Erfarne WordPress-utviklere har vanligvis en samling nettsteder de ofte for å få de siste nyhetene, produktanmeldelser og opplæringsprogrammer relatert til design, utvikling og koding. Det er navnet på spillet. Jo lenger du har vært i denne bransjen, jo mer kjent har du eksisterende ressurser og hva hver og en tilbyr som er unik.


Det kan være tidkrevende å sortere gjennom det som er der ute, spesielt når du bare vil komme deg til det gode.

Enten du er en proff på lang tid eller bare kommer i gang, må du noen ganger referere til et faktum, en hvordan du gjør til video eller et kodebit for å få prosjektet til å komme videre etter planen. Med det i bakhodet vil sannsynligvis følgende ti ressurser være nyttige for å få nettstedene dine opp og gå raskere og mer effektivt.

WordPress Codex

wordpress-codex

En ikke-brainer, ikke sant? Likevel må det nevnes – spesielt for nybegynnere. De WordPress Codex er en robust ressurs som dekker praktisk talt alle aspekter av CMS. Hvis du følger artiklene her, vil du hjelpe deg med å få ditt første nettsted fullført. Det leder deg gjennom alt fra installasjon til å installere temaer til å skrive dine egne plugins.

Nevnte jeg at det er omfattende?

Noen få sentrale ressurser du bør ta hensyn til her inkluderer WordPress.tv og Lag WordPress. WordPress.tv inneholder offisielle videoer fra WordPress-teamet, intervjuer fra de forskjellige WordCamp-hendelsene som finner sted rundt om i verden, og mer. Gjør WordPress gir brukere et tilgang til å se på utviklingen av ulike aspekter ved WordPress, inkludert Core, UI, Accessibility og mer. Du kan til og med engasjere deg og bidra til utvikling av fremtidige inkarnasjoner av WordPress, hvis du vil.

WPExplorer

Vi er tydeligvis en stor ressurs som du allerede bør ha bokmerke. Med nyttige tutorials, gode plugin- og temaanbefalinger og viktige nyheter om WordPress, er WPExplorer et fantastisk sted å lete etter den informasjonen du trenger. Vi har brukt år på å jobbe med bloggen vår, finne kvalitetsforfattere for å dele kunnskapen deres og samle hundrevis av temaer og plugins for å anbefale. I tillegg har vi laget våre helt egne gratis WordPress-temaer som du kan laste ned og bruke når du måtte ønske det.

Moment

Moment

Moment er et flott nettsted for nyheter og fellesskap i WordPress som inneholder oppdatert info og artikler skrevet av samfunnseksperter. Jeg frekventerer dette nettstedet mye fordi jeg liker den unike vinkelen som er tatt på historiene her. Forfatterne tenker utenfor boksen og lar meg ofte si “Hmm”, noe som absolutt blir verdsatt. Med så mange WordPress-nettsteder på nettet nå, er det sjelden du finner en som får deg til å tenke, men dreiemoment passer til regningen.

Det er en forretningsvinkel på mange av artiklene også, så hvis du ønsker å gjøre WordPress-nettstedet ditt til en online virksomhet, vil du finne det du trenger her og deretter noen.

CSS-triks

CSS-triks

En sann ressurs hvis det noen gang var en, CSS-triks gir besøkende enkle CSS-utdrag, tips og triks å implementere på nettstedene sine. Det er flere andre nettsteder som tilbyr lignende ressurser, men jeg liker spesielt godt denne på grunn av sin intuitive design og enkle tilnærming. Ikke la noen fortelle deg at et attraktivt design spiller noen rolle – det gjør det mest og CSS-Tricks er et relevant eksempel på nettopp det.

I tillegg, hvis du noen gang trenger noen CSS-utdrag utenfor WordPress, har dette nettstedet du dekket i tillegg med nok PHP-, JavaScript- og jQuery-triks til å holde deg opptatt i lang tid.

WP Jedi

Du må sette pris på et nettsted som administrerer daglige oppdateringer uten å ofre kvalitet, og det er nettopp det WP Jedi oppnår. Du kan forvente plugin- og temaoppdateringer, sikkerhetsløsninger, SEO-tips og mer. Det er liksom innholdet på mange forskjellige WordPress-nettsteder alt sammen rullet til ett. Og alt som reduserer antall ting jeg trenger å klikke på en gitt dag, er en god ting. Det høres kanskje lat ut, men når det gjelder å jobbe online, er effektivitet nøkkelen.

Pippins plugins

Pippins-plugins

Pippin Williamson har et solid (og fortjent) rykte som utvikler av plugins av høy kvalitet, og Pippins plugins er nettstedet hans. Det er mange tutorials tilgjengelig her gratis for å holde den spirende utvikleren opptatt. Men hvis det ikke er nok for deg, er det også et betalt medlemsalternativ som åpner deg for enda flere opplæringsprogrammer. Ikke glem å lese en anmeldelse eller to og sjekk støtteforumet også.

Dette nettstedet er en tidssug på best mulig måte. Seriøst tør jeg deg ikke å lære noe.

WP Hub

Skjønt oppdatert sjeldnere enn noen av de andre bloggene jeg har nevnt her så langt, WP Hub kompenserer for mangelen på kvantitet med kvalitet. Du kan forvente lange lister med plugins og temaer, dybdeopplæringer og en rekke ressurser som er designet for å være relevante i lang tid. Oh, og det er verdt å nevne at de selger temaer og plugins også. Med nesten 700 temaer og mange plugins du kan sortere gjennom, kan du hoppe på det. Vel verdt bokmerket hvis du spør meg, og vel verdt en jevnlig titt.

WPKube

Leter du etter en annen god les å legge til i listen din? Sjekk ut WPKube. Devesh Sharma startet WPKube tilbake i 2010, og det har blitt en flott kilde til guider, ressurser og anbefaling relatert til WordPress. Og innleggene deres er flotte for ethvert teknisk nivå av WordPress-bruker. Hvis du er en nybegynner eller en hardcore-utvikler, kan du fremdeles sette pris på innlegg om Irriterende ting om WordPress (og hvordan fikser du dem), eller 25 kvinner å se i WordPress.

ManageWP

managewp-blogg-side

Tilgi den åpenbare selvpromoveringen (som jeg er redaktør), men ManageWP blogg er faktisk en veldig nyttig ressurs i seg selv. Vi deler de siste WordPress-nyhetene, tilbyr et utvalg av de viktigste temaene og plugins i måneden, og gir en grundig analyse av de siste trendene rundt WordPress-utvikling.

Det er også veiledninger og mange tips og triks for å holde deg opptatt med å optimalisere det nyeste nettstedet i overskuelig fremtid.

Speckyboy Design Magazine

Skjønt viet design generelt, Speckyboy Design Magazine har en WordPress-seksjon som jeg ikke kan la være å elske. Nettstedet dekker også mobilutvikling, UX, grafisk design, frilansing og til og med fotografering. Og siden nettstedets samlede dekning er bred, fungerer det som et fint segment til neste seksjon. Du trodde du bare skulle få 8 ressurser, men jeg har satt sammen noen “bonuser” for å utvide verktøykassen til utvikleren din ytterligere.

Bonusressurser for å holde dine utviklingsferdigheter skarpe

Når du skrider frem i din utviklingskarriere, vil du kontinuerlig prøve nye ting for å styrke ferdighetene dine og utvide kunnskapsbasen. Følgende “bonus” ressurser burde hjelpe deg med å holde deg på sporet:

  • Tuts + Code Tutorials: Koder-delen av Tuts + omfatter alt fra WordPress til mobilutvikling til PHP, og inkluderer alt du trenger for å avgrense kodings- og designferdighetene dine og deretter noen. En ekte ressurs som har vist seg nyttig i industrien i ganske lang tid nå.
  • Grafikkpapir av Konigi: Det er akkurat slik det høres ut og er helt uvurderlig for designere på tvers av forskjellige fagområder. I utgangspunktet er det 8,5 x 11 tommers grafisk papir laget spesielt for interaksjonsdesignere, visuelle designere og informasjonsarkitekter for å utvikle wireframes for nettsteder som er fornuftige. Last ned den, så ser du hva jeg mener.
  • En liste bortsett: Hvor ville vi vært uten dette nettstedet? Det hele står på nettstedets tagline, “For folk som lager nettsteder”, og det er påvist gang på gang gjennom det unike antallet webdesign, koding, innholdsoppretting, UX og mer. Magasinstilen har virkelig appell. Hva kan jeg si? Jeg er en sucker for godt design.

Selv om ikke alle vil finne alle nettstedene jeg har oppført her nyttige, har de appell i en rekke bransjer og har vist seg nyttige i mine egne nettstedutviklingsoppgaver, så jeg kunne ikke motstå å dele dem med deg her.

Over til deg. Hva er noen av favorittressursene dine som gjør design og utvikling av WordPress nettsteder litt enklere eller intuitive? Hvilken webside kan du bare ikke bo uten? Jeg vil absolutt elske å høre tilbakemeldingene dine, så avslutt forslagene dine i kommentarfeltet nedenfor. Og hvem vet? Kanskje de vil bli inkludert i et fremtidig innlegg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me