Påviste måter å tjene penger med WordPress

Nå mange dager har mange mennesker funnet måter å tjene mange penger på med WordPress. Det er mange forskjellige måter du også kan tjene penger online på.


Har du noen gang tenkt på å tjene penger ved å bruke WordPress? Hvis ja, er dette detaljerte innlegget en godbit for deg! Jeg vil diskutere 12 påviste måter du kan tjene penger med WordPress. Metodene listet nedenfor krever forskjellige ferdighetssett, så selv om du ikke er en utvikler kan være trygg på at WordPress er fullt av muligheter for deg!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Freelance Writing (aka Content Creation)

make-money-skriving

Det er enkelt å starte – hvis du har en enhet å skrive på og internettforbindelse, kan du gjøre det lage innhold for andre nettsteder. Det finnes millioner av nettsteder, og de trenger alle ferskt innhold.

Selv om denne listen er full av måter du kan tjene penger på med WordPress, utvides innholdsarbeidet til stort sett hver eneste nisje. Bare besøk favorittbloggene dine på nettet. Mange har bidragssøknadssider hvor du kan sende inn artiklene dine og få betalt for dem. Så ikke bare vil du få noen fantastiske tilbakekoblinger fra topprangerende nettsteder, men du kan få betalt for ditt harde arbeid.

Du kan også finne jobber med WordPress-innholdsskriving på nettsteder for jobbtavler. Et par som er verdt å sjekke ut inkluderer Upwork og ProBlogger jobber – som begge har mange skrivejobber tilgjengelig akkurat nå.

Før du bruker det, kan det være en god idé å ha et online porteføljeoppsett for å vise frem ditt tidligere arbeid. Spesielt bør du være sikker på å ta med korte bioaktive, aktive sosiale profiler og lenker til nylig publiserte innlegg (eller hvis du nettopp begynner å lage noen få innlegg på din egen blogg som du kan bruke som eksempler). På denne måten kan potensielle arbeidsgivere se på skrivestilen din, så vel som eksponering artiklene dine får på tvers av blogger og sosiale medier.

2. Opprett og tjene penger på en blogg

WordPress nettsted

I online verden anbefales det alltid å starte et nettsted for bedriften din. Så hva venter du på? Start din egen WordPress-blogg og begynn å tjene penger!

Er du usikker på hvordan du kommer i gang med WordPress-nettstedet ditt? Ta en titt på vår enkle guide for hvordan du starter en blogg der vi leder deg gjennom alle trinnene for å bygge et nettsted. Viktige trinn er å velge et domene og hosting, installere WordPress, velge et tema, installere plugins og legge til innlegg og sider.

Å ha en blogg er en fin måte å generere passive inntekter. Du kan tjene penger ved å bruke tilknyttet markedsføring, selge annonser, sponsede anmeldelser osv. Fra bloggen din. Dette krever ingen ekstra krefter fra deg – det er ganske enkelt en måte å dra full nytte av innholdet og trafikken du allerede har.

De fleste markedsplasser og tjenesteleverandører tilbyr tilknyttede programmer. Noen av våre personlige favoritter som er enkle å jobbe med inkluderer Themeforest, Shareasale, CJ-tilknyttet og kreativt marked. Bare registrer deg for en GRATIS konto og legg til lenker til innleggene dine der det føles naturlig.

Til selge annonser kan du tilby dine egne annonsepakker eller jobbe gjennom et selskap som BuySellAds. Eller påmelding til a Google Adsense konto og sett inn koden din slik at Googles nettverk kan håndtere annonsene mens du får en fin liten sjekk hver måned.

Du kan også tilby sponsede innlegg på bloggen din. Legg til en side eller kontaktskjema på nettstedet ditt slik at merkevarer kan ta kontakt for å betale deg for anmeldelser, guider, liste stilinnlegg eller noe annet. Bare sørg for å angi i din sponsede postavtale at alle meninger vil være ærlige, og sørg for at du legger til en ansvarsfraskrivelse i det endelige publiserte innlegget om at det ble sponset..

Du kan også utnytte nettstedet ditt for å markedsføre andre pengegenererende aktiviteter (som vi dekker nedenfor), for eksempel kurs, produkter eller premium-tjenester.

3. WordPress-kurs

De beste WordPress-kursene for nybegynnere

Ganske trygg på dine evner? Lag et kurs! Det er millioner av mennesker som bruker internett for å lære seg nye ferdigheter. Alt du trenger å gjøre er å lage (og tjene penger på) kurs for å hjelpe dem. Lær folk å hage, dele matlagingstips eller dele din egen guide for hvordan du starter en blogg. Når du har innsnevret faget ditt, er det et par alternativer for å faktisk opprette og tjene penger på nettkurset ditt.

Den første er å bruke nettstedet ditt ganske enkelt som en markedsføringsplattform med kursene dine som er vert på en tredjeparts elearning nettsted. Populære alternativer inkluderer nettsteder som Udemy hvor du kan laste opp kursene dine og sette dine egne priser, eller Lynda der kurset ditt er en del av et generelt medlemskap. Begge tilbyr enkle måter å komme raskt i gang på. Bare vær oppmerksom på at med disse plattformene beholder du ikke hele beløpet som er betalt for kurset ditt (Udemy tar 3-50% kutt av kursprisen, mens Lynda betaler ut basert på synspunkter per måned).

Det andre alternativet er å gå inn og bruke WordPress til å bygge din webside og være vertskap for kursene dine. På denne måten administrerer du kursene, setter prisene og høster alle fordelene. Og heldig for deg – det er en rekke plugins som gjør det enkelt å lage kurs med WordPress. Bare bruk guiden vår for å lage et online kurs med WordPress for å lære mer. Eller du kan bruke et medlemskapsplugin for å opprette en betalt, kun delen av nettstedet ditt med eksklusivt innhold. Dette kan inkludere kurs, blogginnlegg, videoer, nedlastbare verktøy eller eiendeler – egentlig alt du vil tilby.

4. e-handel og dropshipping

Enkle WooCommerce-tips for å øke salget

I tillegg til kunnskap kan du også dele nedlastbare eller håndgripelige varer med leserne dine. Det krever litt krefter å komme i gang, men WordPress er en fantastisk plattform for å bygge et nettsted for e-handel.

Hvorfor e-handel? Nå handler mer enn noen gang folk på nettet. Og med WordPress trenger du ganske enkelt å installere en plugin som WooCommerce for å bygge en nettbutikk. Sammenlignet med andre alternativer for e-handel, er WooCommerce helt gratis og tilbyr mange nyttige funksjoner du kan bruke til å konfigurere butikken din.

I tillegg til en vanlig butikkfront for dine egne varer, kan WordPress også brukes til å bygge en dropshipping butikk. I dette tilfellet selger du varer direkte til kunder, men en tredjepart sender dem ut (ligner på hvordan Amazon ofte håndterer frakt for mindre selgere ved å bruke deres plattform). Enten du bruker WooCommerce eller Shopify, innebærer denne metoden vanligvis å bruke en plugin eller bruke innstillinger for å sikre at fraktinformasjon blir sendt direkte til leverandøren. Hvis dette høres ut som den rette forretningsplanen for deg, er det et antall plugins du kan bruke til å opprette en dropshipping-virksomhet med WordPress.

5. Oppsett av blogg

WordPress er mer enn en bloggplattform

Er du en nybegynner eller en deltidsblogger som ikke har mye utviklingserfaring selv om du vil tjene penger på å bruke WordPress? Hvis ja, er en bloggkonfigurasjonstjeneste det perfekte alternativet for deg. Selv nybegynnere kan tilby denne typen tjenester! Men hvordan?

Mange ønsker å bruke WordPress i bloggene sine, men de har ikke teknisk kunnskap for å komme i gang. Så de velger bloggoppsettstjeneste. Din oppgave som tjenesteleverandør for bloggoppsett vil være å installere WordPress, laste opp et WordPress-tema, legge til de anbefalte plugins osv.

For å få klienter kan du starte med en enkel bloggoppsettstjenesteside på nettstedet ditt. For å tiltrekke potensielle kunder eller dedikert trafikk til denne siden, legg til bannere for tjenesten din på ditt eget nettsted, prøv å nå ut til andre blogger for å legge inn innlegg, legge igjen kommentarer på forumene med en lenke til nettstedet ditt, komme på sosiale medier og investere i betalt reklame hvis du er i stand. Hvis du er rettet mot et mindre eller lokalt publikum (for eksempel “bloggoppsettstjeneste for gartnere” eller “bloggoppsetttjeneste i Savannah Georgia”), er det ofte mye rimeligere enn du skulle tro. Hvis folk er interessert i tilbudet ditt, vil de kontakte deg.

Når du oppretter din serviceside, bør du vurdere å legge til flere prispoeng med økende servicenivå. Du kan for eksempel ha en grunnleggende bloggkonfigurasjonstjeneste for $ 100 som inkluderer installering av WordPress, lasting av et tema og lagt til temaets demoinnhold. Da kan du tilby SEO-plugin-oppsett som $ 20 oppsalg, eller som en del av en førsteklasses oppsetttjeneste med noen få andre funksjoner (for eksempel brødsmuler, oppsett av hjemmesider osv.).

Alternativt kan du gi deg bloggoppsettstjenester gratis, men du må stole på tilknyttede lenker på tjenestesiden din. For eksempel kan du tilby gratis bloggoppsett ved kjøp av Bluehost-hosting når en kunde bruker din spesifikke tilknytningslink. Bluehost tilbyr konkurransedyktige hostingplaner som nye bloggere har råd til, i tillegg til sjenerøse tilknyttede kommisjoner oppover på $ 65 for hver vellykket registrering. På samme måte kan du deretter foreslå temaer, plugins, sikkerhetstjenester og andre tilknyttede produkter til brukere når de registrerer seg via servicesiden din. Bare husk å bare anbefale produkter du har testet og er gode.

6. Vedlikehold av nettstedet

Vedlikehold av nettstedet

Vi nevnte bloggoppsett, men det er en enorm mulighet til å generere løpende inntekter med Vedlikeholdstjenester. Mange eiere av nettsteder ønsker ikke å håndtere de daglige oppgavene med å drive et nettsted – de vil ganske enkelt ha en måte for folk å finne dem på nettet. Og det er her du kommer inn. Vedlikehold kan innebære WordPress-oppdateringer, sikkerhetsovervåking, tema- og plugin-oppdateringer, hostingadministrasjon, CDN-oppsett, etc. Stort sett alt du allerede gjør for din egen webside, kan du få betalt en månedlig avgift til gjøre for andre.

Det er viktig å merke seg at hvis du går denne ruten, vil du bruke en plugin-til-administrasjon for å gjøre livet ditt enklere. Noen av de beste alternativene er:

 • InfiniteWP
 • MainWP
 • ManageWP

Disse pluginsene lar deg administrere kjerne-, tema- og plugin-oppdateringer, samt overvåke SEO, nettstedets hastighet, kommentarer og til og med sikkerhetskopier, alt fra ett enkelt dashbord. På denne måten kan du tilby en omfattende vedlikeholdstjeneste til kundene dine uten å måtte overvåke hvert nettsted individuelt.

7. SEO og markedsføringstjenester

WordPress SEO Best Practices

Hvis du har brukt tid på å lære å optimalisere ditt eget nettsted, kan du absolutt sette disse ferdighetene i arbeid. SEO er en stor del av å bygge opp et nettsted, og det kan være veldig overveldende for noen mennesker. Som er grunnen til SEO-tjenester henter vanligvis premiumpriser. Enten du hjelper med innholdsoptimalisering, koblingsbygging, nettstedshastighet eller andre sider ved SEO, det er absolutt et område mange nettstedseiere vil betale for.

Markedsføringstjenester gå hånd i hånd sammen med SEO. Det er tidkrevende å administrere annonser, siden det krever å lage grafikk, undersøke nøkkelord, budstrategi, plassering og mer. I tillegg inneholder en god markedsføringskampanje flere formater – Google-annonser, nyhetsbrev, sosiale medier, osv. Bevæpnet med kunnskapen og tilkoblingene du allerede har bygget for ditt eget nettsted, kan du absolutt gi kundene en hjelpende hånd. I de fleste tilfeller inkluderer markedsføringstjenester en avgift pluss en prosentandel basert på trafikk eller økning i konverteringer.

8. Security Consulting & Solutions

WordPress Security

For de som er trygge på sine sikkerhetsevner, og spesifikt kodingsevner, kan sikkerhetskonsultasjon være ekstremt lukrativ. Sikkerhet er av største betydning for hver sideeier. Noen områder du kanskje vurderer inkluderer:

 • Sikkerhetsrevisjon: Det er programvaretjenester for førsteklasses revisjon tilgjengelig, men du kan også utføre dette for hånd. Uansett hvilken rute du velger, bare husk å dekke viktige aspekter ved sikkerhet som standard WordPress-innstillinger, passord, tilgang til brukerroller, filtillatelser, oppdateringer, innstillinger for sikkerhetsplugin, sikkerhetskopiinnstillinger (via plugin eller hosting), serverkonfigurasjon, SSL-sertifikat osv..
 • Generell sikkerhetsherding: Dette kan være så enkelt som å tilby en profesjonell installasjonstjeneste for en pålitelig sikkerhetsplugin som iThemes Security Pro, Wordfence eller Alt i ett WP Security & Firewall.
 • SSL-oppsett: SSL er komplisert, så hvorfor ikke hjelpe eiere av nettsteder å opprette og installere sitt SSL-sertifikat på riktig måte.
 • Fjerning av skadelig programvare: Hvis du kjenner WordPress-filer som baksiden av hånden din, er fjerning av skadelig programvare rett opp i bakgaten. Hvis du velger å fjerne mistenkelig kode selv manuelt eller ved hjelp av en plugin, er dette absolutt noe du kan legge til dine generelle sikkerhetstjenester.

Selvfølgelig er det andre aspekter ved WordPress-sikkerhet, men dette er gode steder å starte hvis websikkerhet er din lidenskap.

9. WordPress Plugin Development

10 beste Gutenberg-plugins, addons og utvidelser

Hvis du har brukt WordPress, må du være klar over en ting – du kan ikke drive bloggen din uten å bruke minst noen få plugins, ikke sant? Alle bruker plugins for å legge til ekstra funksjoner som hjelper med å drive en WordPress-blogg. Det er tusenvis av plugins tilgjengelig i WordPress – noen er helt gratis, andre tilbyr betalte oppgraderinger og de resterende er premium.

Hvis du finner en løsning på et problem og oppretter et programtillegg for det (som publikum kan være interessert i å kjøpe), er det absolutt ingenting som kan hindre deg i å tjene penger på det. Analyser noen få eksisterende plugins (helst i en lignende nisje) som tjener anstendige penger. Se om de bruker en premium (betalt plugin) eller freemium (gratis plugin med betalt oppgradering). Bruker de WordPress.org, en markedsplass eller er avhengige av sin egen webside for markedsføring? Det kan også være lurt å sjekke kommentarene / anmeldelsene for å få et inntrykk av hvordan støtte kan være for deg. Finn ut hvordan du kan gjøre det samme for å skape en konstant kontantstrøm!

Hvis du tenker å tjene penger ved å selge WordPress-plugins, sørg for å opprette dem ved å fokusere på et spesifikt behov. Et av de beste eksemplene i denne kategorien er Elementor-sidebyggeren. Denne megasidebygningsprogrammet er fokusert på å gjøre det enkelt å lage tilpassede sidelayout, og har vokst til å bli brukt av over 4 millioner WordPress-nettsteder. Pluss at plugin-utvikleren tjente penger på skapelsen deres ved å gi ut en premium Elementor Pro med mer avanserte funksjoner.

Du kan selge dine WordPress-plugins på CodeCanyon. Du kan også selge den fra din egen blogg, eller ved å opprette et eget nettsted for den. Du kan også tjene penger ved å jobbe med tilpassede plugin-prosjekter.

10. WordPress Temautvikling

utvikle-wordpress-temaer

Er du webdesigner eller utvikler? Ja? Da kan du tjene penger ved å utvikle WordPress-temaer. Du trenger ikke å være en førsteklasses designer eller koder for å designe et flott WordPress-tema – men du bør absolutt vite hva du designer for ditt målgruppe. På slutten av dagen, bør du vite hvem du designer temaet ditt for ellers vil du ende opp med å finne null målgrupper for temaet ditt.

Det er så mange selskaper som designer fantastiske temaer for WordPress-nettsteder for å lage passive inntektsstrømmer. For eksempel grunnla mennesker som Brain Clark StudioPress (og laters solgte det til WP Engine som nå inkluderer alle StudioPress-temaene GRATIS med sine hostingplaner) og vår egen AJ Clarke opprettet WPExplorer-temaer (inkludert vårt # 1 Total WordPress-tema) for å bygge kvalitet og tiltalende temaer for WordPress nettsteder. De har gjort det bra gjennom flere år nå bare ved å ansette få designere og selge tiltalende temaer.

Hvis du nettopp begynner med å lage WordPress-temaer, og ikke er trygg nok til å gå alene, kan du danne et team. Eller du kan delta i en virksomhet som allerede er i bransjen for å lage temaer for andre. På denne måten har du ikke det like vanskelig å tjene penger mens du fullfører arbeidet ditt.

Det kan være lurt å selge WordPress-temaene dine på Malmonster, Themeforest, Creative Market, eller du kan selge dem fra din egen webside. Akkurat som plugins kan du også jobbe med tilpassede WordPress-temaprosjekter for kunder å tjene noen ekstra kroner.

11. Tematilpasning

WordPress Theme Customization

Er du en avansert utvikler med litt ekstra tid på hendene? Prøv å tilby tilpasningstjenester. Mange utviklere tjener anstendige sideinntekter som tilbyr tilpasningstjenester for nettsted, tema og / eller plugin på WordPress-jobbsider.

I alle fall er det mange WordPress-brukere som kan installere et tema (eller kanskje har deres leverandør tilbudt dette sammen med oppsettet av WordPress-installasjonen), men de har ikke den tekniske muligheten til å gjøre endringer. For eksempel:

 • Egendefinerte sidelayout
 • Egendefinerte innleggstyper
 • Oppretting av logo / merkevare
 • Integrasjon av sosiale medier
 • Nyhetsbrevoppsett
 • e-handel butikkoppsett
 • Plugin-konfigurasjon

Dette er bare et super lite eksempel, siden det er så mange aspekter ved WordPress. Du kan tilby tjenestene dine til en fast pris per oppgave, eller gjøre tiden tilgjengelig til en variabel pris per time.

12. WordPress Design Services

make-money-rådgivning

En av de siste måtene vi ønsker å snakke om for å tjene penger online ved hjelp av WordPress er å tilby omfattende designtjenester. Det kan gjøres enkelt bare hvis du er god på WordPress – lage tilpassede design for klienter, og bygger et komplett nettsted fra grunnen av. Utviklere som jobber direkte med klienter på tilpassede nettsteder, belaster tusenvis for arbeidet sitt. Så selv om dette alternativet kan kreve mer kunnskap og krefter, er det veldig mye verdt. Og du kan i hovedsak pakke noen av de andre inntektsgenereringsmetodene som er nevnt på denne listen for å lage din samlede servicepakke (tilpasset tema, bloggoppsett, sikkerhetsoppsett, løpende vedlikehold osv.).

Nettsteder som kodbareUpwork og Toptal er gode steder å annonsere tilgjengeligheten din for klienters arbeid. Du kan også tilby tjenestene dine via din egen hjemmeside hvis du vil hoppe over mellommannen. Forsikre deg om at du har en flott portefølje hvis du tenker å lage en passiv inntektsstrøm ved å bruke denne metoden. Husk spesielt å be kundene om å gi tilbakemelding hvis de er fornøyde med arbeidet ditt eller å dele en anmeldelse av tjenestene dine som du kan legge ut på nettstedet ditt eller dele på sosiale medier. Dette kan virkelig øke salget på nettet, da attester fra toppbloggere er et godt samfunnsbevis.

Sluttnotat

Du trenger ikke å være et WordPress-geni for å tjene til livets opphold. Hvis du kan gjøre noe av det ovennevnte og vite hvordan du selger deg selv eller produktet ditt, vil du ha mange sjanser til å tjene virkelig gode penger ved å bruke WordPress. Finn også ut hva målgruppen virkelig ønsker; på denne måten vil du være på rett vei.

Har du flere strategier for å tjene penger online ved hjelp av WordPress? Del dem gjerne i kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me