Webinarii și WordPress: Whys și Hows

Ați observat că toți concurenții dvs. și marile nume din industria dvs. utilizează webinarii? Doriți să aflați mai multe despre această formă de comunicare și cum o puteți folosi pentru a vă crește audiența și afacerile? Vrei să te asiguri că nu vei fi lăsat în urmă?


În acest articol, veți afla despre beneficiile webinarilor și cum le puteți integra cu succes în strategia dvs. de marketing. Vom discuta, de asemenea, unele dintre cele mai bune soluții webinar pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună potrivire cu obiectivele dvs..

Beneficiile Webinarilor și WordPress

Webinarii și WordPress

Tot mai multe companii găzduiesc webinarii. Deci, care sunt avantajele și de ce ar trebui să luați în considerare parcurgerea traseului webinar?

Interacționând cu publicul tău

Un webinar este o modalitate excelentă de a vă apropia și personal cu publicul dvs. Prin intermediul seminarii web, poți interacționa și conecta cu oamenii de acolo și ai cu adevărat o idee despre ceea ce gândesc și doresc. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a publicului dvs. țintă și să începeți să construiți o comunitate bazată în jurul site-ului dvs. web.

Vânzarea produselor dvs.

Indiferent dacă vindeți cursuri, abonamente la un site, marfă sau serviciu, un webinar este o modalitate eficientă de a promova articole premium. În loc să enumerați doar produsele dvs. pe site-ul dvs. web și sperați că oamenii sunt interesați, solicitați vizitatorilor să se înscrie la un webinar. Prin intermediul webinarului, puteți demonstra produsul dvs., arătați-l în acțiune, explicați cum rezolvă o problemă, răspunde la orice întrebare și convingeți cu adevărat clienții dvs. că este ceva de care au nevoie..

Creșterea listei de corespondență

Listele de corespondență reprezintă o modalitate esențială de a rămâne în contact cu publicul tău, iar pe lângă alegerea celui mai bun plugin pentru formularul optin pentru newsletter, seminarii web sunt o modalitate excelentă de creștere.

Când rulați un webinar, veți acumula adrese de e-mail pe măsură ce oamenii se înscriu. Aceste adrese de e-mail pot fi apoi adăugate la lista dvs. de e-mail (cu condiția să obțineți permisiunea în timpul procesului de înscriere) și folosite pentru a promova noi webinarii, pe lângă promovarea de conținut și produse noi..

Adăugarea de conținut excelent pe site-ul dvs. web

Odată ce începeți să utilizați webinarii, atunci ar trebui să devină imediat parte a strategiei dvs. de marketing de conținut. Odată terminat, webinarile pot fi arhivate și publicate pe site-ul dvs., oferind informații utile prezentate într-un mod diferit.

Utilizarea întrebărilor de la Webinar

Toată lumea se luptă din când în când să vină cu idei interesante și relevante despre titlul postului de pe blog. Vrei să scrii articole care să ajute oamenii cu o problemă pe care o au, dar este adesea greu să te gândești la ce probleme ar putea fi în raport cu nișa ta.

Aici pot fi extrem de utile site-urile web. Alegeți să deschideți chatul la întrebări la sfârșitul webinarului. Puteți utiliza aceste întrebări pentru a forma postări pe blog, precum și subiecte viitoare de webinar.

Dacă derulați o serie de seminarii web, căutați cu atenție și întrebări sau teme recurente în care oamenii se luptă să înțeleagă sau să le rezolve. Acest lucru ar putea însemna că nu există suficiente informații care să semnalizeze un decalaj pe piață pe care l-ați putea atinge.

Economisirea timpului

Abordarea întrebărilor și cerințelor audienței dvs. poate necesita foarte mult timp și vă poate răspunde la e-mailuri în orice moment al zilei. Un webinar este un mod foarte eficient de a economisi timp și de a trata mai multe întrebări ale clienților, simultan.

Interacționând împreună cu publicul tău, te faci disponibil, te angajezi cu clienții și te ocupi de problemele lor. După terminarea webinarului, vei avea mai mult timp pentru restul afacerii tale.

Obținerea unui profit din Webinarii

Bineînțeles, site-urile web nu trebuie să fie gratuite, iar unii câștigă foarte mulți bani din administrarea lor. Cu toate acestea, dacă veți plăti pentru un webinar, trebuie să oferiți o valoare bună pentru bani, mai ales că există atât de multe seminarii web pe care nu trebuie să le plătiți pentru a le vedea.

O modalitate de a obține acest lucru este de a colabora cu alți jucători mari din nișa sau industria ta. Oferind un webinar cu discuții dintr-o varietate de nume mari, veți fi justificat să solicitați o taxă.

Webinarii pentru conținut premium

Un alt mod de utilizare a webinarilor este să le oferiți ca parte a site-ului dvs. de membru WordPress. Adăugând webinarii lunare în conținut premium, membrii vor simți că obțin bani în valoare.

Este, de asemenea, o modalitate bună de a împărtăși informații într-un format diferit, ceea ce poate ajuta persoanele interesate și să le încurajeze să continue să plătească pentru un abonament lunar pe site-ul dvs. Din nou, seminarii web pot fi arhivate și transformate într-o resursă, adăugând volumul de conținut oferit.

Achiziționarea clientului

Dacă oferiți un serviciu, webinariile sunt o modalitate excelentă de a obține mai mulți clienți. Oferiți un webinar sau o serie de seminarii web, învățându-vă publicului țintă cum să facă serviciul oferit de ei înșiși.

De exemplu, dacă sunteți dezvoltator de site-uri web, rulați un webinar care îi învață pe oameni cum să creeze un site web de bază. Urmărind webinarul dvs., spectatorii vor câștiga încredere în dvs. și vă vor recunoaște expertiza. La sfârșitul webinarului, mulți vor putea să își construiască propriile site-uri, dar alții nu vor fi încă suficient de siguri pentru a face acest lucru. Acest lucru este atunci când vă oferi serviciile.

Cum să începeți cu Webinarii și WordPress

Există o serie de soluții profesionale pe care le puteți utiliza pentru a găzdui propriile dvs. webinarii. Iată câteva dintre cele mai bune opțiuni acolo.

WebinarJam

WebinarJam

WebinarJam este, la nivelul său de bază, un add-on pentru Google Hangouts, dar cu unele caracteristici de marketing foarte impresionante și demne. Este posibil ca cea mai mare atragere pentru întreprinderile mari să fie numărul nelimitat de participanți la site-urile dvs. web care sunt acceptate.

Nu există nicio reducere sau taxă suplimentară pentru găzduirea unui webinar cu peste un număr de persoane, deci cu cât spectatorii atrageți cu atât mai bine. Alte caracteristici includ:

 • Opțiunea de a adăuga 10 difuzoare simultane la fiecare sesiune webinar
 • Chat în timp real cu publicul tău
 • Invitați membrii publicului să se înscrie instantaneu la transmisia dvs.
 • Un apel în timp real la acțiune pentru achiziționarea de produse
 • Integrare completă a gateway-ului de plată dacă plătiți pentru seminarii dvs. web
 • Integrare cu toate răspunsurile automate

După cum puteți vedea, WebinarJam este un instrument puternic. Dezavantaj, site-urile web în sine nu sunt găzduite pe site-ul dvs., iar la 397 de lire sterline pentru un abonament de un an, prețul nu este pentru toată lumea!

EasyWebinar

EasyWebinar

EasyWebinar este o soluție populară pentru webinarii care se integrează cu WordPress printr-un plugin. EasyWebinar valorifică puterea YouTube Live și Google Hangouts, ceea ce îl face extrem de fiabil. Puteți transmite un număr nelimitat de spectatori, creați cât mai multe evenimente doriți și oferi ședințe private sau publice. De asemenea, oferă o gamă superbă de instrumente de marketing. Principalele caracteristici includ:

 • Evenimente video pre-înregistrate difuzate în sesiuni webinar în timp real
 • Evenimentele live pot fi transformate în evenimente pe totdeauna sau în mod automat
 • Funcționează cu WordPress, OptimizePress 2, Leadpages și multe alte programe de construire a paginilor
 • Creează toate paginile necesare pentru marketing (înregistrare, mulțumire, eveniment, redare și numărătoare inversă)
 • Creează o secvență de e-mail automatizată
 • Șabloane frumos optimizate

Pentru a găzdui evenimente pe domeniul propriu, trebuie să cumpărați licența și să instalați pluginul WordPress. Vânzând la același preț cu WebinarJam, EasyWebinar nu vine ieftin, dar oferă un serviciu impresionant la preț.

WebinarIgnition

WebinarIgnition

WebinarIgnition este o soluție profesională, dar simplă și poate fi o opțiune sensibilă pentru cei care încep doar din domeniul webinar. Disponibil ca un plugin, WebinarIgnition se integrează perfect cu orice temă WordPress și este relativ simplu de configurat.

WebinarIgnition vă permite să creați atât webinete web live cât și automatizate, precum și oferirea tuturor instrumentelor pe care le așteptați în legătură cu marketingul unui webinar. Alte caracteristici includ:

 • Vă permite să integrați orice flux video (cum ar fi Hangouts Google sau LiveStream) în pagina dvs. Web sau în direct automat
 • Permite vizitatorilor să se înregistreze prin autentificarea lor pe Facebook
 • Un Live Console Hub înseamnă că vă puteți gestiona webinarul live așa cum se întâmplă
 • Opțiunea de a alege o casetă de întrebări sau o zonă de chat live pe pagina dvs. de webinar live
 • Șabloane de pagini personalizabile
 • Urmărirea vânzărilor și conversiilor

Mult mai ieftin decât WebinarJam sau EasyWebinar, WebinarIgnition va costa o taxă de 97 USD. Aceasta face o opțiune excelentă pentru cei care doresc o soluție webinar profesională la buget.

Gânduri finale despre Webinarii și WordPress

Indiferent dacă conduci un magazin de comerț electronic, un site de membru sau un blog, webinarii oferă atât de multe avantaje pentru fiecare tip de afacere, este timpul să începeți serios să le administrați. După ce ați ales soluția webinar pentru dvs., identificați ceea ce doriți să câștigați din seminarii dvs. web și personalizați fiecare eveniment în consecință. Apoi, stai pe spate și urmărește-ți afacerea să prospere.

Oferiți webinarii pe site-ul dvs.? Ce soluție webinar utilizați și ce sfaturi le-ați oferi cuiva care începe doar în jocul webinar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me