Mange tenker feilaktig på WordPress som en bloggplattform når det i realiteten er et kraftig Content Management System som kan brukes til praktisk talt alle typer nettsteder, fra grunnleggende blogger til komplekse nettbutikker. Nylig er det flere og flere som bruker WordPress for småbedrifter. Faktisk ble mitt siste blogginnlegg med tittelen “Power Your Small Business With WordPress” der jeg ga noen grunner til hvorfor småbedrifter burde bruke WordPress for deres bedriftsside og noen raske trinn for å komme i gang.


Så nå som alle bruker WordPress for sine små bedriftssider, er det et stort behov for forretnings WordPress-temaer, både premium og gratis. Som nettutvikler har jeg jobbet på ganske mange bedriftsnettsteder, og jeg vet hva som skal til for å lage et fantastisk forretningssted med tanke på design, brukervennlighet og omsetningsgrad. Å lage et WordPress-tema for virksomheten er enkelt, men det kan være en vanskelig oppgave å lage en flott forretningsmal og ta mye arbeid å produsere.

I dette innlegget ønsket jeg å gi deg 10 karakteristikker av et Great Business WordPress Theme. Så uansett om du leter etter et tema for virksomheten din eller leter etter litt inspirasjon til å lage et, vil du lese innlegget mitt. Nyt!

1. Profesjonell design

Som ethvert nettstedstema eller -mal, er designen det viktigste aspektet, og hvis du leter etter et WordPress-tema for å drive den lille bedriften din, vil du ha noe som er veldig rent, moderne og profesjonelt. Et flott design kan gjøre ENORME forskjellig på omsetningshastighet og merkevareimage. Hvis bedriftsnettstedet ditt ser ut som dritt, vil ikke folk ta deg på alvor og mye mindre kjøpe noe fra deg.

Dårlig eksempel – fryktelig forretningstema

Her er et raskt eksempel på hvordan et forretningstema IKKE skal se ut.

Forferdelig forretningstema

Godt eksempel – flott WordPress-tema

Nå er her et eksempel på et profesjonelt designet tema (Total WordPress Theme).

Totalt, et flerbruks WordPress-tema for infoprenuers

2. Utvalgt glidebryter

I disse dager har hvert stort forretningstema noen slags glidebryter, for eksempel en karusell eller “nivå-type” glidebryter. Hvorfor? Fordi det er en flott måte å vise frem noen av de beste produktene, tjenestene eller porteføljeprøvene dine. Glidebryterne har en tendens til å se bra ut, de fengsler besøkende / kunders oppmerksomhet, og det er en fin måte å fokusere seerne på spesifikke ting.

3 fantastiske glidebrytere å bruke på ditt neste tema design

Skyvekontrollene er en flott måte å legge til ekstra innhold og et element av bevegelse til innleggene og sidene dine. Nedenfor er noen av våre favoritt-glidebryter-plugins for WordPress.

Slider Revolution

Revolution Slider WordPress Plugin

lag Slider

LayerSlider WordPress Plugin

MotoPress Slider

MotoPress Slider-eksempel

3. Testimonials seksjon

Hvis du driver en fantastisk virksomhet og kundene dine elsker deg, hvorfor ikke dele kjærligheten? Folk vil alltid lese anmeldelser eller attester før de kjøper noe fordi det hjelper til med å konkretisere ideen om at produktet / tjenesten virkelig er verdt det.

Derfor er det, etter min mening, et flott WordPress-tema for virksomheten å gi en slags testimonials-widget eller -område der brukeren kan legge til noen sitater fra sine kunder eller tekstutdrag fra en anmeldelse (og ja – Total tilbyr dette innebygde rett i) . Det er også veldig nyttig hvis brukeren kan kontrollere innholdet i attesteringsdelen via temakontrollpanelet. Og ikke glem å legge til attestene på hjemmesiden og sørg for at den skiller seg ut siden det vil være nøkkelen til å gjøre besøkende til betalende kunder.

4. Kontaktskjema med validering

At det er mange WordPress-plugins for å lage kontaktskjemaer, men hvis du ønsker å lage et flott tema, må du legge til ditt eget kontaktskjema (forhåpentligvis AJAX) og style det også bra ut. Kontaktformer er avgjørende for virksomheter fordi folk kan ha spørsmål angående produktene eller tjenestene dine, og hvis de ikke kan finne ut hvordan de skal kontakte deg, så har du nettopp mistet dem.

Jeg synes et flott forretningstema bør gi muligheten til å legge til et kontaktskjema både via kortkoder og også ha et synlig kontaktskjema på alle sider (i bunntekstområdet) eller i det minste på hjemmesiden. Validering er viktig! Hvis du driver en liten bedrift, har du ikke tid til å bruke timer hver dag på å gå via spam-post.

Et flott forretningstema vil også gi en kontaktseksjon som inkluderer telefonnummer, adresse, kanskje et Google-kart og lenker til sosiale profiler (twitter, facebook, link-in, ect).

5. Tematilpassing eller alternativspanel

Ingen vil ha et nettsted som ser ut og fungerer identisk med hundrevis av andre nettsteder, spesielt hvis det er virksomhetsnettstedet ditt, siden du vil skille seg ut fra konkurrentene. Den enkleste måten å tilpasse hvordan temaet fungerer, er med live WordPress-tilpasningsenheten. Det er her mange utviklere nå legger til funksjoner som fargealternativer, sideoppsett, logoer, beskjæring av bilder og mer.

Andre temaer kan tilby et kontrollpanel med forskjellige designalternativer som lar deg enkelt endre nettstedet ditt, laste opp en logo og flytte ting rundt. Selv om det ikke er like enkelt som tilpasseren, er dette fremdeles et alternativ for å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut fra mengden og se mer unik ut.

6. Flere fargeskjemaer

Dette går tilbake til forrige punkt … folk vil at virksomhetsnettstedet skal skille seg ut, så å tilby forskjellige fargeskjemaer vil hjelpe dem med å style temaet sitt på en måte som kan være forskjellig fra alle andre nettsteder som bruker samme tema. Ved å tilby forskjellige fargevalg kan brukerne velge det som passer best for deres generelle virksomhet og logo. I disse dager bruker mange fargeplukkere i temaene sine, slik at brukerne kan endre fargen på nesten hvert eneste element på nettstedet. Dette er en veldig flott funksjon, spesielt for en liten bedrift som ønsker å opprette nettstedet sitt, men ikke har noen CSS-kunnskaper eller ikke har råd til en dyr webutvikler / designer.

7. Kortkoder

De fleste som kjøper WordPress-temaer har ingen CSS- eller HTML-kunnskaper, og det er derfor det er viktig å gjøre temaene så brukervennlige og så WYSIWYG som mulig. Bedriftsnettsteder krever litt mer, fordi brukerne vil legge til knapper overalt (som en kjøp nå eller ring oss-knappen), vil de sannsynligvis ønske å innlemme attester på sidene / innleggene sine, lage gallerier, faneinnhold … osv., osv. Selv om du bare inkluderer noen få snarveier, tror jeg de er veldig viktige for et flott tema.

Enkle kortkoder

symple-kortkoder-oppdatering

Elegante kortkoder

Elegante tema-koder

8. Tjenester / porteføljemaler (r)

Ethvert flott WordPress-tema for virksomheten må ha flere tilpassede sidemaler, inkludert en “portefølje” mal der brukeren enkelt kan legge til produkter, tjenester eller prøvearbeid for å vise frem for de besøkende. En portefølje mal enten ved hjelp av tilpassede innlegg eller en spørring innlegg sløyfe gjør det veldig enkelt for en bedrift å lage en del av nettstedet deres som er fokusert på å vise folk hva slags arbeid de kan gjøre. Hvis du selger produkter, ville det være fantastisk å ha et sted hvor besøkende kan bla gjennom dem på et fint rutenett som mote. Jeg vil også anbefale å ha en slags “sorter etter” -funksjon for de som ønsker å organisere deres prøvearbeid eller produkter i kategorier.

9. Bloggseksjon

I disse dager er det avgjørende å drive en blogg for virksomheten din. Det kan hjelpe deg sterkt i forhold til å tiltrekke nye kunder, øke trafikken din via søkemotorer, vise frem kompetansen din på det gitte feltet og selvfølgelig forbedre merkevarebildet og lojaliteten din. Av alle disse grunnene og mer, må et stort WordPress-tema for forretninger komme med en bloggseksjon, som kan gjøres ved å lage en sidemal og bruke spørringsinnleggsmetoden for å få noen blogginnlegg eller kan gjøres ved hjelp av den nye egendefinerte innleggsfunksjonen. Uansett må du integrere en bloggseksjon i malen din.

10. Temastøtte

Sist, men ikke minst, er listen over 10 karakteristika for et stort WordPress-tema fra Business BRUKERSTØTTE. Temaet ditt kan se kjempebra ut og ha alle slags fantastiske funksjoner, men hvis du ikke selv gir grunnleggende støtte, er det praktisk talt verdiløst. Mange som kjøper / laster ned temaene, kanskje WordPress førstegangsbrukere og kan trenge hjelp til å installere og få temaet til å fungere slik de vil. Hvis du driver en virksomhet, vil du være veldig kresen når det gjelder hvordan nettstedet ditt ser ut og fungerer – som temautvikler vil du være der når kundene dine får et problem, eller hvis de oppdager en “feil” i temaet ditt.

Bonus

Jeg legger dette som en bonus fordi jeg ikke tror det er nødvendig, men å legge til støtte for noen av de beste wp-eCommerce-programtilleggene (som WooCommerce) ville gjøre forretningstemaet ditt skiller seg ut fra resten. Det er ikke mange forretningsfokuserte temaer som inneholder et kassesystem med temaet, så hvis du kan lage et, vil det sannsynligvis selge veldig bra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me