10+ tips for å øke tilliten og troverdigheten til WordPress-bloggen din

Å introdusere et nytt produkt i dagens fartsfylte verden kan være en skremmende satsning. Produktet kan være hva som helst – en blogg, en tjeneste, programvare eller et faktisk fysisk “produkt”. Den første delen er relativt enkel – å bygge produktet.


Å samle brukernes tillit og etablere troverdighet – nå er det et helt annet ballspill.

Det kan være verdt å nevne at Steve Jobs var den eneste personen som trodde på iPhone da den ble lansert første gang. Det viktige er at du har gjort markedsundersøkelser. Du kan garantere for produktet ditt – du tro på det. Det er en flott start.

Men det virkelige spørsmålet er – hvordan får du kundene til å tro på produktet ditt? Hvordan du få kunden til å tro at det du tilbyr er noe han ville synes var nyttig? Det er det dagens artikkel handler om.

Vi har søkt på nettet – studert noen autoritetsnettsteder innen markedsføring og blogging, og har kommet på 10 handlingsrike strategier og tips for å øke tilliten og troverdigheten. Ikke ta ordet for det. Vi viser deg skjermbilder av ekte nettsteder når vi følger med!

Ved å bruke disse strategiene kan du øke merkevarens troverdighet, bygge tillit og til slutt samle et lojal fellesskap. Siden WPExplorer handler om WordPress, har jeg tatt meg friheten til å nevne noen plugins og temaer som hjelper deg å implementere hver strategi. Du er hjertelig velkommen til å prøve ut dine egne metoder, og hvis du vil dele dem, vil vi gjerne høre om det!

1. Kundebase

Kunde.io Klientell

Customer.io – En e-postprogramvare viser listen over innflytelsesrike kunder

Å ha et kraftig klientell er et av de kraftigste våpnene i markedsføringsarsenalet ditt. Det være seg en oppstart eller et veletablert produkt, å vise klientlogoer er et utmerket tiltak for å bygge tillit. Vi liker å assosiere oss med merkevarer. (Hvis vi ikke hadde gjort det, ville vi ikke hatt noe fancy løpesko).

Hvis kundekretsen din er innflytelsesrik, har visning av logoene deres under delen “Våre kunder” stor innvirkning. Når et innflytelsesrike merke bruker produktet ditt, er det sistnevnte (produktet ditt) viktig innflytelse i sitt eget domene eller marked. Dere kunder vet nå at produktet ditt er:

 1. Pålitelig
 2. levedyktig
 3. Enterprise klar

Casestudie nr. 1 – ManageWP

AdministrerWP-kunder

ManageWPs imponerende klientell gjør alt du snakker om

Hvis jeg er en potensiell kunde, og jeg har begrenset valget mellom to produkter – ManageWP og XYZ, det faktum at mange ledende bransjefolk bruker programvare nr. 1 – ville jeg absolutt valgt det.

Casestudie nr. 2 – Nye nettsteder

Det er selvfølgelig ikke alltid mulig å ha et kraftig kundegrunnlag for oppstart. I et slikt tilfelle kan du prøve å bli omtalt i populære medier – for eksempel vil blogger i produktnisjen skaffe deg publikum du trenger for en vellykket oppstart.

Eksempel: Hvis du har opprettet en ny WordPress-plugin, et tema eller en (WordPress-orientert) tjeneste, ville du bli omtalt i de 10 beste WordPress-bloggene og gi deg en enorm plattform for å vise frem det nye produktet ditt.

For å oppsummere det, å ha et kraftig kundegrunnlag har stor innvirkning på produktets innflytelse og spiller en viktig rolle i valgprosessen. Det øker sjansene for å bli valgt sammenlignet med et lignende produkt.

Logos Showcase Plugin

En rask og enkel måte å legge til en ekstra Et lag med troverdighet for arbeidet ditt er å vise potensielle kunder de andre klientene du har jobbet med. Og hvis du ikke er en utvikler, er en rask og enkel måte å legge dette til på nettstedet ditt med Logos Showcase-plugin. Plugin-enheten lar deg vise et antall firmalogoer på nettstedet ditt – klienter, sponsorer, samarbeidspartnere osv. Du kan vise disse logoene i et fast rutenett, et responsivt rutenett eller en logo-karusell. Det er en rekke effekter inkludert for deg å velge mellom, fra gråtoner, utheving og en verktøytips, som vises når en bruker henger på en spesifikk logo.

Logoer Showcase

Plugin-en er enkel å sette opp, slik at du kan laste opp logoene du vil inkludere, samt en lenke til det selskapets nettsted, om nødvendig. Å sette inn logo-utstillingsvinduet på ønsket side er så enkelt som å kopiere og lime inn den aktuelle kortkoden i tekstredigeringsprogrammet, eller til og med en widget hvis du vil inkludere den i sidefeltet. Frilansskribenter, fotografer, webdesignere, så vel som alle i hendelsesbransjen, vil virkelig dra nytte av denne pluginen.

2. Styrke for medlemskap

Medlemskapsstyrke kommer i forskjellige former og gjelder for forskjellige produkter. Dette kan inkludere antall nedlastinger eller salg, antall kunder og også forgreninger til din sosiale deling og følgere. La oss se nærmere på dem.

2.1 – Antall nedlastinger

Denne kategorien av medlemsstyrke inkluderer nedlastbare produkter som temaer, plugins og produktpakker. Å vise antall ganger produktet ble lastet ned er en sikker måte å fastslå autoriteten på. Jo høyere nedlastingstal, desto større autoritet.

Alle bruker det, så det skal være bra.

Casestudie nr. 3 – VLC Media Player

Last ned Count Matters

Nedlastingstallet (eller “populariteten”) av en programvare påvirker direkte beslutningsprosessen vår

La oss ta et enkelt eksempel. Du vil laste ned en mediespiller og ikke har hørt om verken VLC eller CCCP. Hvis du nå fikk et valg mellom de to, ville den enkleste måten å bestemme deg være å velge den med høyest nedlastingsmengde. Denne analogien er enda mer anvendelig i situasjoner der brukeren ikke har teknisk god lyd i emnet / området.

Casestudie nr. 4 – WPExplorer

WPExplorer Themeforest-profilen

Dette er et skjermbilde av WPExplorer Themeforest portefølje. Hvis du undersøker nedlastningstallet for hvert tema og deres samlede rangering, vil du se at hvert av dem ble lastet ned hundrevis til tusenvis av ganger med god tilbakemelding fra kunder. Det er en tillitsforsterker – du har ubevisst vurdert WPExplorer som en “god” eller “anerkjent” WordPress-temaprodusent.

WPExplorer Themeforest Portfolio

WPExplorer sin portefølje i Themeforest. Antall nedlastinger har direkte påvirket beslutningsprosessen din.

2.2 – Antall kunder

Dette er et direkte mål for produktets troverdighet. Det er aktuelt for ethvert tjeneste- eller medlemsorientert produkt. Jo større antall kunder, jo høyere er troverdigheten til tjenesten eller produktet.

Casestudie nr. 5 – Elegante temaer

Elegante temaer

ElegantTemas viser antall medlemmer på landingssiden

2.3 – Antall abonnenter på sosiale medier

Dette gjelder leveranser til medier som sosiale medier og webhotellsteder (som YouTube). Sosiale medier har Facebook-fans, Twitter-følgere og YouTube-abonnenter – i utgangspunktet hele det sosiale nettverkets bandwagon.

Content Marketing Institute

Skjermbilde av Content Marketing Institute’s Social Media-abonnenter

Antall abonnenter er et mål på nettstedet ditt sosial styrke. Jo høyere antall fans du er – jo populært er nettstedet ditt. Utleveringssteder for medier er en viktig kilde til trafikk, forutsatt at markedsføringen av sosiale medier gjøres riktig.

2.4 – Følgere av sosiale medier kan skade nettstedet ditt!

Å ha et uvanlig stort antall fans og tilhengere på sosiale medier kan være kontraproduktiv og til og med skadelig til tider. For eksempel er det mange nettsteder hvor du kan kjøpe Twitter-følgere og Facebook-fans. De fleste av dem er falske – dine såkalte “fans” er ikke annet enn automatiserte kontoer (bots) eller hacket / kompromitterte kontoer av ekte brukere. Poenget er – du får ikke skikkelig trafikk fra roboter. Her er en gylden regel:

Målet for en innflytelsesrik bruker

Et Twitter-håndtak med en liten, men innflytelsesrik mengde abonnenter er langt mer troverdig for en menneskelig bruker eller en søkemotor, enn en konto med 5000 følgere som har falske og / eller kompromitterte kontoer. Du vil ha ekte, aktive abonnenter (ideelt sett de som har innflytelse over deres eget sett med følgere).

Søkemotorer er utrolig smarte i disse dager, og de blir bare smartere. For et par måneder siden var det ikke så viktig å ha et mobilnettsted før Google formelt uttalte viktigheten av et mobilt responsivt nettsted for gode SEO-score. Det er et kjent faktum i SEO-samfunnet at Google automatisk bestemmer din eller nettstedets innflytelse i indeksen. Jo høyere antall innflytelsesrike abonnenter – desto høyere blir SEO-score.

Når ting går sørover:

Her blir ting interessant – hvis du ikke har eksistert på Internett lenge nok til å samle ditt uvanlig store antall følgere, vil Google holde nettstedets troverdighet under mistanke. Hvis de opplever at et flertall av abonnentene dine er falske kontoer – boom! Dine SEO-poengsummer er falt.

Hvis du tror du kan komme tilbake på banen med et nettsted som er mistenkt for falske abonnenter, må du jobbe veldig, veldig hardt. Det er vanligvis bedre å starte et nytt kapittel – samme produkt med en ny merkevarebygging. Det har vært mange fiasko- og suksesshistorier i denne sammenhengen – jeg foreslår at du streiferer rundt noen få SEO-fora hvis du vil vite mer..

3. Abonnenter via e-post

Mange nettsteder viser antall abonnenter på nyhetsbrev i e-post-opt-in-skjemaene. Dette er en flott listebyggende taktikk for blogger og andre nettsteder. Den knytter produktet ditt til et stort antall følgere – likt fans av sosiale medier. (Selvfølgelig, e-postlistebygging fortjener spesiell oppmerksomhet siden den er mer potent enn sosiale medier.)

e-post abonnenter

“Bli med 30 000 abonnenter” er en god måte å ønske kundene dine å oppgi e-postadressen deres.

Forsiktighetsord: Når noen abonnerer på nettstedet ditt, stoler han / hun på deg med deres private informasjon – en måte å komme direkte i kontakt med dem på. Anser det som et privilegium. Her er noen regler (tenk på dem som de 3 budene om e-postmarkedsføring, hvis du vil)

 1. Send aldri e-post til abonnentene dine med falske / mistenkelige produkter, bare fordi utgiveren lovet deg en stor del av pengene.
 2. Bare e-postprodukter du personlig har brukt og testet.
 3. Selg aldri e-postlisten din (de henter vanligvis massevis av penger). Det er veldig uetisk. Hvis du tror på karma … får du det, ikke sant?

4. Antall sidevisninger

Å vise antall sidevisninger er en fin måte å skildre nettstedets popularitet på. Ideelt sett bør du vise sidevisningene for individuelle sider i bloggen din. Det betyr at hvert innlegg har en egen sidevisning. Å vise et kombinert antall sidevisninger ville ikke gjort noe, siden publikum ikke vil kunne skille mellom de populære innleggene og de vel, ikke-så-populære!

5. Vis sosiale mediedeler

Vi snakket om sosial styrke (nr. 2.3) under kategorien Medlemskapstyrke. Selv om antallet aksjer på sosiale medier teknisk sett bør falle inn under den kategorien, synes jeg det fortjener spesiell oppmerksomhet. Dette er fordi det er litt vanskelig å vise antallet aksjer på sosiale medier – det er mer et dobbeltkantet sverd, og det er derfor:

 • Ideelt sett bør du bare vise sosiale poengsummer når du har nådd et betydelig antall delinger. Dessuten skal dette nummeret vises tydelig. Det vil øke brukerens sannsynlighet for å dele innlegget når han / hun er ferdig med å lese det.
 • Når antallet sosiale aksjer er lavt (jeg snakker mindre enn 20) på baksiden, ikke vis antallet. I stedet kan du ganske enkelt vise ikonet for sosial deling. Når aksjene når et sunt tall, er det på tide å vende den ut!
 • Til slutt bør du bare vise de sosiale mediekanalene der mesteparten av delingen foregår. Ikke rot brukerens opplevelse med tjue forskjellige delingsknapper.

Eksperimenter med de sosiale kanalene, se hvilke publikum som klikker, og jobb med dem. Det vil hente deg ekte, målrettet trafikk. Jeg foreslår at du bruker Monarch Social Sharing-plugin fra elegante temaer – den er veldig enkel å bruke og ganske, vel, elegant.

monarken-popups

Teamet har gjort en fantastisk jobb med plugin-modulen, og den kommer med fantastiske funksjoner. For å finne ut mer, vennligst sjekk min anmeldelse av Monarch-plugin.

Casestudie nr. 6 – Sparring Mind

Her er en forfatter jeg alltid følger – Gregory Ciotti. Han er mannen bak HelpScout og en veldig populær psykologblogg som ble omtalt i likhet med Inc.com og andre.

gc

Dette er destinasjonssiden hans. Legg merke til hvordan han på få linjer forklarer statusen sin og går videre til pitching for leserens e-postadresse. Det er rent, enkelt, til poenget og slett ikke spammy. Pluss at det gir den bonusen at du kanskje lærer noe.

6. Vis frem de mest suksessrike produktene dine

Når var sist du så en film som startet traileren med “fra skaperne av XYZ kommer en annen blockbuster …”? For ikke så lenge siden, ikke sant? Det er fordi det er en eldgammel markedsføringsteknikk som bare fungerer. Å skildre de mest vellykkede produktene dine løfter automatisk det nye produktets verdi i potensielle kunders hode.

Hvis forrige linje ikke gir mening, kan du se på de siste filmene regissert av Cristopher Nolan. Nesten hver av dem vil inneholde tagline “fra skaperen av Dark Knight Trilogy …” Hvorfor? Fordi jeg er Batman. Bare tuller. Det er ganske enkelt fordi Dark Knight-trilogien var en av de mest suksessrike trilogiene som noen gang har hentet en samlet sum på over $ 2 milliarder over hele verden. Derfor vil jeg være veldig interessert i å se Mr. Nolans siste arbeid. De samme reglene gjelder for online markedsføring.

Casestudie nr. 8 – WPBeginner

WPBeginner hjemmeside

Ta for eksempel WPBeginner. Hvis du ikke har hørt om dem før, vil du sannsynligvis konkludere med det som en god blogg med mange gode opplæringsprogrammer.

Når du lander på hjemmesiden deres, vil du ikke (umiddelbart) finne en referanse til produktene de har bygget. De har valgt å tøffe vise frem i en “Featured WordPress Plugins” -del. Når du får vite at de har laget et populært produkt du har hørt om (eller har brukt), vil tankene dine spontant øke merkevaren deres. Det er det fine med å vise frem populære produkter.

7. Liste over prestasjonene eller seksjonene “omtalt i” eller “som sett på”

Denne metoden er en tidstestet, enkel og effektiv autoritetsforsterker. Når arbeidet ditt blir omtalt eller vurdert i innflytelsesrike blogger og magasiner, ikke glem å fremstille det!

Casestudie nr. 9 – CloudMagic

CloudMagic hjemmeside

CloudMagic hjemmeside

Jeg lette etter en ny e-post-app for Android-telefonen min som også hadde en iOS-versjon. Gitt det store antallet alternativer i Google Play Store, begynte jeg å eliminere apper basert på (1) design og (2) antall nedlastinger. Etter 10 minutters sikting gjennom mange apper satt jeg igjen med tre.

Jeg sjekket vurderingene av den andre (CloudMagic) og fikk vite at den ble omtalt i TIME Magazine og Wall Street Journal. Jeg ble solgt! Det er viktig å nevne at appens funksjonalitet var feilfri. Det ga meg ikke feilene den siste e-postappen min ga. Som jeg har nevnt før, bør produktet ditt være bra. (Og det var visstnok den relativt enkle delen).

skymagisk kjærlighet

Dette er CloudMagics dedikerte kundeside. Legg merke til hvordan de skildrer sine anmeldelser.

8. Kundevurderinger

Å vise potensielle kunder hva dine gamle kunder har å si om produktet ditt, er en sikker måte å tjene tillit og øke troverdigheten. Selvfølgelig fungerer jungeltelegrafen uendelig mye bedre, men kundevurderinger er det nærmeste vi kommer i en verden med 7 milliarder mennesker.

Igjen, som sosial deling, må du finne en balanse mellom tonene som brukes i brukeranmeldelser. En overveldende positiv kan kanskje kaste bort den skeptiske kjøperen.

Kundeuttalelser bringer oss til et tema vi diskuterte ovenfor – Customer Base. Husker du hvordan en innflytelsesrik klient er et skjult våpen? De samme reglene gjelder for kundevurderinger.

Jo mer innflytelsesrik klienten din er, jo mer vekt vil vitnesbyrdet hans bære.

Casestudie nr. 10 – StudioPress

StudioPress er selskap som opprettet et av bransjestandard WordPress-rammer – Genesis. De har det mest solgte WordPress-rammeverket gjennom tidene og er klarert av fagfolk overalt.

StudioPress-uttalelser

Ta en titt på hjemmesiden til StudioPress. De har inkludert kundevurderinger på samme side nederst.

Alle menneskene som er nevnt der, er innflytelsesrike i nisjene sine. Dette øker uunngåelig StudioPress ‘status og (slags) rettferdiggjør deres litt høyere prislapp.

9. Team Bios

Bilder har en enorm innvirkning på våre “snap opinion” -egenskaper. De spiller en betydelig rolle i underbevisstheten vår, som utilsiktet påvirker beslutningsprosessen vår. Det har vært rapportert om en rekke rapporter hvor et godt salgstittel sammen med et komplementerende fotografi kan være en kraftig kombinasjon i betydelig økning i salget.

La oss utvide den analogien til teambiografier. Når vi ser på fotografiene til teammedlemmene, etablerer vi utilsiktet en grunnleggende forbindelse med dem. Hvis du skulle møte en av dem på gaten, kan du gå – “Hei, jeg har sett deg før … er du ikke i teamet bak produkt XYZ?”

Det er flere måter å skildre teamets biograf på. Det er vanligvis sett at en kombinasjon av følgende elementer gir en god lagside:

 • Et godt, rent og helst personlig fotografi av hvert teammedlem.
 • Sosiale medier håndterer – Twitter og LinkedIn er de to vanligste som brukes.
 • En melding – kan være i tredje person eller i første person.

Unngå arkivbilder.

Aksjebilder er noe du må prøve å unngå for enhver pris. Til å begynne med er teamsiden din en valgfri side. Målet er å introdusere kunden din for teamet ditt. Derfor vil vi oppfordre deg til ikke å bruke arkivbilder eller “portretter” av fotogene modeller på teamet ditt. (Men hei, hvis teammedlemmet ditt medførte disse egenskapene – kudos!)

Å lage en teamside krever betydelig tid og energi, selv om mange WordPress-temaer inkluderer en stillingsartype og / eller sidemal. Du bør bare fokusere på dette når produktet og websiden er ivaretatt.

Case study # 11 – WooThemes

WooThemes team side

Her er et skjermbilde av WooThemes team-siden.

10. “Populære innlegg”-widget på sidefeltet

De fleste blogger har en widgetert sidefelt som inneholder flere widgeter. De vanligste inkluderer kategorien-widgeten, tag-widgeten, abonnementsboksen for nyhetsbrev og widgeten for sosiale medier.

De Populære innlegg widgeten er en veldig interessant ettersom den samler de mest populære artiklene (eller sidene) i bloggen din – utelukkende basert på besøkende. Ideelt sett bør du ikke endre dine populære innlegg og la plugin automatisk generere det basert på sidevisninger, delinger og andre beregninger..

Casestudie nr. 12 – The New York Times

NYTimes

NYTimes er et av de mest innflytelsesrike magasinene over hele verden, og en personlig favoritt. Jeg har alltid funnet sidelinjen-widgeten veldig nyttig – jeg brukte den ofte til å sende en artikkel til vennene mine og kollegene. Widgeten sorterer de mest populære innleggene basert på 3 forskjellige beregninger:

 • Mest sett
 • Mest sendt
 • Anbefalt for deg (som først og fremst er basert på lesevanene mine)

Disse dataene er utrolig nyttige for analytiske formål, i tillegg til å forbedre brukeropplevelsen. Heldig for deg, mange WordPress-temaer for tidsskriftsstil inkluderer en widget med faneblad innlegg, så det kan være like enkelt å legge denne funksjonen til sidefeltet som å dra og slippe widgeten.

11. Relaterte innlegg (Bonus)

Beslektede innlegg plassert nederst i artikkelen din spiller en betydelig rolle i å senke nettstedets avvisningsrate. Når du er ferdig med en artikkel, når du blir presentert for en fersk gjeng om det samme emnet, er det mer sannsynlig at du fortsetter å lese og klikke på en av dem. Dette reduserer nettstedets avvisningsfrekvens betydelig, ettersom de besøkende bruker mer tid på nettstedet ditt nå.

Det er viktig å merke seg at du bør ha et minimum antall relaterte artikler (8-10), med riktige koder og kategori, for at denne metoden skal fungere. Du kan bruke JetPack eller Relaterte innlegg for WordPress plugin for å oppnå det samme.

Forsiktighetsord: Du bør vite at generering av relaterte innlegg krever utvidede beregningsressurser, og derfor legger ekstra press på hosting-serveren din. Hvis du bruker et delt vertsmiljø som BlueHost, må du huske å aktivere hurtigbufring av WordPress.

Oppsummere 10+ tips for å øke tilliten og troverdigheten til WordPress-bloggen din

Her er en rask oversikt over hva vi har lært i dette innlegg:

 1. Vis frem det innflytelsesrike kundebase
 2. Vis frem din medlemskap eller last ned styrke (avhengig av produktet)
 3. Vis antall abonnenter på e-post til nyhetsbrevet ditt (valgfritt)
 4. Vis din sosiale aksjer, men vær forsiktig samtidig
 5. Vis antall sidevisninger av artiklene dine
 6. Vis frem det meste vellykkede produkter
 7. Liste over dine personlige /forretningsprestasjoner (relatert til produktet)
 8. Vis frem din kundeuttalelser (nær likhet med punkt nr. 1)
 9. Lage en team bios side (når resten er tatt vare på)
 10. Bruk widgetiserte sidefelt for å generere ekstra trafikk og forbedre brukerengasjementet
 11. Vise relaterte innlegg på slutten av hvert innlegg for å forbedre avvisningsfrekvensen

Konklusjon

Unnskyldninger hvis jeg kjeder deg – noen av dine kan være klar over alle teknikkene vi har snakket om. Men en påminnelse er alltid hyggelig riktig?

Så i et nøtteskall, her er hva du trenger for en vellykket forretningsmodell:

 • Bygg et godt produkt – noe du er stolt av.
 • Markedsfør det. Gjort riktig, folk vil kjøpe produktet ditt.
 • Hvis begge trinnene ble gjort riktig, vil folk fortsette å betale for produktet / tjenesten din.

Nettopp derfor ville du gjerne betalt 999 dollar for en iPhone fordi eple er et høydepunkt av tillit og troverdighet. Forhåpentligvis har du lært noen nyttige tips for å utvide virksomheten din.

Hvis du har noen eksempler eller erfaringer å legge til disse tipsene, eller hvis du har noen tips fra deg selv, vil vi gjerne høre dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me