Enkelt sikkerhetstips på stedet for WordPress

I en tidsalder med digital merkevarebygging avslører WordPress den økte etterspørselen etter sin brukervennlige plattform som støtter en rekke nettsteder fra e-handel til personlig merkevaresatsing.


WordPress har en mangfoldig kundebase fra den individuelle nettutviklings nomaden som ønsker å utnytte det digitale rommet til å markedsføre sine unike ferdigheter til selskaper som driver noen av de mest populære bloggene på nettet.

Avgjørelsen om å opprette en webside er både spennende og skremmende. Det blir latter, tårer og mange Google-søk. Men det vil ikke vare lang tid før nye foreldre på nettstedet blir fanget opp i euforien som følger med å tilpasse sin nye baby til å passe til deres visjon.

Men de fleste WordPress-brukere er ikke fokusert på hvordan de kan lage det sikreste nettstedet. I stedet er de enten fanget opp i temaer for å få bloggen til å se avantgarde ut eller tenke på SEO-optimalisert innhold for å drive organiske søkeresultater..

Begge disse tingene absolutt betyr noe, men sannheten er at brukere ikke bør dempe behovet for sikkerhet. Mens det bare står for en tredjedel av alle nettstedseiere, er WordPress kilden til over 90% av alle hackinghendelser på nettet på grunn av det lave nivået av prioriterte brukere plasserer på sikkerhetselementet.

Vanlige sikkerhetsproblemer som er målrettet mot WordPress-brukere

SQL Injection er en av de mest overutnyttede og vanlige WordPress cyberattacks som ikke skåner noen. Et ironisk tilfelle av et SQL-angrep involverte nettverkssikkerhetsselskapet Barracuda Networks som falt hen til en injeksjon rettet mot en sårbarhet i koden deres. Hackerne kunne finne en sårbar side som førte dem til selskapets primære database.

Tenk på en SQL-injeksjon som et aggressivt sannhetsserum. Hackere er målrettet mot servere som bruker SQL (strukturert spørrespråk) og omgår applikasjonssikkerhetstiltak. Dette lar dem hente poster fra SQL-databasen, eller på annen måte endre eller slette eksisterende poster.

XSS-angrep på tvers av sider

Et kryssskriptangrep (XSS-angrep) er vanlig på WordPress-nettsteder som underutnytter riktige sikkerhetstiltak. Tanken er å stjele data fra brukeren, hovedsakelig informasjonskapsler. Dette er et av de mer ondsinnede angrepene for intetanende brukere, fordi det foregår på brukerens identitet.

Imidlertid er brukere ikke nødvendigvis de eneste ofrene i dette angrepet. Administratoren av nettstedet vil også ta et hardt fall fra potensielle økonomiske tap og tapet av brukernes tillit. Angrep på tvers av skrifter har mer enn tredoblet mellom 2016 og 2017.

Andre utbredte angrep inkluderer kommandoinjeksjon og inkludering av filer, der ondsinnet informasjon kombinert med sårbare servere fører til kompromitterte nettsteder. Dette trolldommen er døme for nettstedets skrekkrike eier og sprer mistillit til brukerne som ikke kan gi sensitive data.

Slutt å idealisere plugins

En av komponentene som gjør WordPress så brukervennlig, er den brede tilgjengeligheten av plugins. Å shoppe etter den kuleste plugin-en for å jazz opp nettstedet ditt er like spennende som å oppdage en ny app til smarttelefonen din som lover (mens du helt mislykkes) å få livet i orden.

Selv om disse er et krone et dusin og enkle å komme i gang med et par klikk på en knapp, tilbyr de en falsk følelse av sikkerhet. Det er for øyeblikket titusenvis av plugins tilgjengelig, men bare rundt 2000 av disse er lagt til i løpet av de siste to årene, noe som betyr at mange er svært utsatt for sårbarheter.

Utdaterte plugins blir ofte ofre for utnyttelse av filer der filer inkluderes der hackere får enkel tilgang til databasene dine, som alle kan unngås ved ansvarlige WordPress-sikkerhetstrinn som vedlikehold av plugins. Men oppdateringer og sterke passord er sikkerhets skyld på stedet – så la oss se hvordan du kan sikre WordPress offsite.

1. Velg en webhotell av høy kvalitet

Velg Quality Hosting

Den mest åpenbare løsningen for WordPress-sikkerhet utenfor nettstedet er å velge god WordPress-hosting som prioriterer cybersikkerhet. Webhotell er kanskje ikke så spennende som temadesign eller originalt innhold, men ikke vær for rask til å avskrive det.

Selv om beslutningen om nettstedsadresse er en av de mest stressede over komponentene i den kreative prosessen, er de fleste brukere ikke opptatt av “http” eller “https” som gir det dyrebare barnet til deres kreative sinn. Tro det eller ei, den enkle tilstedeværelsen av “s” utgjør hele forskjellen; ekskludere det på egen risiko.

“S” indikerer et sikkert nettsted som bruker Secure Socket Layers, eller SSL. Dette forteller en bruker at et nettsted kan stole på, og all data de velger å dele blir delt trygt. Faktisk, mer enn to tredjedeler av brukerne rapporterte at denne låsen er avgjørende for deres beslutning om å fortsette å bla gjennom et nettsted uten å ta sikkerhetskopi. Webhoteller tilbyr ofte SSL-alternativer enten med premium tillegg eller som en gratis funksjon.

WordPress-utviklere bør gi avkall på de populære sikkerhetsapplikasjonene, da disse ofte mangler funksjoner som sikre cookie-innstillinger og HTTP strenge transportsikkerhet. Brukere kan bli fristet til å løse dette ved å laste ned nettstedet sitt på sikkerhetsplugins, men i dette tilfellet er mer ikke bedre. For store plugins kan forårsake upraktisk etterslep og påvirke forsøk på feilsøking.

Ikke bare vil verten tilby SSL-sertifikater (hvis du har gjort leksene dine og tatt en utdannet beslutning), de vil også tilby tilgang til andre uvurderlige sikkerhetsfunksjoner som rutineskanning for å se etter sårbarheter, sikkerhetskopiering av nettsteder for å forhindre katastrofalt tap av data, og nettapplikasjonsbrannmurer for å legge til et ekstra lag med sikkerhet.

Nye nettstedutviklere bør også passe på fristelsen til gratis hostingalternativer. Det gamle ordtaket ‘du får det du betaler for’ gjelder også her. Gratis webverter gir et minimum av levedyktig produkt, noe som betyr at sikkerhetstiltak ofte blir skumlet på og etterlater nettstedet ditt sårbart for virus og spyware..

Hovedpoenget: valget av webhotell skygger for nettstedets suksess. Ikke la denne avgjørelsen være den mest uinformerte.

Selv om lagdelte plugins ikke kommer til å gi deg den sikkerhetskanten du leter etter, kan kombinasjoner på stedet gi deg en fortjent trygghet. Kombiner den utdannede beslutningen om webhotell med et virtuelt privat nettverk, og voila, cybersecurity er nå en anekdote som CV.

2. Invester i en VPN

Virtuelle private nettverk serverer alle former og størrelser på nettsteder uavhengig av om deres mål er å lage en unik P2P-kjøper / selgerside eller være et knutepunkt for det mest etterspurte tankeinnholdet på nettet..

Invester i en VPN

En VPN fungerer som en virtuell tunnel som er ugjennomtrengelig for hackere og andre ondsinnede forsøk på å sikre både sensitiv informasjon som du legger inn og besøkende til nettstedet ditt..

Det ekstra laget av VPN-sikkerhet gir deg et angrep på funksjoner som nesten høres for godt ut til å være sant, for eksempel å skjule identitet, maskering av plassering og avhending av logger..

Når den er installert, maskerer en VPN sted og nettverksaktivitet, og beholder ikke logger for å sikre riktig bruk etter sikkerhet. Vær oppmerksom på at nesten alle tilgjengelige gratis VPN-tjenester ikke har slike funksjoner.

Øv på nettbaserte løsninger for suksess på stedet

Mens cyberattacks er vanlige, er det utallige tiltak som kan tas av selv de mest uerfarne webdesignere. Dette er enkle trinn for å være sikker på at de legger ut et trygt produkt som sikrer sikkerheten til seg selv og sine brukere.

Glem nettadressen. Valget av webhotell er til slutt en av de viktigste beslutningene du tar når du bygger nettstedet ditt. Å være at dette er et av de første trinnene, velg nøye og ikke gjør deg selv bort fra begynnelsen. Etter det kan du holde deg oppdatert om tema- og plugin-oppdateringer, og vurder en VPN for ytterligere beskyttelse.

Det er på tide at WordPress-utviklere setter sikkerheten i forkant av utviklingsprosessen. Gjør det til en proaktiv avgjørelse kontra en tilbakevirkende beklagelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me