10 overvåkingsverktøy for sosiale medier for WordPress

Verktøy for overvåking av sosiale medier for WordPress

Er du ansvarlig for merkevarens analyser på sosiale medier?


Hvis du er det, må du utføre mange eksperimenter for å finne ut de best mulige strategiene for markedsføringskampanjene dine på sosiale medier. Faktisk er å overvåke publikums oppførsel for å observere og handle i samsvar det ENESTE viktigste du kan gjøre for å få sosiale medier til å virkelig fungere for deg.

Når det gjelder oppnå maksimalt brukerengasjement som hjelper til med å generere mer salg, må du ha de riktige dataene foran deg for å ta en informert beslutning.

For eksempel, hvilket sosiale nettverk fortjener mest mulig av din tid og investering? Hva er innholdet med beste resultater der ute? Hva er den generelle påvirkningen av merkevarens sosiale utseende på virksomheten din?

Dette er bare et par beregninger som er viktige for å ta en solid beslutning, hvis ikke skuddsikker. Og du trenger nesten perfekte sosiale nettverksstrategier for virksomheten din. Fordi sosiale nettverk ikke bare er noen steder tenåringer kan henge med praktisk talt eller der gamle venner gjenforenes etter år. Disse enormt innflytelsesrike og svært interaktive plattformene kan enten gjøre eller ødelegge gamle virksomheter i løpet av et par timer!

Så for å få sosiale medier til å fungere for deg, må du bruke noen virkelig gode verktøy for å overvåke disse kanalene. Disse spesialiserte verktøyene vil gjøre alt inkludert søkeordsporing, eller analysere brukeratferd, hashtags, URL-er og mye mer.

Men det er så mange verktøy der ute i markedet. Og det er ikke uvanlig å bli forvirret med å plukke opp de riktige til ditt formål, eller til og med ende opp med et underverktøy. Derfor vil vi demonstrere de beste sosiale medieverktøyene som er spesielt utviklet for å overvåke dine sosiale medieaktiviteter og hjelpe deg med å lage gode og effektive strategier for å oppsøke sosiale nettverk for å gjøre ting enklere for deg.

1. Sprout Social

Spire Social

Hvis du er ute etter analyser på tvers av kanaler på sosiale medier, kan du enkelt gå for Sprout Social. Valget er ditt. Du kan enten dykke dypt ned i den detaljerte ytelsen på sosiale medier til en enkelt virksomhet eller sammenligne resultater på tvers av flere sosiale mediekanaler samtidig. I begge tilfeller, Spire Social kan være en passende løsning for deg.

Du kan spore alle sosiale mediekanalyseanalyser fra et enkelt sted, inkludert Facebook-sideinntrykk, Twitter-linkklikk, LinkedIn-engasjement, Instagram-følgevekst, Pinterest-evaluering og mye mer.

Ikke bare det, du vil få organiserte, lettfattelige og presentable rapporter klare til å bli distribuert med et par klikk. Ved hjelp av Sprout Social kan du generere malte rapporter som sparer tid, i tillegg til tilpassede rapporter som kan oppfylle dine krav til detaljert dybdeanalyse. Tross alt er virkelig å forstå publikum på kortest mulig tid vårt mål her, ikke sant?

Dette er bare noen av de avanserte funksjonene Sprout Social har å tilby for å hente ut verdifulle sosiale skatter. Så hvis du er noen som er interessert i handlingsdyktige data relatert til målgruppens demografi, industripåvirkere, kampanjeopptredener, stemmedeling og analyse av forbrukernes stemninger; Sprout Social er verktøyet du kan velge uten tvil!

2. Hootsuite

Hootsuite Media

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Bare en sjef for sosiale medier vil kjenne smerten ved å logge seg på selskapets kontoer på sosiale medier rundt dagen og legge ut på hver enkelt av dem hver for seg.

Men hva om det er en løsning som lar deg planlegge innleggene på sosiale medier for hele dagen, eller en uke eller til og med måneder?

Vel, det er Hootsuite for deg. Det er et lettgått administrasjonsverktøy for sosiale medier for å planlegge innleggene dine på alle sosiale nettverksplattformer du kan tenke på. Ved hjelp av dette inkluderende verktøyet kan du legge til et bredt spekter av strømmer til hvert dashbord for sosiale data. Dessuten kan du legge til kolonner, hjem, tidslinje, liste og også planlegge for å lage strømmer basert på filtrering.

Kjernekomponenten i Hootsuite er strømmer. Dette kan være mer fordelaktig for å analysere Twitter og Facebook ved å sette opp en strøm filtrert av omtaler. I dette tilfellet er det bare å sette opp en fane for ditt målrettede sosiale medienettverk på strømmen siden og automatisere den på noen få minutter.

Totalt sett vil du ved hjelp av dette fantastiske verktøyet få et robust sett med sosiale ledelsesfunksjoner med et brukervennlig og oversiktlig grensesnitt.

3. Buffer

Buffer Social

Buffer er et av de mest utviklende verktøyene for sosiale medier som vi har sett gjennom tidene. Du kan planlegge innhold for Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook og Pinterest. Den gode delen av Buffer er den gratis kontoen, du kan opprette en gratis konto som lar deg legge ut på tre sosiale mediekontoer og planlegge opptil ti innlegg.

Det er tre separate verktøy som jobber bak Buffer. Det ene er Buffer Publish, et planleggingsverktøy for sosiale medier. Deretter kommer Buffer Answer, et overvåkings- og meldingsverktøy for sosiale medier. Og til slutt, Buffer Analyze, et analyseverktøy for sosiale medier.

Det er noen andre funksjoner også, for eksempel en RSS Feed-visning, installere en nettleserutvidelse for å lagre innhold for senere, ved hjelp av Pablo image curator. Dessuten vil du få et solid sett med analyser angående interaksjon og ytelse etter innlegg.

4. Awario

Awario overvåking

Awario er et online markedsføringsverktøy som er utviklet for å hjelpe deg med å ta vare på ditt merkeverdi. Dette utmerkede verktøyet er utviklet for å overvåke og identifisere skalerbarhetens merke på nettet. Du kan lære mer om hvordan folk tenker på produktene og tjenestene dine. Awario analyserer innhold fra hele internett ettersom det kan gå gjennom mer enn tretten milliarder sider hver dag.

Ikke bare det, det er et par ting du kan gjøre med Awario. Du kan finne nye emner for ditt kommende gjestepost ved å analysere relevante tilbakekoblinger. Få den mest relevante sosiale innsikten om merkevarenes ytelse, og finn sosiale mediepåvirkere ved å bruke dette fantastiske verktøyet.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

BuzzSumo er et datterselskap av Brandwatch som opererer litt annerledes enn de andre lytteverktøyene på sosiale medier på denne listen. Den utmerkede delen av BuzzSumo er dens kapasitet til å identifisere det mest populære innholdet på tvers av sosiale medier, inkludert Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, og så videre.

Ved hjelp av BuzzSumo kan du analysere innholdet på sosiale medier på flere måter. Kraftige søkeparametere og filtreringsfasiliteter gjør ting mye enklere. Sammen med influencer-dataene gir dette verktøyet deg viktige sosiale backlink-data for å ta en informert beslutning.

6. Google Analytics

Google Analytics

På langt nær kan Google Analytics betrakte som et av de mest undervurderte overvåkingsverktøyene for sosiale medier som de fleste av eiere av nettstedet bruker. Mange av nettstedseierne bruker dette verktøyet bare for å overvåke trafikkflyten, men dette verktøyet er ikke bare utviklet for å overvåke trafikkflyt.

Teknisk sett er Google Analytics ikke et verktøy for sosiale medier, men det kan likevel brukes til å spore forskjellige sosiale mediekampanjer og til og med hjelpe deg med å måle sosial avkastning. Du kan opprette rapporter spesielt for sporing av sosiale medier, for eksempel hvor mange besøkende som blir kjørt til nettstedet ditt fra hvilken sosialt nettverkskanal. Du kan også bruke UTM-parametere til å spore og måle spesifikke sosiale mediekampanjer.

7. Nøkkelhull

Nøkkelhullsovervåking

Nøkkelhull er et av de beste overvåkingsverktøyene for sosiale medier, spesielt for brukere av Twitter og Instagram. Ved hjelp av dette smarte verktøyet kan du slå opp nøkkelord, hashtags, URL-er og brukernavn for å analysere brukerens oppførsel. Du kan også se både sanntids- og historiske data veldig presist.

Den spesielle hetekartfunksjonen til Keyhole lar deg vise aktivitetsnivåene i bestemte deler av verden. Den gode delen av dette fantastiske verktøyet er dets evne til å be om historiske data ved hjelp av Twitter og Instagram som inneholder informasjon om antall innlegg, brukere, engasjement og påvirkere.

8. Snaplytics

Snaplytics

Hvis du vil fokusere på Snapchat og Instagram-historier, kan det å velge Snaplytics være et utmerket alternativ for deg. Dette fantastiske verktøyet tar for seg forskjellige beregninger som åpne og lukkingsfrekvenser, slik at merkevarer kan se hvor historien har blitt toppet, og du kan også vite om avgangsfrekvensene.

Tilsynelatende ser det ut til at Snapchat kan ha falt ut av fordel for noen merker, men du bør ikke glemme at dette nettverket fremdeles kan skilte med hundrevis av millioner aktive brukere som er tusenårs-og Gen Z. Dessuten er historier den mest krevende delen av Instagram forfremmelse. Derfor kan du bruke dette verktøyet til å overvåke utseendet på sosiale medier, spesielt for Snapchat og Instagram.

9. Curalate

Curalate

Ettersom de fleste merkevarene prøver seg på direkte sosial salg, tenker du kanskje det samme for merkevaren din. I dette tilfellet kan Curalate tjene formålet ditt gjennom Instagram på best mulig måte. Det vil tjene som en hybrid butikkfront og maksimere salget ditt ved hjelp av Instagram.

Curalate hjelper bedriftseiere med å forstå hvilke produkter som får flest klikk og salg. Dette vil også gjøre det mulig for deg å spore produktkoder og omtaler for å analysere ytelsen til brukergenerert innhold gjennom spesifikke kampanjer.

10. Brand24

Brand24

Brand24 er et betalt overvåkingsverktøy for sosiale medier for markedsførere som er ansvarlige for å kjøre forskjellige sosiale mediekampanjer. Det vil gi en smart måte å analysere sosiale mediedata og spare utallige timer.

Ved hjelp av dette kraftige verktøyet kan du overvåke nøkkelord relatert til merkeverdien din. Det er egendefinerte varsler-funksjonen som holder deg oppdatert om konkurrentene dine og hjelper deg å hoppe inn til poenget.

Du kan få tonnevis av beregninger, inkludert ytelsen til nøkkelord på Facebook, Twitter, Instagram, rekkevidde for sosiale medier, engasjement, følelsesanalyse, YouTube kan måles med omfanget av omtaler, og så videre. Dessuten er beregninger av engasjement, påvirkning, trender hashtags og andre analyser noen av nøkkelfunksjonene i Brand24.

Pakk inn

Selv om det er en overflod av overvåkingsverktøy for sosiale medier der ute i markedet, kan du ikke ha et verktøy i en størrelse som passer alle. I tillegg til dette tredjepartsverktøyet, kan du bruke det innebygde søkeanalyseverktøyet. Det innebygde verktøyet kan ta tid å jobbe med; Derfor er denne artikkelen skrevet for å gjøre ting enkelt for deg.

Du kan se nærmere på listen som er nevnt over og finne ut det riktige verktøyet for deg. Hvert verktøy som er oppført her har en standard som vil hjelpe deg med å overvåke din tilstedeværelse på sosiale medier som helhet. Jeg håper denne artikkelen hjalp deg mye med å forstå hvordan du velger riktig verktøy for å spore tilstedeværelse på sosiale medier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map