Top 10 site-uri de locuri de muncă WordPress: aveți ce trebuie?

Să vorbim despre bani și, mai exact, despre joburile WordPress. Dacă sunteți în căutarea unui job WordPress, știm cu toții cât de dificilă poate fi sarcina. Pentru început, unde mergi chiar să găsești oportunități? Cum începi să-ți tragi viața cu WordPress? Banii se scurg imediat ce configurați site-ul dvs. WordPress sau cum funcționează întregul lucru WordPressing?


WordPress este un angajator multinațional, nu există nicio îndoială în acest sens. Există tipi care literalmente fac o ucidere cu WordPress, câștigând milioane de dolari în mod obișnuit, mulțumită WordPress. Mulți bloggeri, incluși cu adevărat, își câștigă viața folosind WordPress, așa că nu mă trag doar de pe blues aici.

În afară de factorul de bani, există multe alte motive pentru care o carieră WordPress este cea mai alegătoare slujbă pentru sute de mii, dacă nu pentru milioane de utilizatori. Există o comunitate uriașă pentru a începe și multă flexibilitate în carieră pentru toți cei care merg pe drumul WordPress. Și aceasta este doar gheața de pe tort.

Dacă începeți sau pur și simplu doriți să vă creșteți portofoliul, am compilat 10 dintre cele mai bune site-uri de locuri de muncă WordPress, unde puteți găsi tot felul de locuri de muncă WordPress. Vorbim despre concerte de blogging WordPress, dezvoltare WordPress, consultanță și așa ceva.

Spre final, enumerăm câteva sfaturi pentru WordPresseri aspiranți, precum și link-uri către sfaturi și instrumente pentru toți profesioniștii WordPress, începători sau nu. Ca atare, vă îndemnăm să citiți acest ghid până la sfârșit, astfel încât să vă puteți deține jobul dvs. de vis WordPress ca un șef.

Top 10 site-uri de locuri de muncă WordPress

Fără a pierde încă o secundă, obțineți-vă o ceașcă de cafea, un stilou și ceva hârtie, pe măsură ce suntem pe cale să obținem aceste joburi WordPress, precum lumea depindea de ea. Afacere? Minunat.

Consiliul de muncă ProBlogger

WordPress Jobs ProBlogger Jobs

Am o mărturisire de făcut. Am găsit ProBlogger Jobs Board din necesitate. Cu mult înainte de a deveni un blogger WordPress, m-am aruncat la scrierea SEO, ceea ce înseamnă că am câștigat alune umplând cuvinte cheie în postări. Salariul a supt de ce a mințit și la fel a făcut concertul. Apoi s-a uscat complet pentru că – actualizările algoritmului Google.

Într-unul din articolele sale din Lăsând munca în spatele lor, Tom Ewer a dezvăluit Consiliul de muncă ProBlogger și viața mea nu a fost niciodată aceeași. Serios, dacă sunteți în căutarea de a intra în lumea complexă a blogurilor WordPress independente, nu-l pot recomanda suficient pe Tom. Tipul înseamnă afaceri.

Am găsit primul meu job de blog pe WordPress pe ProBlogger Jobs Board și acel concert a deschis ușile către multe alte oportunități. Totuși, frecventez ProBlogger Jobs Board și, vorbind sincer, nu dezamăgește niciodată. Doar nu-l lăsa pe moola să te ducă în cap.

Genul de locuri de muncă oferite pe acest forum sunt excelente atât pentru începători, cât și pentru bloggeri WordPress experimentați. Ești un blogger sau vrei să fii? Dacă acest lucru este un tunet da, există toate aceste tipuri de joburi WordPress care vă așteaptă la ProBlogger Jobs Board. Iar plata nu-i suge pe băieți.

Acest site de locuri de muncă WordPress este deținut și întreținut de Darren Rowse, un blogger și antreprenor de renume mondial. Sunteți obligat să găsiți oportunități uimitoare de blogging. Pentru a rămâne la curent, nu ezitați să creați alerte de joburi pentru anumite cuvinte cheie ��

Vizualizați ProBlogger Jobs Board

WP Angajat

WordPress Jobs WPhired

Indiferent dacă sunteți designer, dezvoltator, blogger sau orice alt profesionist WordPress, WP Hired are doar treaba pentru dvs. Prezentând locuri de muncă WordPress de la mărci respectabile, cum ar fi OptinMonster, JigoShop și Vanish, printre altele, nu veți arăta cu greu pentru a-ți ocupa locul de vis pe WP Hired.

WP Angajat vă permite să căutați locuri de muncă pe WordPress în funcție de regiune (Marea Britanie sau SUA), categorie (dezvoltare, proiectare, scriere etc.) sau tip de poziție (freelance, full-time, internship etc.). Ca atare, aveți o mulțime de oportunități din care să alegeți.

După înscriere, puteți posta CV-ul pentru a vă îmbunătăți șansele. Înscrierea înseamnă, de asemenea, primirea de locuri de muncă WordPress direct în căsuța de e-mail, ceea ce vă salvează dificultatea de a privi în jur. Mai mult, îi puteți urmări pe acești tipuri pe Twitter sau Facebook pentru actualizări periodice ale lucrărilor, printre altele.

Acest site de locuri de muncă WordPress este elementul principal al lui Jerome Degl’innocenti (da, numele de familie este altceva), un fanatic WordPress. Pe site, vă puteți înregistra ca solicitant de locuri de muncă, candidat sau angajator. Aplicarea pentru oportunități WordPress la WP Hired este ușor super-duper.

Vizualizați locuri de muncă angajate WP

Consiliul de muncă WordPress

WordPress Jobs

Probabil știți un lucru sau două despre WordPress.com și WordPress.org, dar șansele sunt mari, nu ați auzit niciodată un lucru despre un mic site web găsit la jobs.wordpress.net. Ei bine, acest site soră oferă locuri de muncă excelente WordPress în mai multe categorii.

Dacă sunteți în căutarea următorului dvs. concert de temă WordPress, acest site de locuri de muncă oferă mai mult decât suficiente oportunități. Cu toate acestea, proiectarea tematică nu este singura slujbă disponibilă, alte categorii includ migrarea site-urilor către WordPress, dezvoltarea completă a WordPress, scrierea, performanța WordPress și dezvoltarea de pluginuri, printre altele.

Așadar, fie că ești un consultant de proiect, un îndrumător WordPress sau îți place să-ți prezinți cotletele de asistență, acest forum pentru joburile WordPress este exact acolo unde trebuie să fii. Consiliul de administrație publică doar joburi legate de WordPress și toate sunt concerte de înaltă calitate. Postările de locuri de muncă sunt eliminate automat după 21 de zile pentru a crea loc pentru doar oportunități noi.

Vizualizați jobs.wordpress.net

Automattic

WordPress Jobs Automattic

Începând cu luna mai 2017, Jetpack, Polldaddy, Akismet și WordPress.com aveau un număr total de 121 de milioane de utilizatori, ceea ce înseamnă că Automattic – compania din spatele acestor mărci favorabile – este în creștere. Și nu ne începe pe popularul platformă WooCommerce, cea mai recentă achiziție a acestora.

Știi ce înseamnă asta pentru tine ca vânător de locuri de muncă? Așa este, înseamnă că există o mulțime de locuri de muncă pentru WordPress. Indiferent dacă ești marketer, inginer de fericire, guru afiliat sau wrangler de cod, Automattic ar dori să afle de la tine.

Compania oferă multe alte locuri de muncă pe WordPress, cu adevărat răsfățate pentru alegere, indiferent de calificările dvs. Și cu o serie de avantaje uimitoare, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să priviți în Automattic ca un posibil viitor angajator. Da, asta include concediu pentru creșterea copilului, plata de călătorie și asigurarea de viață.

În plus, nu ați omorât doar pentru a lucra alături de Crème de la crème din comunitatea WordPress? Automattic angajează cele mai bune dintre cele mai bune, în sensul că există oportunități de colaborare și creștere. Asta și Matt Mullenweg va fi șeful tău. Ce frumos să lucrezi cu tipul care ne-a adus WordPress în primul rând?

Vizualizați locuri de muncă automatice

Pur și simplu angajat

WordPress Jobs Angajat simplu

Poziția cinci pe lista noastră se duce la Simply Hired, o alegere populară pentru mulți solicitanți de locuri de muncă WordPress. În momentul scrierii, Simply Hired oferă peste 6K joburi WordPress pentru plăcerea ta. Cea mai bună parte? Majoritatea acestor oportunități sunt recente și plătesc bine – unele peste 60 de dolari pe an, adică Grozav.

Majoritatea companiilor de la Simply Hired caută tot felul de dezvoltatori WordPress, așa că vă rugăm să nu pierdeți timp, oportunitatea dvs. este doar un clic distanță. Nu vă feriți de Simplu angajat, nu sunteți un dezvoltator WordPress; Există multe alte locuri de muncă WordPress, inclusiv suport și blogging doar pentru a-ți face pofta de mâncare.

Volumul pur al lucrărilor legate de WordPress pe Simply Hired vă va impresiona foarte bine, astfel încât curățați deja acel CV darnic. Îmbunătățește-te și pe abilitățile tale și mergi la jobul tău de vis. Ce altceva? O, da, Simplu angajat curatează pur și simplu o listă de joburi WordPress disponibile, ceea ce înseamnă că sunteți redirecționat către 3rd site-uri de petreceri.

Dar asta nici nu contează, nu? Vrei un loc de muncă și te-am găsit peste 6K de oportunități, așa că taci deja și mergi plătit.

Vizualizați locuri de muncă simple

WPMU Dev Jobs Board

WordPress Jobs WPMU DEV

Ani de zile, WPMU Dev a publicat un conținut uimitor care se învârte în jurul WordPress. În acea perioadă, ei au crescut în pas și limite în ceea ce privește calitatea de membru. Această comunitate găzduiește tot felul de profesioniști WordPress dornici să se ajute reciproc.

Puteți intra în comunitate ca un profesionist WordPress. Ei rulează un forum de lucru care oferă locuri de muncă legate de WordPress care vă vor renunța la șosete. Puteți crea un cont profesional și posta CV-ul dvs., precum și lista abilităților.

În plus, puteți căuta și aplica la oricare dintre locurile de muncă anunțate pe WPMU Dev. Rachel McCollin, într-un articol, spune că locurile de muncă WordPress sunt de obicei angajamente pe termen scurt, spre deosebire de contractele pe termen lung (sau permanente). Puteți, totuși, să contracarați acest lucru prin publicarea CV-ului dvs. pentru a atrage potențiali angajatori pe auto-pilot.

Totuși, există o singură captură. Trebuie să vă înscrieți la abonamentul WPMU Dev pentru a răspunde la o ofertă de muncă. Acestea oferă o probă de 14 zile (deși există o ofertă de încercare de 30 de zile la momentul scrierii) care vă permite să testați apele. Calitatea de membru costă doar 49 dolari dolari pe lună.

Aici lucrurile se îmbunătățesc. Apartenența profesională vă oferă acces la temele WPMU Dev, peste 100 de plugin-uri, soluție de rezervă, WP Academy și asistență expert, printre altele. Ei oferă, de asemenea, de găzduire, dar acest lucru este de 1 dolari dolari pe lună. Uau!

Cu peste 550 de membri, este sigur să spuneți că sunteți în compania bună. Înapoi la joburile WordPress. Consiliul lor de locuri de muncă are proiecte cu bugete uimitoare care vă vor ajuta să vă recuperați taxele de membru în cel mai scurt timp. Heck, valoarea pe care o obțineți pe WPMU Dev depășește prețul de zece ori mai mult.

Vizualizați Joburi Dev WPMU

Flexjobs

FlexJobs WordPress Jobs

Flexjobs este pur și simplu un site web cu listări de locuri de muncă care publică tot felul de oportunități, nu doar joburi WordPress. Izbucnește în cusături cu tot felul de oportunități de muncă uimitoare pentru dezvoltatorii WordPress, creatorii de conținut, personalul de asistență și multe altele.

Pur și simplu căutarea „WordPress” pe site creează mai multe locuri de muncă WordPress decât poți lua simultan. În momentul scrierii, am găsit peste 280 de oportunități pentru profesioniștii WordPress. Văzând că există 55 de categorii de locuri de muncă din care să alegeți, puteți oricând să vă perfecționați vânătoarea de locuri de muncă folosind cuvinte cheie și filtre adecvate.

Mai mult, site-ul este încărcat cu cele mai bune instrumente de vânătoare de locuri de muncă pentru a vă asigura că veți găsi oportunitatea perfectă. Există o secțiune „locuri de muncă înrudite” și sfaturi pentru căutarea de locuri de muncă care îmbunătățesc vânătoarea. În plus, puteți vizualiza lucrări prezentate sau pur și simplu căutați locuri de muncă după locație.

Cu toate acestea, veți avea nevoie de un membru Flexjobs pentru a aplica. Calitatea de membru costă între 14,95 USD pe lună și 49,95 USD pe an.

Vizualizați joburile Flexjobs

Locuri de muncă autentice

WordPress Jobs Locuri de muncă autentice

Fondată de Cameron Moll (s-ar putea să fi auzit despre el sau să fi văzut unul dintre numeroasele sale postări) în 2005, Authentic Jobs și-a făcut un nume destul de mare ca portal de listare a locurilor de muncă. Aceste site-uri de locuri de muncă au conectat mii de profesioniști creativi cu companii minunate, precum Apple, Mercedes Benz și New York Times, printre altele.

După cum vedeți, veți fi în mâini sigure la locuri de muncă autentice – este o sursă credibilă de locuri de muncă lucrative WordPress. Deci, ce este nevoie pentru a aplica cu succes la locul de muncă de vis? Doar răsfoiește numeroasele oportunități WordPress și după ce găsești una care îți bifează toate casetele, apasă butonul „Aplicați la acest job”. Completează-ți detaliile și arată-ți abilitățile și apasă butonul de trimitere. Este într-adevăr atât de simplu.

În ceea ce privește capacitatea de utilizare, Authentic Jobs este pur și simplu fericit. Găsirea unui loc de muncă este o interogare de căutare. Dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni, puteți conta întotdeauna pe panoul lateral care vă ajută să găsiți locuri de muncă în funcție de tip, abilități, locație, niveluri (fondator, șef etc.), tip de companie și compensații.

În plus, puteți crea alerte de locuri de muncă pentru a primi noi oportunități prin e-mail.

Vizualizați lucrări autentice

Depășirea stivei

WordPress Jobs Stack Overflow

Ca Designer WordPress sau dezvoltator (btw, care este diferența?), probabil că vizitați Stack Overflow din când în când. Și asta este doar pentru că Stack Overflow găzduiește peste 7 milioane de codificatori la fel ca tine. O pasăre de pene pe oricine?

Stack Overflow are o placă Q&A care conține întrebări interesante, hacks și orice altceva se învârte în jurul programării. Este cu adevărat o resursă excelentă pentru dezvoltatori, ceva similar cu Quora. Puteți obține răspunsuri la orice întrebare de codare pe care o puteți avea și care este bine.

La fel de bun este și placa de locuri de muncă care conține toate modalitățile de programare a muncii. Pentru a găsi joburi pe WordPress, pur și simplu profitați de căsuțele de căutare proeminent plasate și munca dvs. este finalizată. Oh, așteaptă, bineînțeles că trebuie să aplici, care este la fel de simplu ca A, B, C. Redirecționarea stivelor de redirecționare către site-ul angajatorului.

Dacă creați o poveste pentru dezvoltatori (prin înscriere), Stack Overflow promite să vă accelereze meciurile și să vă pună în fața angajatorilor cât mai curând posibil. Mai mult, puteți crea alerte de locuri de muncă pentru a rămâne la curent.

În sfârșit, chiar dacă nu dețineți jobul dvs. WP de vis, există multe locuri de muncă de codificare disponibile. Și-au dat seama dacă puteți scrie o temă WordPress, puteți lucra la orice alt proiect care necesită cunoașterea limbajelor de programare, cum ar fi PHP.

Vizualizați lucrările de depunere a stivei

Magazine de produse WordPress

WordPress Jobs WP Engine

În ultimele timpuri, produsele WordPress au crescut în popularitate și la fel și vânzătorii. Oriunde ai privi, trebuie să găsești pe cineva care vinde teme WordPress, pluginuri, hosting sau un alt serviciu. Unii dezvoltatori realizează afaceri uimitoare în jurul unui singur produs WordPress, în timp ce alții pedepsesc mai mult decât un singur produs.

Când vindeți câteva produse sau servicii WordPress, veți avea în mod evident nevoie de o echipă de reprezentanți de asistență pentru a vă ajuta cu întrebările și chestiunile clienților. Cu siguranță, veți avea nevoie de băieți care să vă împingă eforturile de marketing înainte. Iar pentru a menține clienții interesați, trebuie să veniți cu noi bunătăți și să actualizați produsele existente.

În calitate de furnizor de produse WordPress, nu puteți elimina acest lucru fără ajutor. Trebuie să angajezi oameni sau să arzi. Ca solicitant de locuri de muncă, puteți vedea clar cum puteți profita de această situație. Puteți să vă adresați furnizorilor WordPress și să depuneți cererea. Cele mai multe dintre aceste companii anunță deschideri de locuri de muncă pe site-urile lor, ceea ce înseamnă că sunt ușor de găsit.

Există un milion și una de oportunități acolo, trebuie doar să te uiți. De exemplu, magazine cu temă WordPress, cum ar fi Teme elegante va avea oportunități pentru dezvoltatori, creatori de conținut, marketeri și reprezentanți de asistență. Gestionate companii de găzduire WordPress cum ar fi Motor WP sau Volant au nevoie de experți în performanță WordPress, guri de migrație, repetări de asistență și așa mai departe. Din nou, trebuie doar să te uiți.

Ia-ne deriva? Sper că �� În plus, puteți Google întotdeauna munca preferată de WordPress, ex: „Este nevoie de un dezvoltator complet pentru WordPress”, „scrieți pentru noi 100 USD”, etc..

Sfaturi și instrumente pentru profesioniști WordPress

Dacă sunteți un profesionist experimentat pe WordPress sau doriți să vă scufundați, vă recomandăm aceste postări pentru plăcerea de a viziona:

  • 25+ sfaturi pentru profesioniști blogging WordPress
  • 8 moduri dovedite de a câștiga bani cu WordPress
  • Cum să faci bani Vânzând produse și servicii WordPress
  • Cum să faci bani cu un blog WordPress
  • Cum să devii un antreprenor de succes și să câștigi bani cu WordPress
  • Cele mai bune 7 plugin-uri WordPress afiliate
  • Cum să creezi un magazin online de succes cu WordPress, configurarea WooCommerce de la început până la sfârșit
  • Cum să construiți un portofoliu online cu WordPress (și Tema totală)
  • Și multe altele de pe blogul nostru!

În plus, luați în considerare să lucrați pe propriul blog, CV-ul și eșantioane, deoarece acestea sunt deseori necesare pe măsură ce aplicați la joburile WordPress.

Observații finale

Există nenumărate locuri de muncă WordPress online, trebuie doar să cauți în locurile potrivite. Acest post servește doar ca o ilustrare a ceea ce este disponibil acolo. Există multe panouri de joburi WordPress online, pe care nu le-am putea acoperi într-o singură postare. Dacă v-am lăsat în afara favoritului dvs., vă rugăm să împărtășiți comentariile și să ne permiteți să obținem acești bani.

Voi încheia această postare cu cuvintele unuia și numai T.I., “Nu este nimic mai bun decât moolah!”  Noroc de vânătoare de locuri de muncă și poate cel mai bun om să câștige ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me