Slik forbedrer du WordPress-nettstedets sikkerhet

Alle vet at det å holde WordPress-nettstedet ditt sikkert bør være en topp prioritet. Men 9 ganger av 10 er det ikke. Det er mange måter å forbedre WordPress-nettstedets sikkerhet, og mange av dem er raske og enkle å sette opp. Kanskje det er på tide å gi nettstedets sikkerhet litt oppmerksomhet.


I denne artikkelen skal vi se på viktigheten av nettstedssikkerhet og hva som kan gå galt hvis du ignorerer det. Vi vil deretter diskutere handlingsrike oppgaver som du kan implementere, sikkerhetsplugins du kan bruke, og viktigheten av å sikkerhetskopiere WordPress-nettstedet ditt.

Viktigheten av sikkerhet

Sikkerhet er et ekstremt viktig tema for alle eiere av nettsteder. Ondsinnet programvare, ofte installert på et nettsted av hackere som har funnet svakheter og sårbarheter, kan spre virus og feil. Disse kan forårsake utallige skader på nettstedet og datamaskinen din, noe som påvirker bedriften din.

Sikkerhetsbrudd kan bremse nettstedet ditt og skape en negativ brukeropplevelse. Dette kan skade omdømmet til merkevaren din, og til slutt miste besøkende, salg og kunder. Og det kan bli mye verre enn det. Malware kan stjele kundeinformasjon, personlige og økonomiske data og ødelegge nettstedet ditt. Dette kan resultere i et langsiktig inntektstap, i tillegg til at det koster deg i tid, krefter og emosjonell velvære.

Å iverksette sikkerhetstiltak bør være en topp prioritet for alle nettstedsadministratorer. Så hva kan du gjøre for å forbedre WordPress-nettstedets sikkerhet og holde det trygt?

Har nettstedet ditt allerede blitt kompromittert?

WordPress Seurity Scan

Mange menneskers nettsteder er allerede blitt kompromittert, og de vet ikke en gang at det har skjedd. En flott måte å sikre at nettstedet ditt er trygt er å bruke en sikkerhetskontroll.

WordPress Security Scan er en online sikkerhetsskanner som vil teste nettstedet ditt for sårbarheter. Den grunnleggende skanningen er gratis, men for en avansert tjeneste, må du oppgradere til en av medlemsplanene deres. Kontroller kjøres på applikasjonssikkerheten, WordPress-sikkerheten, vertsmiljøet og webserveren. Dette vil gi deg en klar innsikt i nettstedets sikkerhet og gjøre deg oppmerksom på eventuelle brudd. Sucuri tilbyr også a gratis nettstedssjekk som vil søke etter malware, feil og programvareoppdateringer.

Oppdater alltid nettstedet ditt

Forbedre WordPress-nettstedets sikkerhet

Det høres enkelt ut, men en av de enkleste måtene å forbedre nettstedets sikkerhet er å sørge for at du holder det oppdatert. Oppdaterte versjoner av WordPress, temaer og plugins, hjelper deg med å fikse og unngå potensielle sikkerhetsbruddpunkter.

Bruk den nyeste versjonen av WordPress

Hver gang en ny versjon av WordPress slippes, forbedres sikkerheten og sikkerhetsproblemene løses. Den nyeste versjonen er den sikreste, så oppdater så snart den blir tilgjengelig.

Beste praksis for temaer og plugins

Ved å holde temaet og programtilleggene oppdatert, er det mindre sannsynlig at nettstedet ditt opplever ondsinnet aktivitet. Varsler om oppdatering av tema og plugin vises ofte på dashbordet. Hvis du er noen som ignorerer disse, er det på tide å endre måter.

Der det er mulig, hold alltid antall plugins du bruker på nettstedet ditt til et minimum. Jo færre plugins, jo mindre potensielle problemer. Installer alltid plugins fra en anerkjent kilde, og ikke last ned premium plugins gratis, fra uautoriserte kilder. Å fjerne ubrukte temaer og plugins kan også forbedre hastigheten og sikkerheten på nettstedet ditt.

Sikre innloggingssiden din

Forbedre nettstedets sikkerhet

Påloggingssiden din kan være ekstremt sårbar for ondsinnede angrep hvis den ikke er ordentlig sikret. Bruk alltid et uklar brukernavn for å forbedre WordPress-nettstedets sikkerhet. Administrator eller ditt eget navn er ikke et trygt valg. Passordet ditt skal også inneholde et tilfeldig utvalg av bokstaver, tall og spesialtegn. Det anbefales sterkt å endre passordet ditt hver 90. dag.

Begynn å bruke LastPass

Lastpass

Lastpass husker alle brukernavn og passord og holder dem sikre, slik at du ikke trenger å gjøre det. Det kan generere sterke passord for deg, slik at du sparer tid til å tenke dem opp selv. Det lar deg også konfigurere tofaktorautorisering, noe som gir kontoinformasjonen din ekstra forsvar.

Bruk innloggingslåsing

Innloggingslåsing

Innloggingslåsing er et gratis WordPress-plugin som begrenser antallet forsøk som kan gjøres for å logge på. Hvis mer enn et visst antall påloggingsforsøk, fra samme IP-område, gjøres innen en bestemt tidsperiode, blokkerer plugin-programmet alle ytterligere forsøk fra det området. Dette hjelper til med å forhindre oppdagelse av passord for brute force og gir nettstedet ditt et nytt lag med sikkerhet.

Installer et WordPress Security Plugin

En av de viktigste måtene å forbedre WordPress-nettstedets sikkerhet på er å installere en sikkerhetsplugin. Det er mange å velge mellom, så la oss se på et par av de beste.

Alt i ett Sikkerhet og brannmur

Alt i ett WP-sikkerhet

Alt i ett Sikkerhet og brannmur er en gratis og brukervennlig WordPress-plugin som vil holde nettstedet ditt trygt og sikkert. Det reduserer risikoen for angrep ved å implementere de nyeste WordPress-sikkerhetsrutiner og -teknikker.

Plugin tvinger brukerkonto, innlogging og registreringssikkerhet. Den har brannmurfunksjonalitet, en sikkerhetsskanner og beskytter mot brute force-angrep, blant mange andre funksjoner. Den bruker også et karaktersystem som viser hvor godt nettstedet ditt er beskyttet basert på sikkerhetsfunksjonene du har aktivert. En populær og dyktig plugin, All in One Security and Firewall, er et godt valg hvis du leter etter en gratis plugin som kan beskytte nettstedet ditt.

Sucuri Security

verdipa

Sucuri Security er en kraftig premiumløsning som kan rydde opp i et hacket nettsted, samt tilby kontinuerlig beskyttelse. Avanserte funksjoner tilbys, inkludert kontinuerlige skanninger for skadelig programvare og hacks, fjerning og opprydding av skadelig programvare, brannmur for nettstedsapplikasjoner og mye mer. Sucuri Security tilbyr også 24/7 online support, så uansett sikkerhetshendelse er et profesjonelt svarsteam tilgjengelig for å hjelpe.

Denne løsningen er ikke billig, og den grunnleggende pakken starter på 199,99 dollar i året. Imidlertid vil denne proaktive og reaktive tilnærmingen til nettstedets sikkerhet holde nettstedet ditt trygt, samt gi deg trygghet. Så uten tvil verdt pengene. Imidlertid er det også en populært gratis Sucuri-plugin tilgjengelig fra WordPress.org Plugin Directory.

Installer antivirusbeskyttelse for datamaskinen din

Norton

Hvis datamaskinen din er kompromittert, kan hackere kunne få tilgang til WordPress-nettstedet ditt, eller finne påloggingsdetaljene dine fra lagrede nettleserpassord. Derfor er antivirusbeskyttelse for datamaskinen et must.

Norton Antivirus Security programvare beskytter datamaskinen mot skadelig programvare, spyware, virus og mye mer. Når den er installert, kjører den vanlige automatiske skanninger, slik at du kan gå online med selvtillit. Viktigst av alt betyr det at WordPress-nettstedet ditt ikke kan ødelegges via datamaskinen din.

Alltid sikkerhetskopiering

Vaultpress

Uansett hvor mange sikkerhetsstrategier du har implementert, er ingenting 100% pålitelig. Hvis sikkerheten brytes og du mister nettstedet ditt og dets data og innhold, vil en sikkerhetskopi spare deg for tid, penger og til og med din virksomhet og omdømme.

Vaultpress er et kraftig verktøy som tilbyr avansert sikkerhetskopi og sikkerhet for WordPress-nettsteder. Denne funksjonsrike tjenesten tilbyr daglige sikkerhetskopier og skanning av skadelig programvare, blant mange andre ting. Det viktigste er at den gir automatiske gjenopprettinger, så hvis nettstedet ditt er hacket, kan det raskt og enkelt gjenopprettes.

Hvis du trenger hjelp, må du huske å lese guiden vår som dekker hvordan du sikkerhetskopierer WordPress webiste.

Endelige tanker for å forbedre WordPress-nettstedets sikkerhet

I tillegg til alle rådene ovenfor, er det alltid viktig å bruke en anerkjent hosting-tjeneste. Selv om det er relativt dyrt, er WP Engine et sikkert WordPress-fokusert hostingfirma som gir proaktiv sikkerhet for å holde nettstedet ditt trygt. Migrering av WordPress-nettstedet ditt til en ny webhotell er sannsynligvis koseligere enn du tror.

Med en førsteklasses webhotellstjeneste, og plugins, tips og triks fra denne artikkelen implementert, vil nettstedet ditt ha en større sjanse enn de fleste til å holde seg trygge.

Hvilke sikkerhetsråd har du for å sikre et WordPress-nettsted? Del gjerne i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me