Tot ceea ce trebuie să știți despre scriere și afișare a unui blog WordPress WordPress

A avea o secțiune bio solidă sau despre o secțiune pe site-ul dvs. WordPress este o necesitate.


Nu contează în ce industrie vă aflați – aveți nevoie de o biologie pentru a permite oamenilor să știe cine sunteți, ce faceți și de ce o faceți. Chiar dacă sunteți în afaceri (in mod deosebit dacă sunteți în afaceri), trebuie să oferiți oamenilor un pic din voi. La urma urmei, fiecare tranzacție de la sfârșitul zilei este între două persoane, deci cu cât te poți prezenta cât mai relatabil, cu atât mai bine.

Acesta este motivul pentru care am creat această postare pentru a răspunde la fiecare întrebare pe care ați avut-o vreodată despre scrierea unui blog biologic și despre cum să o afișați corect pe site-ul dvs. WordPress. Deci, pregătește-ți creioanele și pregătește-te să iei câteva note!

Ce ar trebui inclus într-un bio?

Ceea ce includeți în blogul dvs. bio depinde foarte mult de ce industrie vă aflați și care este scopul blogului dvs. Dacă sunteți în domeniul imobiliar, blogul dvs. biologic va spune, în mod evident, ceva diferit și se va concentra pe lucruri diferite decât dacă faceți blog pentru a vă sprijini magazinul Etsy.

În primul rând, ar trebui să vă accentuați expertiza. Cei care fac clic pentru a citi bio-ul dvs. vor dori să știe de ce faceți bloguri în primul rând și de ce ar trebui chiar să se deranjeze să aibă încredere în cuvintele voastre. Utilizarea unui exemplu va face probabil explicarea acestui lucru mai ușoară.

Deci, să zicem că vindeți un produs informațional și că folosiți blogul dvs. ca platformă de sprijin pentru asta. Bio-ul dvs. ar trebui să vorbească despre ce experiență aveți, care vă face un expert în subiectul pe care îl acoperă produsul dvs. informațional. Ar trebui să vorbești despre ce formare ai și despre succesele pe care le-ai obținut în domeniul tău.

Câteva „must-haves” (dacă se aplică) includ:

 • Educatia ta
 • Seminarii, cursuri sau conferințe la care ați participat
 • Publicații relevante
 • Avize de la colegii respectați

După ce ai vorbit despre calificările tale ca expert, poți trece la a vorbi despre un pic de informații personale. Unele informații generale de fond sunt, de asemenea, plăcute pentru cititori, deoarece le oferă context și aruncați o privire despre cine sunteți în afara activității.

Vorbește despre locul în care ai crescut. Vorbeste despre hobby-urile sau interesele tale. Vorbește despre cum ai intrat în domeniul ales. Cât de mult sau cât de puțină informație personală includeți, însă vă poate ajuta să citiți o parte din bios pe blogurile altor persoane din industria dvs. Ce fac ei? Ce subliniază? Utilizați asta ca ghid.

De asemenea, veți dori să vă asigurați că tonul bio se potrivește cu tonul blogului dvs., așa că înseamnă că dacă aveți o voce complet profesională în postările dvs., bio-ul dvs. ar trebui să rămână fidel. Și dacă aveți un stil foarte conversațional, nu vă lăsați brusc rigid în bio. Coerența este esențială.

Considerații structurale

Există câteva lucruri structurale la care trebuie să te gândești atunci când creezi un blog bio eficient. Înainte de a primi un singur cuvânt pe pagină, ar trebui să decideți dacă doriți să scrieți la prima persoană sau la a treia persoană.

Prima persoană este mult mai directă și vă permite să vorbiți direct cititorilor dvs.: „Am crescut în Rugby”, față de „Tom Ewer a crescut în Rugby”. Un pic de atingere personală poate parcurge un drum lung în ceea ce te face să te relaționezi cu cititorii tăi.

De asemenea, veți dori să vă gândiți la lungimea bio. Din nou, aceasta va avea multe de-a face cu industria în care vă aflați. Un avocat va avea nevoie de o biologie mult mai lungă decât un proprietar de afaceri boutique, de exemplu. Dar va trebui să decideți dacă doriți doar o mică biografie într-o casetă de autor de sub postările de pe blog – despre care vom discuta mai mult într-o clipă – o pagină dedicată complet „Despre” sau o combinație a celor două. Uitați-vă la concurenți pentru îndrumare și amintiți-vă că uneori mai puțin este mai mult.

Notă: chiar dacă bio-ul dvs. este relativ scurt, veți dori să afișați doar câteva rânduri sub postările dvs. și să afișați restul pe propria pagină. Este mai curat și creează o pagină mai puțin aglomerată.

Caseta de autor

După cum am menționat anterior, o casetă de autor este un mic spațiu care se afișează, de obicei, mai jos postări pe blog care oferă informații rapide despre autorul unei postări. Acest lucru este util mai ales dacă aveți mai mulți autori pe blogul dvs..

Există multe plugin-uri disponibile, atât gratuite, cât și premium, care îndeplinesc această sarcină. Iată doar o mână pe care am considerat-o utilă și pe care poate doriți să o luați în considerare:

Fanciest Author Box

Fanciest Author Box

Pluginul Fanciest Author Box de Thematosoup este un favorit personal, deoarece face absolut tot ce ai dori vreodată să facă o casetă de autor (consultați recenzia completă a pluginului pentru autorul Fanciest Author Box). Puteți personaliza pentru a realiza orice doriți de la o cutie bio de bază la ceva mai complex. Puteți adăuga sau elimina filele în partea de sus a casetei de autor pentru a afișa mai multe informații despre dvs., cum ar fi profilurile dvs. de social media, cele mai recente postări de pe blog și multe altele. Folosim de fapt o versiune personalizată a Fanciest Author Box aici în WPExplorer – a căuta caseta bio a autorului de mai jos.

De asemenea, vine cu integrare de autor Google integrată și puteți personaliza cu ușurință CSS pentru ca acesta să se potrivească perfect cu tema blogului dvs. Fanciest Author Box costă 10 USD, dar există o versiune gratuită slimmed down, numită Caseta de autor Fancier dacă doriți să îi oferiți un test de testare înainte de a face orice fel de angajament financiar.

Cutie de autor reîncărcată

Cutie de autor reîncărcată

Dacă sunteți în căutarea a ceva cu adevărat simplu, care afișează în continuare toate informațiile într-un mod elegant, Cutie de autor reîncărcată pluginul este o opțiune bună pentru dumneavoastră.

Fotografia dvs. de autor și o scurtă biografie sunt afișate simplu și cu gust sub fiecare dintre postările de pe blog. Va trebui să descărcați o extensie numită caseta de autor reîncărcată pentru a adăuga pictograme de social media, însă acest lucru poate fi un dezavantaj pentru unii.

Din nou, aceasta este o opțiune foarte simplă, dar dacă nu ai nevoie de nimic robust, aceasta este o modalitate bună și gratuită de a-ți afișa bio și de a permite oamenilor să acționeze cine ești și ce faci.

Personalizat despre autor

Personalizat despre autor

Personalizat despre autor pluginul este interesant, deoarece este unul dintre puținele de acolo care nu necesită crearea de conturi de utilizator individuale. În mod normal, va trebui să configurați diferite profiluri de utilizator, fiecare cu propriile permisiuni, pentru ca o casetă de autor să funcționeze eficient. Cu toate acestea, acest plugin vă permite să configurați profiluri personalizate pentru utilizare exclusivă cu pluginul, mai degrabă decât în ​​tabloul de bord WordPress în sine.

Puteți afișa bio-ul dvs. în acest plugin, oricum doriți cu HTML și cu toate legăturile de social media pe care le-ați dori. Este gratuit și un alt mod simplu de a afișa bio.


Scrierea unei biografii convingătoare pentru site-ul dvs. WordPress este dificilă. Este greu să rezumi toată experiența ta relevantă într-un spațiu scurt. Și luarea deciziilor despre modul în care doriți să afișați informațiile respective poate fi, de asemenea, dificilă. Dar, sper să aveți acum o înțelegere fermă despre cum să vă informați despre scrierea și prezentarea informațiilor despre „Despre mine” și puteți continua cu încredere.

Ce este în blogul dvs. bio? Ai chiar unul? Sau este unul dintre proiectele tale din ziua ploioasă? Ne-ar plăcea să auzim cum vă aruncați blogul bio, ce ar trebui și nu ar trebui să includă, precum și modalitatea dvs. preferată de afișare. Sună în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map