I et økosystem som er i stadig utvikling, enten du er nybegynner eller erfarne WordPress-utviklere, er det viktig å følge med på den siste utviklingen for å forbli konkurransedyktig.


En av de største årsakene til den utbredte suksessen med WordPress som plattform har vært omfavnelsen av open source-prinsipper. Som med noe åpen kildekode, lider WordPress imidlertid problemet med overbelastning av informasjon. Det er så mange nettsteder der ute som er pålitelige ressurser for alle ting WordPress, det er vanskelig å vite hvor du skal begynne og hvem du kan stole på.

I denne artikkelen har vi samlet 12 av våre favoritt WordPress-ressurser for 2015 (vel, 13 virkelig siden WPExplorer.com bør være øverst eller listen din). Hver side inneholder et vell av materiale for å hjelpe nybegynnere med å plukke viktige ferdigheter og erfarne brukere tar ting til neste nivå. Vi har delt listen vår i tre seksjoner:

  1. Premium-temaer og plugins.
  2. Profesjonell WordPress-hjelp.
  3. Lærings- og opplæringsressurser.

Siden du (forhåpentligvis) allerede kjenner oss og sannsynligvis har sett WordPress-bloggen vår og våre fantastiske gratis WordPress-temaer, la oss komme i gang med de andre 12 ressursene du bør bli kjent med!

Beste ressurser for premium temaer og plugins

1. ThemeForest

Temaskog

Hvis du leter etter et tema for å bygge det nyeste WordPress-nettstedet ditt, hvor er bedre å starte enn den største markedsplassen for WordPress-temaer kjent for menneskeheten? ThemeForest tilbyr et stort utvalg av temaer kategorisert etter funksjonalitet, sammen med omfattende støtte. Produkter på markedet kommer fra tredjepartsutviklere og gjennomgår en omfattende gjennomgangsprosess for å sikre at standardene holder seg høye.

2. CodeCanyon

Codecanyon

CodeCanyon er en av de største kildene til premium WordPress-plugins rundt. Med 3 877 WordPress-plugins (og flere blir lagt til hver dag), er det et potensielt viktig verktøy i rustningen til enhver seriøs WordPress-sideeier eller -leder.

Det er verdt å merke seg at det er andre gode kilder til premium plugins (vi elsker FooPlugins, WPMU DEV og Pippins-plugins). CodeCanyon har imidlertid en rekke du ganske enkelt ikke finner andre steder.

3. Pro Plugin Directory

Pro Plugins Directory

Alle som har brukt tid på å bygge eller administrere WordPress-nettsteder vil vite hvor vanskelig det er å skaffe anstendige premium-plugins. Det har vært behov for en kvalitetsdatabase med premium plugins i noen tid nå, og det ser ut til at vi endelig kan ha en løsning i form av Pro Plugins Directory.

Katalogen ble lansert for bare noen måneder siden, og har allerede mer enn 150 plugins. Brukeropplevelsen er imponerende og gir en enkel overgang for de som brukes til den offisielle WordPress-katalogen. Innleveringsprosessen for utviklere er enkel og gir rask og enkel brukergjennomgang. Dette er definitivt en å holde øye med for fremtiden.

Beste ressurser for profesjonell hjelp med WordPress

4. Kodes

kodbare

Husker du når du ønsket å lage den lille finjusteringen til hvordan hjemmesiden din ser ut, men ikke visste hvordan du redigerer temakoden, eller ikke var trygg nok til å gjøre det? Vi vil, kodbare er der for å få deg ut av nettopp disse vanskeligheter.

Det er en markedsplass hvor du kan ansette freelance WordPress-utviklere for oppgaver i alle størrelser. Med en robust gjennomgangsprosess for entreprenører er Codeable en av de mest pålitelige outsourcing-tjenestene for WordPress og 98,9% av gjennomførte prosjekter som mottar femstjerners anmeldelser fra kunder.

5. WP-kurve

WP-kurve
WP Curve er en annen outsourcing-tjeneste for håndtering av WordPress-oppgaver. I motsetning til Codeable skjønt, er WP Curve ikke drevet gjennom tredjeparter, men driver sitt eget interne team av utviklere. For så lite som $ 79 per måned vil WP Curve ta seg av hele ditt sett med WordPress-støttebehov (for ett nettsted). Det er en flott oversikt over hva slags oppgaver du kan tilordne WP Curve i attesteringsdelen på nettstedet deres.

6. Envato Studio

Envato Studio
Envato Studio er et annet alternativ du kan banke på for profesjonell hjelp. I motsetning til de to tidligere oppføringene våre her, er Envato Studio ikke bare en WordPress-spesifikk markedsplass. Du kan også bruke den til å ansette fagpersoner til en rekke forskjellige oppgaver for koding, innhold, grafikk, video eller markedsføring. Tjenester som tilbys på plattformen blir individuelt vurdert av Envato Studio-teamet.

Et av de slående trekkene med denne plattformen er det faktum at detaljer som behandlingstid og antall tillatte revisjoner er forhåndsbestemt mellom kjøper og selger. Dette er en stor forskjell fra andre plattformer der det kan være vanskeligere å spikre slike ting.

Beste ressurser for læring og trening

7. WP 101

WP 101
WP 101 er en av pionerene innen WordPress ferdighetstrening og tilbyr fartsfylte videoer om alle grunnleggende aspekter av WordPress økosystem. Det er ikke en ressurs som er ment å lære deg hvordan du kan tilpasse et WordPress-nettsted imidlertid – dette er mer for bloggere og innholdsskapere som er nye på WordPress-plattformen.

Det er tre typer pakker tilgjengelig: 30 dagers tilgang, årlig tilgang og et alternativ for livet. Sammen med de som ønsker å finjustere sine egne WordPress-ferdigheter, er WP 101 også nyttig for profesjonelle nettstedsdesignere eller ledere som har muligheten til å hvitmerke sine videoer og tilby dem som tillegg til klienter via en enkel plugin.

8. WP-nybegynnervideoer

WP nybegynnervideoer
WP nybegynner er en flott ressurs for folk som nettopp begynner med WordPress. I likhet med WP 101, er det usannsynlig at innholdet du finner her vil være mellomnivå. Selv om nettstedet tilbyr nyttig innhold på tvers av forskjellige formater – skrevne artikler, guider og ordlister – er det videoseksjonen som virkelig skiller seg ut. Videoseksjonen er bare medlemmer, men medlemskapet er heldigvis gratis.

9. Trehus

Trehytte

Treehouse henvender seg til et bredere publikum enn våre to tidligere oppføringer, og er en flott løsning for folk med alle erfaringsnivåer som ønsker å oppgradere kodingspillet. Det er enormt mange temaer å utforske på nettstedet, inkludert WordPress, PHP, Ruby og App Development.

Treehouse-moduler er imponerende interaktive med spørrekonkurranser og oppgaver som er innebygd som standard, sammen med videoer, utskrifter og forumtavler. Med planer som starter på bare $ 25 i måneden – og den store mengden treningsressurser som er tilgjengelig – er Treehouse lett et av de ledende navnene på dette stedet.

Beste ressurser for utviklere

10. Spørringsinnlegg

Spørringsinnlegg

Query Posts er et bedre organisert og vennligere alternativ til den offisielle WordPress Codex. Utviklere vil finne de kronologisk og alfabetisk ordnede listene over WordPress-funksjoner langt lettere å navigere og bruke enn deres offisielle motpart.

11. WP-søk

WP-søk

WP-søk er som en WordPress-spesifikk Google. Det er skreddersydd for å hjelpe utviklere med å søke etter WordPress-funksjoner, malkoder, handlinger og mer. I likhet med søkemotorene i mainstream, inkluderer WP Seek automatisk forslag og lar brukerne også søke etter flere nøkkelord – massivt nyttig når du skriver tilpasset kode eller gjør endringer i temaelementer..

12. 10up Engineering Best Practices

10up Beste tekniske praksis

10up er et kjent navn i verden av webdesign, engineering og digital strategi. 10up Best Engineering Practices er viktig lesning for utviklere av alle erfaringsnivåer.

Dette prosjektet gir retningslinjer for god praksis for alle aspekter ved koding, fra å sette opp et lokalt miljø til å koble seg med PHP, designelementer, WordPress-spesifikke funksjoner og mer.


Vi håper listen over ressurser hjelper deg med å peke deg i riktig retning når det gjelder å utvide ditt WordPress ferdighetssett og få hjelp med nettstedene dine. Det har aldri vært en bedre tid å være involvert i WordPress, og det er mange andre utmerkede nettsteder der ute som vi måtte grudge la fra denne listen..

Vi er nysgjerrige på å høre tankene dine. Bruker du allerede noen av ressursene vi har nevnt? Eller har du dine egne valg som burde vært på listen? Ta kontakt via kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me