WordPress-temaer gir deg mye tilpasningskraft, og plugins tar ting et hakk høyere ved å legge moroa (ction) til tivoli. Så trinn WordPress-tilleggene inn og krydre ting ved å tilby deg enda flere funksjoner, kraft og muligheten til å levere ganske mye trøkk når det betyr noe.


Dagens innlegg er en samling av ti (10) fantastiske WordPress-tillegg som vil være gode investeringer for deg. Hvis du ikke visste det, er tillegg bare plugins som er utvidelser for andre plugins. Se hvordan du vil legge en turbolader eller lystgasspakke til bilen din? Kjøretøyet kjører i orden uten disse tilleggene, men sparket på turboladeren eller dinitrogenpakningen kan ikke ignoreres når du får dem til liv! Add-ons.

UberMenu – Sticky Menu Extension

UberMenu-Sticky-Meny-Extension-WPExplorer

Dette tillegget er en utvidelse for UberMenu – WordPress Mega Menu Plugin. Den spiller en rolle og spiller den veldig bra. Det gir deg muligheten til å gjøre menyene klistrete. Du kan feste UberMenu til et bestemt sted og holde den (menyen) i sikte, selv om brukeren ruller helt til bunnen av siden. Nettbesøkende vil elske oppfinnsomheten din, da de kan få tilgang til menyen (og navigere på nettstedet ditt) hvor som helst. Denne vakre utvidelsen har over 2900 kjøp, en imponerende kjøperrangering på 4,65 / 5,00 og koster bare $ 4 dollar.

Få UberMenu – Sticky Menu Extension

Code Scanner Add-On for Security Ninja

CoreScanner-wordpress-addon-wpexplorer

Bruker du og elsker Security Ninja WordPress-plugin? I så fall vil du elske Core Scanner-tillegget. Akkurat som tittelen antyder, vil dette tillegget hjelpe deg med å skanne WordPress-kjernefilene dine med et enkelt klikk. Du vil kunne: finne defekte filer, gjenopprette skadet fil, fikse utnyttelser og fil “ulykker” som utilsiktede slettinger eller redigeringer, reparere WordPress autooppdateringer og se kildekoden til filene dine.

Tillegget kommer med et vennlig brukergrensesnitt som er enkelt å bruke, samt detaljerte instruksjoner for å veilede deg. Core Scanner har en kjøperrangering på 4,39 / 5,00, over 730 kjøp og selges kun til $ 5 dollar. Hold WordPress-sikkerheten din stram med Core Scanner-tillegget.

Få Core Scanner Add-on for Security Ninja

Temapakke for Ninja-popups

temaer-pack-for-ninja-pack-wpexplorer

Hvis du bruker Ninja Popups for å drive (opp) brukerengasjement på WordPress-nettstedet ditt, vil du elske de ekstra popup-temaene som kommer i denne temapakken. Pakken leveres med fem nye temaer som kommer i en rekke farger. Andre viktige funksjoner inkluderer: fullt responsive og mobilvennlige, veldig enkle å konfigurere og tilpasse, gratis oppdateringer, oversettelsesklar, jQuery, dedikert supportpersonell og mer. Denne temapakken er akkurat det du trenger for å styrke Ninja-popupene dine og / for å øke engasjementet på nettstedet ditt. Dette WordPress-tillegget har en kjøperrangering på 4,50 / 5,00 og går kun for $ 5.

Få temapakke for Ninja-popups

BO! For MyMail

mymail-live-wordpress-addon-wpexplorer

For elskere av MyMail Newsletter Plugin, nå kan du se “… som åpner nyhetsbrevkampanjer i sanntid!”. Du trenger ikke å vente på e-postvarsler, du fanger all action Live! Dette tillegget fungerer best med MyMail Newsletter Plugin versjon 1.5.3 eller nyere, og du må aktivere Geo-sporing på innstillingssiden for å se plasseringen til abonnentene dine. Bo! for MyMail er kompatibel med WordPress 3.8.1. Tillegget har en kjøperrangering på 4,64 / 5,00 og selger kun til $ 10 dollar.

Få Live! for MyMail

WordPress Social Polling Plugin

WordPress-sosial Polling-Plugin-wordpress-addon-wpexplorer

Ikke la den siste biten i tittelen kaste av, denne lille elskingen er virkelig et WordPress-tillegg. WordPress Social Polling Plugin ble laget for den populære WordPress Easy Polling Plugin, uten hvilken vår lille elskede her ikke vil fungere. Men når du får det til å fungere, vil du kunne tiltrekke deg tusenvis (1000) nye brukere, få 10 ganger flere likes, visninger og delinger og samle meninger fra målgruppen din. Plugin-enheten koster bare $ 6 dollar, så hvorfor ikke få tak i den?

Få WordPress Social Polling Plugin

Templatera – Template Manager For Visual Composer

templatera-mal-leder-for-visuelle-komponist-wordpress-addon-wpexplorer

Visual Composer er en bestselgende Drag & Drop-sidebygger for WordPress og frontend og backend. Med over 19 000 kjøp og en kjøperrangering på 4,57 / 5,00, er Visual Composer favorittsiden av mange nettutviklere. Fra skrivende stund har denne pluginen mer enn femti tusen (50 000) nettsteder. Templatera lar deg administrere malene dine i Visual Composer. Du kan “… opprette, administrere og angi kontrolltilgang til maler…” avhengig av sideposttyper og brukerroller. Du kan også importere eller eksportere til eller / fra andre nettsteder i løpet av få minutter. Templatera pakker mange andre funksjoner som automatisk overføring, 15 tilpassede CSS-temaer (bonusfunksjon!), “Templatera” innholdselement for å oppdatere innhold på alle sider samtidig, tilgangskontroll for maler enten etter innholdstype eller brukerroller, etc. Templatera har en kjøperrangering på 4,60 / 5,00 og går for $ 10. Den utvidede lisensen koster $ 50 og det er verdt investeringen.

Få Templatera: Template Manager for Visual Composer

WordPress User Bookmarks For UserPro

WordPress-user-bokmerker-for-userpro

Dette tillegget er en utvidelse for det populære UserPro Profiles Plugin, og gir brukerne dine muligheten til å bokmerke hva de vil fra innlegg til tilpassede innlegg og forumemner blant andre. I tillegg lar tillegget brukerne dine administrere disse bokmerkene effektivt. WordPress User Bookmarks for UserPro er enkelt å integrere i ethvert WordPress-tema. Hva mer? Du kan teste farvannet med en demokonto før du kjøper �� Andre funksjoner inkluderer kompatibilitet med alle typer innhold, designet med AJAX, widget (for sidefeltet), kortkodefunksjonalitet og API for tekniske kunnskapsrike brukere. Tillegget har en kjøperrangering på 4,38 / 5,00 og kan selges til $ 10 dollar.

Få WordPress brukerbokmerker for UserPro

Business Pack for lagdelte popup-vinduer

forretnings pack-for-lag-popups-wordpress-addon-wpexplorer

Hvis du eier en bedriftsnettsted, må du få alt til rette. Det betyr at du også må få popupene dine riktig. Hvis du nå er glad i Layered Popups WordPress Plugin (og Layered Popups Script), vil bedriftsnettstedet ha stor nytte av dette Business Pack-tillegget. Med ti (10) flerlags popups som er enkle å bruke og tilpasse, skal ingenting stå i veien for kreativiteten din. Dette WordPress-tillegget har en kjøpervurdering på 4,80 / 5,00 og koster bare $ 2 dollar. To dollar for å gi bedriftsnettstedet ditt en profesjonell ansiktsløftning i popup-avdelingen.

Få forretningspakke for lagdelte popup-vinduer

Ultimate tillegg for visuell komponist

ultimate-addons-for-visuelle-komponist-wordpress-addon-wpexplorer

Dette enkle WordPress-tillegget legger til et par funksjoner til din Visual Composer. Siden vi elsker så mange tall, legger denne utvidelsen opp til seks (6) ekstraelementer til din Visual-komponist, som – hvis du lurer på – vil være til god nytte for nettstedet ditt. Forfatterne av denne geniale plugin (i et hemmelig brev til din virkelig) lovet å legge enda flere elementer til denne utvidelsen :). Visste jeg interessen din? Ok bra. Dette WordPress-tillegget vil legge til elementer i Visual Composer Page Builder for ikoner, informasjonsbokser, lister, flippbokser, tellere og interaktive bannere. Dette tillegget kan tilpasses, har en front-end editor og er en virkelig tidsbesparende. Den har en kjøperrangering på 4,97 / 5,00 og selger som hotcakes til $ 12 dollar.

Få Ultimate Addons for Visual Composer

MERK: Hvis du er ute etter jevn mer kjempefine Visual Composer-tillegg, sørg for å sjekke ut vårt premium flerbruks WordPress-tema totalt. Vi bygde vår helt egen WPExplorer Visual Composer Extension for tilpassede ikonbokser, glidebrytere, karuseller, attester og mye mer.

Planlagt skannertillegg for sikkerhet Ninja

planlagte-scanner-addon-for-sikkerhets-ninja-wordpress-addon-wpexplorer

Vi tar WordPress-sikkerhet på alvor, så jeg trodde jeg ville legge inn et sikkerhetsutvidelse for å holde deg på tåen når det gjelder sikkerheten til ditt WordPress-nettsted. �� Planlagt skannertillegg gjør akkurat det du tenker. Det lar deg planlegge automatiserte sikkerhetsskanninger. Disse skannene kommer med e-postrapporter og øyeblikkelig varsel i tilfelle noen ekkel hacker bryter inn i ditt online hjem. Dette tillegget spiller bra med Security Ninja Plugin, Core Scanner-tillegg og andre plugins. Det er enkelt å installere og leveres med et vennlig brukergrensesnitt. Den har en tiltalende kjøperrangering på 4,39 / 5,00 og vil gi deg bare $ 5 dollar tilbake.

Få planlagt skannertillegg for sikkerhetsninja

Bonus: Easy Digital Downloads Extension Bundles

lett digital-downloads-utvidelser

Et tillegg i siste øyeblikk ville være de forskjellige tilleggsprogrammer og plugin-utvidelser for Easy Digital Downloads E-Commerce WordPress Plugin. Det er mange funksjoner du kan legge til denne kraftige plugin-en for e-handel. Ett alternativ er å kjøpe mega Core Extensions Bundle som vil gi deg fleksibiliteten til provisjoner, begrenset innhold, betingede viderekoblinger, upsells, pdf-fakturering, anmeldelser, levering, widgets og mye mer. Et annet flott alternativ er Marketplace Bundle som gjør det enkelt å lage din egen nettbutikk med flere selgere som kake. Eller du kan alltid velge og velge hvilke utvidelser du vil ha, og legge til mer etter behov.

Få enkle digitale nedlastingsutvidelser

Konklusjon

WordPress-tillegg gir deg ekstra funksjonalitet, og det er et faktum, men de kan ikke fungere på egenhånd. Du må installere “overordnede” plugins som de utvider. Når det er sagt, gir tillegg deg en hel rekke funksjoner som vil være bra for nettstedet ditt. Få plugins som tilfredsstiller dine behov og rock videre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me