10+ Beste WordPress BackUp Plugins & Services

Å lage et nettsted er en morsom opplevelse når ting går riktig. Imidlertid kan opplevelsen fort bli sur hvis det oppstår et problem med WordPress-nettstedet ditt. For eksempel kan du bli offer for en ondsinnet hacker, eller gi etter for korrupte data når du installerer et nytt tema eller plugin. Eller kanskje har du ganske enkelt gjort en endring som du skulle ønske du ikke hadde gjort, og nå ikke har noen måte å gå tilbake på. Det kan være frustrerende å møte problemer med nettstedet ditt, enda mer når du ikke har noen anelse om hvordan du gjenoppretter det.


WordPress er normalt et trygt og pålitelig innholdsstyringssystem for nettstedet ditt. Men noen ganger til tross for alle forholdsregler, kan noe gå galt. Si at du mister nettstedet ditt, hvordan vil du gjøre det med å gjenopprette den til sin tidligere prakt??

Sikkerhetskopiering er svaret. De er et av de beste – og mest pålitelige – forsvarene mot enhver form for trussel mot nettstedet ditt. Med en vanlig backup-plan på plass, er alt du trenger å gjøre å gjenopprette innholdet, og du er i gang igjen.

Manuell versus automatiske sikkerhetskopier (aka med en plugin)

Manuelle sikkerhetskopier fungerer for et lite nettsted med et lite antall seere og et lite personale, men når nettstedet ditt publikum og ansatte vokser i størrelse, har du sjelden råd til å la nettstedet ditt gå offline. Selv om manuelle sikkerhetskopier gir flere valg, er det definitivt mer tungvint å holde manuelt sikkerhetskopiere nettstedet ditt. Du kan lese mer om hvordan du bruker manuelle sikkerhetskopier i vår fulle guide for hvordan du sikkerhetskopierer WordPress.

Generelt er administratorer av nettstedet altfor opptatt til å ta sikkerhetskopi av nettsteder manuelt, og manglende sikkerhetskopiering regelmessig kan forlate nettstedet ditt utsatt for unngåelig driftsstans, hvis nettstedet ditt mister data eller blir offer for et hack. Eller hvis vertsens servere blir angrepet fysisk (Enhver naturkatastrofe, velg ditt valg) eller på annen måte. For en webside med et respektabelt stort publikum er det best at du bruker en premium backup-tjeneste eller plugin. Og selv om nettstedet ditt ikke er veldig populært, bør du fortsatt ansette en gratis programtillegg i det minste.

Selv om du har et stramt budsjett, er det godt brukt penger på å bruke litt ekstra på en sikkerhetskopitjeneste. Disse tjenestene gjør alt det tunge løftet for deg, slik at du kan sove godt og vite at WordPress-nettstedet ditt er i gode hender. Men vi har gjort vårt beste for å inkludere det beste av de beste WordPress-backup-plugins – gratis og premium. Så bare fordi budsjettet ditt ikke gir deg nok svingrom for et av de betalte alternativene vi nevner, betyr det ikke at du ikke kan finne et fantastisk gratis plugin som kan hjelpe deg med å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt jevnlig.

1. VaultPress

VaultPress for WordPress

Den offisielle sikkerhetstjenesten levert av Automattic, VaultPress gir en mengde valg av sikkerhetskopiering, alt fra det mest grunnleggende fra $ 2 / mo til det avanserte priset til $ 20 / mo. Vi stoler faktisk på at VaultPress tar sikkerhetskopi av WPExplorer hver dag.

VP Gjenoppretter

VaultPress kan opprette og holde en oppdatert kopi av nettstedet ditt med daglig / sanntidssynkronisering av alt WordPress-innholdet ditt og gi automatiserte gjenopprettingsalternativer. I tillegg blir det utført en sikkerhetsskanning for å holde deg informert om mulige trusler mot nettstedets sikkerhet.

Vaultpress

Det er veldig enkelt å se på sikkerhetskopieringsarkivet og bestemme hvilken sikkerhetskopi du måtte ønske å bruke. Med VaultPress kan du enkelt gjenopprette nettstedet ditt med en FTP- eller SSH-tilkobling. Du kan laste ned sikkerhetskopiene og lagre den på hvilken som helst bærbar lagringsenhet eller laste den opp til et hvilket som helst online lagringsnettsted som Google Drive eller Dropbox. Hvis du noen gang har problemer med restaureringer, gir VaultPress god støtte for å hjelpe deg med restaurering av nettsteder.

For $ 29 / mo får du spambeskyttelse, automatiske gjenoppretter, sanntids sikkerhetskopiering, sikkerhetsskanning, full sikkerhetskopiarkiv og sikkerhetsstøtte. Den mest minimale planen Lite, gir daglig sikkerhetskopiering, automatiserte gjenoppretter, support for sikkerhetstjenester og et 30 dagers backuparkiv.

Du kan bruke VaultPress for flere nettsteder med bare en konto. Og du kan få tilgang til alle sikkerhetskopier ved å installere VaultPress-plugin.

2. BackupBuddy av iThemes

BackupBuddy - WordPress Backup Plugin for å gjenopprette Move WordPress

Info & Last ned

Bruk BackupBuddy til å sikkerhetskopiere og gjenopprette WordPress nettsteder sømløst og uten mye krefter i det hele tatt. Du kan lagre sikkerhetskopien hvor som helst via Amazon-webtjenester, Dropbox, Rackspace Cloud, FTP og e-post.

BackupBuddy - WordPress Backup Plugin for å gjenopprette Move WordPress (1)

Med BackUp Buddy kan du kjøre hyppige sikkerhetskopier av databaser eller fullføre sikkerhetskopier, bruke lagringsalternativer på stedet, bruke BackUp Buddy Stash-lagring, planlegge sikkerhetskopier, ekskludere visse filer fra å bli sikkerhetskopiert og lage sikkerhetskopieringsprofiler.

BackupBuddy - WordPress Backup Plugin for å gjenopprette Move WordPress (2)

Restaurering er veldig lett å følge, selv for en WordPress nybegynner. BackUp Buddy kan hjelpe deg med å transportere WordPress-nettstedet ditt til et annet domene eller være vert for. Andre funksjoner i BackUp Buddy inkluderer e-postvarsler, lagringsgrenser for sikkerhetskopiering, individuell fillagring, skanning av skadelig programvare, databasetekstutskiftninger, databaseskanning og reparasjon og interaktivt kartkartkart.

3. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

UpdraftPlus er en effektiv og svært populær freemium-plugin som hjelper deg med å lage sikkerhetskopier av ditt WordPress-nettsted på Amazon S3, Google Drive, Rackspace Cloud, Dropbox, FTP, SFTP, SCP, OpenStack Swift, WebDAV og til og med via e-post.

Med dette alternativet kan du raskt lage fullstendige sikkerhetskopier av WordPress-nettstedet ditt, og lagre dem enten på skyen eller laste dem ned direkte til datamaskinen din. Plugin-enheten støtter også både planlagte og on-demand-sikkerhetskopier, og gir mulighet for forskjellige tidsplaner for nettstedets filer og databaser.

Valg av trekk

Bruk Updraft til å utføre raske gjenoppretting, automatisk sikkerhetskopiering med gjentatte tidsplaner, migrere nettsteder, velge bestemte filer for å ta sikkerhetskopi og laste ned sikkerhetskopieringsarkiver. Hvis en opplasting stopper for tidlig eller mislykkes, forsøker plugin-filen den mislykkede opplastningen på nytt. Krypter database-sikkerhetskopier med premiumversjonen av plugin-modulen. Denne pluginen fungerer på flere språk, og oversettelsesarbeidet pågår. Gratisversjonen vil være egnet for de fleste brukere, selv om premiumversjonen tilbyr en hel rekke tilleggsfunksjoner, inkludert tilgang til prioritert støtte.

4. BlogVault

BlogVault-sikkerhetskopier

Info & Last ned

Et sikkert backup-system som hjelper WordPress-brukere å lage sikkerhetskopier automatisk, utføre autogjenoppretting, migrere nettsteder og se sikkerhetskopier i opptil 30 dager. Du kan lagre all sikkerhetskopi du ønsker fra sikkerhetskopieringsarkivet til Dropbox. Du kan prøvekjørte sikkerhetskopier på BlogVault-servere for å sjekke om den valgte sikkerhetskopien er den du ønsket.

BlogVault for å sikkerhetskopiere WooCommerce

Med BlogVault kan du også aktivere en funksjon for sikkerhetskopiering i sanntid. Dette betyr at når du gjør endringer på nettstedet ditt, vil BlogVault ikke ta og oppdatere tilsvarende filer. Slik er innholdet på nettstedet ditt alltid trygt!

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer inkrementelle sikkerhetskopier, gratis lagring på stedet, flerstøttet support, integrert iscenesettelse, tabell-sikkerhetskopiering for WooCommerce-butikker og et fantastisk supportteam som er klar til å hjelpe 24/7.

5. Duplikator

Duplikator gratis WordPress-plugin

Duplicator er migreringsplugin som du kan bruke til å tackle sikkerhetskopier av øyeblikksbilder av nettstedet ditt. Den gratis plugin-modulen lar deg klone ditt WordPress-nettsted og opprette manuelle sikkerhetskopier på forespørsel. Det skapte en komplett sikkerhetskopi av WordPress-filene, innholdet på nettstedet, databasen, temaene og plugins som er pakket sammen i en zip-fil.

Det er også en proversjon tilgjengelig for backup-planlegging, lagring av skylagring, e-postvarsler og mer.

6. BackWPup

BackWPup gratis WordPress-plugin

BackWPup er en annen freemium-plugin som kan utføre automatiserte sikkerhetskopier av WordPress-nettsteder, utføre WordPress XML-eksport, optimalisere, sjekke og reparere databaser.

backUpwp gratis

Sikkerhetskopiene kan lagres via FTP-servere, Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, Rackspace sky, Sugar Sync og i proversjonene til Amazon Glacier og Google Drive. Hvis du noen gang trenger flere funksjoner eller støtte, kan du bare oppgradere til premiumversjonen av plugin-modulen.

7. SnapshotPro

SnapshotPro

Snapshot er et plugin fra WPMU DEV som lager sikkerhetskopier av alt innhold, hele databasen eller spesifikke tabeller. Programtillegget kan planlegges for å utføre automatiserte sikkerhetskopier, og du kan lagre sikkerhetskopiene til Dropbox, Amazon S3 eller SFTP. Plugin-en er en del av WPMUdev-medlemskapet og inkluderer støtte for ett-klikks sikkerhetskopiering og gjenoppretting, automatiserte sikkerhetskopieringer, flerstedsstøtte og inkluderer til og med 10 GB WPMUdev skylagring.

8. WPVivid

WPvivid

Med WPvivid kan du ta backup, gjenopprette og migrere nettstedet – men akkurat nå skal vi fokusere på sikkerhetskopiene. Den gratis plugin-en inneholder funksjoner for automatiserte sikkerhetskopier, support for skylagring (Dropbox, Google Drive, Amazon S3, SFTP, osv.), Gjenoppretting av ett klikk, sikkerhetskopier med ett klikk, ingen størrelsesgrenser for sikkerhetskopiering og mer. Plugin-en er også kompatibel med den populære MainWP-sidebehandleren, slik at du enkelt kan administrere sikkerhetskopier for alle nettstedene dine. Og det spiller fint med sidebyggere som Elementor, SiteOrigin og Beaver Builder.

WPvivid Pro legger til enda flere alternativer for inkrementelle sikkerhetskopieringer, flerstedsstøtte, ekstern lagring, avansert planlegging, brukerrollefunksjoner og mer.

9. BackupGuard

BackupGuard

Opprett enkelt en sikkerhetskopi av nettstedet ditt med BackupGuard. Plugin-enheten har mange sikkerhetskopifunksjoner for å lage et ubegrenset antall sikkerhetskopier av nettsteder, individuelle sikkerhetskopier av filer eller mapper, og til og med multisidige sikkerhetskopieringer. I tillegg er det enkelt å planlegge, eksportere eller importere sikkerhetskopiene. Og BackupGuard tilbyr en unik fremdriftslinje slik at du kan se hvor du er i sikkerhetskopien (eller til og med avbryte den hvis du vil).

10. CodeGuard

CodeGuard-sikkerhetskopier

Info & Last ned

Et sikkerhetskopisystem som lager en sikkerhetskopi av alt på WordPress-nettstedet ditt. Installasjonsprosessen skal ikke være for vanskelig for noen som har brukt WordPress på en stund, sikkerhetskopiene opprettes automatisk, og du kan overvåke endringer i filer i nettverket ditt..

Gjenoppretting kan gjøres ved å laste ned zip-filen og utføre manuell gjenoppretting, eller velge visse filer som skal gjenopprettes, eller på den enkle måten ville være å velge en automatisk full gjenoppretting. Med planer fra $ 39- $ 239 / mo kan det høres litt dyrt ut, men det er virkelig ikke når du tar i betraktning at det beskytter nettstedet ditt.

11. WPBackItUp

WPBackItUp WordPress Plugin.

Vårt nest beste valg – WPBackItUp – er en solid utfordrer for sikkerhetskopiering av nettstedet ditt, med en unik prisstruktur. Sikkerhetskopiering av nettstedet og gjenoppretting av det manuelt er helt gratis. Hvis du imidlertid vil benytte deg av gjenopprettingsalternativer med ett klikk (sammen med en rekke andre funksjoner), må du betale $ 79 for premiumversjonen.

I det hele tatt er WPBackItUp et solid alternativ til andre løsninger for sikkerhetskopiering av WordPress-nettstedet ditt. Støtten og dokumentasjonen deres er utmerket, noe som betyr at du uten tvil trenger noe mer enn gratisversjonen for å beskytte nettstedet ditt.

12. Alt-i-ett-migrasjonsprogram

Alt-i-ett WP-migrasjon

Alt-i-ett WP Migration er akkurat slik det høres ut – en plugin som konfigurerer deg for suksess når du flytter nettstedet ditt. Men du kan bruke plugin-en til bare å eksportere en sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Bare logg inn på nettstedet ditt, naviger til avsnittet om alt-i-ett-migrasjonsprogrammet WP Migration og klikk på den store grønne eksportknappen. Og pluginen inkluderer WP-CLI-integrasjon slik at du kan opprette sikkerhetskopier og ekskludere filer (som spam-kommentarer, innlegg-revisjoner, inaktive plugins osv.) Med raske kommandoer..

Hvorfor sikkerhetskopiering av nettsteder er så viktig

Enkelt sagt er en sikkerhetskopi en kopi av nettstedet ditt som er lastet opp andre steder (for eksempel på serveren din, eller til en filvertjeneste som Dropbox). De er avgjørende for å sørge for at du har en måte å gjenopprette nettstedet når ting går galt. Tenk deg for eksempel en feil som påvirker nettstedet ditt for e-handel. Hvis du ikke har noen sikkerhetskopi – og ingen måte å gjenopprette tapte data – kommer det til å påvirke hele virksomheten din massivt. Mens utsiktene kan være dystre, vil du ha en sikkerhetskopieringsstrategi på plass – til og med en enkel – for å redde baconet ditt.

I det hele tatt kan sikkerhetskopiering av nettstedet ditt hjelpe deg å beskytte mot en rekke trusler, inkludert:

  • Hackere på nettstedet. Mens noen hackere har som mål å stjele sensitiv informasjon, vil mange hacke nettsteder bare for å bevise at de kan. Hvis du har et nettsted, er du allerede i faresonen.
  • Malware og virus. Ondsinnede trusler som virus, trojanere og annen skadelig programvare kan finne veien til nettstedet ditt via WordPress-plugins, og skade eller stjele dataene dine. Selv om WordPress er sikkert, er det fremdeles ikke 100% ufeilbarlig. Tidligere versjoner av WordPress har blitt truffet, og å ha en sikker full sikkerhetskopi betyr at du vil være forberedt på verste fall.

I det store og hele er sikkerhetskopier av avgjørende betydning – men like viktig er den generelle planen. La oss se på hvordan vi kan gjøre det.

Opprette en sikkerhetskopieringsplan

En sikkerhetskopieringsplan er ganske enkelt frekvensen du utfører sikkerhetskopier på. Dette kan være en ukentlig eller månedlig sikkerhetskopi, selv om frekvensen kan variere basert på dine egne unike krav. Uansett anbefaler vi å gjennomføre vanlige sikkerhetskopier.

Å lage en sikkerhetskopieringsplan er en relativt enkel prosess. Mens du kunne utføre noen enkle beregninger (inkludert factoring i trafikknivåene dine), realiteten er at hvis du tar sikkerhetskopi regelmessig og ofte bruker den valgte løsningen sine innebygde funksjoner, bør du være god til å gå.

Når det er sagt, ønsker du ikke å lagre kopier av hver eneste sikkerhetskopi du lager ett sted. I stedet prøver du å ha minst en lokal sikkerhetskopi med en andre kopi lagret utenfor stedet. Igjen kan plugins hjelpe deg med dette, og mange tilbyr en måte å lagre sikkerhetskopier eksternt.


Bare for å gjenta – sikkerhetskopier er avgjørende. De hjelper deg å komme tilbake online raskt og enkelt etter et problem, og enda viktigere, hjelper til med å minimere driftsstansen som besøkende opplever. Og til slutt er det virkelig ingen god grunn (ikke en eneste) til å ikke ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Det er bedre å være trygg enn beklager – og det er nøyaktig grunnen til å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Selv om du skulle føle at nettstedet ditt ikke kommer til å miste mye i veien for trafikk / inntekter på grunn av litt nedetid, kan du fremdeles potensielt miste alt du har lagt ut på nettstedet ditt.

Jeg vil absolutt anbefale at du i det minste får en gratis programtillegg for å beskytte WordPress-nettstedet ditt. Og sørg for å alltid ta en sikkerhetskopi når du publiserer nye innlegg, så vel som før og etter større oppdateringer til WordPress-installasjonen, temaene og plugins (eller i det minste en gang i måneden bare for å være trygge).

Har du prøvd noen av alternativene i vår beste WordPress backup-plugins-sammenstilling? Eller savnet vi favoritt-plugin-modulen din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet – vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me