10 vanlige feil i e-postmarkedsføring som skal unngås for enhver pris

Jeg tror du vil være enig når jeg sier: markedsføring via e-post er ikke for svakhet i hjertet. Men det er bare gyldig hvis du ikke vet hva du gjør og ender opp med å gjøre noen eller alle vanlige e-postmarkedsføringsfeil i dette innlegget..


Du kan ta det fra oss; e-postmarkedsføring er fortsatt en av de beste måtene å drive trafikk og øke salget. Og hvis du gjør leksene godt, kan du unngå disse vanlige fallgruvene og gjøre e-postmarkedsføring til en gullgruve.

Høres ut som en god del, ikke sant? Jeg tar det for meg at du nettopp begynner eller tenker på e-postmarkedsføring. Hvis du er en proff, vel og bra, er du velkommen også.

Uten videre, la oss komme til virksomheten og bygge deg en e-postliste som gir konkrete resultater. Her er 10 svært vanlige e-postmarkedsføringsfeil du absolutt bør unngå.

1. Starte e-postmarkedsføring sent

Vanligvis ser de fleste nybegynnere ikke den enorme verdien i e-postmarkedsføring. Så i stedet for å fordele e-postmarkedsføring av tiden og ressursene den fortjener, fokuserer du på å lage innhold, sosiale medier og litt SEO.

Som sådan legger du e-postmarkedsføring på bakbrenneren, og ender opp med å legge igjen mye penger på bordet. Du glemmer et flertall av folk som kommer til nettstedet ditt fra søkemotorer og sosiale medier ofte ikke kommer tilbake.

Du kan imidlertid snu tabellene ved å distribuere e-postmarkedsføring mens du starter nettstedet ditt. Som et resultat forbedrer du oddsen for å fange potensielle kunder du ellers vil gå glipp av. Ved å bruke en plugin-plugin for exit-intensjon kan du hjelpe deg med å fange nye potensielle kunder før de forlater nettstedet ditt.

Coschedule Intelligent Scheduling

Og siden vi snakker om timing, må du huske at du ikke bare kan sende ut e-postblåsinger når du måtte ønske det. Studier viser at det er spesifikke dager og tider når e-postmeldingene dine har mest innvirkning på abonnentene dine. Verktøy som CoSchedule tilbyr til og med “intelligent planlegging”For å hjelpe deg å vite når det er den beste tiden å legge ut på forskjellige plattformer.

Ikke vent med å starte markedsføring via e-post i fremtiden. start med en gang og fortsett å forbedre deg, noe som fører til at vi peker numero dos.

2. Unnlatelse av å teste og forbedre

Kunnskap er makt de sier, noe som betyr at det er viktig å undersøke og teste forskjellige aspekter av din e-postmarkedsføringsstrategi. I de fleste tilfeller smeller e-postmarkedsføring av nybegynnere sammen et påmeldingsskjema, plasserer det et sted på nettstedet deres, og la det være.

Så lurer de på hvorfor e-postlisten deres ikke vokser så raskt de vil. Er du i samme båt? Du må kjøre noen A / B-tester slik at du kan fokusere på områdene med den mest betydningsfulle effekten.

OptinMonster A / B-rapporter

Eksempel på OptinMonster A / B-rapporter

Topp markedsføringsverktøy som Hallo Bar og OptinMonster har innebygd A / B-spytestesting. På denne måten kan du bygge og teste forskjellige registreringsformer, ordlyd og lokasjoner for å se hva som fungerer best for nettstedet ditt.

På samme måte kan du lære av e-postinnholdet ditt ved å bruke innebygd rapportering fra e-postleverandøren. Åpen sats er viktig!

I enklere vendinger kan du leve, lære og forbedre kompisen. Husk også å følge nøye med på siste markedsføringstrender på e-post slik at du kan utnytte metoder med best mulig resultat.

3. Kjøp e-postlister

Jeg vet ikke hvorfor du vil kjøpe en e-postliste, med mindre du selvfølgelig er en av de nigerianske Yahoo-guttene eller en spammer med lavt liv. Men ser du ikke er noen av dem, har du det bedre å bygge e-postlisten din fra bunnen av.

Å kjøpe en e-postliste er alltid en dårlig idé, uansett hvor mye tid du tror du sparer. Du trenger ikke doktorgrad. i eksplosivteknikk for å vite at det vil blåse opp i ansiktet ditt stort tid å kjøpe en e-postliste.

For det første er det ingen som ønsker å motta e-post fra en liste som de ikke abonnerte på. Det gir av den spammer / svindler-vibe du ser med e-postmeldingene om “Video Reveals How to Make 10X Profits from Your Site”. Jeg kan satse alle pengene mine på at du ikke gidder å åpne denne typen e-post, pluss at de vanligvis havner i søppelmappen.

For det andre er å kjøpe en e-postliste en usikker måte å myrde merkevaren din på. Hvis du driver en virksomhet (og vil dra nytte av et sterkt merke), kan du unngå å kjøpe e-postlister. Det, pluss at din e-postmarkedsføringsleverandør vil forby deg og stoppe deg fra å sende e-post til listen du kjøpte.

For det tredje skyller du penger ned i avløpet og kjøper en liste over falske e-postadresser. Selv om et par av kontaktene er ekte, gir de ikke noe om bedriften din, noe som igjen betyr bortkastet tid og penger.

Men viktigst av alt, det er ulovlig å selge (og kjøpe) e-postadresser. De CAN-SPAM handle inkluderer en rekke regler for e-postoverholdelse (for eksempel ingen villedende titler, enkle bortvalgsmuligheter osv.) og forbyr salg eller overføring av e-postadresser strengt tatt. Så bare ikke gjør det.

4. Ignorerer Lead Generation

For å opprette en e-postliste, må du registrere deg. Det fantastiske innholdet ditt er en del av ligningen. Brukeropplevelsen er den andre, og en ledende generasjonsløsning er den tredje. Sett de tre sammen, og e-postlisten din vokser eksponentielt.

For å avklare kan du tilby det mest spennende innholdet og brukeropplevelsen, men hvis du ikke klarer å merke registreringsskjemaene dine, er all din innsats for ingenting så langt som e-postmarkedsføring går. Folk må se påmeldingsskjemaene dine!

WP Optin Wheel Review: Slik øker du dine opt-in-priser umiddelbart

Legg inn leadgenerering-plugins som WP Optin Wheel (sjekk ut vår grundige gjennomgang), Thrive Leads og Optin Monster, og du sparer dagen. Selvfølgelig øker verktøyene ovenfor opt-in-prisene betydelig, slik at du aldri trenger å klage folk ikke abonnerer på e-postlisten din.

5. Sjekker du statistikken?

Å spore dine åpne priser er utrolig og alt, men vet du om leseren kommer til nettstedet ditt, der de kan gjøre et kjøp? Hvis du ikke hadde noen anelse om det, kan du spore e-postabonnenter ved hjelp av Google Analytics.

For eksempel kan du se abonnentene som kom til nettstedet ditt fra hver e-postkampanje. Du kan også se på e-postmeldingene med den mest betydningsfulle effekten, kjøp på nettstedet ditt og mye mer. Stor Data.

Konstant kontaktrapportering i sanntid

Konstant kontaktrapportering i sanntid

Det beste er de fleste tilbydere av e-postmarkedsføring som MailChimp og MailPoet tilby sin egen innebygde rapportering så vel som Google Analytics-integrasjon på farten. Konstant kontakt er et annet godt eksempel med rapportering om fly og til og med kampanjesammenligning. Så du kan når som helst se hvordan markedsføringsinnsatsen din går.

På slutten av dagen handler sporing om å bekrefte at e-postkampanjen din er vellykket.

6. Segmentering, eller mangel på dette

Ikke gjør det. Ikke gjør e-postmarkedsføringsfeilen ved å sende masse e-post, med mindre det selvfølgelig bare er en rutinemessig oppdatering som passer for alle brukere. Å ha en enorm liste er ikke nok, vil du segmenter listen på parametere som geografisk beliggenhet, inntekt, kjønn, tidligere kjøp og så videre.

Det er klart at du ikke kan be om alle disse dataene på forhånd, for ikke å skremme bort abonnenter takket være den ikke så korte formen. Tross alt trenger du bare e-postadressen for å registrere deg en leser på listen din. Du kan samle inn data senere med undersøkelser, skjemaer på stedet og slike kreative metoder.

Poenget er at jo mer data du har om leseren din, jo bedre kan du segmentere listen. Send deretter lasermålrettede meldinger til forskjellige segmenter. På ingen måte vil du for eksempel ikke sende kunder og ikke-kunder de samme e-postene.

Jo tidligere du segmenterer listen, jo bedre.

7. Bruke ikke-responsiv e-post

I en verden som er chockful av enheter i forskjellige størrelser og alternativer, har du ikke råd til å gå glipp av merket med responsiv design. Noe av det som betyr at på toppen av et responsivt nettsted på WordPress, må du sende ut responsive og mobilvennlige e-poster.

Uten tvil leser noen av mottakerne e-posten din på deres mobile enheter, så ikke fremmedgjør noen gitt gruppe avhengig av enheten / klienten de bruker. Med andre ord, bruk en mobil-første tilnærming når du oppretter e-postkampanjer.

Videre investerer du tid i å teste hvordan e-posten ser ut på så mange enheter du kan. Send kun kampanjen når du er sikker på at e-posten din ser bra ut på flere enheter. Som nybegynner brukte jeg en gang store bilder i overskriftsdelen, og for å kutte en lang historie, la oss si at leserne ikke kunne lese e-postene på smarttelefoner.

I tråd med det kan du bruke et verktøy som f.eks lakmus å teste e-posten din før du sender en full e-postkampanje. Tjenesten lar deg sjekke hvordan e-posten din ser ut på mer enn 90 e-postklienter, som blant annet Gmail, Google Android, iPhone og Outlook..

8. Spamming

Sammenligning av AntiSpam WordPress Plugins

Å bombardere abonnentene dine med e-postmeldinger vil ikke føre agendaen din raskere. Tvert imot, å sende mange e-poster for ofte er et av de største e-postmarkedsføringsfeilene som slår av leserne og kan øke avmeldingsratene. Hvis det ikke er nok, kan det å sende e-post for ofte utløse spamblokkere, og ødelegge sjansene dine for å få kontakt med leseren.

En ukentlig, månedlig eller to-månedlig timeplan fungerer utrolig bra forutsatt at du sender verdifullt innhold og tilbud. Kampanjens avvisning, åpne og klikkfrekvenser skal være et bevis på at du har fått en god timeplan.

9. Inkonsekvens

På den annen side har vi den andre gruppen e-postmarkedsførere som sender ut e-post sporadisk slik at leserne dine ikke vet når de kan forvente innhold fra deg. Du kan unngå inkonsekvens ved å angi og følge en streng tidsplan, eller opprette dryppkampanjer via e-post for å sikre at du holder kontakten i en bestemt tidsperiode.

Ellers ender du opp med å frustrere mottakere siden e-postene dine er forutsigbare, noe som også betyr at virksomheten din lett kan glemmes. Tross alt er målet her å holde merkevaren din relevant ved å maile leserne dine regelmessig, men uten å spamme dem.

Redaksjonskalender WordPress Plugin

Ta litt tid på å planlegge er ikke bare en del av god strategi for innholdsmarkedsføring, det er også nøkkelen til å sørge for at e-postkampanjene dine også er i rute. En gratis plugin som Redaksjonell kalender er et flott verktøy for å hjelpe.

Hvis du sender ut e-poster inkonsekvent, er det bare et spørsmål om tid før abonnenter mister interessen og melder seg ut. Enda verre er det at de kan merke e-postadressene dine selv om de virkelig var interessert i virksomheten din fra begynnelsen.

10. Sende “Filler” e-post

Du har sannsynligvis blitt offer for denne feilen en million og en gang før; Jeg vet at jeg har det. Slik spiller det typiske scenariet ut: Du hører om markedsføring via e-post, og du går på jobb. Noen dager senere har du et par abonnenter, og det føles fantastisk.

Noen internettmarkedsføringsguruer sa at du skulle sende en velkomstmelding først, men aldri har fortalt deg hva du skulle gjøre etter det. Så, du sender ut to e-poster, og du har ingenting mer å si for den tredje uken. Likevel vil du være konsistent, slik at du setter sammen en meningsløs e-post, eller det jeg liker å kalle “filler e-post,” og trykker send.

Leserne ser tydeligvis gjennom fasaden og begynner å forlate. Jeg vedder på at du har sett dette skje selv med blogginnlegg. Har du noen gang vært på en blogg med tilsynelatende godt innhold og så funnet ett innlegg som ikke så ut til å tjene noe annet formål enn å fylle tidsplanen?

Vel, ikke send e-postmeldingene dine uten et spesifikt mål i tankene. Vær profesjonell; planlegg planen din, slik at du kan levere en verdifull e-post hver gang.

Tross alt er abonnentene dine kunder, og du vil ikke ønske å drepe dem med ubrukelig søppel, nå ville du?

Avsluttende ord om vanlige feil ved markedsføring via e-post

Listen vår er bare et lite utvalg av alle vanlige e-postfeil du kan gjøre. Vårt håp er imidlertid å hjelpe deg med å unngå disse ti fallgruvene som er skadelige for suksessen til e-postmarkedsføringskampanjen. Hvis du er interessert i andre vanlige markedsføringsfeil via e-post, ønsker vi deg velkommen til å dele i kommentarfeltet nedenfor.

Skål til lykkelig e-postlistebygging!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me