10 måter å gjøre ditt WordPress-nettsted raskere

Så du har hørt at Google vurderer hastigheten på nettstedet ditt når du vurderer det for de beste søkeresultatene, og nå ønsker du å gjøre nettstedet ditt så raskt som mulig, slik at du kan beholde eller gjøre det opp til nummer 1-stedet for Big- G.


Bra at du fant dette innlegget, fordi jeg vil lære deg hvordan du kan redusere størrelsen på sidene / innleggene dine og gjøre nettstedet ditt raskere enn noen gang. Nedenfor finner du 10 gode tips som kan hjelpe deg med å øke hastigheten på WordPress-bloggen din. Kos deg og ikke glem å kommentere og tweet dette innlegget!

Nedenfor er 10 gode måter du kan bidra til å øke hastigheten på WordPress-nettstedet ditt slik at du kan gi en bedre opplevelse for brukerne dine og muligens øke rangeringene dine litt..

1. Buffer sidene dine

WordPress-temaer fungerer ved å ringe til wp-databasen og returnere innholdet som vises på nettstedet ditt. Så hver gang du laster inn en side på siden din, må den først hente de nødvendige dataene fra databasen din, noe som dramatisk kan bremse nettstedet ditt, spesielt hvis du gjør mange forespørsler til db. Fortrinnsvis vil du ha en “hurtigbufret” versjon (HML) av nettstedet ditt, så når sidene dine er lastet inn, er alt allerede etterlyst. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en WordPress cache-plugin, min favoritt heter det Hyper Chache.

2. Reduser bildestørrelser

Alle elsker å bruke mange bilder på bloggene sine i disse dager, fordi de gjør nettstedet ditt mer interessant og fantastisk. Imidlertid kan bilder være veldig store og ta lang tid å laste. Hvis du virkelig ønsker å få fart på WordPress, vil jeg foreslå at du gjør tre ting: fjerne unødvendige bilder, reduser mengden bilder på et gitt innlegg og Smush bildene dine. Yahoo tilbyr en tjeneste som heter Smør det, der du kan laste opp et hvilket som helst bilde, og det vil redusere størrelsen mens du beholder den opprinnelige kvaliteten. Jeg foreslår at du starter med å knuse alle bildene i temafilene dine, da disse vil være på hver side på nettstedet ditt. Du kan også gå tilbake til mappen wp-uploads og knuse alle opplastede bilder og gjøre det for fremtidige bilder du laster opp.

En annen ting du vil forsikre deg om når det kommer til bilder er at hvis du viser miniatyrbilder på innlegg, at du ikke laster inn et fullt bilde og så viser det i en mindre dimensjon ved bruk av brikkene = “” og høyde = “” . Det er ikke noe poeng i å laste inn et enormt bilde for å vise det til halve størrelsen. Du kan bruke standard WordPress-bildesortering eller et skript for å endre størrelsen på bildene dine slik at de passer dine behov.

Å redusere størrelsen og mengden bilder på nettstedet ditt kan ha en virkelig merkbar forskjell i hvor raskt det lastes.

3. Begrens skript

Mange blogger i disse dager legger til mange forskjellige skript for å “forbedre” nettstedet, men disse vil bremse nettstedet ditt som ingen andre. Jeg foreslår at du holder deg til så lite skript som mulig. På WPTopTen bruker jeg Tweetmeme-skriptet, men hvis jeg skulle legge til digg-knappen, nylige tweets, dele på facebook … alle disse andre skriptene, enn nettstedet mitt sannsynligvis vil ta evig tid å laste. Mennesker og tilsynelatende Google vil ha hurtiglastede nettsteder, så hold deg til skriptene du virkelig trenger eller virkelig legger til noe på nettstedet ditt. Alt annet som bare ser pent ut, fjern.

4. Rengjør koden

Jeg vedder på at over 90% av alle WordPress-drevne nettsteder (hvis ikke mer) har minst en kodelinje i stilarket eller temafiler som de virkelig ikke trenger. Hvis du virkelig ønsker å få fart på nettstedet ditt og redusere størrelsen til den aller siste kilobyten som mulig, er det på tide å ta en titt på all den koden og begynne å hugge ut det unødvendige.

Ta først en titt på stilarket, og sørg for at det ikke er noe der som for øyeblikket ikke brukes av nettstedets design, og fortsett deretter til CSS-kompressor og bli kvitt alt det stygge blanke rommet.

Deretter vil du gå gjennom alle de andre temafilene (single.php, index.php, page.php….) Og i utgangspunktet gjøre det samme. Forsikre deg om at du virkelig vil ha all koden som er der, og fjern deretter noe av det tomme stedet manuelt. Å fjerne det tomme stedet vil ikke gjøre noen stor forskjell, men hvis du vil gjøre nettstedet ditt lastet så raskt som mulig enn det er en ting til du kan gjøre.

5. Optimaliser databasen

Jeg nevnte tidligere at du kan buffe WordPress-innlegg og sider slik at nettstedet ditt ikke trenger å ringe / referere til databasen når du laster inn en side. Dette stemmer imidlertid, for at en hurtigbuffer skal opprettes, må siden eller innlegget lastes en gang. Ved å optimalisere databasen din kan du bidra til å forbedre hastigheten på ikke-cache-sider / innlegg (eller hele nettstedet ditt hvis du velger å ikke bruke en hurtigbufring-plugin).

6. Tenk på designet ditt på nytt

Alle elsker virkelig vakre og bilder / vektorrike nettsteder, men disse kan være de tregeste man kan laste. Hvis du vil ha et veldig raskt nettsted, vil du holde deg til CSS så mye som mulig, og med CSS 3 kan du oppnå noen virkelig imponerende design uten behov for photoshop (bilder). Trenger du virkelig å ha det gigantiske bildet i bakgrunnen, eller kan du bruke en ensfarget farge? Bruker du javascript image swap for navigasjonen? Still deg selv disse typer spørsmål og gå gjennom design av nettsteder, og jeg er sikker på at du vil finne måter å bidra til å redusere størrelsen på oppsettet.

7. Snip de utdragene

Er du en av de menneskene som elsker å ha hele innleggene dine på hjemmesiden og kategorisidene? I så fall bør du vurdere å bruke utdrag for bloggen din, ikke bare for SEO-formål, men også for nettstedets hastighet. Du kan redusere mengden innhold på en gitt kategoriside eller hjemmeside kraftig ved å bruke mindre utdrag. Alt du trenger å gjøre er å bruke utdrag på nettstedet ditt mal tagg og kopier og skriv en liten beskrivelse i utdragsboksen i WP-administratoren mens du oppretter et innlegg.

8. Tenk innhold over bilder

Et bilde sier ikke tusen ord, tusen ord sier tusen ord. Dette er tankesettet du trenger å ha til enhver tid når du blogger. Ikke bare er “content king” når det gjelder å rangere godt på søkemotorer, men det tar også mye mindre minneplass å ha en fin lang artikkel enn å ha et innlegg som “100 fantastiske WordPress-temaer” og vise et skjermbilde av hver og en (ouch!). Slutt å legge til så mange bilder på nettstedet ditt, og begynn å skrive nyttig innhold. De besøkende vil sette pris på det når nettstedet ditt laster super raskt.

9. Fjern unødvendige plugins

OK her er avtalen med plugins … De vil bremse pokker for nettstedet ditt, så sørg for å fjerne plugin som du ikke trenger på nettstedet. Mange plugins har egne CSS-filer og en bøtte-last med kode som er satt inn i topptekst- eller bunntekstmalkodene. All denne ekstra koden og stilarkoppslagene kan redusere nettstedet ditt betraktelig. pluss at du må sende enda flere forespørsler til databasen din når du bruker visse plugins. Så, se på alle pluginene dine og se hvilke du ikke trenger for å holde nettstedet ditt kjørt som det er (luksuriøse plugins) og slette dem. Etter det kan det være lurt å sjekke databasen for å fjerne søppel som er igjen fra dem.

10. Grøft din billige vertstjeneste

Her er hvor det hele kommer ned til. Hvis du har en crappy vert enn nettstedet ditt, vil det sannsynligvis gå veldig tregt. Vurder å betale litt ekstra for en bedre og raskere vertstjeneste. Du, besøkende og søkemotorer vil sette stor pris på at du ikke lenger er så gjerrig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map