Hvorfor WordPress er ideelt for startups og gründere

Startups og gründere er vanligvis store på ideer og kort på kontanter. Generelt sett forstår de fleste startups at en tilstedeværelse på internett er en integrert del av ideen deres til å utvikle seg til en lønnsom satsning. Et nettsted er et praktisk og kostnadseffektivt sted for dem å forklare ideene sine, legge ut veikartet for å oppnå dem og holde alle interessenter informert om deres fremgang. Det gir troverdighet på satsingen med informasjon om navn, adresse og telefonnummer til kontakten.


Nettstedet er også et sted å nå ut til arbeidssøkere, investorer, leverandører og potensielle kunder i de tidlige stadiene og for å bygge opp et surr frem til lanseringsdagen. Og når satsingen tar fart, kan nettstedet konverteres til et sted som er tilgjengelig 24 × 7 for å markedsføre produktet eller tjenesten og holde kontakten med alle interessenter. Med så mange Content Management Systems tilgjengelig, kan det være vanskelig å velge den riktige for nettstedet ditt. I dette innlegget ser vi 13 grunner til at WordPress for oppstart og gründere er en god idé.

1. WordPress er pålitelig

WordPress er en velprøvd open source-plattform som støttes av et samfunn med tusenvis av profesjonelle kodere, testere og utviklere. For tiden er det den ledende Content Management Service på internett. Det har eksistert i over 10 år, brukt av millioner av nettsteder og gjennomgått mye foredling. Ikke bare det, WordPress er avhengig av lydteknologi som PHP, SQL og JavaScript som følger fremgangsmåtene satt av Google og andre søkemotorer..

Hva betyr alt dette? Du kan konkludere med at WordPress, i motsetning til mange konkurrenter, kommer til å være i mye lenger og vokse som en plattform.

2. WordPress er gratis

Hva kan høres søtere ut med en kontantstripet oppstart enn det faktum at WordPress er gratis? På samme tid reiser det spørsmålet – hva er fangsten? I likhet med Wikipedia og Ubuntu, er WordPress gratis fordi det er åpen kildekode, noe som betyr at det ikke eies av noen. Det støttes av et selskap på en milliard dollar Automattic, så vel som av tusenvis av frivillige fra hele verden som jobber for å forbedre det hele tiden.

WordPress er lisensiert under GNU General Public License. Dette gjør det gratis for alle å bruke det for å bygge så mange nettsteder de vil med WordPress. Dessuten får WordPress-brukere også tilgang til gratis oppdateringer, tusenvis av gratis temaer, samt 50 000+ plugins i WordPress-katalogen. De gratis temaer og plugins som ikke er tilgjengelig, sikrer at brukerne går i gang, og sparer tid og penger.

WordPress for Startups - Plugin Library

La oss imidlertid gjøre en ting klar – WordPress programvaren er gratis, og det samme gjelder tusenvis av temaer og plugins. Men det betyr ikke at du kan drive et nettsted til null pris. Det er andre utgifter knyttet til å drive et nettsted som domenenavn, hosting, valgfrie tilpasninger, og du kan finne ut alt om kostnadene ved å bygge et WordPress-nettsted på bloggen vår. Disse kostnadene er ikke unike for WordPress, men gjelder også andre innholdsstyringssystemer.

3. Det er ingen lås med WordPress

I begynnelsen er mange bedrifter usikre på teknologiene og programvaren som kreves for nettstedet deres, og kvier seg for å bruke på programvare som de ikke er sikre på. Dessuten vil de være bundet til programvareleverandøren for løpende oppdateringer og vedlikehold. Å flytte til en annen plattform på et senere tidspunkt kan bli rotete, da i de fleste tilfeller blir alle dataene låst til den gamle programvaren.

Heldigvis er det ikke tilfelle med WordPress – dataene dine er dine egne på en WordPress-installasjon som er hostet. Så du kan velge å migrere fra WordPress til hvilken som helst annen plattform med alle dataene dine intakte. Dessuten er det et stort basseng med WordPress-talent som hjelper deg med å komme sammen.

4. Uansett hva din virksomhet, WordPress kan håndtere nettstedet for det

La oss sette denne uleiken i ro en gang for alle, WordPress er ikke bare for blogger. Ja, det startet som en bloggplattform, men den har siden utviklet seg til å fungere som en plattform for alle slags nettsteder. Du kan bruke den til,

  • Bedrifts- eller bedriftsnettsteder
  • Portefølje nettsteder
  • Nettbutikker
  • Nyhetssider
  • Medlemskapssider
  • Hotellnettsteder

Den listen er bare illustrerende. Du kan også bygge nettsteder for frivillige organisasjoner, fora, apper og til og med tjene penger med et WordPress-nettsted. Og du har den ekstra fordelen at WordPress har en bloggfunksjon som du kan bruke ved siden av nettstedet ditt.

5. WordPress er en Pro hos eCommerce

Den populære WooCommerce-plugin er den ledende e-handelsteknologi for nettet, og kan drive enhver e-handelssatsing. Hvis du trenger enda mer funksjonalitet for butikken din, vil du være glad for de hundrevis av gratis og premium-utvidelser som kan utvide nettbutikken din. WooCommerce kan enkelt komme i gang med å selge ethvert produkt eller tjeneste. Og hvis det er nedlastbare produkter som du selger, vil Easy Digital Downloads-plugin hjelpe.

6. WordPress er mobilvennlig

Antall personer som bruker internett mobile enheter har overtent antallet som åpnes via stasjonære maskiner. Dessuten bør du vite at når det gjelder mobiler, tar Google ikke vennlig til nettsteder som ikke er mobilvennlige.

Ikke å bekymre deg, WordPress har du dekket. Mens teknologien som brukes av WordPress selv, er kompatibel for å bygge nettsider for mobiler, har WordPress også en rekke gratis og premium temaer som skaleres automatisk til størrelsen på brukerskjermen. Det er offisielle iOS- og Android-mobilapper som kan gjengi WordPress-sider på mobiler. Hvis du av en eller annen grunn ikke har gitt nettstedet ditt respons, kan du også gjøre det senere.

7. WordPress er SEO-klar

WordPress er søkemotorvennlig utenfor boksen. Og den er godkjent av en person ikke mindre enn Matt Cutts, tidligere med Google. WordPress tar seg av den bedre delen av søkemotoroptimalisering.

Ikke bare det, det er mange plugins som hjelper deg med å få SEO din riktig. Det er imidlertid viktig å huske at rangering av søkemotorer avhenger av mye mer enn CMS alene. Og du kan være ganske sikker på at hvis du glir i rangeringer, ikke på grunn av WordPress som CMS.

8. WordPress er utvidbart med plugins

Ulike nettsteder har forskjellige behov. Noen vil kanskje selge produkter, andre vil kanskje ha interaktive samfunn, mens andre kanskje vil ha en perfekt destinasjonsside. WordPress tilbyr en grunnleggende plattform for alle slags nettsteder, slik at de kan legge til funksjonene de trenger når de går sammen. Disse funksjonene blir lagt til ved hjelp av separate plugins. Hvis du ønsker det, kan du også legge til funksjoner med tilpasset koding.

I WordPress plugins repository, Du kan velge mellom mer enn 50000 gratis plugins for å oppfylle de fleste funksjonene du trenger. I tillegg til gratis plugins er det premium-planer fra tredjepart som du kan dyppe i. Dette gjør WordPress til en svært utvidbar plattform.

CodeCanyon

For en person som starter med en ny virksomhet, er gratis plugins ikke bare et flott tillegg til nettstedet deres, de kan legge til funksjoner når og når behovet oppstår uten å måtte planlegge for alle krav i starten. For eksempel trenger du kanskje ikke en Live Chat på nettstedet ditt i starten, men hvis behovet oppstår senere, kan du ganske enkelt legge til en plugin for denne funksjonen senere.

9. WordPress kan skalere med virksomheten din

De fleste startups er ikke sikre på veksten i starten. De kjører et tett skip, og holder ting lavt. Men de trenger rommet for å skalere og vokse hvis ideen deres tar av på en stor måte. WordPress er en ideell passform, ettersom den lar dem starte i det små og deretter skalere opp for å drive selv organisasjonsnivåorganisasjoner som spenner over mange land og kontinenter. Walt Disney Company og Mercedes-Benz driver sin hjemmeside på WordPress. Du kan bruke WordPress på nesten hvilken som helst server med en grunnleggende delt hostingplan for avanserte servere. Det fungerer like bra for små blogger og store bedrifter.

10. WordPress er sikkert

Sikkerhet er en viktig bekymring for ethvert nettsted, spesielt når det gjelder pengetransaksjoner eller sensitiv informasjon. Det faktum at store og kjente navn liker Obama-stiftelsen, og Nginx bruk WordPress bør forsikre deg om at WordPress er en trygg plattform.

Det du bør vite om sikkerhet er at ingen plattform er 100 prosent sikker, med hackere som alltid er på jakt. Den økende populariteten til WordPress også gjør det til et favorittmål for hackere. Men med WordPress er du relativt trygg. Det er fordi teamet hos WordPress kontinuerlig overvåker for sikkerhetstrusler. Det utbredte og proaktive WordPress-samfunnet er også raskt med å rapportere sikkerhetsproblemer. Sikkerhetsoppdateringer blir gitt ut omgående, og dessuten blir de mindre oppdateringene automatisk utført.

Det som også er viktig er at som bruker er det mange ting du bør gjøre for å holde nettstedet ditt trygt, for eksempel å velge en pålitelig vert, gå med sterke brukernavn og passord, velge kvalitetstemaer og plugins og oppdatere WordPress regelmessig. Og for å være ekstra sikker, kan du installere sikkerhetsplugins og sikkerhetskopiere nettstedet ditt regelmessig. Derfor, i hendene på ansvarlig bruker, er WordPress en sikker plattform.

11. WordPress er brukervennlig

Hvis du ber meg om å velge favorittfunksjonen min om WordPress, vil jeg velge brukervennligheten. Uten å vite noen kode, kan du opprette nettsider fra et brukervennlig grensesnitt. Å jobbe med WordPress er like enkelt som å jobbe med hvilken som helst tekstbehandler. Jada, det hjelper hvis du kjenner noen grunnleggende koding, spesielt når du må feilsøke. Men selv i slike situasjoner vil du finne at det finnes opplæringsprogrammer, kurs, treningsvideoer, podcaster og blogger som kan hjelpe deg. WordPress utmerker seg med Gjør-det-selv. Selv nybegynnere kan enkelt lage innhold. Videre støtter WordPress bilder, lyd og videoer og administrerer mediefiler effektivt. Du kan også legge til innhold fra tredjepart som YouTube og Vimeo.

12. WordPress Aktiverer jevn arbeidsflyt

WordPress har mange innebygde brukerroller hver med sine egne evner. Ethvert medlem av et team kan gis forskjellige nivåer av tilgang ved å tildele passende brukerrolle. Og hvis de innebygde brukerrollene ikke passer for teamet ditt, kan du like gjerne opprette en ny bruker og tildele dem de privilegiene du ønsker. Hvis det er en blogg med flere forfattere som du jobber med, blir det enkelt å administrere den redaksjonelle arbeidsflyten med WordPress.

Du kan også utstyre WordPress-nettstedet ditt med avansert oppførsel og opprette en rekke applikasjoner. Ved å bruke tilpassede felt og betinget logikk, kan du automatisere en rekke WordPress-oppgaver.

13. WordPress hjelper med merkevarebygging

Mens standard WordPress-webside kan virke noe standard, tilbyr de fleste av de tilgjengelige temaene mange tilpasningsalternativer som lar deg justere websidene etter merkevaren din. Farger, logoer, skrifter, nesten alle elementer kan tilpasses fra et tollalternativ. Endringene kan vises i live forhåndsvisningsmodus før du lagrer dem. WordPress hjelper til med å reflektere merkevaren din på nettet.

Pakk inn

Alle grunnene som er oppført over, bør gi deg nok grunn til å velge WordPress for nettstedet ditt. Det er et ideelt alternativ å sette opp et nettsted raskt med minimale utgifter.

I tillegg er WordPress klar for fremtidig vekst også. Med introduksjonen av REST API vil det bli bedre integrasjon med tredjepartsapplikasjoner, og du ser nye muligheter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me