Utilizări extraordinare pentru pluginuri glisante WordPress puternice

Există multe elemente pe care le puteți încorpora pe site-ul dvs. web pentru a stimula implicarea utilizatorilor și pentru a îmbunătăți livrarea conținutului dvs. Cu toate acestea, un element adesea trecut cu vederea – glisorul – este unul care poate avea cel mai mare impact asupra designului și funcționalității.


Slider-urile sunt prezentări de diapozitive portabile care pot îndeplini multe sarcini (cum ar fi afișarea portofoliului de fotografie sau prezentarea mărturiilor de afaceri). Când este utilizat corect, puteți crea o experiență captivantă și interactivă pentru vizitatorii site-ului dvs. web.

În această postare, vom discuta despre ce este un glisor și de ce ar trebui să-l utilizați. Vă vom arăta apoi cum să alegeți cel mai bun glisor WordPress pentru nevoile dvs., precum și patru moduri minunate de a-l utiliza pe site-ul dvs. Să începem!

Ce este un slider (și de ce ar trebui să folosiți unul pe site-ul dvs. web)

Total WordPress Tema (Demo Blog de călătorie)

Prezentările de diapozitive sunt utilizate pe o varietate de site-uri web într-o multitudine de moduri – inclusiv pe demo-ul Total Travel blog, unde un glisor este folosit pentru a prezenta articole.

Un glisor este o prezentare de diapozitive interactivă care este folosită pe site-uri web pentru o varietate de sarcini și, deși sunt de obicei foarte grele, nu te limitează la o simplă plimbare cu bicicleta în jurul unei serii de imagini sau videoclipuri. Mai mult, există o serie de avantaje pentru utilizarea glisoarelor. De exemplu, pot:

 • Îndepărtați conținutul site-ului dvs. web.
 • Implică-i pe vizitatorii site-ului tău.
 • Vă permite să furnizați informații într-un mod ușor, digerabil.

Pe scurt, principalul job al unui glisor este de a îmbunătăți modul în care vizitatorii interacționează cu conținutul dvs. Acest lucru este adevărat dacă conținutul este vizual (cum ar fi cu imagini și videoclipuri) sau nu (inclusiv conținut scris, cum ar fi mărturii).

Cum să alegeți cel mai bun slider WordPress pentru nevoile dvs.

Slider-urile nu sunt egalizate, deci este important să decizi care este cel mai potrivit pentru nevoile tale. Fiecare are propriile sale caracteristici unice care îl fac potrivit pentru scopuri diferite. Unele dintre cele mai populare funcții ale glisorului includ:

 • Asistență de prezentare diapozitivă pe întreaga lățime.
 • Reorganizarea glisantă și plină de diapozitive.
 • Widgeturi și shortcodes încorporate.
 • Opțiuni de configurare (cum ar fi efectele de tranziție și viteză).
 • Asistență multimedia (inclusiv videoclipuri, GIF-uri, HTML și multe altele).

Caracteristicile exacte vor varia în funcție de glisor. De exemplu, Slider Revolution (care începe de la 25 USD) este cunoscut pentru tranzițiile diapozitive cu diapozitive și pentru suplimentele de plugin. Aceasta face o alegere bună pentru prezentările de diapozitive extrem de creative. În plus, este inclusă cu multe teme premium WordPress, inclusiv Total. Meta Slider (gratuit și premium) este popular pentru redarea inteligentă a imaginilor și posibilitatea de a încorpora videoclipuri YouTube în diapozitive.

Slider inteligent 3 (de asemenea cu planuri gratuite și plătite), de asemenea, încorporează multe dintre caracteristicile menționate mai sus, precum și suport de ultimă oră 100 de diapozitive pre-construite:

Pagina de slider Smart Slider 3 exemple

Veți constata că majoritatea glisierelor oferă multă flexibilitate și putere, deși opțiunea potrivită depinde de nevoile dvs. și de utilizarea preconizată. Având în vedere acest lucru, să aruncăm o privire la unele dintre situațiile unice pentru care puteți găsi un glisor pentru care este ideal.

4 utilizări extraordinare pentru un plugin glisant puternic

Pentru a vă oferi o inspirație, această secțiune vă va oferi patru utilizări nemaipomenite pentru un plugin glider puternic. Vă vom oferi, de asemenea, câteva sfaturi utile despre cum să implementați în mod optim fiecare metodă. Să ne scufundăm!

1. Afișați elemente vizuale cu un glisor de imagine

Sunt un exemplu de glisor de imagine

Un glisor de imagine este o oportunitate de a împărtăși imagini uimitoare.

După cum sugerează și numele, un glisor de imagine afișează o colecție de fotografii statice. Aceste glisiere sunt excelente pentru afișarea cu ușurință a elementelor vizuale, cum ar fi un portofoliu sau un album de călătorie. Deși glisoarele de imagine sunt o modalitate simplă de afișare a elementelor vizuale, aveți grijă să vă asigurați că le implementați bine:

 • Folosiți numai imagini de înaltă rezoluție. Pur și simplu, cu cât rezoluția imaginilor dvs. este mai mare, cu atât este mai mare percepția calității. În acest sens, puteți găsi multe imagini gratuite online.
 • Optimizează-ți imaginile. Cu instrumente gratuite cum ar fi TinyPNG, vă puteți asigura că paginile dvs. se încarcă rapid și imaginile dvs. ocupă puțin spațiu pe serverul dvs., toate fără a afecta calitatea. De asemenea, puteți utiliza acest ghid de optimizare a imaginilor pentru a vă perfecționa în continuare imaginile.

S-ar putea să vă gândiți la glisoarele de imagine ca la o aplicație plictisitoare și excesiv. Cu toate acestea, utilizarea unor imagini frumoase de înaltă calitate vă va captiva cititorii și va consolida experiența pe care o vor avea pe site-ul dvs. web.

2. Prezentați mărturiile clienților cu un glisor carusel

Sunt un exemplu de glisier pentru carusel

Un glisor carusel permite încorporarea perfectă a mărturiilor și a altor fragmente de conținut.

Un glisor carusel este unul care funcționează pe o buclă. Deoarece mărturiile tind să fie scurte, un glisor carusel oferă cea mai bună modalitate de a livra aceste fragmente de conținut vizitatorilor site-ului dvs. web. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru cel mai eficient, veți dori să efectuați aceste sfaturi:

 • Folosiți un carusel manual. Nu toată lumea citește cu aceeași viteză. Ca atare, cel mai bine este să permiteți vizitatorilor să decidă când să treacă la următoarea mărturie din glisor.
 • Includeți butoane proeminente. Acest lucru face ușor pentru cititorii dvs. să se deplaseze între fiecare mărturie.

Cel mai bun lucru despre un glisor carusel este că oferă o percepție a cantității. În timp ce lucrați la construirea de mărturii pentru afacerea dvs., puteți încă să le afișați cu mândrie pe cele pe care le aveți, fără a vă afecta negativ dovada socială.

3. Afișează-ți cea mai bună muncă cu un slider de portofoliu

Sunt un exemplu de slider de portofoliu

Puteți utiliza un glisor de portofoliu pentru fotografie, videografie sau chiar conținut non-vizual.

Pe scurt, un slider de portofoliu este unul care vă permite să vă arătați munca. Este construit în scopul prezentării diferitelor elemente media, ceea ce îl face ideal pentru evidențierea diferitelor aspecte ale serviciilor dvs. Desigur, principala ta îngrijorare ar trebui să fie afișarea numai cea mai bună lucrare a ta. Cu toate acestea, există un alt sfat de luat în considerare:

 • Încorporați legături pentru conținut non-vizual. Nu toate piesele din portofoliu vor fi vizuale (mai ales dacă sunteți scriitor sau blogger). Cu toate acestea, puteți folosi în continuare elementul vizual (cum ar fi capturile de ecran ale lucrării dvs.) în glisor și să încorporați legături la proiectul propriu-zis. Acest lucru crește interactivitatea site-ului dvs..

Utilizarea unui glisor de portofoliu înseamnă că nu există nicio limită la munca pe care o puteți partaja cu vizitatorii. Acest lucru este excelent pentru afacerea dvs. – mai ales dacă media dvs. este cu mai multe fațete – și adaugă o notă unică site-ului dvs..

4. Creați conținut interactiv cu un glisor Parallax

Sunt un exemplu de glisor paralax

Utilizați glisoarele paralaxe pentru a crea o experiență captivantă pentru vizitatori.

Efectul de paralax este unul în care imaginea de fundal se mișcă aparent în 3D. Utilizând acest efect, puteți oferi profunzime pe un site web altfel static și puteți crea conținut interactiv și captivant. În plus, va atrage atenția vizitatorilor, astfel încât ajută la implicarea acestora. Dacă doriți să creați cea mai interactivă experiență pentru vizitatorii dvs., iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont:

 • Alege-ți stilul. Acestea includ glisorul, derularea, mouse-ul și 3D. Fiecare va avea un impact asupra modului în care se încarcă glisorul și este afișat, astfel încât să fie corect este important.
 • Selectați-vă cu atenție imaginea. Imaginile cu spațiu negativ sunt ideale pentru evitarea dezordurilor, la fel și imaginile care se extind bine pe ecrane mai mici.

Desigur, nu doriți ca pagina dvs. web să fie copleșitoare pentru vizitatori. Aceasta înseamnă să vă limitați utilizarea glisoarelor paralaxe și să vă lipiți în mod ideal de o singură instanță pe pagină.


Deși glisoarele au critici, nu există niciun dubiu că sunt ideale pentru o serie de aplicații diferite. Cu adăugarea de efecte complexe (cum ar fi derularea în paralax) și o gamă aparent nesfârșită de aplicații (cum ar fi afișarea propriei lucrări sau mărturii despre afaceri), utilizarea unui glisor poate îmbunătăți funcționalitatea site-ului dvs. în mod semnificativ.

Aveți întrebări despre alegerea celui mai bun slider WordPress pentru site-ul dvs.? Ce cauți într-un slider WordPress? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me