Un ghid pentru a deveni un profesionist WordPress respectabil

Profesioniștii câștigă cei mai mulți bani, au cea mai mare influență și, în general, îi au bine. De asemenea, se potrivesc bine atunci când se confruntă cu provocări, deoarece sunt pricepuți și, prin urmare, sunt mai încrezători în capacitățile lor. Sunt creme de la creme și toată lumea (clienții citiți) își dorește o bucată din uimitoarea lor. Pro-urile o fac mare și, ca urmare, sunt invidia milioanelor care nu reduc. Cu toate aceste lucruri frumoase pregătite pentru a fi luate, de ce n-ar dori nimeni să devină persoana care merge în domeniul lor de expertiză?


WordPress a deschis numeroase căi pentru comunitatea sa în continuă creștere. Prin democratizarea publicării web, platforma vă oferă șansa de a deveni un profesionist respectabil, indiferent dacă sunteți scriitor (sau blogger), consultant, reprezentant de asistență, designer sau dezvoltator doar pentru a numi câteva.

Cu condiția să fiți gata să depuneți efortul și să învățați, deveni un profesionist WordPress respectabil este realizabil și cel mai probabil nu va lua y-e-e-e-Ars de practică și repetare așa cum mulți v-ar fi crezut. Ei bine, nu putem uita locul practicii și al repetării în compactarea sau consolidarea cunoștințelor dobândite, dar dacă vă gândiți la ea, devenirea unui WordPress respectabil pro nu va dura atât de mult.

Nici nu trebuie să fiți Albert Einstein; dacă puteți înțelege acest ghid și aveți o scânteie de pasiune pentru WordPress, sunteți bine să mergeți. Uită-ți acoladele academice și chestii de genul acesta pentru un minut. Toate acestea și multe altele le vom descoperi în postarea de astăzi. Bucurați-vă până la capăt și haideți să facem din dvs. un profesionist WordPress respectabil! Introducere lungă, nu? Ei bine, este permis să te abatezi de la normă din când în când, lucru pe care ar trebui să-l iei în minte în timp ce lucrezi din greu pentru a deveni un expert de top WordPress.

În primul rând, o scurtă lecție de istorie …

Student

… asta vă dezvăluie că nu aveți nevoie de ani pentru a vă câștiga dungi și pentru a deveni un expert WordPress. M-am întâlnit și m-am îndrăgostit de vârstele WordPress în urmă, dacă puteți apela 2008 în urmă cu vârstele :). După-amiaza era strălucitoare și senină, în timp ce razele de soare străbăteau un cer senin Nairobi. Ea (WordPress) era frumoasă și venea cu opțiuni aparent nelimitate chiar de atunci.

Am încercat-o (pentru că „ea” ar suna sacrilegiu în acest context) pe o .wordpress.com subdomeniu și a fost imediat agitat după instalarea unei teme și publicarea primei mele postări. Vreodată. Am avut vise neexplorate de dezvoltare și publicare web și nu aș fi putut găsi WordPress la un moment mai bun. Oh, nostalgia.

Rapid înainte șase (6) ani …

WordPress pune la dispoziție câteva dintre site-urile mele WordPress găzduite, inclusiv câteva care trăiesc pe subdomenii. În plus, am instalat WordPress local (pe computerul meu), astfel încât să pot juca cu el oricând. Tinker cu teme WordPress, plugin-uri, suplimente și alte câteva lucruri și împărtășesc ceea ce învăț. Indiferent ce spun sau cât de mult protestez, există câteva persoane drăguțe, care tot insistă să mă numesc un expert WordPress. Întotdeauna cred că sunt mult prea amabili pentru că sunt doar o lucrare în curs.

Șase (6) ani și încă este în lucru? Ce nu ne spuneți? Ei bine … M-am implicat mai mult cu WordPress în ultimele douăsprezece (12) luni decât în ​​ultimii cinci ani. Între tine și mine, cred că implicarea mea cu WordPress în ultimul an este exact ceea ce a determinat oamenii să cânte „Expert WordPress” în onoarea mea pe străzile din Nairobi și nu numai. Evident, glumesc doar despre scandare, dar ar trebui să vezi zâmbetul pe fața mea de parcă mi-ar plăcea să se întâmple asta ��

Aparenta vanitate din afirmația precedentă este șocantă, dar lecția pe care ar trebui să o înveți este că îți poți câștiga dungi și să te ridici la cel mai râvnit statut de WordPress PRO în mai puțin de doi (2) ani. Practica m-a dus de la un nou-născut complet la „Hei, îmi spui, ești expertul WordPress” într-o perioadă de aproximativ cincisprezece (15) luni. Sunt încă la asta.

Pe măsură ce călătoriți pentru a deveni un profesionist WordPress respectabil, nu uitați că WordPress este condus de o filozofie, sau mai degrabă de spiritul de colaborare și nu de concurență. Acest lucru poate părea contradictoriu dacă doriți să deveniți un profesionist WordPress respectabil pentru a transforma tabelele pe piața muncii. Ei bine, competitivitatea în toate aspectele vieții va fi întotdeauna acolo – nu merge nicăieri. Ce vreau să spun este că va rupe exact zero (0) oase din corpul tău pentru a da înapoi comunității WordPress. Nu te uiți doar să te îmbogățești de-a lungul tangenței monetare, aluatul va veni în cele din urmă. Deveniți un profesionist WordPress respectabil pentru a ajuta mai întâi alți utilizatori WordPress. Chat suficient de chit, să vedem cum poți deveni un respectabil profesionist WordPress!

Cum să devii un profesionist WordPress respectabil

Femeie de afaceri indiană cu laptop

Nu aștepți să devii un profesionist WordPress? Această secțiune vă este dedicată. Am reunit o listă uriașă de cele mai bune sfaturi pe care le-am putut găsi pentru a vă ajuta să faceți saltul de la newbie la pro.

Deveniți un utilizator Avid WordPress

Nu am văzut că vine, nu? Cum devii profesionist la ceva ce nu ai folosit niciodată? Știi doar cât poți afla despre un produs încercând-l? Ne pare rău să vă explodăm bula, dar nu puteți deveni un pro WordPress (unul respectabil) doar citind; trebuie să fii implicat – trebuie să folosești platforma și să explorezi posibilitățile sale vaste.

Cea mai simplă cale de a stăpâni WordPress este să te scufundeți corect. Nu vă uitați de la margine, mult mai distractiv se implică. Instalați WordPress și investiți timp în aflarea modului în care funcționează platforma. Testați câteva teme și plugin-uri WordPress și continuați.

Rulați un blog (pe orice cu adevărat) și puteți experimenta WordPress din perspectiva unui utilizator. Este atât de ușor de utilizat, WordPress, vei fi surprins cât de repede înveți frânghiile. Fie că scrieți, proiectați, dezvoltați sau ajutați pe alții, găsiți o modalitate de utilizare a WordPress. Odată ce poți ajuta următoarea persoană să ocolească WordPress, este timpul să îți concentrezi eforturile pe o specialitate.

Specializati

Indiferent ce faci sau cu cine te rogi, nu poți deveni niciodată cel mai bun la toate. Este imposibil din punct de vedere uman să „conectezi toate tranzacțiile”. Acest lucru vă lasă cu o altă opțiune profitabilă: specializarea. Dacă aveți un avantaj pentru scriere, dar nu puteți coda pentru a vă salva viața, veți stimula foarte bine ca blogger profesionist WordPress. Mulți bloggeri profesioniști (de exemplu, Tom Ewer) au creat cariere în jurul bloggingului și WordPress. Este Tom un profesionist WordPress respectabil? Pariați că este. O bucată imensă din activitatea mea de blogging este alcătuită din proiecte legate de WordPress. O iubesc? Pariați că o fac. Scoateți-l pe AJ Clarke, Kyla și pe toți pentru tot sprijinul nemaipomenit.

Dacă sunteți un dezvoltator front-end, puteți accesa tematica WordPress, care implică dezvoltarea tuturor dintre teme și cadre. Dacă sunteți un junkie de cod, puteți dezvolta back-end-ul, obișnuit în teme și plugin-uri și priviți sub capota WordPress. Încercarea multor specialități în același timp este ghidată și nu înseamnă decât să stăpânești niciuna, ceea ce duce la frustrări. Asta nu înseamnă că trebuie să-ți uiți pasiunile pentru a deveni un respectabil profesionist WordPress. Nu. Puteți stăpâni întotdeauna o specialitate mai întâi și trece la alta.

Sunt greenhorn, nu dețin abilități de proiectare / dezvoltare și nu pot începe o afacere cu abilitățile mele de blog inexistente? Asta înseamnă că sunt condamnat? Există speranță că aș putea deveni vreodată un respectabil profesionist WordPress? Răspunsul la întrebarea auto-învingătoare de mai sus este un răsunător da! Evident, dacă doriți să construiți o carieră de proiectare / dezvoltare pentru WordPress, va trebui să învățați limbaje de programare precum HTML, CSS, JavaScript și PHP. Veți dori, de asemenea, să aflați câteva lucruri despre bazele de date MySQL. Pentru a construi o carieră ca blogger de top WordPress, va trebui să înveți arta bloggingului și SEO printre alte subiecte despre marketingul online. La urma urmei, nimeni nu se naște numai știind; cu toții trăim și învățăm pe parcurs. În total, trebuie să vă specializați, deoarece:

 • Vei deveni mai rapid un profesionist WordPress respectabil prin concentrarea eforturilor pe o singură specialitate
 • Are fire puternice învățate abilități în creierul tău
 • A fi un Jack al tuturor tranzacțiilor va provoca mai mult rău decât bine în ceea ce privește productivitatea scăzută și un sold bancar mai subțire
 • Puteți deveni un dezvoltator WordPress de top și totuși blog despre lucrurile pe care le înveți
 • Puteți deveni un blogger WordPress de top și îi puteți ajuta în continuare pe ceilalți în forumurile de asistență
 • Și așa mai departe și așa mai departe

Deveniți cel mai bun care puteți fi într-o specialitate și lumina lunii în alte specialități după cum doriți. Am avut clienți să mă contacteze despre dezvoltarea WordPress prin intermediul site-ului meu de portofoliu de bloguri. Aș fi putut să mă ajut, dar abilitățile mele de dezvoltare WordPress erau încă la început. Urmărește-ți pasiunile când te specializezi pentru că, cu siguranță, nu vrei să fii blocat într-o carieră care nu-ți place, în special cu WordPress care oferă atât de multe posibilități satisfăcătoare. Specializarea vă va ajuta, de asemenea, să economisiți o cantitate mare de timp, ceea ce ne duce la următorul nostru punct.

De gestionare a timpului

de gestionare a timpului

Indiferent dacă țineți un 9 – 5 sau un freelance, trebuie să aveți o rezistență fermă asupra timpului. Este o resursă rară și cu cât o gestionați mai bine, cu atât mai productiv veți deveni profesionist. Cei mai buni profesioniști WordPress (și alți profesioniști respectabili în general) sunt responsabili de timpul lor. Timpul înseamnă bani, merge la zicala cotidiană și, dacă pierdeți secundele din viața voastră, trebuie să instruiți, de asemenea, banca să vă refacați casa.

Devenirea unui profesionist respectabil WordPress implică învățare, iar învățarea necesită timp și trebuie să creezi în program. Odată ce vă câștigați dungi, clienții vor iubi culorile voastre noi, ceea ce înseamnă că placa dvs. va fi plină aproape tot timpul. Dacă timpul te evazionează, nu vei mai atinge așteptările clienților tăi. Acest lucru este rău pentru reputația ta, precum și pentru soldul tău bancar. Alegeți clienții potriviți (cei care vă respectă timpul) și planificați-vă timpul în jurul vieții dvs. și veți fi bine.

De asemenea, va trebui să vă alocați timp pentru pauze și relaxare. Toată munca și nicio joacă îl fac pe Jack un băiat plictisit să-și amintească? Nu vrei să fii un profesionist plictisitor WordPress acum? Creați timp pentru exercițiu, obligații familiale și auto-reflecție.

Muncește din greu, joacă din greu. – Wiz K.

Educă-te

Vă încurajăm să citiți acest ghid, deoarece înseamnă că sunteți îndreptat în direcția cea bună în ceea ce privește devenirea unui profesionist WordPress respectabil. Că deoparte, a te educa este modalitatea convențională de a dobândi abilități profesionale. Nu aveți încredere în abilitățile de codare, blogging sau chiar comunicare? Este timpul să înveți. Nici nu trebuie să ieși din casă, poți afla tot ce vrei despre WordPress online. Căutarea în Google este un loc excelent pentru a începe, dar iată câteva resurse pentru a începe:

Educați-i pe alții

Vă puteți aminti ce am spus despre filozofia care ghidează WordPress? Ajută pe alții. Educarea altora este în continuare de ajutor. În același timp, cel mai bun mod de a învăța ceva este de a-i învăța pe alții. Cu alte cuvinte, când îi înveți pe alții ce înveți, tu:

 • Îmbunătățește-ți propriile abilități
 • Obține abilități suplimentare prin interacțiune
 • Obțineți mai mulți clienți
 • În esență, dau înapoi comunității WordPress
 • Construiți influența
 • Câștigați automat titlul de expert WordPress

Pornește un blog și împărtășește ceea ce înveți despre WordPress cu lumea. John sau Jane Doe undeva pe glob îți vor găsi blogul, iar dacă sfaturile tale sunt bune, vei fi pe cale să devii o vedetă WordPress. Haha. Uită-te la tine, crezând că totul vine atât de ușor :).

Împărtășește sfaturi, instrucțiuni și tutoriale pe blogul tău și întinde o mână în forumurile de asistență. Prin principiu, cu cât ajungi mai multă lume, cu atât vei deveni mai credibil ca profesionist WordPress. Educați și ajutați-i pe alții. Se numește plata înainte și este eficientă. Apropo, puteți obține chiar și locuri de muncă de pe forumurile de asistență, da, continuați să educați și să ajutați alți utilizatori. Mai multă putere pentru tine!

Conectați-vă cu alți profesioniști WordPress

Prieteni WordCamp

În timp ce puteți construi o afacere profitabilă pentru WordPress fără să vă implicați vreodată cu comunitatea WordPress, puteți câștiga atât din formare satisfăcător reciproc relații cu alți profesioniști WordPress. De exemplu, vă puteți extinde cercurile sociale și de cunoștințe, puteți construi o echipă (sau o rețea) de profesioniști simpli și calificați, puteți învăța lucruri noi la întâlnirile WordPress, puteți ajuta să expuneți mai multe persoane din comunitatea imediată la WordPress și așa mai departe.

Întâlnirile WordPress sunt organizate pe tot globul la diferite date. Costul de participare este de obicei scăzut, iar un procent imens din banii biletului se duc oricum la consumabile și răcoritoare. Verificați Programul WordCamp central pentru a vedea când s-ar putea întâmpla cineva lângă tine. Participați la întâlniri locale și dacă nu există, simțiți-vă liber să vă alăturați mâinilor cu alți pasionați de WordPress din comunitatea dvs. și aruncați lumea WordPress de acasă.

Dacă sunteți tipul timid sau preferați să urmăriți ultima versiune a Urzeala tronurilor pentru a participa la un eveniment de rețea, puteți folosi puterea rețelelor sociale precum Twitter, Facebook și LinkedIn doar pentru a menționa câteva. Avantajele rețelei, fie online, fie offline, sunt destul de evidente și v-ar putea oferi combustibilul de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele profesionale.

La urma urmei, niciun om nu este o insulă. Cu toții avem nevoie de un sistem de asistență și mai mult, dacă sunteți un profesionist WordPress respectabil, cu nevoi care vă pot scoate din zona de confort. Ca profesionist, aveți nevoie de o rețea (sau rețele) de alți profesioniști pentru a colabora la proiecte, idei de brainstorming și, în general, să ofere sprijin profesional și moral.

Identificați și compensați slăbiciunile …

… prin consolidarea punctelor tale forte. Frica și slăbiciunea împiedică toate tipurile de dezvoltare, fie ea profesională, personală sau în alt mod. Punctele slabe atât ca persoană, cât și ca profesionist vor întârzia cel mai probabil tranziția către un profesionist WordPress complet. Slăbiciunea ta poate fi orice. Poate că nu sunteți un adoptator timpuriu (sau nu adoptați tendințe emergente doar pentru că vă place să păstrați lucrurile tradiționale). Poate că ai rău lucrând cu echipe. Poate că asta, poate asta – identifică doar care ar putea fi slăbiciunile tale profesionale și elimină-le.

Cum? Consolidându-ți punctele forte, îți negi slăbiciunile șansa de a te coborî. De exemplu, dacă nu puteți lucra cu o echipă, deoarece sunteți mai potrivit pentru rolurile manageriale, ar trebui să luați în considerare conducerea propriei echipe în loc să încercați să vă încadrați. Dacă nu puteți să vă târcați din pat înainte de ora 11 dimineața, programați întâlniri importante după-amiaza . Ești o bufnita de noapte? Nu spun că este o slăbiciune. Vreau doar să înțelegi că numai tu îți poți cunoaște punctele tari și punctele slabe. Identificați punctele slabe și consolidați-vă punctele forte. Fa-ti treaba. Et cetera et cetera.

Frică. Cum depășești frica și devii respectabilul profesionist WordPress pe care ai fost menit să fii? Simți frica, dar acțiune oricum. Puteți alege să jucați în siguranță și să rămâneți mediocri sau să ieșiți din zona dvs. de confort și să luați ceea ce meritați. Frica nu este reală, este totul în capul tău. Te temi că nu vei putea gestiona responsabilitățile crescute ale unui profesionist de top WordPress? E frică chiar acolo. Nu sunteți încă încrezător în abilitățile dvs.? Aceasta este o slăbiciune chiar acolo.

Exersați (și practicați câteva altele)

Codul de practică

Practica face perfectă, practica face permanentă. Cu cât exersezi mai mult, cu atât devii mai bine la el. Este modul în care creierele noastre (și corpurile) sunt în mod natural funcționate. Luăm de exemplu culturisti. Culturisti profesionisti se mentin la ea. Ei practică în mod regulat și, prin urmare, au biceps excelent, abs și toate. Cei care nu sunt serioși în legătură cu culturismul nu se mai întorc la sală după un timp sau pot practica doar atunci când au „chef”. În consecință, ei nu obțin rezultatul obținut de profesioniști. Cei care erau serioși în ceea ce privește construirea masei musculare, dar ulterior au renunțat la practica din cauza unui motiv sau altul și-au pierdut masa musculară (atrofii) sau au crescut puști.

În mod similar, doriți să continuați exersarea. Ești designer WordPress? Proiectează și proiectează încă ceva. Netwrok (cum am menționat anterior) cu alți designeri de pe Dribbble. Ești un dezvoltator WordPress, practica și repetarea sunt esențiale pentru a-ți onora abilitățile. Verificați câteva teme gratuite sau Depozite Github pentru a învăța de la peste codificatori. Un blogger WordPress? Același lucru este valabil – păstrați blogul și țineți-l la capăt – practica vă va îmbunătăți.

Un respectabil profesionist WordPress are experiența, care trece prin ore și ore de practică. Cu câțiva ani în urmă, am citit undeva că este nevoie de aproximativ 10.000 de ore de practică pentru a stăpâni o meserie. Nu știu dacă acest lucru este adevărat sau pur baloney, dar ai ideea.

Dedicarea și perseverența parcurg un drum lung

Începând de jos sună ușor și distractiv atunci când îl pui într-o melodie, Drake, dar, din păcate, nu este așa de obicei. Începând de jos este într-adevăr pornind de jos, de acolo și este o sarcină ascendentă abruptă la care nu sunt pregătiți. Saltul de la câștigul de la 20 la 200 de dolari pe oră necesită un pic de planificare, dăruire și rezistență.

Trebuie să înțelegeți că vor exista provocări pe parcurs și zile care par să nu se termine niciodată. S-ar putea să întâlnești clienți care te fac să îți pună la îndoială metodologiile și chiar propria sănătate. Este modul lumii, îmi pare rău. În același timp, nimic care merită să avem (sau să devin în cazul nostru) nu vine niciodată ușor. Trebuie să transpirați pentru asta. Trebuie să muncești din greu (sau inteligent, același lucru) și să perseverezi. Trebuie să vă dedicați pe deplin căii alese și să nu vă opriți niciodată atunci când schimbați traseele. Devenirea unui profesionist WordPress respectabil necesită timp și efort. De asemenea, poate fi necesar să investești bani (în tine) în acest proces. Toate aceste lucruri înseamnă a te jertfi într-un fel sau altul și a face apel la rezistență.

Deveniți o persoană minunată

Bravo!

Adoptați o personalitate plăcută dacă nu aveți deja una. Să aveți o conduită plăcută merge mult, dacă doriți să deveniți un respectabil profesionist WordPress. Poți să te gândești de ce? În cele din urmă, veți dori ca clienții să vă angajeze pentru tot efortul și timpul necesar pentru a vă construi abilitățile profesionale.

În timp ce abilitățile dvs. profesionale ar putea vorbi despre volume despre capabilitățile dvs., un client vă va renunța imediat dacă personalitatea dvs. este înțelegătoare. Oamenii vor să lucreze cu oamenii cărora le place să fie în preajmă. Nu veți deveni niciodată profesionistul WordPress respectabil pe care îl doriți dacă negativitatea dvs. poate fi simțită la două planete. Deci, cum devii minunat?

 • Deveniți un comunicator excelent – dezvoltați-vă abilitățile de comunicare cu accent puternic pe abilitățile de ascultare
 • Răspundeți la e-mail la timp
 • Infuzează onestitatea în tranzacțiile tale – nu fi o înșelăciune
 • Fii prietenos, dar afirmativ
 • Fii de ajutor
 • Arătați înclinația de a oferi soluții, spre deosebire de a cauza probleme
 • Dezvoltați o atitudine pozitivă prin gândire pozitivă și înconjurați-vă cu influență pozitivă

Cunoaște nevoile clientului tău

Devenirea unui profesionist respectabil WordPress nu este o destinație, ci o călătorie care nu se va încheia niciodată atâta timp cât WordPress continuă să crească (WordPress 4.0 „Benny” tocmai a picat la începutul acestei luni, apropo, oferindu-vă o mulțime de noi funcții WordPress despre care puteți afla).

Deși abilitățile îmbunătățite și implicarea dvs. în comunitate vă vor câștiga clienți, este important să învățați cum să păstrați clienții. Cum îți păstrezi clienții? Le înțelegi nevoile. atunci răspundeți acestor nevoi peste așteptările clientului. Apoi o faci pentru încă șaizeci (60) de zile. Clientul va fi fericit și se va culca știind că au un profesionist în echipa lor.

Nu te uita la ce obții din relație (mai ușor de spus decât de făcut). Concentrați-vă doar să oferiți valoare peste așteptările clientului. Doriți ca oamenii să creadă că meritați sarea dvs. ca profesionist WordPress? Nu faceți reclamații, dovediți-ți puterea. Satisfacerea nevoilor și depășirea așteptărilor este secretul.

Încărcați tarife mai mari

bani-on-the-tabel

Nu credeți asta, dar știați că percepția unei persoane poate afecta efectiv procesul decizional? Profesioniștii respectați din WordPress percep bani mari pentru serviciile lor. Genul de rate pe care majoritatea freelancerilor le-ar considera exorbitante. Ei continuă să obțină clienții mari chiar și după creșterea ratelor. Un client care nu a avut „suficient” pentru a vă plăti s-ar putea scoate de zece ori mai mult pentru profesionistul WordPress de alături. Ce se intampla aici? De ce fug clienții atunci când citești tarifele „uimitor de competitive”? Percepţie.

Datorită percepției, ceea ce are un preț ridicat este considerat de o valoare mai mare decât alternativele sale mai ieftine. Pe măsură ce îți dezvolți abilitățile, vei dori, fără îndoială, să percepi rate proporționale cu abilitățile tale. Nu descărcați niciodată și nu suprataxați. Fii încrezător în abilitățile tale, cunoaște-ți valoarea și cere-ți onorariul. Amintiți-vă doar că tarifele cu mare reducere ar putea face clientul să fugă în cealaltă direcție. Profesionistul nu joacă ieftin.

Totul este să fii fericit

Dacă sunteți mulțumit de ceea ce faceți, trecerea la statutul profesional va fi doar o problemă de timp.

Binecuvântat este omul care își îndeplinește datoria cu slavă în recunoștință, căci din sudoarea lui vor ieși recompensele muncii de care se bucură copiii copiilor săi. – Bătrân Maxim

Dacă sunteți mulțumit de specialitatea aleasă, va apărea prin munca dvs. Lucrul numit pasiune joacă un rol imens în acest sens. Nici un cuvânt mai mult.

Păstrați incendiul

Cu toții am fost creați (sau evoluați) diferit. Fiecare dintre noi este înzestrat cu abilități diferite. Poate că ești un elev mai rapid decât John Doe. Este posibil să vă dureze un an pentru a începe să vedeți rezultate, dar John Doe ar putea avea nevoie de doi sau chiar trei ani pentru a realiza aceleași rezultate. Cu toții suntem diferiți. Obiectivul este, nu vă opriți niciodată, indiferent cât de „profesionist” vă simțiți „în intestin”. Învățarea nu se oprește niciodată. Perioadă.

Ok, deci recapitulăm. Iată sfaturile noastre pentru a deveni un profesionist WordPress respectabil:

 • Deveniți un utilizator avid WordPress
 • Specializati
 • Educă-te
 • Educați și ajutați-i pe alții
 • Conectează-te cu alți profesioniști
 • Identificați și compensați punctele slabe
 • Exersează și exersează ceva mai mult
 • Dedicarea și rezistența merg mult
 • Deveniți minunat
 • Cunoaște nevoile clientului și depășește așteptările
 • Încărcați rate mai mari
 • Păstrați focul aprins

Mai multe resurse pentru a deveni un profesionist WordPress respectabil

Ne dorim cu adevărat să devii expertul WordPress pe care vrei să fii, pentru că avem această idee lumea ar fi un loc mai bun, cu mai mulți profesioniști. Pentru a ajuta acest lucru, am adunat următoarele resurse suplimentare pentru plăcerea ta:

Este randul tau…

„Drumul este lung, calea este abruptă și spinii sunt în jur …”, dar a deveni un respectabil profesionist WordPress este un lucru realizabil. Simți că am lăsat ceva crucial? Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți în caseta de comentarii de mai jos!

PS: Vă dorim succes în toate eforturile voastre ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map