Øk troverdighet på nettstedet med McAfee SECURE for WordPress

Nettstedets troverdighet er en viktig faktor som leserne vurderer når de besøker WordPress-bloggen din, nettstedet eller e-handelsbutikken. Leserne vil ikke føle seg komfortable med å laste ned gratis ressurser, abonnere på nyhetsbrevet ditt eller gi personlig informasjon for å gjøre et kjøp hvis nettstedet ditt ikke virker pålitelig. En av de enkleste måtene å gjøre det enkelt for besøkende å besøke, er med McAfee SECURE-tillitsmerket.


Hva er McAfee SIKKER?

Hva er McAfee SECURE?

McAfee er kjent for sine websikkerhetsprodukter som forbrukere over hele verden bruker for å holde nettlesingen trygg. Dette inkluderer programvare for antivirus, brannmur, kryptering, e-postsikkerhet og mer. Med brukernes nettsikkerhet i tankene utvidet McAfee hver sin og utviklet McAfee SECURE-merkevaren. Dette omfatter en rekke websikkerhetsverktøy som er tilgjengelige for alle som surfer på nettet.

Dette verktøyet inkluderer tre hovedsegmenter. De McAfee SECURE tillitsmerke hvilke nettsteder kan bruke for å bekrefte at sidene deres er fri for virus, skadelig programvare og annen usikker kode. De McAfee SECURE Chrome Nettleserutvidelse som legger til et McAfee-skjold i nettleseren din for å gi deg beskjed om at du surfer på nettet sikkert og vil varsle deg om nettsteder du besøker som kan være i faresonen. Og til slutt McAfee SECURE Identity Protection dekning, som gir kjøpere opptil 100 000 dollar i beskyttelse mot identitetstyveri når de kjøper på et McAfee SECURE-sertifisert nettsted (brukere trenger ganske enkelt å følge trinnene i en aktiverings-e-post som mottas etter å ha fullført kjøpet).

Selv om alle disse er enorme eiendeler for nettbrukere, gir McAfee SECURE tillitsmerket ekstra verdi for nettstedseiere, spesielt siden det er et verktøy som kan brukes til å øke påliteligheten og troverdigheten til nettstedet.

Bør du legge McAfee SECURE til ditt WordPress-nettsted?

Nå som du vet hva McAfee SECURE er, trenger du det for nettstedet ditt? Enkelt sagt kan de fleste nettsteder ha fordel av å legge til et tillitsmerke for å vise leserne at nettstedet faktisk er sikkert.

Hvis du driver en blogg eller et nettsted for forretningstype der du ikke samler inn brukerdata, kan det være lurt å veie fordeler og ulemper før du legger til noe ekstra til nettstedet ditt. Men hvis du driver et nettsted for e-handel, eller hvis du samler inn brukerdata, er det sannsynligvis en god idé å legge til McAfee SECURE. Å legge til et tillitsmerke på nettstedet ditt vil lette all nøling en bruker måtte ha før han oppgir personlig informasjon for å registrere seg. Og hvis du driver en nettbutikk, er den ekstra McAfee SECURE Identity Protection en bonusfunksjon du kan bruke til å annonsere til kunder slik at de kan føle seg trygge på å gi deg økonomiske data.

Slik konfigurerer du McAfee SECURE for WordPress

Hvis McAfee SECURE høres riktig ut for deg, bør oppsettet være relativt enkelt, siden det hele starter med å installere gratis McAfee SECURE WordPress-plugin. Hvis du vil installere plugin-loggen i WordPress-dashbordet, navigerer du til Plugins> Legg til nytt og søker deretter etter “McAfee.”

McAfee SECURE Plugin Installation

McAfee SECURE skal være det første resultatet. Klikk på knappen for å installere nå, og deretter for å “aktivere” plugin-modulen.

McAfee SECURE Plugin Setup

Nå for å konfigurere plugin-modulen. McAfee har gjort dette veldig enkelt ved å legge til et varsel i dashbordet ditt for å aktivere plugin-modulen. Hvis du av en eller annen grunn ikke ser varselet, bare naviger til aktiveringssiden for plugin ved å klikke på det nye McAfee SECURE-menypunktet i WordPress-dashbordet ditt. Klikk på knappen for å “Aktiver nå.”

McAfee SIKKER gratis konto

Ved å følge de enkle installasjonstrendene bør et popup-vindu åpne for at du kan opprette din gratis McAfee SECURE-konto. Skjemaet fyller ut automatisk med nettadressen din og e-postadressen som brukes til å opprette din WordPress brukerkonto. Bare bekreft informasjonen din, og klikk deretter på “Aktiver nå.”

McAfee SIKKER bekreftelse

Dette vil åpne en bekreftelse på at nettstedet ditt er lagt til, samt oppdatere WordPress-dashbordet for å vise McAfee SECURE-innstillingene. Hvis du vil redigere McAfee SECURE-profilen din, klikker du på den røde knappen, ellers er det bare å lukke popup-vinduet for å gå tilbake til WordPress-oversikten.

McAfee SECURE Free Dashboard

Hvis du antar at nettstedet ditt er sikkert, bør du se en grønn bekreftelse på sikkerhet for at du har bestått alle tester (høres!) Og at sertifiseringstillitsmerket ditt er bra. Når du nå besøker fronten av nettstedet ditt, bør du være McAfee SECURE-tillitsmerket i nedre høyre hjørne av nettleseren. Det var lett?

McAfee SECURE Trustmark

Med en McAfee SIKKER gratis planlegg at tillitsmerket vises for de første 500 besøkende hver måned, kan du samle opptil 100 TrustedSite-anmeldelser (som brukere kan sjekke via trustedsite.com -katalogen eller verifiseringsvinduet for Chrome SafeBrowsing) og nettstedet ditt blir regelmessig overvåket for skadelig programvare. Dette er nok for mindre eller helt nye nettsteder, men hvis du driver et etablissement nettsted med betydelig trafikk eller et stort e-handelsnettsted oppgradering til et Pro plan er et must.

McAfee SECURE Pro

McAfee SECURE Pro gir ubegrenset tillitsbruk og ubegrensede TrustedSite anmeldelser for nettstedet ditt, så vel som tilleggsfunksjoner som innsending av søkemotorer, diagnostisering av nettsteder og mer. Store merker som PartyCity, Tory Burch, FootLocker, Jelly Belly, Armani Exchange, LegalZoom, National Geographic, GameStop og mange flere stoler på McAfee SECURE. Hvorfor? Fordi det ganske enkelt tilbyr noen av de beste verktøyene på nettet for å holde nettstedene deres trygge og deres kunder føler seg trygge.

McAfee SECURE Search Highlighting

En viktig merkevare som kjennetegner er at når du oppgraderer til Pro, vises ikke McAfee SECURE-skjoldet bare på nettstedet ditt, men også på markert søk resultater for SiteAdvisor-brukere. Dette betyr at når en person som bruker SiteAdvisor (og det er over 50 millioner av dem) ser nettstedet ditt i et søkeresultat på Google, Yahoo eller Bing, vil de også se McAfee SECURE-tillitsmerket ved siden av.

Pro-medlemmer har også muligheten til å legge til en McAfee SECURE Engagement Trustmark hvor som helst, ikke bare nederst i nettleseren. Dette er nyttig for e-handelsbutikker som vil vise tillitsmerket ved siden av “Legg til i handlekurven” -knappen på produktsidene, eller for nettsteder som vil forankre merket i bunnteksten i stedet for å justere det med nettleservinduet.

McAfee SECURE Identity Protection

Som vi nevnte tidligere, tilbyr McAfee SECURE også Identitetsbeskyttelse opp til $ 100.000. Dette er en Pro plan-funksjon hver e-handel eller premium medlemskap basert nettsted skal bli begeistret for. Med dette får du og dine kunder fullstendig beskyttelse mot tyveri, alt du trenger å gjøre er å legge til litt kode på bekreftelsessiden for kjøp, slik at kundene dine vil motta en e-postmelding etter at betalingen er behandlet. Hvis butikken din bruker WooCommerce er dette enda enklere – koden blir automatisk lagt til for deg. Bare aktiver alternativet fra McAfee-oversikten.

Jeg er sikker på at etter å ha sett alt det har å tilby må du lure på, hvor mye gjør McAfee SECURE Pro-kostnad? For øyeblikket starter Pro-sertifiseringsplanen $ 19 per måned (og skaleres opp basert på trafikken din), men hvis du velger å betale årlig, vil du motta 2 måneder gratis, og hvis du er en veldedig organisasjon 501 (c), kan du kontakte salg for en spesiell rabatt også. Funksjonene for identitetsbeskyttelse er verdt prisen, så det er absolutt en verdig investering for nettstedet ditt.

Den endelige vurderingen

Stjernerangering

Totalt sett liker vi virkelig McAfee SECURE for WordPress. Vi ble imponert over den enkle installasjonen (den er bokstavelig talt klar til å gå rett ut av boksen), samt den omfattende funksjonslisten som er tilgjengelig for Pro-medlemmer. Vi gir denne pluginen en 5 av 5 stjerner. Plugin- og McAfee SECURE-verktøyene i seg selv er perfekte og bare så enkle å bruke. Den søker etter malware. Det forteller leserne at nettstedet ditt er sikkert. Og det kommer til og med med identitetsbeskyttelse. Nå er det en nyttig plugin!

Enkle tips om troverdighet på nettstedet

I tillegg til å vise McAfee SECURE-tillitsmerket på nettstedet ditt for å bekrefte nettstedets sikkerhet, er det andre enkle trinn du kan ta for å øke din troverdighet hos leserne og øke tilliten til nettstedet ditt..

Først ut gi reelt og nyttig innhold for leserne dine og legg den ut regelmessig. Det er ikke bare å ha ditt eget unike innhold bra for søkemotorer, men å ha en tidsplan for når du legger ut er bra for å etablere en leserbase som vil returnere til nettstedet ditt siden de stoler på at du vil publisere nytt innhold.

Forsikre deg om at du har en vilkår og betingelser. Dette er viktig av juridiske grunner som varemerkeeierskap, personvernforhold, innholdsoppdateringer, beskrivelse av leverte tjenester og mer. I tillegg viser det leserne at du er et ekte selskap (eller eneeier) som følger reglene (+1 for pålitelighet).

Hvis nettstedet ditt eller produktet ditt har blitt omtalt hvor som helst del prestasjonene dine. Å kunne si at du var “omtalt på Forbes topp dette” eller en del av “BusinessWeeks topp som”, er en lang vei for å etablere troverdigheten til merkevaren din. Det samme gjelder alle priser du har vunnet. Lag en side eller legg til et notat til bunnteksten som deler prestasjonene dine med leserne.

Over til deg

Forhåpentligvis har du funnet denne anmeldelsen og guiden nyttig! For å oppsummere, er McAfee SECURE en fin måte å øke nettstedets troverdighet ved å legge til et tillitsmerke til innlegg, sider og produkter. Gratisversjonen er flott for mindre nettsteder, mens Pro-versjonen er robust nok for etablerte merker. Totalt sett elsker vi virkelig plugin-en og håper at du prøver den. Hvis du har spørsmål om McAfee SECURE gratis WordPress-plugin, eller noe du vil legge til i guiden vår, kan du bare legge igjen en kommentar nedenfor. Takk for at du leste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me