6 tips for å sikre deg WooCommerce-nettstedet

6 tips for å sikre deg WooCommerce-nettstedet

Dette er noe du allerede vet: Å holde e-handel trygg er en viktig del av å drive din online virksomhet. Hvis du ikke holder kundedataene trygge under og etter transaksjonen, er det mye mindre sannsynlig at de vil gjøre forretninger med deg igjen.


Men teknologi, spesielt sikkerhetsteknologi, er i stadig endring, noe som kan gjøre det vanskelig for bedriftseiere å følge med.

Heldigvis trenger du ikke å være en ekspert for å beskytte nettstedet ditt – og kundene dine – hvis du bruker WooCommerce. Det er enkle trinn som er vel verdt å ta for enhver eier av WooCommerce.

Selv om å sikre nettstedet ditt er en flertrinnsprosess, trenger det ikke å være overveldende hvis du følger de enkle trinnene våre.

1. Bruk en vert som gjør sikkerhetsarbeid for deg

Som nevnt over, er det folk der ute (ikke du) som har som oppgave å kjenne til inn-og-ut av sikkerhet. Og mange av dem jobber hos vertsfirmaer. Det er grunnen til at en enkel og enkel måte å beskytte nettstedet ditt er å velge en vert som prioriterer sikkerhet.

Når du velger en webvert, kan du se etter de som tilbyr:

 • Daglige sikkerhetskopier: disse vil hjelpe deg med å komme deg raskt tilbake på nettet i tilfelle et angrep.
 • Automatiske oppdateringer: disse hjelper til med å lappe sikkerhetshull så snart de er oppdaget, og holde dataene dine trygge.
 • Restaureringstjenester: sammen med sikkerhetskopier, hjelper disse deg med å komme deg tilbake på nettet i tilfelle noe skulle gå galt.

2. Forhindre brute Force Attacks

Fortsatt den vanligste måten å bryte inn på nettsteder, refererer brute force-angrep til en enkel, men effektiv metode for å bare gjette kombinasjoner for passord eller sikkerhetsnøkler til en skjer på riktig tegneserie.

Heldigvis, siden metoden er relativt enkel, er det relativt enkle måter du kan forhindre dem på.

 • Begrens påloggingsforsøk: Brute force fungerer bare hvis skurkene (eller virkelig datamaskinene deres) kan prøve å logge inn millioner og millioner ganger. Heldigvis er det mange WP-plugins der ute som begrenser nettopp disse forsøkene. For ditt WooCommerce-nettsted, liker vi: WP Begrens påloggingsforsøk og Innloggingslåsing

 • Bruk en passordbehandling: Passordledere liker Lastpass bidra til å lage utrolig vanskelige passord for deg, og skriv dem deretter automatisk inn når du er på det aktuelle nettstedet – forutsatt at du kjenner hovedpassordet. Det er en fin måte å lage passord på at selv sofistikerte angripere vil ha problemer med å sprekke.
 • Bruk 2-faktor-godkjenning: 2-faktorers autentisering er en annen smart måte å holde nettstedet ditt trygt. Selv om skurker har gjettet brukernavnet og passordet ditt med tofaktorautentisering, må de fremdeles få tilgang til et annet passord på en annen enhet (vanligvis inneholdt på en SMS sendt til en personlig celle) for å komme forbi det andre laget av beskyttelse. Vi er personlig tilhenger av miniOrange’s 2-faktor plugin.

3. Skaff deg et SSL-sertifikat

Dette er tingen: Hvis du godtar kredittkort, trenger du et SSL-sertifikat. De krypterer kundedataene dine – ofte kredittkortdetaljer – når folk sender deg informasjon over internett.

Hvis du er forvirret over SSL, setter vi sammen en praktisk, todelt, ultimate SSL-sjekkliste som du kan se på McAfees Ultimate SSL sjekkliste del 1 og Del 2.

4. Oppbevar alltid en sikkerhetskopi

Se, vi vet at vi nettopp sa, velg en vert som tilbyr daglige sikkerhetskopier, og det er vel og bra. Men på slutten av dagen har du ingen garanti for at verten tar sikkerhetskopi daglig for deg. Bare du kan garantere at du holder sikkerhetskopier.

Det er derfor du må holde filene dine sikkerhetskopiert også. Sikkerhetskopier sikkerhetskopiene, hvis du vil!

Det er mange WordPress-sikkerhetskopinprogrammer som tilbyr dette uvurderlig service (virkelig, ikke skimp på dette!)!

5. A.B.U. (Oppdater alltid)

Husker du over da vi snakket om hvordan det er smarte mennesker som har jobben til å vite om sikkerhet? En annen god del av disse menneskene jobber på steder som WordPress, og de kommer stadig ut med nye WordPress-versjoner som har fikset tidligere uoppdagede sikkerhetshull.

Så når du logger deg på WooCommerce og du blir bedt om å oppdatere, kan du tenke: “Ugh, igjen?” men egentlig er dette til beste for deg og din virksomhet.

Hvis webhotellet har automatisk oppdatering, trenger du kanskje ikke å bekymre deg for dette. Men hvis ikke, må du oppdatere når du blir bedt om det.

6. La kundene dine vite at de er sikre

Selv om det er en ting å beskytte kundene dine (og virksomheten din), er det en annen ting helt å la dem få vite at du har fått ryggen.

Hvorfor vil du gjøre dette? Fordi kunder som føler seg trygge, har større sannsynlighet for å kjøpe og anbefale nettstedet til vennene sine, øke bunnlinjen og øke virksomheten.

Så vi liker å vise frem vår sikkerhet med McAfee SIKKER plugg inn. Den lar besøkende vite at nettstedet ditt passerer en ekstern sikkerhetsskanning og gjør at de føler seg trygge når de kjøper fra nettstedet ditt.

McAfee SECURE er ikke bare en enkel måte å øke nettstedets troverdighet, men det gir også en rekke andre tjenester for premiummedlemmer, inkludert nettstedomtaler, diagnostikk, sitempas, søkemerking, beskyttelse av kunde-ID og mer.

Konklusjon

De fleste av disse trinnene er like enkle som å installere en plugin på WooCommerce-nettstedet. De krever ikke massevis av teknisk kunnskap, og det er verdt din tid å ta en times tid for å få alt dette gjort og deretter gå videre med det du gjør best – selge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map