10. Jetpack Comments tar bryet med sosiale kommentarer

Kommentarer-modulen gir de besøkende muligheten til å logge inn med sine sosiale profiler før de legger igjen en kommentar på nettstedet ditt. Dette betyr at hvis noen er logget inn på sin Facebook-, Twitter-, Google+- eller WordPress.com-konto, kan de bruke hvilken som helst av disse kontoene for å legge igjen en kommentar.

Alle kommentarer vises i en enkel, strømlinjeformet tråd. Slik er det fordelaktig:

Vi forholder oss bedre til kommentarer når det er knyttet til et ekte navn og bilde. Når funksjonen for sosiale kommentarer er aktivert, oppfordrer du folk til å bruke sosiale profiler når de kommenterer.

Som et resultat, ikke bare tilfører denne funksjonen sosial styrke til innleggene dine, den gjør også kommentarer superenkle. Med et enkelt klikk blir all info (navn, bilde, nettadresse til nettsteder osv.) Hentet ut fra min foretrukne sosiale profil og fylt ut WordPress-kommentarfeltet..

11. Du mister potensielle potensielle kunder ved å ikke bruke kommentarmodulen

Du lurer kanskje på hvordan dette er mulig. La oss undersøke følgende bilde nøye:

Nederst i venstre hjørne ser du to alternativer:

Gi meg beskjed om oppfølgende kommentarer via e-post

Når dette er aktivert, vil alle oppfølgende kommentarer i dette innlegget bli sendt til den aktuelle besøkende. Oppfølgende kommentarer oppfordrer folk til å delta i samtalen. Når du engasjerer deg aktivt med bloggkommentarene dine, bygger du et aktivt fellesskap – en kommentar om gangen! Nå for den interessante delen.

Gi meg beskjed om nye innlegg via e-post

Når en besøkende sjekker dette alternativet, abonnerer han / hun i hovedsak på bloggen din er oppdatert. Med andre ord – du fikk nettopp en ledelse! Etter min mening er dette en ekte perle av en funksjon og fungerer vakkert når du har et aktivt samfunn.

12. Du sløser med for mye tid på å prøve å konfigurere Google Analytics

Google Analytics er et verktøy som brukes av erfarne veteraner og nybegynnere. Alle er i gang med det, alle vil bruke det – men det er bare noen få som ser ut til å forstå det. Konfigurering av Google Analytics til enda halvparten av potensialet krever alvorlig kunnskap.

Kanskje du ikke vil fokusere på det akkurat nå. Hvis du er som meg, kan du ganske enkelt aktivere Jetpack Nettstatistikk trekk. Det krever absolutt nullkonfigurasjon og fungerer rett ut av esken.

Site Stats-modulen tar noen timer å samle dataene. Når den er klar, gir den deg klare og konsise tall om samlet trafikk etter forskjellige tidsperioder så vel som for individuelle innlegg og sider. Det gir deg også sentrale innsikter om mest populære tider, geografiske steder og søkeord. Hva mer trenger du? ��

13. Du administrerer (sannsynligvis) ikke flere nettsteder med Jetpack

Visste du at Jetpack gir en sentralisert dashbord i WordPress.com, bruker du hvilke du kan administrere alle WordPress nettsteder? Ja det er sant. Alt du trenger å gjøre er å installere Jetpack-pluginen på alle nettstedene dine, logge inn med den samme WordPress.com-kontoen og lene deg tilbake.

Jetpack vil samle inn data fra alle WordPress-installasjonene dine og vise dem i et sentralisert dashbord på WordPress.com. Du kan oppdatere temaer, plugins og kjerneversjoner av WordPress fra dashbordet. Du kan også publisere innlegg og gjøre endringer i menyene for forskjellige nettsteder fra det samme dashbordet.

Jetpacks sentraliserte administrasjonspanel er en livredning for folk som trenger en gratis løsning for å administrere flere nettsteder.

14. Bonustips: WordAds (Premium)

Jetpack nylig lanserte WordAds – en blogg-inntektsplattform som hjelper deg å tjene penger på bloggen din. WordAds viser relevante annonser av høy kvalitet til besøkende på nettstedet. Disse annonsene vises fra godkjente annonsører som er en del av WordPress.com-annonsørprogrammet.

Øyeblikksbilde av prøveinntekter fra Jetpack Ads-programmet

Imidlertid er dette en premiumfunksjon og kommer bare med Jetpack Pro-planen som starter på $ 9 / month eller $ 99 / year. La oss diskutere et par andre premium-bare Jetpack-moduler som er inkludert i Pro-planen.

Premium-funksjoner fra Jetpack

La oss raskt se gjennom premiumfunksjonene Jetpack tilbyr oss. Følgende funksjoner er tilgjengelige i Personlig plan til $ 3,5 / måned (eller $ 39 / år).

 • Daglige automatiserte sikkerhetskopier, 1-klikks gjenoppretting og 30-dagers arkiv
 • Avansert spamfiltrering
 • Prioritetsstøtte

I tillegg til funksjonene ovenfor, Premium Plan har en pris på $ 9 / mo og har følgende funksjoner:

 • Daglige skanninger av skadelig programvare
 • Jetpack Ads, også kjent som WordAds-program
 • Videohotell med 13 GB lagringsplass

En komplett liste over funksjoner sammen med en sammenligningstabell er tilgjengelig i Jetpacks detaljert prisside.

Konklusjon

Jetpack har kommet langt fra en ganske enkelt plugin med verktøy med en håndfull funksjoner – til en fullt integrert serviceplattform. Med en rekke gratis tjenester og en rekke premiumfunksjoner, tilbyr Jetpack det mest omfattende verktøysettet pakket i en enkelt plugin. Den er designet for både nybegynnere og erfarne veteraner.

Etter å ha lest denne artikkelen, er du klar over Jetpacks mest smigrende funksjoner. Det betyr imidlertid ikke at du aktiverer dem alle på en gang. Analyser gjeldende krav og forstå hvordan Jetpacks moduler kan hjelpe deg med å oppnå dem. Her er en rask liste over funksjonene jeg tror kan aktiveres for de fleste nettsteder:

 1. Gratis CDN
 2. Beslektede innlegg (bare når du har organisert innholdet ditt med riktige koder og kategorier, og har tilstrekkelig innhold under hver kategori)
 3. Nettstedsovervåking
 4. Sikkerhetsfunksjoner fra Protect-modulen
 5. Kommentarmodul
 6. Nettstatistikk

Jetpacks dusinvis av nyttige funksjoner med enkelhet og kraften i WordPress.coms sky gjør det til et kraftig våpen i enhver markedsførers arsenal. Gi den en snurr i dag. Har vi også savnet din favoritt Jetpack-funksjon? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me