Vindeți-vă magazinul WooCommerce cu Google Merchant Center

Fiecare proprietar de magazin online va căuta modalități inovatoare de a-și comercializa produsele. Unul dintre canalele preferate pentru marketing în spațiul digital este reclame Google Shopping. Anunțurile produsului dvs. cu imagini vor fi afișate atunci când un utilizator caută cu o interogare relevantă pe Google. Deoarece sunt atrăgătoare vizual și oferă informații actualizate, anunțurile de cumpărături Google sunt foarte eficiente pentru îmbunătățirea conversiilor. Unul dintre aspectele esențiale ale marketingului prin anunțurile Google Shopping este crearea unui feed de produse pentru Google Merchant Center. În acest articol vom discuta elementele de bază ale marketingului magazinului WooCommerce cu Google Merchant Center.


Ce este Google Merchant Center?

Google Merchant Center

Google Merchant Center este o platformă oferită de Google, pe care proprietarii magazinelor online le pot folosi pentru a încărca și menține informațiile despre produs. De asemenea, oferă opțiuni pentru a conecta datele produsului dvs. cu alte servicii Google, cum ar fi Google Ads. Cu Google Merchant Center, veți avea un control mai bun asupra eforturilor dvs. de marketing folosind serviciile Google.

Beneficiile Google Merchant Center

Configurarea unui cont Google Merchant Center oferă mai multe avantaje proprietarilor de magazine online. Este important să înțelegeți aceste beneficii, astfel încât să puteți folosi la maxim.

Vă ajută să vă faceți produsele disponibile pentru anunțurile Google Shopping

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale creării unui feed de produse pentru Google Merchant Center este că veți putea face produsele dvs. disponibile pentru anunțurile Google Shopping. Aceste anunțuri sunt diferite de anunțurile text ale Google care necesită să selectați un set de cuvinte cheie pentru produsele dvs. Pentru a vă afișa produsele în anunțurile de cumpărături, trebuie să creați un feed al produselor dvs. în formatul specificat și încărcați-l în Google Merchant Center. Apoi, puteți conecta contul dvs. Merchant Center cu anunțuri Google și puteți seta sume licitate adecvate. Pe baza interogării de căutare și a relevanței fluxului dvs., Google va afișa anunțurile de produse utilizatorilor săi. Acest lucru va îmbunătăți enorm vizibilitatea magazinului și a produselor și vă va ajuta să achiziționați clienți noi.

Integrare cu alte servicii Google

Google Merchant Center acționează ca o platformă perfectă pentru a vă ajuta să puneți la dispoziție informațiile despre produse pentru diferite alte servicii ale Google, cum ar fi Google Ads. De asemenea, puteți obține informații specifice de la Google Analytics pentru a crea strategii de marketing mai bune.

Link recenzii produs

Feed-ul de produse din Google Merchant Center permite date bogate, inclusiv recenzii despre produse, astfel încât utilizatorii să aibă cunoștințe mai bune despre anunțurile de produs pe care le văd. Posibilitatea de a vedea cu ușurință datele privind recenziile produselor poate ajuta utilizatorii să ia decizii de cumpărare. De asemenea, veți putea colecta feedback regulat de la clienți automatizând procesul de revizuire.

Ajută la prezentarea produselor locale

Uneori, atunci când aveți o locație fizică pentru magazinul dvs., puteți crea chiar și un anumit flux de produse pentru anunțurile Google Local Inventory. Acest lucru are potențialul de a comercializa produsele dvs. care sunt disponibile numai în locația magazinului.

Acțiuni de cumpărături

În SUA și Franța, utilizatorii vor putea face o achiziție directă de la Google folosind dispozitive specifice. Puteți trimite Feed-ul Merchant Center la Acțiuni de cumpărături dacă este relevant pentru magazinul dvs..

Promoții și remarketing

Puteți afișa oferte și oferte asociate produselor dvs. pentru a asigura o rată de conversie mai bună. Google Merchant Center oferă o opțiune numită Promoții pentru comercianți pentru a vă ajuta să afișați reducerile disponibile la produsele dvs. Veți găsi, de asemenea, strategii relevante de remarketing ale Google extrem de utile pentru îmbunătățirea conversiilor, precum și fidelizarea clienților.

Cum să conectați produsele magazinului WooCommerce la Google Merchant Center?

După cum am menționat mai sus, anunțurile de cumpărături Google nu funcționează pe baza unor cuvinte cheie specifice pe care le vizați. În schimb, Google vă va afișa produsele când va primi întrebări relevante. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că feedul dvs. de produse este relevant și actualizat. Google are linii directoare foarte stricte care detaliază modul în care informațiile despre produse ar trebui organizate în flux. Acest lucru este pentru a vă asigura că Google vă poate înțelege bine produsele, astfel încât să le afișeze atunci când primește interogări de căutare relevante.

Așadar, unul dintre primii pași pentru comercializarea magazinului dvs. folosind Google Merchant Center este crearea unui feed de produse. Îl puteți crea manual folosind un șablon Google Sheets pe care îl găsiți în contul Merchant Center. În mod alternativ, puteți utiliza un instrument pentru a crea un flux precis într-un format de fișier necesar și apoi încărcați-l.

WooCommerce pluginuri pentru produse Google

Există instrumente care vă vor ajuta să generați o alimentare precisă a produselor dvs. în formatul de fișier dorit. Dacă utilizați platforma WooCommerce pentru magazinul dvs. online, există mai multe pluginuri pe care le puteți utiliza pentru a crea și actualiza în mod regulat fluxul de produse în contul dvs. Merchant Center..

1. Plugin de alimentare pentru produse Google ELEX

Plugin de alimentare pentru produse Google ELEX

Cu ajutorul acestui plugin, veți putea încărca un Feed de produse Google în contul dvs. Merchant Center. Pluginul oferă o opțiune de a mapa categoriile Google și atributele de produs cu categoriile și atributele respective din magazinul dvs. WooCommerce. Puteți chiar să setați reguli și condiții pentru maparea atributelor în timp ce utilizați acest plugin. Vă ajută, de asemenea, să setați programe de reîmprospătare pentru feedul dvs. de produs, astfel încât orice modificare a magazinului dvs. se va reflecta și în feedul produsului.

ELEX Feed de produse Google

Iată o privire rapidă asupra caracteristicilor pluginului ELEX Feed de produse Google:

 • Creați unul sau mai multe fluxuri de produse în formate XML, TSV sau CSV, pe care le puteți încărca în contul Google Merchant Center.
 • Creați programe de actualizare zilnică, săptămânală sau lunară, care vă vor ajuta să vă asigurați că fluxul de produse este sincronizat cu datele din magazin.
 • Includeți variații de produse în fluxul dvs. pentru a ajuta utilizatorii să găsească produsele dvs. atunci când folosesc interogări de căutare cu acele valori de atribut.
 • Asociați categoriile magazinului WooCommerce cu categoriile Google.
 • Adăugați câmpuri de atribute suplimentare ale produsului pentru ca alimentul dvs. să fie mai bogat.
 • Excludeți selectiv produsele din feed.
 • Gestionați mai multe fluxuri de produse cu ușurință, cu opțiuni ușoare de șters sau descărcat.
 • Echipa de sprijin de încredere.

Dacă nu doriți să includeți produse variabile în fluxul dvs., puteți încerca versiunea gratuită a pluginului Feed pentru produse Google ELEX.

2. WooCommerce Feed de produse Google

WooCommerce Feed de produse Google

Această extensie vă ajută să generați și să actualizați fluxul de produse la Google Merchant Center din magazinul dvs. WooCommerce. În plus față de Google Product Feed, puteți crea, de asemenea, un feed pentru Bing, precum și pentru recenzii ale produsului Google folosind această extensie. Acesta acceptă mai mult de 50 de câmpuri de atribute și se asigură că produsele dvs. prezintă date bogate pe Google. Puteți crea câmpuri suplimentare personalizate conform cerinței dvs. Extensia este compatibilă cu mai multe pluginuri populare, cum ar fi pachete de produse, mărci, produse compuse etc..

WooCommerce Feed de produse Google

Caracteristicile acestui plugin includ:

 • Creați fluxuri de produse în timp real pentru a oferi cele mai recente informații despre produs către Google Merchant Center.
 • Opțiuni de mapare ușoare pentru a conecta datele produsului WooCommerce cu câmpurile obligatorii ale Google.
 • Creați câmpuri personalizate pentru a captura date suplimentare solicitate de Google care nu sunt disponibile în mod implicit pe WooCommerce.
 • Acceptă importurile în vrac folosind importatorul WooCommerce.
 • Flexibil pentru personalizare cu filtre și acțiuni WordPress.
 • Documentație extinsă.

3. WooCommerce Google Feed Manager

WooCommerce Google Feed Manager

Dacă doriți să creați un flux de produse Google cu mai puțin de 100 de produse, acest produs gratuit ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs. Pluginul va crea automat un flux de produse, incluzând toate câmpurile pe care Google le-a făcut obligatoriu. În plus, puteți modifica feedul conform oricărei cerințe specifice ale afacerii sau locației dvs. Pluginul este destul de simplu de instalat și configurat, astfel încât chiar și noi utilizatori WordPress vor putea lucra cu acesta. Mai mult, vă va ajuta să optimizați fluxul, astfel încât produsele dvs. să obțină vizibilitate mai bună prin anunțurile Google Shopping. De asemenea, se asigură că fluxul este actualizat în timp real, atunci când se aduc modificări informațiilor despre produs.

WP Pro Feed de produse Google

versiunea premium a pluginului Google Feed Manager va fi potrivit pentru magazinul dvs. dacă aveți un număr mare de produse.

Pluginul gratuit include funcții pentru:

 • Hartă cu ușurință categoriile de produse WooCommerce cu categoriile Google cu ajutorul șabloanelor.
 • Optimizați-vă feed-ul, făcând îmbunătățiri adecvate pentru a vă îmbunătăți alimentele.
 • Actualizați-vă automat fluxul, specificând programele de actualizare.
 • Filtre avansate pentru a exclude selectiv anumite produse din feedul pe care îl generați.
 • Proces de instalare simplu și suport de încredere.

Obțineți o vizibilitate mai bună pentru produsele dvs. prin Google Merchant Center

După cum am discutat, Google Merchant Center oferă o platformă excelentă pentru a vă asigura că produsele dvs. ajung la mai mulți clienți și piețe. Te va ajuta să te integrezi cu alte servicii Google, precum Google Ads, precum și Google Analytics. Unul dintre pașii esențiali pentru ca produsele dvs. să fie listate pe anunțurile Google Shopping este crearea unui feed de produse Google exact.

Când aveți un magazin WooCommerce cu un număr mare de produse, puteți utiliza unul dintre pluginurile menționate mai sus pentru a genera automat un flux de produse. Aceste plugin-uri vă vor ajuta să vă asigurați că fluxul este actualizat la intervale regulate pentru a evita nepotriviri între magazin și feed. Sperăm că elementele de bază ale marketingului magazinului WooCommerce utilizând Google Merchant Center sunt clare în acest articol. Lasă-ne un comentariu dacă ai întrebări.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me