10 verktøy for å gjøre det enklere å jobbe med WordPress

Fantastiske verktøy for å gjøre det enklere å jobbe med WordPress

Jeg vedder på at vi er enige når jeg sier at livet allerede er vanskelig som det er. Det er altfor kort og med begrenset tid å gjøre alt på WordPress-bøtte-listen og være alt du noen gang har ønsket deg. Å ha et par kjempefine verktøy for å hjelpe deg med byrden er virkelig en livredder.


Disse 10 fantastiske verktøyene vil gjøre deg sinnsykt produktiv og ditt WordPress-liv mye enklere. Du vil få mer arbeid på kortere tid. Noe som betyr at du har flere minutter på dagen du kan tilbringe med familien eller nyte tingene du jobber så hardt for.

10 fantastiske verktøy for å gjøre ditt WordPress-liv enklere

Få en penn og litt papir når vi skal gjøre WordPress-livet 10X enklere. Vi blander gratis og premium verktøy, fordi det til tider ikke er gode ting i livet. Premium-verktøyene er imidlertid relativt billige (og hvis du ikke ser favorittverktøyet ditt på denne listen eller har spørsmål eller forslag, ikke nøl med å kommentere på slutten av innlegget).

1. Yoast SEO

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress livet ditt enklere enn seo

WordPress SEO og SEO generelt er ikke noe barns lek. En feil, og Google nøl ikke med å henge deg ut for å tørke. Fortsatt er det å rangere godt etter nøkkelordene dine i Google (de andre søkemotorene følger IMHO) like enkelt som kake, mer med en plugin som Yoast SEO.

Siden jeg hoppet på WordPress bandwagon for et par år siden, har Yoast SEO vært min go-to SEO løsning. Takket være denne pluginen og massevis av nøye skrevet SEO-innhold, har vi rangert først på Google for et par nøkkelord.

Men hva gjør at Yoast SEO skiller seg ut blant mange andre WordPress SEO-plugins? For det første hjelper Yoast SEO deg med å lage lesbart innhold som er fagmessig optimalisert for å be om søkemotorer rett fra innleggets redigeringsprogram!

Andre funksjoner inkluderer brødsmuler, kanoniske nettadresser, interne koblingsforslag, innholdsinnsikt, viderekoblingsansvarlig og 24/7 support blant andre. Dette verktøyet leveres i to smaker, en gratis versjon og en premiumversjon som koster $ 89 dollar.

Lær mer om Yoast SEO

2. Fantastisk skjermbilde

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress-livet ditt enklere

Ser du skjermbildene i dette innlegget? Vel, jeg tar tak i dem ved hjelp av Awesome Screenshot, takket være Dev Sharma fra WPKube som introduserte meg dette kjekkeste verktøyet.

Det har gjort WordPress blogging livet mitt mye enklere fordi jeg tidligere måtte bruke prt sc (Print Screen), MS Paint og Photoshop som involverte mange trinn.

Verktøyet har mange funksjoner som gjør at kommentarer, fangst og redigering av skjermbilder / lokale bilder blir en tur i parken. Det er en opplasting med ett klikk som gjør det enkelt å dele fangsten din.

Du kan ta tak i hele siden, skrivebordet ditt, en synlig del av nettleservinduet, et utvalg av siden, forsinke en fange og redigere bildene til ditt hjerte. Dessuten tilbyr de en skjermopptaker som koster $ 19.99 dollar i året.

Awesome Screenshot har utvidelser for Mozilla Firefox og Chrome og en frittstående Chrome-app som er et mirakel å bruke.

Lær mer om Awesome Screenshot

3. FileZilla

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress livet ditt enklere filezilla

Uten riktig verktøy fører flytting av filer fra harddisken til en ekstern server migrene. I FTP-kategorien bærer FileZilla dagen for deg virkelig, men det er bare meg.

Men kan du skylde på at jeg elsker et FTP-verktøy som er utrolig enkelt å bruke? Så lenge du har riktig påloggingsinformasjon, kan du få tilgang til webserveren din og flytte filer rundt som en sjef.

For eksempel kan du laste ned filer / mapper fra webserveren din ganske enkelt ved å dra og slippe. For ikke å nevne, FileZilla har fantastiske sikkerhetsinnstillinger som gir deg sikker tilgang til ditt WordPress-nettsted for å gjøre som du vil.

Du kan opprette filer på serveren din rett fra skrivebordet ditt, enkelt endre filtillatelser og gjøre så mye mer. FileZilla er en gratis opensource FTP-klient, som søter avtalen.

Lær mer om FileZilla

4. RegistreringMagic

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress-livet ditt enklere å registrere

Som WordPress-bruker, vil du åpenbart trenge å lage skjemaer på et tidspunkt. I denne forbindelse vil du merke at WordPress brukerregistreringssystem er begrenset i funksjonalitet.

Det er nettopp derfor du trenger RegistrationMagic, en brukerregistrering og administrasjonsplugin på steroider.

I et nøtteskall hjelper RegistrationMagic deg med å “… lage tilpassede brukerregistreringsskjemaer, godta betalinger, spore innsendinger, administrere brukere, analysere statistikk, tilordne brukerroller og mye mer!” Fra det eneste sitatet, kan du fortelle at denne pluginen gjør det tungt.

For å gi deg et bedre bilde, la oss se noen av tingene denne dårlige gutten kan gjøre. For det første kan du opprette ubegrenset antall brukerregistreringsskjemaer med forskjellige felt. Dette betyr at du til og med kan godta filvedlegg på skjemaene dine.

RegistreringMagisk sendes med en front-end brukerside som lar brukerne registrere seg på nettstedet ditt, logge inn, laste ned innsendinger, sjekke transaksjoner og tilbakestille passord blant annet.

Denne plugin-en skinner i brukerstyring, hva med et intuitivt dashbord som hjelper deg å spore skjemainnleveringer, konfigurere betalinger for betalte brukere, filtrere skjemaer avhengig av dato / tid og så mye mer.

Det er en gratis smak av RegistrationMagic tilgjengelig på WordPress, men de beste funksjonene finner du i pro-versjonen som er tilgjengelig på RegistrationMagic.com.

Lær mer om RegistrationMagic

5. Pene lenker

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress-livet ditt enklere pene lenker

I stedet for å bruke en stygg lenke som f.eks https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, kan du bruke Pretty Links-plugin for å opprette en mer brukervennligere kobling, for eksempel https://yoursite.com/product-name. Denne andre lenken er penere og lettere å spre.

Med andre ord hjelper Pretty Links deg med å korte ned koblinger ved å bruke ditt eget domene, i stedet for å stole på tredjeparts koblingsforkortingstjenester som bit.ly eller tinyurl.com. Du kan deretter omdirigere hvilken som helst lenke du oppretter til hvilken som helst annen URL du ønsker.

I tillegg kommer Pretty Links med en koblingssporingsmotor som viser deg hvor mange klikk koblingene dine får, hvor klikkene kom fra, vert, nettleser og operativsystem.

Dette verktøyet er fantastisk for WordPress-brukere som ønsker å spore lenker i e-post, rydde opp tilknyttede lenker og dele lenker på sosiale medier, kommentarer og fora.

Lær mer om Pretty Links

6. Trives leder

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress-livet ditt lettere trives

Enten du har en liten eller stor online virksomhet, er e-postmarkedsføring en av de beste måtene å nå målgruppen din og øke konverteringsfrekvensene. Tenk på det som å ha et direkte kontaktmiddel med potensielle kunder.

Men før du begynner å sende markedsføringsmeldinger til potensielle kunder, må du samle relevant publikumsinformasjon som fornavn, e-postadresse og alt annet du trenger. Og hvilken bedre måte å fange opp denne informasjonen enn å bruke Thrive Leads?

Dette listebygningsverktøyet har fine funksjoner som SmartExit for å fange besøkende før de forlater nettstedet ditt, A / B-tester, presis målretting, vakre animasjoner, triggeralternativer, ubegrensede opt-in-former, integrasjon med flere e-postmarkedsføringsplattformer og detaljerte rapporter blant andre.

Thrive Leads er et førsteklasses verktøy. En enkelt lisens vil gi deg en engangsavgift på $ 67 dollar. Andre planer inkluderer $ 97-pakken for 5 nettsteder, den 15-stedlige lisenspakken som går for $ 147 dollar og $ 19 / måned Thrive Membership-pakke for ubegrensede nettsteder.

Lær mer om Thrive Leads

7. WAMP

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress-livet enklere

Jo mer du lærer om WordPress, jo lettere blir livet ditt så langt som å jobbe med plattformen går. Den beste måten å lære om WordPress er å dykke rett inn og teste ting på egenhånd.

Likevel trenger du en webserver for å kjøre hvilken som helst forekomst av WordPress. Samtidig ville det ikke være fornuftig å kjøpe et domenenavn og registrere deg for en webhotellkonto hvis du bare vil teste WordPress-farvannet.

Hva er en WordPress-bruker å gjøre? Glad for at du spurte. Du kan installere WordPress på din PC ved hjelp av et verktøy som WAMP. WAMP er et forkortelse for Windows Apache MySQL og PHP. På lekmannsspråk installerer WAMP en webserver på din PC.

Med en webserver kan du deretter installere så mange forekomster av WordPress som du vil teste hva du vil. Hvis du har en Mac, kan du bruke MAMP eller XAMPP.

Lær mer om WAMP

8. Chrome Developer Tools

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress livet ditt enklere utstyr

For en livredder dette har vært. Chrome Developer Tools (DevTools) er en viktig del av Google Chrome-nettleseren som de fleste WordPress-nybegynnere ikke vet om.

For å spare deg for spenningen, la Chrome Developer Tools mye nettkildeskriving og feilsøkingskraft i hendene.

Takket være DevTools kan du ha dyp tilgang til internalen på WordPress-nettstedet ditt direkte fra nettleservinduet. Hvorfor er det å ha så mye tilgang viktig?

Vel, du kan redigere nettstedet ditt midlertidig uten å faktisk endre koden, se layoutproblemer, spore opp problematisk kode, sjekke lastetiden for nettstedet ditt og leke med JavaScript blant annet.

Chrome Developer Tools er innebygd i Google Chrome, noe som betyr at du får all denne awesomeness gratis. For å få tilgang til DevTools, høyreklikk på hvilket som helst sideelement og velg Inspisér element. Nedenfor ser du hvordan jeg endret opp WordPress.org hjemmesiden:

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress livet ditt enklere endringer i WP-endringer

Og bare for å være rettferdig, her er en Tillegg for nettutvikler for Mozilla Firefox.

Lær mer om Chrome DevTools

9. Notatblokk++

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress livet ditt enklere notisblokk pluss pluss

Når du jobber med WordPress, kan det være lurt å bli skitten og skitten og skrive kode på egen hånd. Kanskje du vil lage ditt eget barnetema, legge til litt kode i .htaccess-filen, redigere wp-config.php eller legg til funksjoner til din functions.php arkiv blant annet.

Og siden kode raskt kan komme ut av hånden, trenger du en kjempeflott koderedigerer som hjelper deg å holde deg oppdatert uten å bli berserk. NotePad ++ gjør det utrolig enkelt å skrive kode på en rekke programmeringsspråk.

Med funksjoner som syntaksutheving og folding, søk og erstatt funksjonalitet, dokumentkart, en attraktiv GUI, automatisk fullføring og så mye mer, har det aldri vært enklere å skrive kode.

Lær mer om NotePad++

10. Google nøkkelordplanlegger

10 fantastiske verktøy for å gjøre wordpress livet ditt enklere med søkeordplanlegger for Google

Innholdsmarkedsføring og SEO går hånd i hånd så langt det genererer målrettet trafikk. For å vinne så langt som innholdsmarkedsføring og SEO går, trenger du skarp søkeordforskning. Hvordan ellers vil du fortelle hvilke emner som interesserer leserne dine?

Kanskje har du gått tom for emneideer. Hvordan får du nye ideer for å holde innholdsmarkedsføringsapparatet i gang? Igjen, du trenger riktig søkeordforskning for å bestemme temaene leserne dine ønsker å lese.

Leserne dine bruker nøkkelord for å finne emner og produkter. Hvis du kan finne disse nøkkelordene, er du halvveis gjennom døra. Hvis du har lest så langt, vil du gjerne vite at det er like enkelt å finne nøkkelord som å jobbe med Google Søkeordplanlegger.

Det er et gratis verktøy fra Google som lar deg generere søkeordideer rundt hovedemnet ditt.

Lær mer om Google Søkeordplanlegger

Nå over til deg

Hvilke verktøy gjør WordPress-livet ditt enklere? Har vi utelatt dine favoritt WordPress-verktøy? Sjekk ut flere WordPress-verktøy for virksomhet på bloggen vår, eller del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Ser deg rundt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map