Årsaker til at WordPress er perfekt for små bedrifter

Hvis du husker det var en tid da forretningsbehandlere og gründere trengte å finne en utvikler bare for å gjøre mindre endringer på nettstedene og innholdet. Men med introduksjonen av WordPress ble administrasjonen av nettsteder enklere. Det var en velsignelse for alle webansvarlige.


WordPress er godt kjent som et perfekt bloggeverktøy, men nå er det bedre å kalle det et CMS (Content Management System) siden det har vokst enormt med årene. Denne ydmyke plattformen har nå potensialet til å bygge et interaktivt nettsted. I følge nåværende poster blir WordPress brukt over hele kloden av titalls millioner mennesker som deres foretrukne nettutviklingsplattform. Det er en rekke årsaker som beskriver hvorfor den i stor grad brukes til å utvikle nettsteder, men i denne bloggen vil du lese om hovedårsakene til at WordPress er ideell for små bedrifter..

Å overleve dagens stive forretningsutfordringer kan være veldig tøft. Spesielt for et flertall bedriftsledere og gründere er det ganske skremmende å ta vare på et bedriftsnettsted (ettersom det krever jevnlig optimalisering) til dine vanlige oppgaver. Det er her WordPress kommer inn. Gründere vil ikke bare kunne administrere nettstedene sine, men har også full frihet til å forbedre utseendet og følelsen av grensesnittet uten å måtte ansette en egen utvikler.

WordPress er et open source utviklingsverktøy, men gir fortsatt rikelig med sikkerhets- og tilpasningsmuligheter til brukerne takket være det store utvalg av tilgjengelige plugins. I tillegg er det mange gratis (og premium) viktige verktøy for å slippe løs WordPress ‘kraft for små og mellomstore bedrifter. Selv om det ikke er nødvendig å ringe fra en profesjonell utvikler eller et selskap for å utvikle et WP-basert nettsted for deg, har du muligheten til å gå alene eller finne rimelig hjelp gjennom jobbtavler som Upwork. Uansett, hvilken måte du velger, er det bare å forsikre deg om at du bruker WordPress til bedriftsforbedring.

Dette er bare starten på fordelene som følger med dette verktøyet, og det er mye som kommer i denne bloggen. Så la oss grave i grunnene til at WordPress er flott for småbedrifter.

1. WordPress er helt gratis

Ja! Du hørte det riktig. WordPress er helt gratis. Du kan laste ned den gratis, installere den på nettstedet ditt eller i et lokalt sandkassemiljø med letthet og deretter gjøre hva du vil med det. Når du er eier av en liten bedrift, er det sannsynlig at du vil sette opp bedriftsnettstedet ditt med en liten forhåndskostnad. WordPress har fremstått som en velsignelse for små bedrifter, da det også sparer penger og tid.

Hvis du vil se hvor rimelig WordPress kan være, kan du se på dette innlegget som oppretter de reelle kostnadene med å bygge et nettsted med WordPress.

2. Enkel og rask hjemmesideoppsett

En annen viktig grunn til at små bedrifter bør bruke WordPress er at det kan installeres med et enkelt klikk. Dette betyr at du ikke trenger å være en ekspert med servere eller hosting, ettersom det ikke krever hardcoreferdigheter.

Med hostingplaner fra Bluehost (bare $ 2,95 / mo for delt hosting) og Cloudways (utrolig administrert skyhosting) velger du ganske enkelt WordPress når du setter opp kontoen din, og de installerer den for deg. Eller hvis du velger en administrert WordPress-hostingplan fra anerkjente selskaper som WP Engine eller svinghjul, trenger du ikke løfte en finger i det hele tatt. De spesialiserer seg i WordPress, så det er allerede installert, konfigurert, konfigurert og optimalisert før du er ferdig med å registrere deg for en plan. Enda bedre, administrerte verter tar seg av installasjonen for deg slik at du kan fokusere på virksomhet, ikke serveren din.

Etter installasjonen vil du ha et bredt utvalg av funksjoner og funksjonalitet som hjelper deg med utvikling av nettsteder. WordPress ‘rene, informative og brukervennlige instrumentbord gjør oppsett av nettsteder enkelt for selv splitter nye brukere.

3. Open Source utviklingsplattform

Det kalles åpen kildekode fordi alle kan laste ned og bruke koden som er tilgjengelig i WordPress Codex for å legge til funksjonalitet på nettstedet deres (eller hvis du er avansert, kan du utvide og bruke koden på en hvilken som helst måte du ønsker). Dette er en av de beste og viktigste fordelene som gjør WordPress til et foretrukket valg for små bedrifter. For å administrere kildekoden, kan gründere ansett en WordPress-utvikler, men det er helt deres valg, da de også kan håndtere det på egen hånd.

4. Brukervennlig grensesnitt

Null WordPress Theme Customizer

I utgangspunktet er WordPress opprettet på en slik måte at alle tekniske og ikke-tekniske personer kan dra nytte av det. Det er dette som gjør det svært krevende over hele kloden. Et annet viktig faktum er at det er ganske interaktivt og brukervennlig som lar brukere enkelt lage websider, menyer, innlegg, skjemaer og til og med la dem administrere medier som videoer og bilder med letthet og bekvemmelighet..

5. Stort nettbasert støttefellesskap

Det er allerede diskutert at WordPress er en kraftig nettutviklingsplattform for et stort fellesskap av brukere. WordPress er kjent for sitt utmerkede online Brukerstøtte system. På grunn av millioner av aktive brukere, dyktige team av utviklere, et bredt fellesskap og diskusjonsfora, kan alle enkelt finne løsningen på problemene sine. I tillegg er det mange kunnskapsrike WordPress-blogger som deler tips og guider nesten daglig. Det er slik, for de fleste WordPress-problemene har allerede blitt diskutert her, og det er sannsynlig at noen absolutt vet hvordan de skal fikses. Dette er grunnen til at WordPress er det beste for nybegynnere og små bedrifter.

6. Stort utvalg av temaer

Totalt WordPress-tema

For å begynne å designe et nettsted, hva er de viktigste funksjonene som trengs? Et perfekt design selvfølgelig! Det kan være for dyrt at nettstedet ditt er designet av en profesjonell utvikler. Men med WordPress kan du velge et forhåndsdesignet tema i stedet. Det er tusenvis av gratis temaer tilgjengelig på i WordPress.org-temakatalog så vel som på anerkjente nettsteder som WPExplorer gratis temaer og vår nye favorittnettsted Bare gratis temaer. Alle disse temaene er vakkert designet og kan integreres for å lage et interaktivt nettsted.

I tillegg til gratis alternativer er det tusenvis mer WordPress-tema som du kan velge mellom for å bygge nettstedet ditt. Premium-temaer kommer ofte med ekstra funksjoner pluss støtte fra utvikleren. Hvis du leter etter ett tema som kan gjøre det hele, sjekker Total WordPress-temaet, som inkluderer en brukervennlig dra- og slipp-sidebygger, mange enkle visuelle alternativer for live tilpasning (farger, skrifter, osv.) Og en masse klare laget nettmaler som du kan importere med bare noen få klikk. Men det er også mange andre nisjespesifikke temaer på nettet for veldedighetsorganisasjoner, regnskap, restauranter og mer som du finner på Themeforest (og andre markedsplasser også selvfølgelig). Av denne grunn velger små bedrifter WordPress da de kan finne og bruke designet som nøyaktig passer deres merke.

7. Plugins for hver funksjon

For å legge til litt mer funksjonalitet på nettstedet ditt, kan du ta hjelp av WordPress-plugins som er tilgjengelige gratis (eller mot en liten avgift) over nettet. Som temaene er det tusenvis av forhåndsutviklede plugins som er lagret i WordPress-plugin-katalog og det er enda flere premium plugins avaialbe fra markedsplasser inkludert CodeCanyon, ThemeIsle, Pippins plugins og mer. Plugins er vanligvis enkle å bruke og installere, pluss at de bidrar til å legge til ekstra funksjonalitet på nettstedet ditt.

8. SEO Optimalisert

WordPress SEO

Å ha et nettsted uten søkemotoroptimalisering er ganske likt å ikke ha noe nettsted i det hele tatt. I dag bygger alle et nettsted ved å huske SEO-perspektiver. Dette problemet er løst med WordPress. Nettsteder utviklet på WordPress er som standard SEO optimalisert ettersom strukturen som følger, allerede er anerkjent av søkemotorene. Men WordPress SEO stopper ikke der. Det er mange gode guider og plugins som kan hjelpe deg med å optimalisere SEO på stedet for bedre rangering, men her er bare noen få som hjelper deg i gang:

  • Beste WordPress SEO-verktøy for 2017 for å forbedre rangeringen av søkemotorer
  • Yoast SEO Installasjon og oppsett Rask guide for WordPress
  • Nybegynnerguide til WordPress SEO: tilbakekoblinger, nettstedets hastighet og mer

9. Meget responsive design

Ønsket om å ha en mobil responsiv webside kan enkelt oppfylles med WordPress. Respons er noe som enhver gründer ønsker, ikke bare for nettsteder, men også for applikasjoner og e-postmaler. Heldig for deg er de fleste WordPress-temaene designet for å være fullt responsive, slik at nettstedet ditt ser bra ut på stasjonære maskiner, nettbrett og mobile enheter. Med en sjanse for at temaet ditt ikke ser perfekt ut på telefoner, kan du alltid bruke plugins for mobilnettoptimalisering.

10. Sikker og pålitelig

Det er sant at WordPress er en kraftig CMS- og webutviklingsplattform som tar kontinuerlig arbeid konsekvent og gjør det så sikkert som mulig. Når det gjelder å stille sikkerhet er WordPress på toppen. De løslater jevnlige oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer og dermed skape et tryggere nettstedsmiljø for deg.

I tillegg er det mange måter du kan forbedre WordPress-nettstedets sikkerhet med en plugin eller grunnleggende forholdsregler. Hvis du vil lære mer, kan du gå til bloggen vår for å få flere WordPress-sikkerhetstips.

Avsluttende merknader

For alle småbedrifter eller oppstartsbedrifter kan det være tøft å se på å etablere en sterk tilstedeværelse på nettet. Det kan være et alvorlig problem siden det å ha en stor online tilstedeværelse kan komme med kostnader, tid og krefter som de ikke har råd til. Så den enkle og åpenbare løsningen på alle disse bekymringene er WordPress. Bare ta tak i den for å utvikle bedriftsnettstedet ditt.

Forhåpentligvis svarte dette blogginnlegget på alle spørsmålene dine om hvorfor små bedrifter bør vurdere WordPress for deres bedriftsnettsted. Å være en forretningsmogul eller gründer, er det ditt ansvar å ta riktige beslutninger til rett tid for å lykkes. Så ikke tenk å tenke på det, bare installer WordPress og dra nytte av alle funksjonene som følger med det!

Har du spørsmål eller tips å legge til? Legg igjen en kommentar i avsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me