Unde găsiți ajutor cu WordPress

Utilizatorii obișnuiți ai WordPress știu că este foarte ușor de învățat și de utilizat. Dar indiferent dacă ești începător sau profesionist, vor fi momente când ai nevoie de ajutor cu WordPress. Ca să nu vă faceți griji, lucrul frumos despre WordPress este că are o comunitate largă gata să vă ajute. Nu numai că, internetul este completat cu o serie de bloguri de calitate, tutoriale WordPress și resurse care pot oferi răspunsuri la cele mai frecvente probleme WordPress. Această postare vă va arăta unele dintre cele mai bune locuri unde puteți găsi ajutor WordPress.


Dar așteptați – chiar înainte de a căuta ajutor extern, iată câțiva primii pași:

  • Verificați dacă este vorba despre un conflict de plugin. Adesea, apar probleme din cauza conflictului dintre un plugin cu nucleul WordPress, sau tema sau cu un alt plugin. Acest lucru este ușor de depanat. În primul rând, dezactivați pluginurile. Dacă problema dispare, știți că este o problemă a pluginului. Așa că reactivați-vă plugin-urile pe rând pentru a localiza problema. Pur și simplu săriți pluginul sau căutați o alternativă mai bună.
  • Verificați dacă problema dvs. este problema. Pur și simplu activați una dintre temele implicite WordPress (cum ar fi douăzeci și nouzeci) în loc de tema dvs. WordPress existentă. Dacă problema dvs. dispare, încercați să vă adresați dezvoltatorului de temă pentru ajutor.
  • Testează dacă site-ul tău se reduce din cauza serverului / găzduirii. Puteți efectua, de asemenea, unele verificări simple ale site-ului pentru a afla de ce site-ul dvs. WordPress a scăzut.

Dacă, în acest moment, nu vă aflați nicăieri în apropierea unei soluții, puteți continua să căutați resurse online pentru răspunsuri la problemele dvs. WordPress.

În timp ce căutați o soluție, este important să utilizați cuvintele cheie potrivite pentru a iniția o căutare. Din acest motiv, acordați atenție oricărui Mesaj de eroare pe ecran. Poate indica natura problemei și puteți utiliza aceste cuvinte ca termeni de căutare pe motoarele de căutare.

Iată unde puteți găsi ajutor cu WordPress.

1. Folosiți butonul de ajutor

Ajutor WordPress

Există un Buton de ajutor în colțul din dreapta sus al fiecărui ecran WordPress. Faceți clic pe ea – vă va conduce la informații relevante pentru ecranul pe care vă aflați. Se conectează la documentația relevantă WordPress și este foarte probabil să găsiți soluția dvs. imediat.

2. Căutați în paginile cu întrebări frecvente WordPress

Întrebări frecvente WordPress conține întrebări clasificate perfect. Problema dvs. poate apărea în aceste pagini, altfel puteți pune întrebarea dvs. pe FAQ Pagina de lucru.

3. Verificați pagina de plugin sau temă

Dacă concluzionați că este un plugin sau o temă care provoacă o problemă, căutați o soluție pe pagina oficială a articolului. Dacă utilizați un plugin gratuit de la WordPress.org, există file pentru Instalare și Asistență. Este posibil să aibă deja o soluție listată pentru problema pe care o întâmpinați. Pentru o temă gratuită WordPress.org, există în mod obișnuit un link rapid către pagina principală a temei (unde puteți găsi de obicei documentație), precum și butonul asa din bara laterală a paginii cu temă pentru a vizualiza forumul de asistență. Doar amintiți-vă că tema și plugin-urile din Repozitorul WordPress sunt gratuite. Deci, fiți politicos și cereți soluții frumos. Sau dacă există o versiune premium, poate doriți să luați în considerare actualizarea.

Vorbind despre premium – dintre voi ați cumpărat o temă sau un plugin folosiți aceeași logică. În primul rând, căutați documentație. Cei mai mulți dezvoltatori fac acest lucru ușor de găsit prin conectarea la acesta pe pagina articolului. De exemplu, în Themeforest puteți găsi, de obicei, informații despre documentația temelor în fila de asistență a articolului. Dacă nu găsiți o soluție în documentație, adresați-vă dezvoltatorului. Adesea, de la 6 luni la 1 an de asistență este inclus la achiziția dvs. Cine ar fi mai bine să ajute decât persoana sau echipa care a creat articolul?

4. Forumuri de susținere WordPress

Forum de sprijin pe WordPress.org sunt unul dintre primele locuri în care să ceri voluntarilor să te ajute cu problema ta. Este deosebit de excelent pentru începători, care pot găsi o soluție gata pregătită în subiectele existente. Dacă nu, ca utilizator înregistrat, puteți deschide și un thread nou.

Pagini de suport pentru pluginuri

Aveți grijă să oferiți informații concise și relevante. Explicați eforturile pe care le-ați depus până acum, încărcați capturi de ecran ale problemei în cloud și oferiți link-uri în thread. Dacă doriți, aflați mai multe despre cum să scrieți o mare solicitare de sprijin.

5. Caută resurse online de calitate

Există o serie de resurse de calitate, cum ar fi WordPress TV disponibil pe internet care vă poate ajuta să înțelegeți mai bine WordPress. Poate doriți să consultați aceste tutoriale înainte de a vă extinde căutarea.

De asemenea, există o serie de bloguri și site-uri web minunate legate de WordPress (cum ar fi WPExplorer). Acestea acoperă modul în care se pot confrunta cu greșelile sau problemele comune ale WordPress, cum ar fi 404 erori, probleme epuizate de memorie, probleme de corupție a bazelor de date, WordPress afișând un ecran gol și multe altele. Dacă aveți nevoie de resurse suplimentare, încercați oricare dintre aceste cele mai bune bloguri pe WordPress.

6. Compendiu WP

Compendiu WP este o altă excelentă compilare de tutoriale pas cu pas pentru aproape fiecare subiect legat de WordPress. Mai mult, este disponibil ca o extensie interesantă pentru browserul dvs. Chrome, astfel încât ajutorul WordPress este la doar un clic distanță. În plus, o serie de module de instruire ajută un începător să se înțeleagă și să se familiarizeze cu WordPress și cu modalitățile sale.

7. Încercați sala de chat IRC

Sala de chat IRC este în mare parte pentru ajutor live pentru dezvoltatorii WordPress. O mare parte a discuțiilor aici poate fi mult prea tehnică pentru utilizatorii WordPress obișnuiți ca tine și ca mine. Chiar și așa, dacă lăsați o întrebare, există șanse ca un voluntar să răspundă aici.

8. Exchange Stack Exchange

WordPress Stack Exchange este un alt loc care este destinat în special dezvoltatorilor. Este gratuit și puteți pune și răspunde la întrebări fără să vă înregistrați pe site. Pe măsură ce răspunsurile cele mai bine cotate sunt mutate în partea de sus, puteți găsi rapid cel mai bun răspuns. Veți găsi aici discuția referitoare în principal la codul WordPress.

Un alt loc pentru a discuta problemele WordPress este Rise Forums. Este un loc unde puteți întâlni proprietarii de site-uri, bloggerii și utilizatorii WordPress pentru a discuta probleme comune. Pentru o taxă de înregistrare unică de 10 USD, vă puteți înscrie în discuția comunității.

9. Întrebați furnizorul dvs. de găzduire

Unele servicii de găzduire gestionate precum WPEngine, Flywheel sau Kinsta au la îndemână propria echipă de experți WordPress. Trebuie doar să deschideți un bilet sau un chat live pentru a solicita ajutorul echipei lor de asistență.

10. Angajează ajutor

Când aveți îndoieli, apelați la un profesionist. Ia-ți alegerea de la freelanceri mici pe site-uri precum Fiverr și Upwork. Sau investiți într-un serviciu premium de suport WordPress. Acestea se ocupă adesea de întreținere și gestionare a întregii gazdă de servicii WordPress și rezolvă orice problemă cu care vă confruntați. Iată câteva recomandări:

Asistență tehnică WP

Asistență tehnică WP oferă planuri complete de întreținere și servicii WordPress. Fie că aveți nevoie de o soluție rapidă de urgență (o singură taxă de 65 USD), întreținere standard (45 USD pe lună, care include copii de rezervă, actualizări și securitate) sau dacă doriți confortul ajutorului nelimitat, există planuri lunare pentru asta (începând cu doar 60 USD / mo).

Ajutor WP

Ajutor WP va avea grijă de toate aspectele WordPress pentru o taxă care variază între 129 și 299 USD. De la securitate la backup și monitorizare până la actualizări, ei au grijă de toată gama de servicii WordPress.

Buffs WP

Buffs WP, un serviciu care are grijă de viteza, securitatea, backup-urile și actualizările oricărui număr din site-ul dvs. WordPress. Sunt disponibile 24/7 pentru monitorizarea și editarea site-ului dvs. web. Planurile încep de la 50 USD pe lună, iar pentru acest program WP Buffs va monitoriza, face backup și va restaura site-ul. Website-ul dvs. va fi complet gestionat toată ziua, în fiecare zi.

Îngrijire WPSite

WP Site Care urmăresc să ofere servicii complete de suport WordPress întreprinderilor mici și bloggerilor profesioniști. Îți vor optimiza site-ul pentru a face viteză și te vor ajuta să crești traficul. În pachete sunt incluse audituri de securitate, copii de rezervă și soluționarea rapidă a problemelor de asistență. Planurile încep de la 79 de dolari pe lună și există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Valet.io

Valet.io oferă servicii de întreținere și management pentru site-urile web WordPress. Acestea pot fi de încredere pentru a menține site-ul dvs. funcționând fără probleme și pentru a vă ajuta cu proiecte de dezvoltare. Ei se mândresc să înțeleagă obiectivele tale și să se asocieze cu tine pentru a le face să se realizeze durabil. Va trebui să completați un formular cu detaliile dvs. pentru a afla despre planurile și prețurile lor.

Cuvinte finale despre găsirea ajutorului cu WordPress

WordPress este un software open source care are o comunitate puternică care îl susține. În plus, există o mulțime de resurse disponibile online. Deci, data viitoare când sunteți împotriva unui ecran WordPress pe care nu îl înțelegeți, nu vă panicați. Stai calm și calculează-ți calea de ieșire folosind resursele sugerate în acest post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me