10 nyttige verktøy for tilknyttede markedsførere

Som ikke elsker å leve et liv i henhold til deres stil uten et fast tidsplan?


Vellykkede tilknyttede markedsførere er vanligvis fri for bindinger, uten behov for å fantasere livsstilen sin, da de har mange muligheter til å leve livet sitt til det fulle. Så det er bare fornuftig at tilknyttet markedsføringsindustri i disse dager blir mer kompleks og konkurransedyktig.

Med veksten av industrialisering og reduksjon av avhengighet av murstein og mørtel butikker, er tilknyttet markedsføring industrien klar til å røre 7 milliarder årlige tall i inntekter i løpet av fem år.

I dag konkurrerer ikke tilknyttede markedsførere med andre markedsførere. De sliter også med sofistikerte selskaper med flere millioner dollar og lag som er finansiert av venturefond.

For å overleve i denne globale konkurransen og skille seg ut fra mengden som en pro-fil markedsfører, må du ha et solid sett med markedsføringsverktøy.

I denne artikkelen vil vi dekke tilknyttede markedsføringsverktøy du trenger for å vinne inntektskommisjonen. Med disse vil du til slutt kunne forstå markedet, tiltrekke deg trafikk og konvertere potensielle besøkende. La oss komme i gang!

Bortsett fra den tilfeldige oppføringen, inneholder følgende liste noen eksklusive smaksstoffer som kan spille den viktigste rollen for tilknyttede markedsførere.

Hvorfor du bør vurdere tilknyttet markedsføring

Som nybegynner på arenaen for tilknyttet markedsføring, kan det være utfordrende å starte opp en ny virksomhet. Imidlertid tilbyr tilknyttet markedsføring enorme fordeler i forhold til tradisjonelle oppstartsmotparter. Det er noen viktige fordeler jeg bør nevne før jeg går inn på hoveddiskusjonen. La oss se på dem:

  • Lav investering: Du kan opprette en inntjeningsflyt med nesten null investeringer. Du trenger bare litt tid og noen få dollar for å sette opp et nettsted.
  • Ingen storefront eller forsendelse: Som tilknyttet markedsfører trenger du ikke å ha eller administrere en butikk, inventar eller noen forsendelsesprosess. Du trenger bare å markedsføre tredjepartsprodukter.
  • Ingen supportteam: Det er ikke behov for et støtteapparat. Ofte kan du administrere nettstedet ditt helt alene.
  • Opprette passiv inntekt: Ved å bli en vellykket tilknyttet markedsfører, kan du opprette en passiv inntektsstrøm. Når du har konfigurert nettstedet ditt, skal det kunne generere et overskudd med liten innsats.
  • Global markedsplass: En av de beste og mest spennende delene av en online virksomhet som tilknyttet markedsfører er dens åpenhet og tilgjengelighet for alle. Du kan kultivere og få kontakt med målgruppen din fra ethvert hjørne av verden.
  • Arbeidsfleksibilitet: Som tilknyttet markedsfører vil du få maksimal arbeidsfleksibilitet. Du velger timeplanen din.

Bortsett fra disse grunnleggende fordelaktige aspektene ved tilknyttet markedsføring, har du en rekke produktkategorier å markedsføre på nettstedet ditt. Velg mellom fysiske produkter, digitale produkter, forskjellige tjenester og medlemsmuligheter over hele verden.

Det er mange verktøy å velge mellom. Men det er ikke nødvendig å bli overveldet. Forhåpentligvis ved å lese dette innlegget, vil du få en krystallklar ide om hvilke verktøy som kan være riktig for din tilknyttede markedsføringsreise.

1. Flippa

Auksjoner av Flippa-nettsteder

Flippa er i hovedsak en online markedsplass der nettsteder kan kjøpes eller selges (“vendt”) for en gevinst. Dette kan være en viktig plattform for folk som ønsker å hoppe over prosessen med å utvikle et blomstrende tilknyttet nettsted fra bunnen av. Med Flippa kan du finne et nettsted i din nisje som er klar til å gå med en etablert merittliste.

For mange tilknyttede markedsførere er dette et ideelt sted å starte med en solo-markedsføringsreise. I likhet med eBay gir Flippa en mulighet til å tilknytte markedsførere å by på et tilknyttet nettsted.

Videre lar Flippa tilknyttede markedsførere kjøpe tilknyttede nettsteder som har en solid tilbakekoblingsprofil. Bare sørg for å gjennomføre en fullstendig backlink-revisjon før du kjøper et domene. Dette vil sikre at domenet ikke blir oppblåst av SEO-praksis med svart hatt. Det er rikelig med bevis for tilknyttede markedsførere som har kjøpt et nettsted med en sterk tilbakekoblingsprofil, men til slutt ble straffet av en Google-algoritmeoppdatering. Ofte er dette for å oppblåse av bygningsmetoder for svart-hatlenken utført av den forrige nettstedseieren.

Så spill det trygt – gjør undersøkelser og kjøp fra en kjent markedsplass (som Flippa).

2. CJ-tilknyttet selskap

CJ-tilknyttet av Conversant

I utgangspunktet starter markedsføring med tilknytning til å bygge et forhold til ulike tredjepartsleverandører av førsteklasses produkter eller tjenester. CJ-tilknyttet av Conversant (tidligere kjent som Commission Junction) kan være et perfekt verktøy for å bygge tilknyttede partnerskap. På denne plattformen er alle tilbudene deres CPA (Cost-Per-Action) -baserte, som betyr at utgiverne bare blir betalt når brukere konverterer til en kunde, abonnent eller en potensiell kunde.

CJ Affiliate er det ledende globale markedsføringsnettverket for tilknyttet selskap som spesialiserer seg på betalings-for-ytelse-programmer. Det viktigste målet og perspektivet med nettverkssystemet er å drive resultater for virksomheten rundt om i verden. De hjelper deg med å koble butikker med markedsførere for å kunne nå millioner av online-forbrukere hver dag. Dette er ekstremt populært blant tilknyttede selskaper og små nettutgivere.

CJ Affiliate kan være en smart gateway for tilknyttede markedsførere til å starte tilknyttet virksomhet. De gjør det enkelt for tilknyttede selskaper i hver nisje å bygge gunstige forhold til tredjepart. Det er bokstavelig talt tusenvis av tilknyttede programmer du kan søke på gjennom CJ for alt fra hjemmevarer til webhotell. De fleste tilbyr enkle alternativer å tjene via CPA – bare kopier og lim inn den unike koden for å begynne å tjene.

3. SEMRush

SEMrush er en online synliggjøringsplattform

SEMrush er et av de mest fremtredende verktøyene for søkeordforskning, fikse SEO-feil og viktigst av konkurrentanalyser. Dette verktøyet er klarert av prominente internettmarkedsførere og selskaper over hele verden. Selv gigantiske selskaper som Forbes, PayPal, Hyatt og Philips bruker dette verktøyet for å administrere synligheten. Det har et massivt databasesystem på over 46 millioner domener og 120 millioner nøkkelord.

Som tilknyttet markedsfører er det viktig å analysere konkurrentenes innholdsmarkedsføringsstrategi. SEMrush kan spore mange faktorer, inkludert organisk posisjonering av et domene, landing av en URL på Googles SERP-er, Awards-annonsekopier og deres posisjoner, CPC-annonser, konkurrentanalyse og så videre.

SEMrush lar deg utføre en detaljert analyse og vurdering av ditt eksisterende innhold. Dette er en flott måte å spore og oppnå dine mål for innholdsmarkedsføring.

Men det er ikke alt. SEMrush kan også brukes som et innholdsrevisjonsverktøy for distribusjonsstrategien. Vei innholdsmarkedsføringsstrategiene og bruk SEMrushs forslag for å forbedre kvaliteten på innholdet for å maksimere effekten. Det viktigste er at du bruker SEMrush, og du kan forsterke innholdsmarkedsføringsstrategien med de inkluderte verktøyene for innholdsrevisjon, postsporing og SEO..

4. Ahrefs

Ahrefs SEO-verktøy

Ahrefs er et annet viktig verktøy for SEO og søkeordforskning. Selv om dette brukes til flere formål som tilbakekoblingsanalyse, søkeordundersøkelser, on-side revisjoner, innholdsanalyse osv., Legger det mer vekt på tilbakekoblingen enn SEO på siden og andre konkurransedyktige funksjoner..

Ved å bruke dette verktøyet kan tilknyttede markedsførere få en dyptgående innsikt i backlink-profilen deres. Dette inkluderer ny tilbakekobling, tapte tilbakekoblinger og nettsteder som lenker til de ødelagte sidene på nettstedet ditt (sammen med domenerangeringen til disse nettstedene). Som tilknyttet markedsfører kan du også analysere konkurrentens tilbakekoblingsvekst og sammenligne den med din. Det er til og med et avsnitt for å analysere “innholdsgap” på nettstedet ditt sammenlignet med konkurrentene, slik at du kan finne ut hva nettstedet ditt mangler.

I tilknyttet markedsføring er det et av de tiltrengte verktøyene for å gjøre SEO-nettstedet ditt vennlig. Ellers er det nesten umulig å rangere tilknyttet nettsted som til slutt ender opp med rot. Ahrefs gjør det enkelt for tilknyttede markedsførere å optimalisere nettstedet raskt og effektivt. På denne måten kan de tjene mer provisjon ved å rangere nettstedene sine i topplassering.

5. Tilknyttede plugins

Manuell administrering av tilknyttede lenker mens du markedsfører som tilknyttet markedsfører er en kjedelig oppgave og tidkrevende oppgave. Hvis du er en WordPress-bruker, kan det å bruke en plugin absolutt gjøre dette enklere. Forlater deg mer tid til å styre andre aspekter av virksomheten din (eller til og med andre virksomheter).

Hvis du er WordPress-bruker, har du heldigvis mange alternativer. Spesielt når det gjelder tilknyttede plugins. Bare kjør et raskt Google-søk. Du vil finne hundrevis av tilknyttede plugins for dine mål. Noen plugins fungerer bare for spesifikke tilknyttede programmer, noen er mye mer generiske og kan brukes i flere tilknyttede plattformer.

AzonPress

AzonPress WordPress Plugin for Amazon-tilknyttede selskaper

For Amazon-kollegaer, AzonPress kan være en flott løsning. Dette er en fullverdig plugin for administrerende tilknyttet selskap som gjør ting gjort effektivt og enkelt. Det brukervennlige grensesnittet med funksjonsrikt adminpanel lar deg administrere den tilknyttede inntjeningsprosessen som er en komplett glede å jobbe med.

WooCommerce

WooCommerce gratis WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du leter etter en mer generell plugin, er WooCommerce et godt valg. Selv om det ikke er automatisk, kan du legge til en rekke tredjepartsprodukter i butikken din ved å bruke tilknyttede lenker. Tilknyttede produkter er enkle å legge til, akkurat som alle andre produkter. Bare husk å velge “Eksternt / tilknyttet” produkt, lim inn tilknytningslinken, tilpasse knappeteksten og legge til en pris.

Tilknytning til tilknyttet selskap for WooCommerce

Tilknytning til tilknyttet selskap for WooCommerce

Og hvis du skal med WooCommerce – kan det være en god ide å også installere denne praktiske plugin-modulen. Med tilknyttet avsløring for WooCommerce installert kan du legge til en rask avsløringsmelding til alle dine eksterne produkter med et klikk på en knapp. Bare rediger teksten og plasseringen fra liveinnstillinger for WooCommerce.

Pretty Links

PrettyLinks Lite-plugin

Men hvis du driver en enkel blogg, er en plugin som PrettyLink veien å gå. Denne enkle plugin kaster tilknytningsleddene dine med en kort “pen” og lett å huske lenke. Slik ser koblingene dine bedre ut, og du kan enkelt huske dem til å gjenbruke i fremtidige innlegg.

6. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Dette er den regjerende WordPress SEO-plugin, annonse en må ha for ethvert nettsted. Yoast SEO har millioner av nedlastinger – og det er lett å se hvorfor. Med en haug med innebygde avanserte funksjonaliteter for XML-nettkart, sidemetat, url-viderekoblinger, åpen grafikk og mer, er det virkelig og alt-i-ett SEO-løsning for de fleste WordPress-nettsteder.

Yoast er viden kjent for sine analytiske funksjoner. De innebygde metaboksalternativene på innlegg og sider hjelper deg med å utvikle bedre søkeordbruk og opprettholde en riktig innholdslengde. Den utfører også en Flesch-lesetest for å bestemme lesbarheten til hele innlegget ditt, i tillegg til å overvåke setningslengde, passiv stemme og overskriftsfordeling.

Som tilknyttet markedsfører, bør et av hovedmålene dine være å rangere i topposisjonen i søkemotorer. Yoast SEO kan hjelpe deg med å få dette til og er en enkel måte å opprettholde nettsidernes SERP-rangering.

7. Grammatisk

Grammatisk skriveassistent

Grammarly er et annet utrolig verktøy for tilknyttede markedsførere som publiserer regelmessig. Det er en automatisert stave- og grammatikkontroll som kan være til hjelp for enhver websideeier eller blogger.

Grammatikk spiller en perfekt rolle når det gjelder å sjekke nye innlegg og gjøre endringer raskere. Grammatisk redaktør i sanntid vil varsle deg når det blir gjort en grammatisk feil eller skrivefeil. Bare bruk korreksjonen for å sikre at innholdet ditt har en jevn kvalitet.

En av de mest interessante aspektene ved Grammarly er at den kan forstå stemningen i setningen din som korrelerer ordene. Dette betyr at du kan opprettholde din egen skrivestemme, selv ved hjelp av verktøyet. Noen ganger kan det misforstå den faktiske betydningen det du prøver å avsløre. Men totalt opprettholder det en ganske jevn standard og betydelig nøyaktighetsgrad.

8. Google Analytics

Google Analytics

Uansett hvilken nisje du driver med, det kan være en bloggside eller en butikk i en helserelatert nisje, bør du ønske å forstå publikummet ditt. Google Analytics er det mest omfattende analyseverktøyet som er tilgjengelig for tilknyttede markedsførere. De fleste tilknyttede markedsførere bruker dette verktøyet for å se hvor mange besøkende som kommer til tilknyttet nettsted. De kan kjøre et bredt spekter av dimensjonsoperasjoner ved hjelp av dette utmerkede verktøyet. Som tilknyttet markedsfører kan du dele test, spore lenker, spore konverteringer, analysere ulik atferd og være i stand til å finne ut den virkelige innsikten i hvordan brukere samhandler med tilknyttet nettsted..

Med måling av salg, konverteringer og analyse dyptgående detaljer på nettstedet ditt, hjelper Google Analytics deg med å forme veikart for forventet suksess. I disse dager utnytter nesten alle tilknyttede markedsførere Google Analytics for å vurdere suksessen med SEO-innsatsen og målene på nettstedet.

For å være klar over de totale hendelsene på nettstedet ditt og måle målet, må du kjenne til personers detaljinteraksjon, når de besøker nettstedet ditt hvor lenge de vanligvis holder seg, og viktigst av alt hvilke sider de besøker mer eller mindre på nettstedet ditt. Dette resultatet av analysen vil gjøre at du forstår hele nettstedet ditt og lar deg ta de riktige trinnene for å forbedre tilknyttet nettsted.

Google Site Kit

Google Site Kit for WordPress

Få tilgang til alle Google Analytics-dataene dine (og mange tonn mer). Bare installer gratis plugin, og bruk deretter koblingene i dashbordet ditt til å koble Google-tjenester til nettstedet ditt (vi dekker dette detaljert i vår Google Site Kit guide). Dette inkluderer Google Analytics samt alle Googles andre nyttige verktøy og tjenester som Search Console, Adsense, PageSpeed ​​Insights, Optimize and Tag Manager.

Monster Insights

MonsterInsights Analytics for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Du kan bruke MonsterInsights-plugin for enkelt å legge til, tilpasse og administrere Google Analytics nettstedsporingstjenester på ditt WordPress-nettsted. Plugin-en inneholder sanntidsstatistikk og annonsesporing, pluss at den også er kompatibel med e-handelsplattformer. Så du kan bedre følge resultatene dine, og optimalisere markedsføring og SEO-strategier.

9. Redaksjonell kalender

Redaksjonskalender WordPress Plugin

Redaksjonell kalender er et innleggsplanleggingsprogram for strategisk blogging. Det lar deg planlegge og planlegge alle innleggene på nettstedet ditt, noe som kan være ekstremt viktig avhengig av din tilknytningsnisje. Tekniske blogger vil ønske å planlegge innlegg rundt neste store Apple-event, eller en moteblogg vil kanskje planlegge artikler eller videoer rundt moteuken. Du kan gjøre ting enkelt når du skal publisere innholdet ditt bare ved å holde øynene oppe på en enkelt skjerm. Ideelt sett holder dette verktøyet alt materiale organisert på nettstedet ditt.

Denne plugin gjør innleggshåndtering enkel og komfortabel. Fra planlegging av innlegg, oppretting av innhold og frem til en publiseringsdato – du kan spore hele prosedyren på et øyeblikk. Du kan planlegge innlegg i henhold til datoene og tidsoppholdet fra ett panel.

Dra & slipp-anlegg kan gjøre ting enkelt mens du endrer innleggsdato. Det er et utkast for å administrere alle innleggene på nettstedet ditt. Du kan kontrollere innleggene til flere forfattere samtidig og redigere innlegg ved å bruke “rask redigering” -funksjonalitet. Bare administrator og redaktør kan oppleve alle funksjonene i denne plugin-en. Forfattere kan publisere, redigere og planlegge innleggene sine på nytt. Bidragsytere kan lagre innlegget bare i et utkast og flytte innleggene sine, og abonnenten kan se kalenderen.

Du kan bruke guidene våre for hvordan du oppretter en redaksjonskalender, så vel som de beste plugins for å administrere den redaksjonelle arbeidsflyten for enda flere tips..

10. MailChimp

MailChimp Markedsføring via e-post

E-post er fortsatt en av de dominerende måtene å markedsføre på. Uten å liste opp et pålitelig verktøy for markedsføring via e-post, ville dette innlegget være ufullstendig. MailChimp er en robust e-postmarkedsføringsplattform som letter alle slags selskaper og markedsførere. For tilknyttede markedsførere kan det være et kraftig verktøy for å starte markedsføring via e-post. Dette markedsføringsverktøyet brukes til å sende e-post for å markedsføre de respektive produktene, nå målgruppene og gjør kundeemner til salget.

Med MailChimp kan du opprette nyhetsbrev, sette opp dryppkampanjer, administrere abonnentprofiler, spore e-post åpnes og legge til sosial deling. I tillegg til dette, innebærer det innebygde analyse- og omleggingssystemet markedsførere å generere en ad hoc-rapport. I tillegg gir MailChimp markedsførere forhåndsinnstilte maler og et dra & slipp-byggefasiliteter for å gjøre nyhetsbrevdesign veldig enkelt.

Et annet viktig aspekt ved bruk av MailChimp er at du kan kjøre A / B-testing med dette verktøyet. Det er mulig å teste hvilken emnelinje eller leveringstid som fungerer best med en minimal tilnærming. Du kan få flere varianter av hver test, for eksempel forskjellige sendetider, innhold, emnelinjer og bilder osv. På samme måte lar MailChimp deg segmentere adresselisten. Så du kan utstede målrettede kampanjer for større konvertering.

I korte trekk vil jeg si at du som tilknyttet markedsfører ville ha fire må inneholde avanserte funksjoner i MailChimp. De dreier seg om automatisering av markedsføring, avansert segmentering, resultatsporing og A / B-testing.

MailChimp for WordPress

MC4WP: Mailchimp for WordPress

Men for å bruke disse verktøyene, må du først lage en e-postliste. Gode ​​MailChimp WordPress-plugins gjør det enkelt å legge til påmeldings- eller optin-skjema på nettstedet ditt. Et godt valg er den populære gratis MailChimp for WordPress-plugin som legger til enkle, mobilklare og brukervennlige påmeldingsskjemaer for nettstedet ditt. Plugin-en er også kompatibel med populære plugins som Contact Form 7, MemberPress, WooCommerce og mer – og gir deg mange muligheter til å bygge opp abonnentantallene dine.


Suksess i tilknyttet markedsføring avhenger av så mange faktorer. Det tar hensyn til kreativiteten din, din måte å henvende deg til markedet og bruke de riktige markedsføringsverktøyene for tilknytning. Det viktigste er at det avhenger av evnen til å implementere kunnskapen din i den enorme konkurrerende verdenen av tilknyttet markedsføring.

Det er sant at tilknyttede markedsførere allerede har massevis på tallerkenen. De fleste selvlærte markedsførere lærer gjennom prøving og feiling. Men når det gjelder tilknyttede markedsførere, kan små feil føre til at du taper en dags fortjeneste. Ikke gjør dumme utilsiktede ulykker – utnytt i stedet verktøyene som er nevnt over for å starte tilknyttet virksomhet og holde den på sporet.

Jeg håper at denne artikkelen hjalp deg med å finne ut de riktige verktøyene for markedsføring av tilknytningspartnere som til slutt vil gjøre deg i stand til å tjene tilknyttede provisjoner. Hvis du har noe å dele om problemet, eller noe du kan spørre, vennligst legg inn spørringen i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me