PHP 7 s-a lansat în decembrie 2015 și chiar și după un an complet de la lansarea inițială, există site-uri web care încă funcționează sub versiuni mai vechi. PHP 7 este o schimbare majoră în bine. Este o versiune mult îmbunătățită a unuia dintre cele mai utilizate limbaje de script și fundamentul principal al WordPress. În acest articol am să vă refer de ce este atât de important să faceți upgrade la un hosting care oferă în mod corespunzător suport pentru acesta și de ce ar beneficia site-ul dvs..


Beneficiile PHP 7 pentru WordPress

PHP 7 este acum pe versiunea 7.1.4, dar esențialul principal rămâne, acesta este aspectele cele mai importante care s-au schimbat de la PHP 5.6 și versiunile mai vechi la 7

 • Noul motor Zend se numește acum PHP Next Generation (NG)
 • Reducere importantă a utilizării memoriei
 • Arborele sintaxei abstracte
 • Suport constant pe 64 de biți
 • Un număr bun de erori fatale se transformă acum în excepții
 • Generator de numere mai bun și mai securizat
 • Clase anonime
 • Compatibilitatea cu OpenSSL 1.0.2e înainte.

Deci, încă nu știți ce înseamnă de fapt tot ceea ce înseamnă jumbo ?, ​​permiteți-mi să explic toate acestea în detaliu.

Așteptați – Ce s-a întâmplat până la 6?!?! Ciclul de dezvoltare pentru PHP 6 a existat dar prima încercare nu a fost niciodată făcută publicului (nu vă faceți griji – nu ați lipsit cumva). Pentru a preveni confuzia, s-a decis 6 va fi omisă. Acest lucru a servit scopul îmbunătățirii dezvoltării PHP 7 și lansarea unei versiuni mai șlefuite, cu mult mai multe caracteristici și beneficii.

Noul motor Zend

Pentru cei care nu știu, Zend nu este nou pentru PHP, deoarece a fost acolo din 1999. Zend este motorul de execuție care face interpretarea propriu-zisă a limbajului PHP. A fost scris în C și a avut mai multe actualizări de-a lungul timpului. Versiunea folosită de PHP 5.x se numește Zend Engine II și adaugă modelul obiectului extensibil și îmbunătățiri ale performanței în comparație cu versiunile mai vechi, dar noul Zend Engine din PHP7, acum numit Generație următoare este miezul pentru real creșterea vitezei de PHP7.

Ori de câte ori auzi expresia de două ori mai mare decât viteza și reducerea semnificativă a consumului de memorie de PHP7, vei ști că este de fapt îmbunătățiri Zend Next Generation.

Next Generation realizează acest lucru schimbând comportamentul de operare cu indicatoare (cum ar fi noi anterior Zend Engine II) în funcționare cu structuri. Această modificare reduce consumul de memorie, colectarea gunoiului și performanța generală.  O explicație mai aprofundată recomandată numai războinicilor care codifică este disponibilă pe PHP wiki.

PHP 7 este mult mai rapid

Modificările din motorul Zend de generație următoare sunt principalii responsabili pentru creșterea vitezei, prin reducerea consumului de memorie, au redus și timpul necesar limbajului de script pentru procesarea informațiilor, iar rezultatul este că PHP 7 va avea nevoie de mai puține servere pentru a oferi același conținut. Acest lucru este minunat pentru dvs., cine nu vrea să accelereze WordPress.

Acesta este un grafic preluat direct din PDF PHP:

Numărul de solicitări pe secundă este o măsură bună a performanței, deoarece, în principiu, vă spune cât de mulți utilizatori vor putea vedea site-ul dvs. la un moment dat, pe baza serverului și a software-ului. Cu cât mai multe solicitări serverul poate servi cu atât mai rapid va fi site-ul dvs. web. PHP 7 este capabil să dubleze performanța PHP 5.6 și să concureze direct cu HHVM, un alt interpret de limbaj script realizat de Facebook.

De ce este mai rapid ?. Deoarece utilizează mai puțin timp procesor pentru a procesa fiecare cerere, prin urmare, poate dubla cantitatea de solicitări care pot fi furnizate la un moment dat.

Îmbunătățirea gestionării erorilor și suportul pe 64 biți

Unul dintre cele mai criticate lucruri din PHP a fost tratarea erorilor. De ce s-ar putea să vă întrebați ?, pentru că anterior la PHP7, o eroare fatală a fost ceva aproape imposibil de gestionat corect, deoarece nu va invoca niciun gestor de erori și ar opri executarea scriptului.

Gestionarea îmbunătățită a erorilor PHP 7 utilizează excepții aruncabile, ceea ce le permite dezvoltatorilor un mecanism de manipulare mult mai bun pentru a face față erorilor care anterior nu erau disponibile. Prin crearea excepțiilor, dezvoltatorii sunt capabili să obțină informații mult mai bune despre eroarea reală și sunt capabili să o gestioneze corect.

Sfat: este mult mai ușor să codați acum și mai puțin o durere de cap.

Pe de altă parte suport constant pe 64 de biți înseamnă că PHP7 permite acum numere întregi pe 64 de biți și este acceptat în alte platforme, cum ar fi Microsoft Windows care rulează nativ pe 64 de biți.

PHP 7 acceptă clase anonime

Există o practică în toate limbile principale orientate spre obiecte de utilizat clasuri anonime.  Java și C # au o abundență de acestea. Clasele anonime nu numai că sunt foarte utile, dar codificate în mod corespunzător pot accelera execuția codului, adăugarea de clase anonime a fost necesară pentru PHP7 pentru a ține pasul cu toate limbajele principale orientate pe obiecte.

Funcții PHP depreciate

S-a făcut păstrarea caselor majore în PHP7, cu funcții depășite. O funcție depășită pentru cei care nu știu este o parte a codului care este considerată prea veche sau inutilizabilă și solicită deprecierea. Când o funcție este depășită în PHP, aceasta nu mai funcționează.

Dezvoltatorii PHP7 au avut în vedere cu atenție o mulțime de funcții care nu mai erau folosite. Este important să știți că o funcție învechită vă poate sparge codul. Când auzi probleme de compatibilitate odată cu modernizarea WordPress la PHP7, acesta este punctul exact în care site-ul dvs. web poate fi frânat.

Funcțiile învechite din PHP 7 este cel mai important punct de luat în considerare atunci când actualizați site-ul dvs. web la un hosting care furnizează PHP 7

Plugin-urile și temele mai vechi care numesc acele funcții depășite pot și nu vor mai funcționa dacă se execută sub PHP7. De aceea, tu absolut trebuie să actualizați toate plugin-urile și tema înainte de a trece la un hosting care acceptă PHP7.

Înlăturarea tuturor acelui cod învechit este în parte responsabilă pentru performanța PHP7, care acum rulează într-un mediu mult mai curat decât PHP 5.x

Ce înseamnă toate acestea

PHP7 este mai rapid și mai ușor, rulează cu mai puțin consum de memorie, execută de două ori cantitatea de cod la un moment dat decât PHP 5.x și gestionează erorile într-un mod mult mai curat. Toate acestea se traduce prin a un site web mai rapid, o mai bună codificare și o experiență de utilizator mult mai bună.

Dacă vă interesează performanțele pe site-ul dvs., prima comandă a zilei ar trebui să fie să actualizați toate pluginurile și tema și să treceți la o găzduire care oferă PHP7. Și ai noroc – cele mai populare companii de hosting oferă PHP 7 pentru toate planurile lor (sau oferă upgrade-ul). Iată câteva companii de găzduire compatibile PHP 7 pe care le recomandăm:

 • Bluehost optimizat WordPress Gazduire
 • Gazduire WordPress WP Engine Managed Engine (care găzduiește și WPExplorer)
 • Media Temple găzduit WordPress Gazduire
 • altele Plus! Și dacă vă place gazda actuală, trebuie doar să întrebați despre actualizare.

Bineînțeles, există și alți factori care contribuie la performanțe și mai mari, cum ar fi utilizarea nginx și servicii de găzduire care acceptă un fel de memorie cache web, dar vom discuta toate aceste subiecte într-un articol ulterior.. Deocamdată, dacă aveți ceva de adăugat sau aveți întrebări, spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me